ben kaciyorum kizlar
yarin erken kalkip önce kardesimin doktorugla konusmam lazim dizine bi krem sürmüsler kirik cikik varmi diye bakmamislar kütük gibi sismis dizi belki viyana da askeri hastanesine yatirabilirler film falan ceksinler doktor insafli ciksa bari :26:
sonra da türkkonsolosluguna gidcez babamla bana türk nüfüs kimligi lazim ucaklan geldigimiz icin pembe kartim vardin simdi yesil kart cikmis onu almam lazim
ögleden sonra ugramaya calisirim insallah güzel kilolar gitmisdir bol eksili bildirimler görürsünüz insallah yarin
Herkese Günaydınnnnn
İl bildirim benden gelsinnnnn
Başlangıç : 77.3 :26::26:
Geçen Hafta : 67.7
Bu Hafta : 66.5
Giden : 1.200
Toplamda : 10.800
Gunaydiiin kizlar 78 kabusundan kurtuldummmm
Bildirimimi yapiyorum
Baslangic: 91
Gecen hafta: 78
Bu hafta: 77.2
Giden. 800 gr
Toplam giden:13.8 allah arttirsin insallah amiiiiin
Hedef. 60 ama 65 e fitim ben
Kahvaltmi yapyrm her zamanki gobi
1 kk peynir 2 uno dengeden tost
1 hiyar 2 kucuk domat 2 ince sivri biberden limonlu salata
Sutlu neskafe
Ara sut ile sekersiz turk kahvesi 1 kayisi 1 finduk
Oglen
Salata
3 yk Yogurt keten tohumu corek otu
1 br light kola
Haslanmis kabak
Aksam
Tavuklu salata
Yogurt
Ara bilmiommmm uygun bise bulcam
Mutlu gunler
anaa bende 18 mart başlangıç tarihi ama sen benden daha hızlı vermişsin tabii ben boğazıma sahip çıkmazsammm
16 martta işe başlayınca düzenli bi diyete başlayabildim ama1 Marttan beri burdayım canım
kız o kadarını bile zor yiyorum içinde sadece yeşillik dışında 2 kaşık bulgur ve 2 kaşık haşlanmış nohut var bol baharaatlar tabiki vazgeçilmezim acıyı çok katıyorum meto hızlansın diye hatta nerdeyse tüm yemeklerime kullanıyorum canım kolay bir tarif aslında yanı tam bana göre üşengeç işi
çok güzel gözüküyo canımm,bence full doldur o kaseyiitarifini de söyleeeeeeeeeeee
yok kız o neden öyle bilionmu ben buzdolabında bekletiyorum salatayı tüm malzmeler birbiriyle kaynnaşsın diye marullar diri diri hoşuma gitmiyor +birazda limon tozu ektiğim için üzerine su gezdiyorum ondan öyle duruyor yoksa zeytinyağını idareli kullanırımFazla yağ koymuşsun sanki leyn
aynnennn yaaa karnımda bir şişlik üzerimde bir stresss herkese bağırmak çağırmak ağlamak istiyorum :26:Bulduuuuuum!
Aralarda 10 tane kiraz yiycmm
Zaten rgl oldum olcam surungenlik evresindeym
geçen aya göre bu ay az gidecek sanırım kilo benden pöffffff
ilk günden itibaren kilo çizelgem
*18mart2012 pazar 75,4kg
23mart2012 cuma 74,4 kg
30mart2012 cuma 73,4 kg
6nisan2012 cuma 73,1 kg
13nisan2012 cuma 72,5 kg
20nisan2012 cuma 71,4 kg
toplam 1 ayda :4 kg
27nisan2012 cuma 71,3 kg
4mayıs2012 cuma 69.8 kg
11mayıs2012cuma 69.4 kg
18mayıs2012cuma 69.3 kg
toplam 2. ayda 2 kg vermişim eeeee yuh yaniii şimdi tekarar düzelttim msjımııı kaplumbağa hızında ilerliyorum resmenn hayy ben böyleee işin içineeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?