70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Başka çarem yok ki.
Tekrar 86 kilo olmak istemiyorum.
Yürürken zorla nefes alan, insanlardan kaçan, kıyafetlerde seçeneği olmayan, herkesten kilo konusunda binbir laf duyan bi kız olmak istemiyorum.

Aynen dilom eskiden foto makinalarının önüne atlardım son 2 yıla ait doğru dürüst fotoğrafım bile yok

canım bende bikaç hareket war,ciddi zayıflayanlar war o hareketlerle,bizim burda bi diyetisyen wardı herkes gitmişti ona annemde dahil we baya baya kilo werenler çıkmıştı bende yaptım we tekrar yapmaya başlamayı düşünüyorum
isterseniz anlatabilirim

bildirimim:
baslangic kilom: 07.07.2011 76.3
gecen hafta: 73.8
bu hafta : 73.6
giden: 200 gramm
toplamda giden: 2.7

Suzi bu bildirimin neyinden çekiniyorsun yaa

yediiğin kaçamakları yazarken çekinmiyosunda kilo verince mi çekiniyorsun

Bu hafta seni seçtim pikaçuuu çok dikkatli ol, hep takip edicem seni

anlatsana çok merak ettimm

inan yimedim kııı bahanemi bilmiyom ama regl olcam bgn yarın :26:
kız walla helal olsun ha ne diim bide demiş ya sen 71 din dimi diye, yaa yok artık nası biliyo len dedim okurken

5-6 çilek mi yuppiii çok seviyorum 2 tanecik yiyodum kalorilidir diye
Dilekcim ne kusuru ben bile 2 haftadır burdayım şunu anladım ki buranın can damarı senmişsin bi gittin herkese bi haller oldu
Tabiki ruh sağlığın motivasyonun buradan çok daha önemli ama şunu da anla ki sen burdakiler için çok önemli ve değerlisin

Süper olur yawrum faydasını gören varsa.
Bilgi paylaştıkca çoğalır biz bekliyoruz.

Aynen dilom eskiden foto makinalarının önüne atlardım son 2 yıla ait doğru dürüst fotoğrafım bile yok

Peffff aynen aynen
Neyse zayıflayakta nerde resim orda biz artık

bildirimim:
baslangic kilom: 07.07.2011 76.3
gecen hafta: 73.8
bu hafta : 73.6
giden: 200 gramm
toplamda giden: 2.7

Regl olmana göre gene gitmiş canım bende +1.000 falan diceksin sandımdı.

anlatsana çok merak ettimm

tamam tatlım biraz uzun sürebilir ama anlatması, ahh aslında kağıt wardı annemde ya o kaybolmadıysa onu bulsamda taratsam atsam pc ye, resimli halini koysam topiğe daha iyi olurdu
geç yazarsam unuttu bu kız deme taam mı
iş çıkabiliyo her an bide canım, birazdan yazmaya başlarım

hee yine regl oldum yakinda kan kaybindan gidecem pazartesi insallah birsey cikmazsa gidecem dilegim
ahaha bende araştırıyorum spor salonu hep dip köşe yerlerde yer altında genelde.
Bende basık yerde yapamam yani.
Öyle bi yazdım ki sanırsın sürekli spor yapan biriyim.
bende köse bucak kaciyorum millet alet malet yapiyor gülereler diye yapamiyom gecenlerde evren beni power plate gönderdi ya dilek alet titremeye baslayinca beni gülme krizi tuttu orda heryerim salaninca kadin bozuldu sende bulursan haber et merak ediyorum ilk günün nasil gecti diye

1 porsiyon yeşil fasulye kaç yemek kaşığı (5 diye tahmin ediyorum ama emin değilim :44: )

Süperrr
Salatan ve yogurdun falan var mıydı?

inan yimedim kııı bahanemi bilmiyom ama regl olcam bgn yarın :26:
kız walla helal olsun ha ne diim bide demiş ya sen 71 din dimi diye, yaa yok artık nası biliyo len dedim okurken

