70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese iyi geceler malum ben yeniyim burada menülerinizi inceledimde gerçekten çok disiplinli ve güzel menüler ben utandım yediklerimden açıkçası :26:.bende pazartesiden itibaren düzenli menü paylaşacağım inşallah

MinDerim gaymaam sagolun kızlar
Normal gribal enfeksiyon ama bizim aileyi pek sevdi
Ağır ve uzun gecti biraz çok şükür daha iyiyiz

Bende bı süre bildirim yapmicam aylardır aynı kilodayim
Tartı manyagi oldum yaaa......
Sıkıldım birazda ama sizi yine takipte olcam

diyet yapıcaz diye de sağlığımızı da bozmayalımda vücüdumuzun sudan başka gıdalara da ihtiyacı yokmu?
gerçi ben şunada bunada ihtiyacım var diye yemeye devam edersem hiç zayıflayamayacam gibi

var tabiki ama ben için 3 hafta önemli mezniyete kadar biraz veriyim diyorum

o yüzden sıktım kendimi..

yeni yeni diyete alıştığımdan ne yiyeceğimide bilmediğimden hiç bişey yemedim

yavaş yavaş alışcam mezuniyetten sonra bu kadar sıkı diyet yapmıcam zaten canım..

yok zayıflarsın yavaş olsun daha iyi...

:118::118::118:
ayyyyyyyyyyycok sevindim canimmm,hayirli olsun suziimmmmmm
darisi senin basina minderim cook sagol tatlim
kupa beraberlikle değil galibiyetle alınır

yandaaaaaaan

kizlar esim madem begenmedin niye aldin elbiseyi diye kizdi banaetegin boyunu kisaltmak icin aldigimiz yere biraktik..23unde alicaz dedik..sizce elbiseyi geri verebilir miyimmm:18::18::18:
tüh:26: olmazsa hatri kirilmazsin giyiver kötü degil bidahakine kendi begendigini giyersin minderim :26:
kendine cekmis densiz sey benim esim gs i tutuyor ve milliyetci bende Fenerbahceyi tutugum icin gurur duyuyorum seker
Teşekkür ederimm.

Hoşbulduk :)
canim ben seni gözden kacirdim sanirsam :26:tekrar hosgeldin aramiza
insallah hepberaber fazlaliklarimizdan kurtulcaz canim
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
bu sabah tartıya çıktığımda 62.7düm inanamadım
+900 önceki gün 61.7 inmiştim -100 deydim birgünde 1 kilo nasıl aldım ya regldenmidir bu
reglden neslim sIkma canini
minem bende birsüre bildirim yapmasam diye düsünüyorum :26: zaten 300-500 yine alip vermeye basladim ara vereyim biraz

aldik kupayi kulanmasinida biliriz
ben artık buradaki listeye girmeyeceğim canım. liste 30 kişi oldu yapana da yazık. ben zaten heç ilk 10'a giremedim :)
boşuna yer kaplıyom liste de :) ama her daim buradayım tabii ki de

hep gecim derdi zor gercekden canim

elysion .!.:
Canım alışamadım hala sudan çıkmış balık modundayım, hem şehir hem iş değişikliği fena çarptı
Evettt Antalya' dan İstanbul' a geldimmm
[/B][/COLOR]
ancak canim yeni yeni arkadaslar edinirsin belki
03,05,2012 78,8 ile başladım şu an 76,6 yım...yılmadan devam

cok gecmis olsun zerram anlamisdim vinin gelmedigini

sayfa ilerlememiş çok şaşırdım
kimse yok bu akşam
gelende okuyup gidiyo sanırım
40 sayfa okudum tahminen 1 saatden fazla gecmisdeyim sayfa ilerliyor minem siz farkinda degilsiniz yazinca :111:
slm sekerparelerim nasilsiniz misafirlerim var giremiyorum insallah bu haftadan sonra yine burdayim kaynanayi özleyin anacim
gel geri canim benim
tartılmam mı
küççük kara pisi
kaçtııııııııııııım size iyi geceleeeeeeer
erkenden kacmissin pisim
Yarin cuma ak . Kara . Belli olcaaak

kiiiz sen aylardir adammi olmaya calisiyon
ondan olmuyo tabii
kiz citir olcan baciiim citiiirrr

:111::111::111:

Para lazım para...İnternet alışverişi çılgınlığı bitirdi beni..

