70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birde zerra var dilegim oda en eskilerden siz verdinizben kaldim oturdugum yerde :111:
sen bi evlen coluk cocuga karis ben seni burda beklerim

teşekkür ederim kuzularımmmbeni yaşatan sizlersiniz ve o alkışlarınızzzbülent abla moduna girdimmmm
ablan kurban olsun sana sIkkI sIkkI saril bana
masallah canim ya güzel gitiyor sendende kilolar tebrikler

Son düzenleme:

Ben çok çekingenim meleğim ben valla bak ama artık özelden de servis vericem bayanlara Topikten korkmasın insanlar

Özelden yapma açık açık yap ki ibreti alem olsun milletekaçamak yapmaktan korksunlar hangi eliyle yediyse o cıssları sende o eline cıss yap mesela

Ya burası durdukça keşfedilen samimi olunan bir yer siz uzun zamandır berabersiniz gerçekten arkadaşlığı yakalamışsınız biz de yavaş yavaş alışıcaz neskuik sabah çok kızmış yeni gelenler hiçbir şey yazmıyor diye ben birden çok kişiye nasıl cevap yazacağımı ahanda şimdi buldum bilmiyordum ki

Böyle örneklerin olması çok güzel zaten sizin böyle beslenerek vermiş olduğunuzu bilince insan gaza geliyor

tebrik ederim canımmmboyuna göre 60 çok ideal canımmanam 4 kg kalmışş yawrummmay negüzel hedefe 4 kalaa
birde zerra var dilegim oda en eskilerden siz verdinizben kaldim oturdugum yerde :111:

delüüüüü

yirim seni kısçeeee seviyom kız seniiiiii umahhhhhhhhhhh

neskuik
benim yazdıklarıma cevap vermedin
merakla bekliyorum
canım yazdım okumamıştım özel mesjlarımı ayy biraz geç bakıyorum
sonunda oldumu o elbise fazla kıpırdama ha patlatırsınnn

gene yolarım sanki yolamıcam gibi konuşma uleynnnnnnnnnnnnn gel bakem iyi hatırlattınnn-200de vermişsin
ama olsun ben genede çekeyim haftaya etkili olsun.

suzimm bidaha açma alma tanımadıgın kimseyi eve valla
başbakan bile gelse maske takmışsındır derim almam banane

Suzzzzi urfa sana küsmüş haberin yok

Bunlarda ufak ben.
Ne alaka diceniz 1-2 gün önce bi bıdığın resmini koymuştum ya kendi resmimi ekliyim dedim.

Eki Görüntüle 421083

Eki Görüntüle 421084
ana dilokoya bak kız paçi yirim ben seni gel bakemmmmmmaşallah yaa şu tatlılığa bak
gel bakem yamacıma
bildirimim:
baslangic kilom: 07.07.2011 76.3
gecen hafta: 73.8
bu hafta : 73.6
giden: 200 gramm
toplamda giden: 2.7
haftaya 1200 olacek aldu okadarrrrrrrrrrrrr

minder bildirimini yapar öhöm öhömm

baslangic : 75
gecen hafta: 65
bu hafta : 64
giden: 1 kg
toplamda giden: 11 kg

uzun zamandır 300-500 gidiyodum..1 kg vermek nasıl mutlu etti anlatamammm
süper canım tebrikler sende çok azimli ve başarılısın

acıl benımde kılo vermem lazım sımdı katılsam ck mu gec olur nutfen cevap yazın ve bana yardımcı olun kılolarım cok fazla

ohh be yine sacim basim cekiliyor ne iyi oluyormus
hhaay basbakan maske takip gelsemmi yok acmam bidaha korktum zaten :18:
ben istemmmeemmm pasta börek cörek ben isteriiiimmm yesil yesil salata ispanak

Son düzenleme:
ablan kurban olsun sana sIkkI sIkkI saril bana
gel mayolu bülent ablanaaaa

ben de birden çok kişiye nasıl cevap yazacağımı bilmiyodum,burda öğrenmiştimmm:114::114::114:
sen de yorumları okudukça yaptığın yanlışları öğrenirsin tatlım

yaaaaa inanamıyorum o kadar yazdım hareketleri ama zaman aşımına uğramışım we silindi doğal olarak yaaaaa
yazıcam tekrar kızlar inşallah

seviom bu kadını yaaane kadar kokoş olsa da diva yani döktürüyooo
dinleyin neşeniz yerinize gelsinn

[video=youtube;V1Z7pOg1o8E]http://www.youtube.com/watch?v=V1Z7pOg1o8E[/video]

bende bende bende

İvitt sen varsın minderbob, zerra, ftemiz daha bi sürü aklıma gelmeyenler var işte.

