70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nesli ben sabah girdiğimde bildirim bile yapamadan çıktım sabahın köründe toplantı vardı..

Ve yemin ederim çoğu hatunu görmedim bile, geçmişe de rahat rahat bakamıyorum işler çok yoğun..

Kaldı ki sen eskilerdensin, cevap yazmaıyolar beğenmiyolar diye alınma bebeğim, gerekirse yine yaz, ben sana niye bakmayayım yaa

Niye kızıyon banaaa

Hem hadi sen darıldın, böyle bir yanlış anlama oldu diğer hatunlara ne oluyor abi

Nedir yani listeye girmemek , o liste için o listede güzel rakamlar görelim hepimiz mutlu ve sağlıklı olalım diye vakit harcıyoruz burda ve ben hakikaten bu topiğe çok bağlandım, o kadar mutsuz oldum ki bugün anlatamam mine bana listeye girmiceklermiş diyince , inanamıyorum yaa

kız yirim hepinizi bildirim yapmama kararımın dilekle bir ilgisi yok. artık 1. takıma kaptan oldum ve buradaki listeye girmem anlamsız diye düşündüm. sizi mi kıracam. sizi kıracağıma ahan da bu kafamı kırarım

artıkın bir kaptanım bana ona göre konuşun yani hemen de havalara girdim ahanda i rezil bildirimim:)
geçen hafta:70,5
bu hafta: 70,8
fark - 300 gr
hedef : 60

mine ben listeye girmeyecem canım. son kararım :) ama tatil dönüşü yine buralarda olurum
sen bilirsin canım
Yawru 60 çıksam neysee ama başkasının dandirik tartısında 69 çıkınca beyin error verdi.
Kime desem 69 muyum diye bi .... git diyo.
Eskiler genelde yolun sonuna geldi.
O yüzden bi bunalma var sanırım.
canım 60 çıksam tamam şüphelenebilirsin yanlışmı diye
ama 69la nasıl şüpheleniyorsun
göz var nizam var
bunaldık doğru diyorsun ama ben seviyorum burayı, kızları
hepinizi gerçekten tanımak isterdim
dağılacağız diye korkuyorum
sanırım bende
1.si benmiyim yoksaaa
mesaj attım sana cevapta vermedin
ben kırdıysam özür dilerim :26:
seni üzmek istemezdim canım
ama bende üzüldüm
yukarıdada yazdığım gibi seviyorum burdaki kızları
yoksa ben korumaya geçecektim
ama burayı bırakmamak adına devam ediyorum
yoksa kilo falan verebildiğim yok
dağılacağız diye korkuyorum valla

Son düzenleme:

seni severim bilirsin insan sevdiklerine alınır
espri yapıyorum önemli olan saygılı seviyeli bir ortam olması
yoksa sen beğensen ben beğensem ne farkedecek
ama işte insan biraz olsada alınıyor hani bilemezsin insanların işlerini güçlerini
lakin başkalarına yorum yaparken görüyorsun seni atlaması acaba diyosun:44:
sana karşı bir takıntısımı varki böyle yapıyor
oysaki ben herkes için elimden geleni yaptım bu topikde
ocakdan buyana yanınızdayım menülerimle olsun paylaşımlarımla olsun ha şu son aylarda kilom oturduğu için menü
paylaşmıyorum biraz genişlik geldi heralde
birazda eski hatuncuklar tanıyor seni anlıyor onlarda olmayınca biraz kendimi uzak tuttum tatlım
yoksa sana karşı yada birbaşkasına tavırlı davrandığımdan dolayı değil
sende olsan belki benim gibi alınabilirdin.
öptüm seni kırılma kırmak istemem hiçbizaman bebeğim