Evden para kazanmanın yolu yokmu kızlar ya
bence dikkatli ol canim :26: ben okula giderken evden para kazanayim diye ilanlardan bi is bulmusdum neymis mektuplari puliycam zarflari doldurcam falan fisman ama önden para ödemem lazimmis mazemelerin gelmesi icin postaneden makbuzlu gönderdim elimde yatirdigima dahil fisde vardin gümbürtiye gitti anliycan kime gitti para belli degil kandirilmisdim
kizlar bugun plates degil de yoga dersine girmisimmmm bilmeden
bi degisiklik olmus minderim
nezle olmuşum bugun bunun sayesinde bugun gerçekten az yedim yutamıyorum çünkü hep nezle olsam hemen zayıflarım sanırım :)))9
gecmis olsun canim öyle bakinca dogru ama ben nesleyken bile yiyebilen bünyeye sahipim
sen yine verdin zerram ben hep ayni hep ayni

bütün hafta güzel gidiyordun bugün kardesimin dogum günüydün 1 dilim pasta yedim oglis makarnasini yemedi onuda yedim
kendime kizdim toparlandim sporsalonuna gittim kosubandinda 500 kalori yaktim geldim ama halen pismanim
heryerimde hamlamis karnim bacaklarim ayagimin alti yaniyo 200 kaloride birakacakdim ayagim ariyinca ama birakmadim kendimi cezalandirdim
ben cok iradesiz bir insanim
bir iki hafta bildirim yapmiyayim diyorum güzel bir sonuc görene kadar

Haklısın canım bende bii araştırayım dedim bu işi yapabilmeniz için önce 7 kitap almalısın falan filan. direk kapattım zaten.

Ben normal ofiste çalışmıştım bide bi ara. Onlarda dolandırıcı turizm firması çıktı ve maaşımı alamadım çıktım.

Suzim canım bende üzülüyorum sana inanki
Menülerini görüyorum ben ondan çok fazlasını yediğim halde
kilo verirken sen niye böyle oldun anlamıyorum

Ama belki bı saglık problemi vardır bi dahiliyeye gitsen
canım iyi olur

ben kaciyorum kizlar
yarin erken kalkip önce kardesimin doktorugla konusmam lazim dizine bi krem sürmüsler kirik cikik varmi diye bakmamislar kütük gibi sismis dizi belki viyana da askeri hastanesine yatirabilirler film falan ceksinler doktor insafli ciksa bari :26:
sonra da türkkonsolosluguna gidcez babamla bana türk nüfüs kimligi lazim ucaklan geldigimiz icin pembe kartim vardin simdi yesil kart cikmis onu almam lazim
ögleden sonra ugramaya calisirim insallah güzel kilolar gitmisdir bol eksili bildirimler görürsünüz insallah yarin

İyi geceler canım
Kardeşine gecmis olsun inşallah önemli bi durum yoktur

evet dikkat etmek lazim canim benim para kazanalim derken beskurus paramizdan olmayalim
Suziiiii'm sen polistik overe falan baktırdın mı ? Tiroide yada.
polistik overe ne oldugunu bilmiyorum ki canim burda duydum almancasi ne acaba balliya bi sorayim o biliyordur belki :26:
tiroide bu hafta baktiracakdim hep birseyler girdi araya bu hafta gideyim canim cok sagol
gideyim diyorum zerram araya birseyler giriyor birde kendimi hasta hissetmedikce doktora ugramayan birisiyim
ama gitmek sart hep erteliyorum önemsemiyorum kendimi yada unutuyorum geri pazartesi gidebilirim insallah zerram
Niye yatmadın suzim yarın nasıl kalkacan
yarin i izin aldim zerram bugün burda tatildin yarinlikda izinliyim

Polistik over yumurtalıklarda kistlerin oluşması demek. Almancasını bilemem

Bu hastalık zayıflamayı zorlaştırıyor çünkü şeker ve karbonhidrat metabolizmasına zarar veriyor. Hormonlar düzgün çalışmadığından.

dilegide alinti yapmisdim alintilarimin hepsi cikmamis :26:
isyerinden de izin alman iyi olmus dilegim biraz kafani dinlersin fistik
bu hafta bana hazirladigin liste icinde tekrar sagol dilegim sen yine elinden geleni yaptin

İyi geceler canım
Kardeşine gecmis olsun inşallah önemli bi durum yoktur
cok sagol canim arkadasim iyi geceler zerram

kist problemim vardin ama doktor görünmüyor dedi düsmüs dedi bu ay 2 kere adet oldum bugünde lekelenme var ben bu vucutumu anlamadim gitti
ama kadin doktor hormonlarinda problem yok demisdin :26: bi ara hormon bozuklugu vardin ama bende düzelmiyordun ondan cocugumda olmuyordun mecburen tüpbebek yapmisdik oglumda simdi nasil düzeldi onuda anlamis degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…