Hıı regldense su toplamış olabilir vücut.
Haftaya bakıp görüciiizz o vakit.
Sen nişanlı mıydın canım yoksa bu yaz nişan falan mı yapacaktın?:26:

Saçlarını başlarını yolan bi ben varım.
O yüzden beni görmeyince yelkenler fora.
Göbekkk bi yanaa löp löpp kütük bacakları bi yana salıp diyeti bırakıveriyorlar.
Allah'tan arkamdan Nora geliyor o benden daha acımasız

İstanbula gelcem dilom , bizim yazın fıstık gibi fotolarımız olcak inşallah

Suzi bu bildirimin neyinden çekiniyorsun yaa

yediiğin kaçamakları yazarken çekinmiyosunda kilo verince mi çekiniyorsun

Bu hafta seni seçtim pikaçuuu çok dikkatli ol, hep takip edicem seni

ama bi dün yapmisdim kacamak tamam neydin pikacunun egitmenin adi sana kendimi teslim ediyorum

ha iyi ozaman

evt salatayla birlikte

Suzziii bu hafta en az 1 kilo vericez, bak daha şimdiden 7günümz kaldı, eğer kaçamak yaparsan valla hakandan ayrılırım

Aha yemin ettim

Kaçamak yok sui bu hafta, çok dikkat ve sebze ağırlıklı besleniceksin, dolabını şimdiden ona göre doldur

Son düzenleme:

iwit haftaya göricez canım ya
anowww nişan fln yazınca heycanlandım bi an
ahhh ahh nerde kuzum ya 5buçuk 6 yıla yaklaştı uzatmalı sewgiliyik

iwit haftaya göricez canım ya
anowww nişan fln yazınca heycanlandım bi an
ahhh ahh nerde kuzum ya 5buçuk 6 yıla yaklaştı uzatmalı sewgiliyik

ahah sizde bizdensiniz.:13:
Askerliğini falan bitirmiş lafı falan geçmiyor mu merak ettim.
Özeline giriyorum ama.

evt salatayla birlikte

Afiyet şeker olsun o vakit.

İstanbula gelcem dilom , bizim yazın fıstık gibi fotolarımız olcak inşallah

Evett yanımda uzun boylu biriyle foto çekinmekten hoşlanmam bacagını accık kır bide ben topuklu giyerim sen düz taban anlştık mı

merhaba arkadaşlar

benim bugün ki menum apuk supuk oldu

denemem vardı sabah bişeyler atıştırdım öğle arası öle akşamda arkadaşlarla yemeğe çıkcaz :18: ne olur bilmem artık çorba içiyim bari tek ..

kahvaltı: 2 kemekli ekmekten tost

öğle: nesfit

ara:bir kepekli ekmek+bir zeytin +bir kaşık yoğurt

akşam: ne yiyeceğimi bende bilmiyorum

akşam için önereceğiniz bişeyler varmı restaurantta diyete uygun ne yiyebilirim

ahahay catlak kizz imzasina ne yazmis kizlar yaaa en az 1 kilo diyo insallah bebegim elimden geleni yapcam kacamak da yapmiycam söz
hakandan da ayrilma delü kiz sevdim ben onu nede olsa fenerbahceli

slm kızlar..bildirim yapmasam ben olur mu?1 kilo wermiştim 3gün öncesine kadar bu hafta ama 2 gündür 5 tane halley yedim başka kaçamak yok ama o 5 halley bitirdi beni kilo weremiyorum.geçen hafta 70.60 olmuştum.69.60 oldum ama şuan 70.50yim.aslında werecemde bikere yedinmi dewamı geliyor.bu zaafımı bildiğim için bişeyin tadına bakmıyordum bakınca yiyorum..yemez olaydım.okadar irade gitti dicem ama başkada bişey yemedim yağlı tuzlu unlu falan yoook bişey..benim kulaklarımı biri çekebilir mi?31 mayısta 68 olmam lazım bide. 31 mayıs sen beni bekle iddiada 68 olcam dedim ammaaaa 66 olcam hadi bakem son gaz dewamm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…