- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
bu nasıl diyet böyle ölürsün iki günde hiç bişi yememişsin
bugün biraz daha iyiydi..ama açıkmıyorum pek açıkıncada su içiyom:)
diyet yapıcaz diye de sağlığımızı da bozmayalımda vücüdumuzun sudan başka gıdalara da ihtiyacı yokmu?
gerçi ben şunada bunada ihtiyacım var diye yemeye devam edersem hiç zayıflayamayacam gibi
:118::118::118:
bugün bende çok yedim
menümün son haline bak canım, bu planladığım menüydü
biberiye çayınıda tam olarak bilmiyorum araştırayım yazarım
zayıflamaya faydalıymış diye duymuştum
kupa beraberlikle değil galibiyetle alınır
helal olsun sana FENERBAHÇEM, 30 yılda birde olsa bu sene biz başardık ve aldık kupayı
darisi senin basina minderim cook sagol tatlimayyyyyyyyyyycok sevindim canimmm,hayirli olsun suziimmmmmm
kupa beraberlikle değil galibiyetle alınır
yandaaaaaaan
tüh:26: olmazsa hatri kirilmazsin giyiver kötü degil bidahakine kendi begendigini giyersin minderim :26:kizlar esim madem begenmedin niye aldin elbiseyi diye kizdi banaetegin boyunu kisaltmak icin aldigimiz yere biraktik..23unde alicaz dedik..sizce elbiseyi geri verebilir miyimmm:18::18::18:
kendine cekmis densiz seyÇok sert bi menü olmuş nasıl dayanıyosun böyle biraz bişeyler yemelisin.
Tebrikler suzişiiiiiim :119::119::119::119:
Atatürkle aynı takımı tutmaktan gurur duyuyorum
Bu arada üniversite yıllarında bişey olmuştu ev arkadaşım kürttü ve ne yazıkki sonradan öğrendik ki kendisi pkk destekçisiymiş.
Bana kızdı fenerbahçe tutulurmu diyeKendisi galatasaraylıymış Abdullah öcalan galatasaraylı olduğu için
Bende tepki olarak ona Atatürk fenerbahçeli olduğu için Fenerbahçeliyim dedim
canim ben seni gözden kacirdim sanirsam :26:tekrar hosgeldin aramizaTeşekkür ederimm.
Hoşbulduk :)
insallah hepberaber fazlaliklarimizdan kurtulcaz canimgunaydın kızlar
okadar cok ılerlıyorsunuz kı hepsını okumaya yetısemıyorum ben calıstıgım ıcın ve ısten cıkıp eve cocuga yetısmek zorunda kaldıgım ııcn cok fazla vakıt bulup gıremıom pc basına baya yogunluk ıcındeyım yanı bana neyapmam gerektıgını kısaca anlatırsnız sevınır
ben pek fazka su ıcen bı tıp deılım suyu hıc sevmıom burdakı ılk kaıde suyu bol ıcmek heralde bıde ghergun mutlaka 1-2 fıncan yesıl cay ıcıyorum bıde 5 ı bır yerde zayıflama cayı ıcıyorum ekmegı sadece sabah kahvaltıda cavdar ekmegı ıkı dılım onu yıyorum oglen ve aksam pek yemıyorum ama pasta corek borek vazgecemıyorum cok sık bıryerlere gıderım mutlaka ıkram oluyor eskıden tabagımı bıtırrıdım sımdı tabagımı bıtırmıyorum yarısını bırakıyorum kendımı kısıtlıyorum ama tamammen bı vazgecemedım sunlardan ...
en kısa zamanda en az bı 15 kılo vermeme lazım eylulde dugun var yaza taıle gıtmeyı dusunuoz benım bu dogum kılolarını halletmem lazım
YARDIMMMMMMM.......
baska ne yapabılırm....elma sırkesı ıcıyosunuz heralde ben bızamanlar onu denedım pek faydasını goremedım yanlısmı kullandım acaba onudamı ıcsem...