canım benim sabah bende gördüm senin yazdıklarını ama inan öyle gözüm dönmüşkii bir an mutfakta soluğu aldımm resmenn menüyü paylaştıktan sonrada uyuya kalmışım pc başındaaa yoksaa seni çok severimmm hele dünküü yardımların için mesleğim hakkında sana binlerce kez dua ettim dün gece kalbinde ne tür bir iyilikle ilgili dileği varsa gerçekleşsin diye canım benim inş hayatta hep herkese bu şekilde bildiğin şeyleri paylaşırsın ve mutlu edersin ,o yüzden dün sana dahada bağlandım hoş hepinizi çok seviyorum ama yine duygularımı belirtmek istedim canım kesinlikle kasıtlı olarak yorum yapmama gibi bişi olamaz biliyosun topiğimizi sende yoksa hepimizzz birbirimizi seviyorrr ve çok bağlıyızzzzz :13:bu arada herkese hayırlı cumalar Umarım Allah herkesin gönlündeki tüm iyi dilekleri gerçekleştirir

Uzak tutmanı anlayabiliyorum zaten sen azminle başarmışsın bebeğim sen dobiç bile değilsin bizim gibi
Lütfen alınmayın böyle şeylere kuzu ya

Black black ben seni napayııımm black

Yeni yada eski hiçbirşey farketmiyor , kimse burayı bırakmayacak herkes fıstık gibi olacak sonra kendiniz bilirsiniz

kız senin tartı hakket 3 kilo fazla ise 77-3 74 falan oluyorr bence bir damacana falan ile kontrol et tartını boşuna biz demiyoruz o kiloda durmuyorsun diyee dahada sevindirik olursunnn hemmhelal kız sanaaa valla dilekten sonra senin azminede hayranım benle bir gelmişsin topiğe ama 11 kilo gitmiş bende daha 6 kilo larda sürünüyorum ama senin adına çok sevindimm gerçekten seni örnek alacam bundan sonraaa

dileeeek bak ne buldum
şimdi o elbise ne alemdee

Yupppiiiiiiiiiiiiiiiii
2009 ekimden bu yana içine giremediğim elbisemin içineee sığğğdıımmmmm.
Çok şık bi elbiseydi hep giymek istemiştim olmuyordu.
En son 2 hafta önce denedim fermuarı kapanmamışşş.
Şimdiii cukkk diyee oturduuuuu arkadaki fermuarını bilee ben çektiimmmmmm

eee doğru kişiileri örnek alıyorumm benn.
Valla siz en önemli motivasyon kaynağısınız. Önümüzde başarmış birilerini olması çok güzel.
Menülerinizden kopya çekiyorum.
Kaptan yorum yapıyor sende aynı şekilde ertesi gün o hatalarımı düzeltiyorum.
Azimle 6'yı görücemmm inş..

hadiyin ben kaçtım kızçelerrr size iyi muhabbetler kocişin isteklerini yapem mutfaktaaa

verdiğiniz destekle asla yemeyeceğimm onlardann ,kendimee acayippp kızgınım bugünnn

hadiyin ben kaçtım kızçelerrr size iyi muhabbetler kocişin isteklerini yapem mutfaktaaa

verdiğiniz destekle asla yemeyeceğimm onlardann ,kendimee acayippp kızgınım bugünnn

Bu haftasonu sana kaçamak fln yok tamam mı

Arada uğra aşk böcüğü

selam kizlar Türkkonsolozluguna gittim geldim babamla türk kimligimi aldim ay ne güzel bayadir gitmiyordum türkiyede gibi hissettim kendimi herkes Türk olunca

sabahda kardesimin doktoruyla konusdum ben MR cektircem dedi benlen konusdukdan sonra önceden cekinsene illa telefonmu acmam lazim pazartesi film cekilcek ondan sonra bakacaklar devam edebilirmi edemezmi diye askerligine
kardesimde diyor abla bunlar gicik tek türk benim sanki beni vietnama hazirliyorlar avusturyanin daginda diyo ben yatayim yatalak biter belki askerligim diyo ablasi gibi biraz catlak kardesim cok seviyorum onu türkiyede yapmis olsa ne yapacakdin delü

