:118::118::118:
darisi senin basina minderim cook sagol tatlim
tüh:26: olmazsa hatri kirilmazsin giyiver kötü degil bidahakine kendi begendigini giyersin minderim :26:
bakalım canım bu hafta sonu biraz bakıncam abiye mağazalarına,bişey bulamazsam mecbur giycemm
minem bende birsüre bildirim yapmasam diye düsünüyorum :26: zaten 300-500 yine alip vermeye basladim ara vereyim biraz
iyi en azından yiyince pişman olup kendini cezalandırmışsın,hep böyle olbütün hafta güzel gidiyordun bugün kardesimin dogum günüydün 1 dilim pasta yedim oglis makarnasini yemedi onuda yedim
kendime kizdim toparlandim sporsalonuna gittim kosubandinda 500 kalori yaktim geldim ama halen pismanim
heryerimde hamlamis karnim bacaklarim ayagimin alti yaniyo 200 kaloride birakacakdim ayagim ariyinca ama birakmadim kendimi cezalandirdim
ben cok iradesiz bir insanim
bir iki hafta bildirim yapmiyayim diyorum güzel bir sonuc görene kadar
işallah çabuk toparlar suzim,geçmiş olsunben kaciyorum kizlar
yarin erken kalkip önce kardesimin doktorugla konusmam lazim dizine bi krem sürmüsler kirik cikik varmi diye bakmamislar kütük gibi sismis dizi belki viyana da askeri hastanesine yatirabilirler film falan ceksinler doktor insafli ciksa bari :26:
sonra da türkkonsolosluguna gidcez babamla bana türk nüfüs kimligi lazim ucaklan geldigimiz icin pembe kartim vardin simdi yesil kart cikmis onu almam lazim
ögleden sonra ugramaya calisirim insallah güzel kilolar gitmisdir bol eksili bildirimler görürsünüz insallah yarin
bu ay 2 kg verdiğimi düşündükçe pes edesim var vee bugün inanın yiyebildiğim kadar yicemm yaaa offff çokk kötüü oldummmmmgidiyorum kızlar ben kusura bakmayın moral sıfır bendeeeeeeeeee
anaa bende 18 mart başlangıç tarihi ama sen benden daha hızlı vermişsin tabii ben boğazıma sahip çıkmazsammm
kız o kadarını bile zor yiyorum içinde sadece yeşillik dışında 2 kaşık bulgur ve 2 kaşık haşlanmış nohut var bol baharaatlar tabiki vazgeçilmezim acıyı çok katıyorum meto hızlansın diye hatta nerdeyse tüm yemeklerime kullanıyorum canım kolay bir tarif aslında yanı tam bana göre üşengeç işi
yok kız o neden öyle bilionmu ben buzdolabında bekletiyorum salatayı tüm malzmeler birbiriyle kaynnaşsın diye marullar diri diri hoşuma gitmiyor +birazda limon tozu ektiğim için üzerine su gezdiyorum ondan öyle duruyor yoksa zeytinyağını idareli kullanırım
aynnennn yaaa karnımda bir şişlik üzerimde bir stresss herkese bağırmak çağırmak ağlamak istiyorum :26:
herşeyide yemek istiyorumm hatta bugün kendimee izin vercem ne varsa yicemmsinir oldum tartıyaaaa
neden canım yaaaminem bende birsüre bildirim yapmasam diye düsünüyorum :26: zaten 300-500 yine alip vermeye basladim ara vereyim biraz
bütün gün okumayınca bitmek bilmiyor tabiiii40 sayfa okudum tahminen1 saatden fazla gecmisdeyim sayfa ilerliyor minem siz farkinda degilsiniz yazinca :111:
canım 1 dilim pasta yedin diye hemen gelmez kilolarbütün hafta güzel gidiyordun bugün kardesimin dogum günüydün 1 dilim pasta yedim oglis makarnasini yemedi onuda yedim
kendime kizdim toparlandim sporsalonuna gittim kosubandinda 500 kalori yaktim geldim ama halen pismanim
heryerimde hamlamis karnim bacaklarim ayagimin alti yaniyo 200 kaloride birakacakdim ayagim ariyinca ama birakmadim kendimi cezalandirdim
ben cok iradesiz bir insanim
bir iki hafta bildirim yapmiyayim diyorum güzel bir sonuc görene kadar
geldi canımMine ablacım attım sana bildirimimi geldimi :44:
ozaman git yeee canım eline ne gelirse verdiğin 100 grcığı fazlasıyla albu ay 2 kg verdiğimi düşündükçe pes edesim var vee bugün inanın yiyebildiğim kadar yicemm yaaa offff çokk kötüü oldummmmmgidiyorum kızlar ben kusura bakmayın moral sıfır bendeeeeeeeeee
günaydın kızlar bugün ancak size sabah menümü bildirebilicem...
1 kepekli tost
1 bardak kefir
ist.anneme geçiyoruz hafta sonu yazamıycam şimdiden kocaman sevgiler diyorum veeeeeeeeeee gelelim kg...
