70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ağır derken?
bence çok az bu menüüü
bu kadar eziyet etmeyin kendinize
ben sizin yanınızda neler yiyorum neler

canım ben not alıyorum diye alıntılamadım kilo bildirimlerini
altta kaç kişi okuyor ama sayfa ilerlemiyor
herkes okuyor sadece sanırım
yenile yapıp duruyorum habire

aynen öyle
bu gidişte böyle yapılırsa bu topikde dağılır gibime geliyor herkes kendine eder
herkes birbirine sarılırsa
çekememezlik bilmemne burdada olmaya başladı
kimse kimsenin babasının oğlu değil burda
kimse kimseyide tanımıyor
benim birasz tepem atık
eskiden dilek suzi black mona sen ftemiz ecrin tugbiş daha aklıma gelmeyen birçok kısçe vardı herkes birbirine ne güzel moral verir
aramızdada hiç böyle sorunlar yaşamazdık

kim kızdırdı bakiiiiiim seni döverim ben onu .
bugün izne ayrılacağım için çok yoğunum canım. bakamıyorum nete :) akşam da valiz hazırla falan la geçer.
beni unutmayın anacım 10 gün yokum :)
bu hafta 300 gr artıdayım. ama sudur çünkü dün iyi gibiydi. neyse tatilden artı 2-3 ile dönmeyem de bu da yeter şimdilik

Ay kız ne oldu ki, ben mi kaçırdım, okuyorum ama, anlamadım canım açıkcası, kim kime ne yaptı ki? Dağılmayalım aman, ağzından yel alsın, biz bu topic sayesinde zayıfladık, herkes yine birbirimize yardım etsin.

Ayyy ne heyecanlısındır şimdi, ben de karadeniz turu istiyorum, inşallah bir gün kısmet olur. Evet ya, gönlünce gez, ye iç, takma kafana diyeti tatilde bence. Dönünce toparlarsın, tatilde bir nefes al hem iyi gelir. İyi tatiller sana şimdiden, bizim yerimize de gez, bolcana foto çek, bize gösterirsin dönünce. Gitmiş kadar oluruz biz de.

Dünkü menüm,
yarım çavdar ekmek
1 haşl.yumurta
4 zeytin
domt-salat-biber
çökelek

sade kahve
1 tbk çilek

1 tbk.bezelye tavuklu
3 kaşık pirinç pilavı
cacık
acı biber

yeşil çay(bergamot)
15.30:çeyrek armut-1 kivi
16:1 kare bitter(80 gr.lığın 1 karesi) büyük kare değil yani
17.30:1 kase yoğurt

çorba
salata

2 kayısı-2 fındık

Bu hafta bari fireyim listeye geçen hafta adım yoktu

başlangıç:75.5
geçen hafta:71.2
bu hafta:70.3
giden/gelen:900
toplam giden:5.2
hedef:63

başlangıç:74
geçen hafta:67.1
bu hafta:65.9
giden:1.200

toplam giden:8.100

herkese hayırlı cumalarrrrrrrr.bugün memlekete gidiyoz.haftasonu yokum.inş.pazartesiye artıyla dönmem.hoşçakalın kızlar

Yine geçmişten yeni çıkıyorum

Kilo bildirimimi sana yollayacağım mine...

Sadece100 gr gitmiş yani haftaiçi 70.5 geliyordum şimdi 71 geliyorum.

Çok sinirlerim bozuldu. Bi haftadır düzensizdim zaten. Bu kiloyu görünce bütün hevesim gitti.

Kahvaltı da yapmak istemedim elma yedim sadece

Vucudumda ödem falan mı var ondan da anlamıyorum ki göbeğim balon gibi Spor yaptıkça şişti böyle.

günaydın kısceler
çoğu kısce gibi bende isyanlardayım
sabah tartıldım 70.2 geldim
600 gram artıdayım çok sinirlerim bozuldu tartıyı kırmak istedim resmen
sanırım psikolojim bozuldu:26:
eşime dedim şu tartıyı kaldır bi süre görmek istemiyorum
dedim ben diyetisyene gideceğim
oda dedi diyetisyene ne gerek var zaten sen spor yapınca kilo veriyorsun 2haftadırda hiç bisikletine binmiyorsun
haklı aslında işler yoğu oldugundan eve geç bgittiğimden spor yapamıyorum bu aralar
fırsat yaratmak gerekiyo sporada ama nasıl
eşim tartıyı sakladı iyide oldu manyak oldum resmen
neyse işin özü bildirim yapmayacağım 2 -3 hafta kadar tartılmayacağımda
ama sizlerle burdayım
sağlıklı beslenmeye devm ama bana tartı yasak

Ya sen baya dikkat ediyosun ama yeni üye olduğunda bende okuyordum sayfaları en çok sen dikkatimi çekmiştin yeni başladığın ve kilolarımız yakın olduğu için niye böyle oldu ki
Acaba spor ypatığın için kas mı yaptın kıss:)

Umarım çabuk toparlarsın canım, bırakma sen burayı, ayrıca spor da yapmaya çalış, bir de beslenmeni düzene sokmaya çalış canım. Zor biliyorum çalışırken yoğunsun ama bir şekilde birşeyler yapman gerkeiyor. Kendine iyi bak ve en kısa zamanda eski düzenine dönersin inşallah.

Bilmiyorum ki Dün 5 tane N**** (Siyahi) yedim diye bi kilo almış olamam heralde :26:

Bu şekilde hiç kas yapmak istediğimi sanmıyorum. Gbek ortada toplandı balon balon. Hamile gibi görünüyorum

Hiç bi şekilde iskendermiş hamburgermi kaçırmadım. Kaçırdım dediğim şeyler de meyve oluyo genelde.

Anlamıyorum

süperrr

bende bildirimimi yapayım

başlangıç: 70,2
geçen hafta 60,8
bu hafta 60,6
giden 200gr
toplamda giden 9,6 (bi 10 kiloya tamamlayamadım şunu yaaaa)
hedef 58 ahhhh ah

tebrik ederim

tebrik ederim

akşamın çok az tatlım tavukla destekle bence

pirinç pilavı

Bu hafta bari fireyim listeye geçen hafta adım yoktu

başlangıç:75.5
geçen hafta:71.2
bu hafta:70.3
giden/gelen:900
toplam giden:5.2
hedef:63

başlangıç:74
geçen hafta:67.1
bu hafta:65.9
giden:1.200

toplam giden:8.100

herkese hayırlı cumalarrrrrrrr.bugün memlekete gidiyoz.haftasonu yokum.inş.pazartesiye artıyla dönmem.hoşçakalın kızlar

tebrik ederimm

Canım bazen kaybettğimiz kg.lar o hafta tartıya yansımıyor, sen dikkat ettiysen, yani kaçamak yapmadıysan ki yapmadım diyorsun, emin ol haftaya ödülünü alacaksın. Vücudun su tutmuş olabilir, wc çıkmamış olabilirsin, moralini bozma. Bak haftaya göreceksin güzel rakam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…