70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nayır nolamazzzzzzzzzzzzz
iyi en azından yiyince pişman olup kendini cezalandırmışsın,hep böyle olböyle olmaya devam edersen yemeden önce koşu bandını düşünürsün o yoooooooooooo dersin
işallah çabuk toparlar suzim,geçmiş olsun

Ay yagizi parka goturdum dun
allahim ne hanzo kadinlar var ya seytan sacini basini yol tepin ustunde dedi ama edebimi bozmadim
Bugun disari cikmasam iyi olcsk yoksa birini tramplen niyetine kullanivericem

Canin yemek istedikce hitara dal canim olmayacak baska turlu

minem bende birsüre bildirim yapmasam diye düsünüyorum :26: zaten 300-500 yine alip vermeye basladim ara vereyim biraz
neden canım yaaa
ozaman dahada uzaklaşırsın
bak sporada başladın
uzun sürmez incelmeyi farkedersin
40 sayfa okudum tahminen 1 saatden fazla gecmisdeyim sayfa ilerliyor minem siz farkinda degilsiniz yazinca :111:
bütün gün okumayınca bitmek bilmiyor tabiiii
ama akşam üzeri girmiştim sonrasında baktım 1 sayfa ilerlemediği gibi sadece 2 kişimi ne yazmış
canım 1 dilim pasta yedin diye hemen gelmez kilolar
önce o psikolojiden kurtul
sporunu yapıyorsun yakmışsındır onu
Mine ablacım attım sana bildirimimi geldimi :44:
geldi canım
bu ay 2 kg verdiğimi düşündükçe pes edesim var vee bugün inanın yiyebildiğim kadar yicemm yaaa offff çokk kötüü oldummmmm gidiyorum kızlar ben kusura bakmayın moral sıfır bendeeeeeeeeee
ozaman git yeee canım eline ne gelirse verdiğin 100 grcığı fazlasıyla al
sonrada bu ayın sonunda hiç kilo verememişim diye ağlaaaa
tamammıııı
çatlak kısçeee

günaydın kızlar
bu hafta bildirimler bana yapılacak
elime yüzüme bulaştırmazsam listeyi ben yapacağım

mesaj hakkı olanlar lütfen bana özelden mesaj atsınlar
olmayanlarda UMAY0110un dikkatine diye yazsınlarki gözümden kaçmasın

umarım herkes gönlünden geçen rakamı görmüştür ben göremedim amaaa

günaydın kızlar bugün ancak size sabah menümü bildirebilicem...

1 kepekli tost
1 bardak kefir

ist.anneme geçiyoruz hafta sonu yazamıycam şimdiden kocaman sevgiler diyorum veeeeeeeeeee gelelim kg...

11.05.2012=76
18.05.2012=74.6
toplam giden 1.400kg

bende bildirimimi yapayım

başlangıç: 70,2
geçen hafta 60,8
bu hafta 60,6
giden 200gr
toplamda giden 9,6 (bi 10 kiloya tamamlayamadım şunu yaaaa)
hedef 58 ahhhh ah

listede olmak istiyorsan bana özelden mesaj atman gerekiyor
bildirimin yanlış olduğu için söyleme gereği duydum belki bilmiyorsunudr diye
başlangıç:
geçen hafta
bu hafta
giden
toplamda giden
şeklinde

bugünn böylee içimden neler neler saydırıyorum bir bilsenizz kendimee sabah kahvaltıda o rakamı görünce kızdım yedim şimdide gittim çikolatalı halley yedim sizin yazıları görmemeiştim daha tmm yemiyorum sonn kaçamakk dikkat etçemm bugünden itibaren kocişe poğaça kek yapçam ama ıı-ıh yemicem form bisküviler var onlardan yerim

SABAH(7:30)
1 dilim ekmek,3tane salam,kk peynir,salça,çilek reçeli,bir bardak çay

şimdide bir çikolatalı halley yedim

ARA(11:30)
yapmıyorum anca eritirim herhal yediklerimi

ÖĞLEN(13:30)
baharatlı kavrulmuş soğan bol limonlu ve yanına lor peyniri biraz ve çay ,1 dilim ekmek

ARA(15:30)
1 tane eti form limonlu bisküvi

ARA(17:30)
yine bisküvi ya da 3-4 tane badem

AKŞAM(1930)
menemen 3-4kaşık ,1 dilim ekmek ve bir kase cacık

bundan sonra menülerimde öğlen ile akşam arasında 2 ara yapacağım çünkü gerçekten çok acıkıyorum ve saldırıyorum resmen akşamaaa o zamanda hiç olmuyor en azından bu şekilde açlığımı yatıştırabilirim ne dersinizzz:44::44::44:

Günaydın kızlar
..
Butun hafta boyunca yaptıgım dıyetım ödülünü bugun aldım.yasasınnnnn.az kaldı hedeften onceki hedefime yaklasmama...gecen hafta 68,5 tım ama cızelgeyı degıstırmedım bu sızlerı yanıltmasın.kılo veren tum arkadasları kutluyorum.kılo veremeyenlerınde bır an once toparlanmalrını dılıyorum.kendınıze ıyı bakın görüşmek dileği ile....