Off süper yaa 1.72 boylaaa
Tebrik ederim tekrar.

Evet dün akşam ugramış bi gelemedi noteboogu ya

Bizde aksini savunan yok canım zaten yemeden verilmez bunun bilincindeyiz.
En yeni mesela Nora var aramızda o da şükür 10 kilosundan kurtuldu.
Gerek msn gerekse kk dan sürekli taciz eder kendisi beni.
Yemesinden içmesinden sorumlu bakan giibiyim.

herkese merhabaaaa

keyıfler yerındedır umarım

Wuuuu kimleri görüyorum.

Yiii beniii yiii beniiiiii

bu hafta giremedim noracım..ya mağlüm bebekle uğraşıyorum..zaten topiğe girseydim yemezdim o halleyleri..cidden benim neyime halley..( ben almıyorum ewe öyle abur cubur.walla benim kocabey 1 değil 2 değil 3 kutu halley almış iyi mi?birinde yedi dayandım 2 nci kutuda bitti dayandım amaaa 3ncü kutu canıma tak etti..neysem gelen kilo bari yok.dewam haftaya gör sen beni..hadi bildirimde yapayım bari..

Kızlar BİMden masaj aleti aldım çok güzel göbeğimi bıngıl bıngıl titretiyoooo
Selülitte gideriyomuş bakalım faydası olacakmış

ewet hedefime 4 kilo kaldı herkese teşekkür ediyorum
bu arada ne donum var ne badim var nede pantalonum var giymeyebir tane esortmanım var devamlı onu giyiyorum Allahtan dağ basındayım ne carsı ve nede baska bişydısarıya yürüyüşten yürüyüşe çıkıyorum oda tek olan esortmanımla.bu ay sonu inşallah ünyeye inicem kendime yeni ciciler alıcamsonra bol bol resimler cekicem:))her zaman fotoğraf makinelerinden kaçardımumarım herkes istediği kiloya ulaşır.inanın isteyipte kafaya koyduğumuzda yapamayacağımız hiç birsey yok.heleki benim gibi hergün hamur işleri yapıp yiyen biri bu kiloya düşüyorsa güzel günler çok yakın

herkese merhabaaaa

keyıfler yerındedır umarım
ama gerdüs hosgeldin canim nasilsin ankarali
acıl benımde kılo vermem lazım sımdı katılsam ck mu gec olur nutfen cevap yazın ve bana yardımcı olun kılolarım cok fazla
hosgeldin biz burdayiz canim niye acele ediyon
yaaaaa inanamıyorum o kadar yazdım hareketleri ama zaman aşımına uğramışım we silindi doğal olarak yaaaaa
yazıcam tekrar kızlar inşallah
elifim takiliyo bugün biraz kk bende de oldu

süpersin canım yaaa ayyy bende insem o kiloya..bende 84 le başladım..bak hırslandım şimdi..

s.a. kizlaaar
herkes iyi umarim
gecmise bakayim dedim ama
kackere dedim konusmayin bukadar diyeee
ben cok yorgunum uykum var sankim ve bugün doymuyoruuuuum
tatli istiyoom börek istiyooom yemek istiyooom
öyle iste
haa bide tartildim tabi :26:
70

İvitt sen varsın minderbob, zerra, ftemiz daha bi sürü aklıma gelmeyenler var işte.

Wuuuu kimleri görüyorum.

gör beniiiiiiii beni tanıyanlardan pek kalmadı zaten topikteeeee

fotoları eklemeye geldim kuşummm fırsat varken hemen bı el atayım dedimm

topıktekı yenı kızlar benı tanımıyo ama ben telden de olsa okuyabildiğim ıcın cogunu bılıyorum walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…