reglden neslim sIkma caninigünaydın kızlar hayırlı sabahlar
bu sabah tartıya çıktığımda 62.7düm inanamadım
+900 önceki gün 61.7 inmiştim -100 deydim birgünde 1 kilo nasıl aldım ya regldenmidir bu
minem bende birsüre bildirim yapmasam diye düsünüyorum :26: zaten 300-500 yine alip vermeye basladim ara vereyim birazkızlar günaydııııııın
nasılsınız bakalım bugün?
menümü yazacaktım ama ne yiyeceğim hiç bilmiyorum
haftada 1 gün anaokuluna geliyorum yaaa
ne çıkarsa bahtımaaa
kahvaltımı yazayım
1 yumurta
yarım kk beyaz peynir
1 çay kaşığı krem peynir
3 tane zeytin
domates
ara 1 avuç beyaz leblebi getirdim yanımda
öğlen allah kerim
sonra güne gideceğim yememeye çalışsamda olmayacak az yiyecem ama kararlıyım
akşamada taze fasulye var
yanında salata, yoğurt
yarın bildirimler bana yapılacak kızlar
akşam 6ya kadar bitmiş olursa sevinirim akşam yapmaya çalışacağım çünkü
aldik kupayi kulanmasinida bilirizCanım benim neskuikde stajı başlatmamı falan söyledi aşağıdada alıntı yaptım kendisinden okuyabilirsin,önce staj için başvurup sonra 4 yılı tamamlamak için hangi bölüme geçiş yapmam lazım açıköğretimdeki :44:ya da böylemi yapmam gerek :44ayy açıköğretimde en nefret ettiğim şey net bir bilgiye bir türlü ulaşamıyoruz ve karmaşalarla dolu bir sürü sorularla ortada kalıveriyorum:18:)yoksa ilk önce 4 yıl bitirip(2 yıl daha okuyup tabi geçiş imkanı varsa 4 yıllığa ) sonra staj başlatıp 3 yıl dahamı birinin yanında pişmem mi gerekiyor :44:
zaten canım benim herşeye sıfırdan başlamak istiyorum çünkü dersler o kadar ezberki okusam bile en geç 1 hafta içinde unutuyorum okuduklarımıbenim için görerek eğitim almak deneyim kazanmak daha iyi ama bunu öğretecek azimli sabırlı bir insan gerekiyor banada ,ben çok sabırlı azimli biriyimdir o konuda kendime güvenirim açıkçası büro açma konusunda sölediklerin gözümü korkuttu fakat şu an aile ile birlikte kaldığımız için eşimin maaşı kenara kalıyor birikim yapmaya çalışıyoruz öyle birşey olduğunda o birikimden faydalanabilirim fakat sanırım sizin bu anlattıklarınızdan sonra benim büro açmam bir 5 sene sonra :18: inş hayırlısı olur hakkımda ,dediğim gibi bu konular hakkında fazla bilgim olmadığı için sizlerden bilgi alıyorum sizler daha güvenilir geliyorsunuz bana idışarıda bir yere gidip sorsam bu soruları bana işlerinden dolayı zaman bile ayırmazlar eminim (tabi onlarında haklı sebebi vardır muhakkak kendilerince)nu yüzden bilgilerinizi not ettim eşimede göstereceğim ve sürekli aklıma takılan bişi olduğunda ordan okuyacağım sağolun destek için
ahh şu erkeklerr
nerelerdesinnn canımm verdin kiloları unuttun bizi uğramaz oldun:26:
valla şu an aile ile birlikte kalmasak geçen eşimle hesap çıkardık canım acaba maaşı yetermi diye
elektrik 50
su 50
tel 30
internet 70
kira 200
mutfakaylık herhafta pazarda 50 tl harcarsan ayda 4 hafta var 4 x50 =200
toplam hepsi :600tl
harçlık geriye kalan :114tl (bu da sigara parasına bile yetmez ki eve hergün ekmek giriyor mutfak masrafının içinde onu hesaplamıyorum)
bu kadar işte :18:anlayacağın annemler olmasa vay halimize diyorummmm onların çok katkısı oluyor, en azından kirayı annem ,diğer faturaları babam ,mutfak masrafının yarısını biz karşılıyoruz .