Baslangıc kılo:76
gecen hafta:68,5
bu hafta:67,3
giden:1,200 gr.
Toplamda gıden:8,700 gr.

haah şöyle toparlanmam çabuk olmuş
bende öğleden sonra 2 ara yapıyorum canım
yoksa dediğin gibi fena saldırıyorum
güzel menün ama 2-3 tane form bisküvi yiyebilirsin sanırım
1 tane yetiyorsa yeme tabiii

benimde bildirim yapasım gelmiyor artık suzim
heralde çok sıkıldım zatewn son 3 haftadır yapmıyorum
kendimi toparlamam lazım valla dileğe allah sabır versin kızçe haklı onun daha uzun süre oldu
biz şurda 4 ayda darlanıyoz bi al bi ver insanın morali bozuluyor
o yüzden bende artık bildirim yapmıcam böyle yavaş yavaş gitsin dikkat etmeye çalışacam

dilek kız yokluğun bi zorki kimse yorumda yapmıyor sen olmayınca toparlanamıyoruz
sabah bildirimimi yaptım iyi kötü bir allahın kulu cvp yazmamış
insan bi cvp yazar neyse gereği düşünüldü
senle birlikte bende emekliyim dileko iştirak et lütfen ya gelllllllllllllllllllllllllllllllll
blackkkkkkkkkkkkkk
suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
siz nerdesiniz yaaaaa

Ondandır canım, haftaya görürsün, yeter ki pes etme.

Canım biz de isteriz, her ay her ay 4 kg. gitsin ama olmuyor, gün gelecek beğenmediğin o 2 kg.bile sevineceksin, ne o hemen pes etmek falan. Yılmak yok, yola devam. Ben kaç haftadır 200.-300.gr. verdiğim günleri biliyorum, yavaş gitsin, bir daha da gelmesin diye düşün. Hızlı giderse zaten, hızlı da dönüyor maalesef, şok diyet yapanları duymuyor musun hiç, verdiklerini hemen geri alıyolar. Biz düzenli beslenmeyi yaşam tarzı haline getireceğiz, buna inan öncelikle.

listeye almıyorum ozaman seni canım
bende bildirim yapmasam dedim
ama başka bir takımda daha varım
mecbur oraya yapacağım için buraya yapmamamın bianlamı olmaz diye yaptım artık
2 hafta öceki kiloma geldim 200grla
artık olmuyor yaaa
sıkılaşsam buhalimdende memnunum aslındada

Evlendıkten sonra 9 kilo aldım 8 aylık evliyim bir türlü kilo veremiyorum ya nolur bana bı el atın ne yapmam lazım yaptğım diyetlerin bi yararınıda görmedim
sabahları aç karnına ılık suyun içine limaon sık iç diyorlar ama her duyduğumuda yapmak istemiyorum yorumlarınızı bekliyorum :2:

canım ben not alıyorum diye alıntılamadım kilo bildirimlerini
altta kaç kişi okuyor ama sayfa ilerlemiyor
herkes okuyor sadece sanırım
yenile yapıp duruyorum habire

Kız kaçmak için bahane arama, varya seni ben böyle döverim, ne o yorum yazmamış falan, 7 aylık mısın anacım, bekle, yazacaz belki. Tabiii kaçacan bahane arıyon, yemezlerrr
Şaka bir yana canım, burayı bırakanların halini kendin de biliyorsun, bildirim yapmasan da bırakma bence, en azından kaçamak fazla yapmazsın.

kızceler bugun geceye kadr calısıorum hercuma oldugu gbı
normalde cuma gunlerı hep dısardan yerdık ama bugun ewden gtrdım agıroldu sankı bıraz menu
sabah

1 dılım cawdar ekmegı cokkucuk 1 salam peynır 5 sıyah 1 yesıl zeytın cay

ara

2 galeta yeslcay

oglen

6 yemk kasıgı makrna ayran

ara

2 galeta yeslcay

aksam

salatalık bıber gtrdm ama doymam herlde doymassm kofte yada tawk sıparısı wereblırım

nasıl sızce:26::26::26:

bilmiyorum çok sıkıldım eskisi gibi motivem kalmadı
kendimi toparlamam lazım
sen hangi takımdasın ki başka :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…