11.05.2012=76
18.05.2012=74.6
toplam giden 1.400kg
haah şöyle toparlanmam çabuk olmuşbugünn böylee içimden neler neler saydırıyorum bir bilsenizz kendimee sabah kahvaltıda o rakamı görünce kızdım yedim şimdide gittim çikolatalı halley yedim sizin yazıları görmemeiştim daha tmm yemiyorum sonn kaçamakk dikkat etçemm bugünden itibaren kocişe poğaça kek yapçam ama ıı-ıh yemicem form bisküviler var onlardan yerim
SABAH(7:30)
1 dilim ekmek,3tane salam,kk peynir,salça,çilek reçeli,bir bardak çay
şimdide bir çikolatalı halley yedim
ARA(11:30)
yapmıyorum anca eritirim herhal yediklerimi
ÖĞLEN(13:30)
baharatlı kavrulmuş soğan bol limonlu ve yanına lor peyniri biraz ve çay ,1 dilim ekmek
ARA(15:30)
1 tane eti form limonlu bisküvi
ARA(17:30)
yine bisküvi ya da 3-4 tane badem
AKŞAM(1930)
menemen 3-4kaşık ,1 dilim ekmek ve bir kase cacık
bundan sonra menülerimde öğlen ile akşam arasında 2 ara yapacağım çünkü gerçekten çok acıkıyorum ve saldırıyorum resmen akşamaaa o zamanda hiç olmuyor en azından bu şekilde açlığımı yatıştırabilirim ne dersinizzz:44::44::44:
Ondandır canım, haftaya görürsün, yeter ki pes etme.günaydın kızlar
başlangıç kilo: 78 kg
geçen hafta kilo: 62,7 kg
bu hafta kilo : 63,5 kg
gelen :800 gr
toplamda giden :14,5
hedef kilo : 60
kızlar +800 çıktım ya
bugun yarın regl olcam ondan kaynaklı bi ödemdir inşallah dimi kızlar şişlik war zaten pöffff
Canım biz de isteriz, her ay her ay 4 kg. gitsin ama olmuyor, gün gelecek beğenmediğin o 2 kg.bile sevineceksin, ne o hemen pes etmek falan. Yılmak yok, yola devam. Ben kaç haftadır 200.-300.gr. verdiğim günleri biliyorum, yavaş gitsin, bir daha da gelmesin diye düşün. Hızlı giderse zaten, hızlı da dönüyor maalesef, şok diyet yapanları duymuyor musun hiç, verdiklerini hemen geri alıyolar. Biz düzenli beslenmeyi yaşam tarzı haline getireceğiz, buna inan öncelikle.geçen aya göre bu ay az gidecek sanırım kilo benden pöffffff
ilk günden itibaren kilo çizelgem
*18mart2012 pazar 75,4kg
23mart2012 cuma 74,4 kg
30mart2012 cuma 73,4 kg
6nisan2012 cuma 73,1 kg
13nisan2012 cuma 72,5 kg
20nisan2012 cuma 71,4 kg
toplam 1 ayda :4 kg
27nisan2012 cuma 71,3 kg
4mayıs2012 cuma 69.8 kg
11mayıs2012cuma 69.4 kg
18mayıs2012cuma 69.3 kg
toplam 2. ayda 2 kg vermişim eeeee yuh yaniii şimdi tekarar düzelttim msjımııı kaplumbağa hızında ilerliyorum resmenn hayy ben böyleee işin içineeeeeeee
benimde bildirim yapasım gelmiyor artık suzim
heralde çok sıkıldım zatewn son 3 haftadır yapmıyorum
kendimi toparlamam lazım valla dileğe allah sabır versin kızçe haklı onun daha uzun süre oldu
biz şurda 4 ayda darlanıyoz bi al bi ver insanın morali bozuluyor
o yüzden bende artık bildirim yapmıcam böyle yavaş yavaş gitsin dikkat etmeye çalışacam
dilek kız yokluğun bi zorki kimse yorumda yapmıyor sen olmayınca toparlanamıyoruz
sabah bildirimimi yaptım iyi kötü bir allahın kulu cvp yazmamış
insan bi cvp yazar neyse gereği düşünüldü
senle birlikte bende emekliyim dileko iştirak et lütfen ya gelllllllllllllllllllllllllllllllll
blackkkkkkkkkkkkkk
suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
siz nerdesiniz yaaaaa
Kız kaçmak için bahane arama, varya seni bendilek kız yokluğun bi zorki kimse yorumda yapmıyor sen olmayınca toparlanamıyoruz
sabah bildirimimi yaptım iyi kötü bir allahın kulu cvp yazmamış
insan bi cvp yazar neyse gereği düşünüldü
senle birlikte bende emekliyim dileko iştirak et lütfen ya gelllllllllllllllllllllllllllllllll
blackkkkkkkkkkkkkk
suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
siz nerdesiniz yaaaaa
bilmiyorum çok sıkıldım eskisi gibi motivem kalmadı
listeye almıyorum ozaman seni canım
bende bildirim yapmasam dedim
ama başka bir takımda daha varım
mecbur oraya yapacağım için buraya yapmamamın bianlamı olmaz diye yaptım artık
2 hafta öceki kiloma geldim 200grla
artık olmuyor yaaa
sıkılaşsam buhalimdende memnunum aslındada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?