birde çocuk falan olsa nasıl geçindircez evi bilmiyorummm :26::26:inanki bu devirde ev geçindirmek çok zor haa bende iş bulursam çalışırsam bu şehirde 1500 tlye geçinilir ama sırf eşimin çalışması ile hayatta yetişmezz :26::26:
Son Dakika : Fenerbahçe'nin kupayı alması kesinleşince, kullanma kılavuzu verileceği açıklandı.
ben artık buradaki listeye girmeyeceğim canım. liste 30 kişi oldu yapana da yazık. ben zaten heç ilk 10'a giremedim :)
boşuna yer kaplıyom liste de :) ama her daim buradayım tabii ki de
hep gecim derdi zor gercekden canimbenimde eşim sagolsun kızlar başımıza yeni yeni borçlar sarıyor evlendiğimden beri borçsuz oldugum bi dönem hiç bilmiyorum arabamız var gerçi araba bizim üzerimize değil şirket üstüne(aile şirketimiz) şimdide bana araba alma derdine düştü daha eve yaptıgımız tadilatın borçları bitmeden yeniden kredi borcu.şu an bile anca taksitler kredi kartlarını öderken nasıl bide kredi ödeyeceğiz bilmiyorum eylülde tüm taksitler bitiyor eylüle kadar idare ederiz diyorum yok dinlemiyor işyerimiz çok ters bi yerde o sabah erken işe gidiyor ben kızımdan dolayı sonradan geliyorum tamam arabasız çok zor oluyor ama artık sürekli kemer sıkmaktanda yoruldum
ancak canim yeni yeni arkadaslar edinirsin belkielysion .!.:Canım alışamadım hala sudan çıkmış balık modundayım, hem şehir hem iş değişikliği fena çarptı
Evettt Antalya' dan İstanbul' a geldimmm
[/B][/COLOR]
03,05,2012 78,8 ile başladım şu an 76,6 yım...yılmadan devam
kızlar aranızdan ayrılalı 3 kilo verdim 77 ye düştüm çok şükür fakat ben çok aktif katılamayabilirim her gün menümü yzmaya çalışıcam inşş ama verdiğim kiloları mutlaka yazarııımmm :) inş
yanlız şimdi kilo çizelgesi yapıcam 3 kilo verdim ya o 3 kiloluk mesafeyi cizelge üzerinde görmek istiyorum hepinize kolay gelsin bol azimli diyetler ...
cok gecmis olsun zerramSelam kızlar
Kaç gündür giremiyorum
Ailecek hastalandık anca toparlanmaya başladık
Ama emin olun burdan ayrı kalmak yaramıyor
Hala Vınn ve laptop gelmedi
Ne zaman gelcekki tam belli değil
Menü paylaşım olunca iyi oluyor aslında
Nezaman menulerimi yazsam o hafta kilo verdim
Ama telden cevap yazmak zor çok bekletiyor maalesef
40 sayfa okudum tahminen
sayfa ilerlememiş çok şaşırdım
kimse yok bu akşam
gelende okuyup gidiyo sanırım
gel geri canim benimslm sekerparelerim nasilsiniz misafirlerim var giremiyorum insallah bu haftadan sonra yine burdayim kaynanayi özleyin anacim
erkenden kacmissin pisimtartılmam mı
küççük kara pisi
kaçtııııııııııııım size iyi geceleeeeeeer
Yarin cuma ak . Kara . Belli olcaaak
:111::111::111:kiiiz sen aylardir adammi olmaya calisiyon
ondan olmuyo tabii
kiz citir olcan baciiim citiiirrr
bence dikkatli ol canim :26: ben okula giderken evden para kazanayim diye ilanlardan bi is bulmusdum neymis mektuplari puliycam zarflari doldurcam falan fisman ama önden para ödemem lazimmis mazemelerin gelmesi icin postaneden makbuzlu gönderdim elimde yatirdigima dahil fisde vardin gümbürtiye gitti anliycan kime gitti para belli degil kandirilmisdim
Para lazım para...İnternet alışverişi çılgınlığı bitirdi beni..