Herkese Günaydınnnnn

İl bildirim benden gelsinnnnn

Başlangıç : 77.3
Geçen Hafta : 67.7
Bu Hafta : 66.5
Giden : 1.200
Toplamda : 10.800
tebrikler seker
tebrikler canim güzel gitmis
çok geçmiş olsun canım. kader ortağım bu topik bir ikimizi eritemedi gitti
günaydın kızlaaaaaaaaaaar kilo verenler şimdiden tebrikleeeeeeeer
kendimden süphelenmeye basladim pisim ben uykum derin acaba uyurgezerlik yapip gecemi yiyorum da veremiyorum :111:
gunaydn kızlar
ıns tartıda herkes ıstedıgı kıloyu gorr
ama malesf ben bıldırım yapamıcm gelmedı hala tartım
tüh ya nezaman gelcekmiski tarti canim :26:
Suziiiii tekrar gecmis olsun canim... Allah kolaylik versin kardesine de acil sifalar versin insallahh..

Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin ..
aminnn canim cok sagol
Herkese günaydınlarr,
Kilo veren herkese tebriklerrrr.
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 61,4 kg
bu hafta kilo : 60,7 kg
giden :700 gr
toplamda giden :9900 gr
hedef kilo : 55 kg

tebrikler canim yakinda 5li rakamlari da görcen gibi
Suzicim, kardeşine geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.
cok sagol canimcim
reglden dir canim haftaya atarsin sisligini
elifim regl olacaksan ondan da olabilir seker

günaydin hanimlar
baslangic kg:94
gecen hafta kg:77.5
bu hafta kg:76.2
giden:1.3
toplamda giden:17.8
hedef kg:58
tebrikler canim
tebrikler canim az olsun gitsin yeterki
neslimmm sekerim reglsin normal canisi
o yooo dedim dün gercekden bidahakine 550 kalori cezasi veriyorum kendime :84: cok sagol minderim
minem ben 1 senedir bu topikdeyim artik bildirim yapmaya utaniyorum tatlim
senin menülerini bende hatirliyorum canim ödem tutmusdur vucutun :26:
cok düsüncelisin sagol canim

birde öyle deneyeyim bende
canim bence esine söyle icmesin yazik yani faydasi olmuyor birde zarari olmazsin :18:

Başlangıç : 89.0

Geçen hafta: 79.7

Bu Hafta: 77.9

Giden: 1.800

Toplamda Giden: 11.100 grm

tebrikler bebis
hadi ya ne güzel

Bi tanesi çözüldü.
Kiloyu da halledersek tam olcak
hadi ya ne güzel haber fistik :132:
minik kus mu esimde bi ara bana diyordun dedim söylesin bikeresinde arkadasima dedim esim bana minik kus diyor diye gülmeye basladi kakir kakir dedim ne oldu susam sokaginda vardin minik kus diye dedi senin ona mi benzetiyor dedi morelimi bozdu bende bidaha minikkus lafini söyletirmemisdim ona
kızlar dağılıyormuyuz neeee?
dileğin yokluğu okadar hissediliyorkii
hala mesaj atmayanlar var
dilek, neskuik, suzi, mona, blackcat, chosen yoklar
neoldu bizeee, neoldu böyleeeee
minem benimki malum seker bi al bi ver listeye girmeye cekinir oldum

Kız dur gelirler yaparlar

Suzzzziiiiiii çok bekletme bak mine korkmaya başladı

Diloo bildirim yapsana kızım ölcem meraktan
minenin sucu yokki eger yap derse yine yaparim

Evet bebiş 2 ay gitti iş için, o 2 ay bana işkenceydi resmen çok mutluyum , ayaklarım yere basmıyor kavuşacağım için
ana hakan geliyo benden de selam söyle fenerbahceli arkadasima seni üzmesin bebis
Çok heyecanlı lenn

monanın durumu malum
Nesli formdan düşmüş.
Suzi kayıp mı ilginç
Black de normalde yapardı.
Aslı saç bakımından anca gelir.
bugün tatildim dilek isyerinde deyildim
neslimmm tatlim ne güzel kilo vermissin sen keske senin gibi bende verebilsem sen eskiden sacimi basimi yolardin niye böyle oldukki
hallettim geldim ilk isim bilgisayar basina oturmak oldu zaten

bizamanlar böyle kurallar listemiz vardı

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…