70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun

genel olarak güzel kilolar verilmiş verenleri tebrik ederim veremeyenlerde haftaya inşallah fazlasıyla verirler

geçmişte okuduklarımaa istinaden söylemeden geçemeyeceğim listeden çıkmak bi süre ara vermek gibi durumları bende yaşadım zamanında diger topicimde tecrübeyle sabittir ki bu şekilde insan daha fazla salıyor tekrar dönüş maalesef artılarla oluyor lütfen kimse bi yere gitmesinnnnn ben sizleri okuyarak aranızdaki muhabbetin sıcaklıgından cesaret bularak yeniden başlangıç yapma gücü buldum şimdilik yabancı gibiyim inşallah zamanla daha iyi tanırız birbirimizi

Tuvalete gidemedim zaten canım bi kaç gün oluyor. Kayısı falan da işe yaramıyor bazen.

Su tutması da tuzun sudan fazla alınmasından oluyormuş. Bu ara az su içtim. Belki dediğin gibi bişey olabilir.

Saol canım inşallah dediğin gibi olur. Bi kaç sene önce diyet yaptığımda ayda sadece 2 kilo vermiştim. Ve sinirden bırakmıştım.

Şimdi bunu bırakmak istemiyorum. Bu defa moralim daha yüksekti. Ama bu son 100gr dağıttı beni biraz

bnm wc sorunumada çözüm bulamıyordum cnm bu hafta aç karnına 1 incir yedim ardındanda koca bir bardak su içtim.
1 saat sonra kahvaltı yaptım acayip iyi geldi.
istersen sende bi dene :26:

Kızlar nolur menüme yorum yapın Bi yerde hata mı yapıyorum :26:

Kahvaltıdan önce : 2 kayısı-Su

Kahvaltı (10:30) : Elma

Öğle (13:30) : Schnitzel , Domates ,Salatalık , Zero

Ara (15:30) : 10 fındık

Ara (17:00) : Elma

Akşam ( 19:00) : Nesfit

Kahvaltı da ki elma tamamen duygusal çöküşten. Bilen bilir normalde kahvaltımı güzel yaparım.

bnm wc sorunumada çözüm bulamıyordum cnm bu hafta aç karnına 1 incir yedim ardındanda koca bir bardak su içtim.
1 saat sonra kahvaltı yaptım acayip iyi geldi.
istersen sende bi dene :26:

Kuru incir mi canım ?

Bilmiyorum ki normal durumlarda işe yarar böyle şeyler ama artık bi kaç gün geçince ben farklı yollara başvurmak zorunda kalıyorum

malesef menün çok kötü cnm.hiç beğenmedim.
akşam nesfit yemen senin bağırsaklarını ve metabolizmanı yavaşlatır.
onun yerine bol salata yoğurt çorba falan ye bak ozaman nasıl kilo veriyorsun.
bide su içmeye gayret göster.bende ilk zamanlar içemiyordum şimdi 3 lt. kesin içiyorum.

bu hafta çok düzenli beslendim canım sadece dün evdeydim temizlk vardı
pilav ve makarna kaçamağım oldu ama azz
onlarda bu kadar artı dönmezki
neyse sumu tutyorum anlamadım
sadece bildiğim bi süre tartlmamam gerektiği
sağlıklı beslenmeye devm
ama tartı yasak

canm kendi adıma trtılmayacağım için listede olmak istemiyorum
yoksa burdayım ben
sadece 2 hafta tartılmayayım diyorum

Kuru incir mi canım ?

Bilmiyorum ki normal durumlarda işe yarar böyle şeyler ama artık bi kaç gün geçince ben farklı yollara başvurmak zorunda kalıyorum

evet cnm kuru incir.dediğim gibi bende çok şey denedim form çaylar bile işe yaramadı bende.
geçen haftalardada incir yemiştim ama işe yaramamşıtı sebebide hemen ardından kahvaltı yapmammış.
doktorum öle söledi.
bu hafta 1 saat sonra yaptım kahvaltımı ve gerçekten çok etkisini gördüm

:26::26: Normalde sebze yiyorum zaten menümde salata yoğurt da eksik olmazdı...

Ama bi haftadır canım ne hazırlamak ne yemek istiyo bunları.

Su içmeye de çok güzel başladım baya içiyordum. Son zamanlarda sıkıldım galiba.

Neyse senin dediğin gibi akşam çorba,salata,yoğurt yapayım o zaman. Teşekkürler canım

Sabah
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
3 zeytın
1 sb.sekersız sutlu nescafe

ara (yok kahvalatıyı gec yaptım cunku...)

öğlen
1 kase cacık
2 adet tavuk pirzola (haslanmıs)

ara
1 elma
2 adet eti form

akşam
2 adet haslanmıs tavuk pirzola
salata
1 kase cacık
ılave:2 lt su.1 kupa form cayı,2 kupa nescafe.....

Gerçekten mi ben hemen ardından kahvaltı yapıyorum. Ondan işe yaramıyor demek ki

Yoksa kuru kayısı da faydalıdır o konuda yani.

Dikkat edeyim bundan sonra... O formçay bende de hiç işe yaramadı açıkcası

makarna
makarna dışında iyi

cook begendm
kahwenı nasl ıcıosun cnm

Tabiii ki öyledir canım, sen bırakma diyetini, haftaya olur eksiler.

Gwnaz yorum yapmış zaten, kendini biran önce toparla, wc çıkamaman zaten en büyük etken.

Suyu az içmiş olabilir nmisin, muhakkak var bir yerde bir hata, tartılma bakalım, inşallah çabuk toplarsın.

menün güzel
bende bi ara akşamları hep mısır gevreği süt yemiştim
ama akşamları sürekli mısır gevereği yeme arada yoğurt,salata,et yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…