Evden para kazanmanın yolu yokmu kızlar ya
bi degisiklik olmus minderimkizlar bugun plates degil de yoga dersine girmisimmmm bilmeden
gecmis olsun canimnezle olmuşum bugun bunun sayesinde bugun gerçekten az yedim yutamıyorum çünkü hep nezle olsam hemen zayıflarım sanırım :)))9
sen yine verdin zerram ben hep ayni hep ayniMinDerim gaymaam sagolun kızlar
Normal gribal enfeksiyon ama bizim aileyi pek sevdi
Ağır ve uzun gecti biraz çok şükür daha iyiyiz
Bende bı süre bildirim yapmicam aylardır aynı kilodayim
Tartı manyagi oldum yaaa......
Sıkıldım birazda ama sizi yine takipte olcam
bence dikkatli ol canim :26: ben okula giderken evden para kazanayim diye ilanlardan bi is bulmusdum neymis mektuplari puliycam zarflari doldurcam falan fisman ama önden para ödemem lazimmis mazemelerin gelmesi icin postaneden makbuzlu gönderdim elimde yatirdigima dahil fisde vardin gümbürtiye gitti anliycan kime gitti para belli degil kandirilmisdim
ben kaciyorum kizlar
yarin erken kalkip önce kardesimin doktorugla konusmam lazim dizine bi krem sürmüsler kirik cikik varmi diye bakmamislar kütük gibi sismis dizi belki viyana da askeri hastanesine yatirabilirler film falan ceksinler doktor insafli ciksa bari :26:
sonra da türkkonsolosluguna gidcez babamla bana türk nüfüs kimligi lazim ucaklan geldigimiz icin pembe kartim vardin simdi yesil kart cikmis onu almam lazim
ögleden sonra ugramaya calisirim insallah güzel kilolar gitmisdir bol eksili bildirimler görürsünüz insallah yarin
evet dikkat etmek lazim canim benim para kazanalim derken beskurus paramizdan olmayalimHaklısın canım bende bii araştırayım dedim bu işi yapabilmeniz için önce 7 kitap almalısın falan filan. direk kapattım zaten.
Ben normal ofiste çalışmıştım bide bi ara. Onlarda dolandırıcı turizm firması çıktı ve maaşımı alamadım çıktım.
polistik overe ne oldugunu bilmiyorum ki canim burda duydum almancasi ne acaba balliya bi sorayim o biliyordur belki :26:Suziiiii'm sen polistik overe falan baktırdın mı ? Tiroide yada.
gideyim diyorum zerram araya birseyler giriyor birde kendimi hasta hissetmedikce doktora ugramayan birisiyimSuzim canım bende üzülüyorum sana inanki
Menülerini görüyorum ben ondan çok fazlasını yediğim halde
kilo verirken sen niye böyle oldun anlamıyorum
Ama belki bı saglık problemi vardır bi dahiliyeye gitsen
canım iyi olur
yarin i izin aldim zerram bugün burda tatildin yarinlikda izinliyimNiye yatmadın suzim yarın nasıl kalkacan
evet dikkat etmek lazim canim benim para kazanalim derken beskurus paramizdan olmayalim
polistik overe ne oldugunu bilmiyorum ki canim burda duydum almancasi ne acaba balliya bi sorayim o biliyordur belki :26:
tiroide bu hafta baktiracakdim hep birseyler girdi araya bu hafta gideyim canim cok sagol
gideyim diyorum zerram araya birseyler giriyor birde kendimi hasta hissetmedikce doktora ugramayan birisiyim
ama gitmek sart hep erteliyorum önemsemiyorum kendimi yada unutuyorum geri pazartesi gidebilirim insallah zerram
yarin i izin aldim zerram bugün burda tatildin yarinlikda izinliyim
cok sagol canim arkadasimİyi geceler canım
Kardeşine gecmis olsun inşallah önemli bi durum yoktur
Polistik over yumurtalıklarda kistlerin oluşması demek. Almancasını bilemem
Bu hastalık zayıflamayı zorlaştırıyor çünkü şeker ve karbonhidrat metabolizmasına zarar veriyor. Hormonlar düzgün çalışmadığından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?