Valla canım genelde dua ediyorlarda sayanlarda arada bi çıkmıyor değil.
Her kilo verenle mutlu oluyoruz biz.
Resim atıyorlar falan farka bakıpoluyoruz.
Kızların çoğu yeni zaten topikte en eski suziyle ben kaldık sanırım.:26:
Kilo verenler gitti kalan sağlar bizim diyerek yardım etmeye çalışıyoruz.
Hedefine yakın zamanda ulaşan neskuik var mesela ben hep takdir ederim onu.
Ne kadar söylense de umay0110 var o da verdi fazlalıklarını ve eski resimlerini görünceoluyorum ben.
Nora verdi 2ee elüff mesela o da çıtır.
Daha bi sürü aklıma gelmeyen kızlar var.
ablan kurban olsun sana sIkkI sIkkI saril banateşekkür ederim kuzularımmmbeni yaşatan sizlersiniz ve o alkışlarınızzz bülent abla moduna girdimmmm
masallah canim ya güzel gitiyor sendende kilolarherkese slm bende kilo bildiirimimi yapıyım
Başlangıç kilo:85.4
Geçen hafta:66.5
Bu hafta:64.0
Giden:1.500
Toplamda verilen:21.4
Hedef:60
kızlar hedefimi 60 yaptım 60ın altına inmek istemiyorum.boyum 1 72 bence ideal
bu araada regliyim bugün 2 günüm şişliğimde var regl olmasam bence daha cok giderdi.
diyetisyenim insan her zaamn bu dönemlerdee 1 1.5 kilo fazla cıkar demişti
şimdi geçmişe bakıyım
Ben çok çekingenim meleğim ben valla bak ama artık özelden de servis vericem bayanlaraTopikten korkmasın insanlar
Valla canım genelde dua ediyorlarda sayanlarda arada bi çıkmıyor değil.
Her kilo verenle mutlu oluyoruz biz.
Resim atıyorlar falan farka bakıpoluyoruz.
Kızların çoğu yeni zaten topikte en eski suziyle ben kaldık sanırım.:26:
Kilo verenler gitti kalan sağlar bizim diyerek yardım etmeye çalışıyoruz.
Hedefine yakın zamanda ulaşan neskuik var mesela ben hep takdir ederim onu.
Ne kadar söylense de umay0110 var o da verdi fazlalıklarını ve eski resimlerini görünceoluyorum ben.
Nora verdi 2ee elüff mesela o da çıtır.
Daha bi sürü aklıma gelmeyen kızlar var.
tebrik ederim canımmmherkese slm bende kilo bildiirimimi yapıyım
bu araada regliyim bugün 2 günüm şişliğimde var regl olmasam bence daha cok giderdi.
şimdi geçmişe bakıyım
birde zerra var dilegimoda en eskilerden siz verdiniz ben kaldim oturdugum yerde :111:
sen bi evlen coluk cocuga karis ben seni burda beklerim
yirim seni kısçeeee seviyom kız seniiiiiicanım benim sabah bende gördüm senin yazdıklarını ama inan öyle gözüm dönmüşkii bir an mutfakta soluğu aldımm resmenn menüyü paylaştıktan sonrada uyuya kalmışım pc başındaaa yoksaa seni çok severimmm hele dünküü yardımların için mesleğim hakkında sana binlerce kez dua ettim dün gece kalbinde ne tür bir iyilikle ilgili dileği varsa gerçekleşsin diye canım benim inş hayatta hep herkese bu şekilde bildiğin şeyleri paylaşırsın ve mutlu edersin ,o yüzden dün sana dahada bağlandım hoş hepinizi çok seviyorum ama yine duygularımı belirtmek istedim canım kesinlikle kasıtlı olarak yorum yapmama gibi bişi olamaz biliyosun topiğimizi sende yoksa hepimizzz birbirimizi seviyorrr ve çok bağlıyızzzzz bu arada herkese hayırlı cumalar Umarım Allah herkesin gönlündeki tüm iyi dilekleri gerçekleştirir
Uzak tutmanı anlayabiliyorum zaten sen azminle başarmışsın bebeğim sen dobiç bile değilsin bizim gibi
Lütfen alınmayın böyle şeylere kuzu ya
Black black ben seni napayııımm black
Yeni yada eski hiçbirşey farketmiyor , kimse burayı bırakmayacak herkes fıstık gibi olacak sonra kendiniz bilirsiniz
canım yazdım okumamıştım özel mesjlarımı ayy biraz geç bakıyorumneskuik
benim yazdıklarıma cevap vermedin
merakla bekliyorum
sonunda oldumu o elbise fazla kıpırdama ha patlatırsınnn
dileeeek bak ne buldum
şimdi o elbise ne alemdee
Yupppiiiiiiiiiiiiiiiii
2009 ekimden bu yana içine giremediğim elbisemin içineee sığğğdıımmmmm.
Çok şık bi elbiseydi hep giymek istemiştim olmuyordu.
En son 2 hafta önce denedim fermuarı kapanmamışşş.
Şimdiii cukkk diyee oturduuuuu arkadaki fermuarını bilee ben çektiimmmmmm
eee doğru kişiileri örnek alıyorumm benn.
Valla siz en önemli motivasyon kaynağısınız. Önümüzde başarmış birilerini olması çok güzel.
Menülerinizden kopya çekiyorum.
Kaptan yorum yapıyor sende aynı şekilde ertesi gün o hatalarımı düzeltiyorum.
Azimle 6'yı görücemmm inş..
gene yolarım sanki yolamıcam gibi konuşma uleynnnnnnnnnnnnn gel bakem iyi hatırlattınnnselam kizlarTürkkonsolozluguna gittim geldim babamla türk kimligimi aldim ay ne güzel bayadir gitmiyordum türkiyede gibi hissettim kendimi herkes Türk olunca
sabahda kardesimin doktoruyla konusdum ben MR cektircem dedi benlen konusdukdan sonra önceden cekinsene illa telefonmu acmam lazim pazartesi film cekilcek ondan sonra bakacaklar devam edebilirmi edemezmi diye askerligine
kardesimde diyor abla bunlar gicik tek türk benim sanki beni vietnama hazirliyorlar avusturyanin daginda diyoben yatayim yatalak biter belki askerligim diyo ablasi gibi biraz catlak kardesim cok seviyorum onu türkiyede yapmis olsa ne yapacakdin delü
tebrikler seker
tebrikler canim güzel gitmis
kendimden süphelenmeye basladim pisim ben uykum derin acaba uyurgezerlik yapip gecemi yiyorum da veremiyorum
tüh ya nezaman gelcekmiski tarti canim
aminnn canim cok sagol
tebrikler canim yakinda 5li rakamlari da görcen gibi
cok sagol canimcim
reglden dir canim haftaya atarsin sisligini
elifim regl olacaksan ondan da olabilir seker
tebrikler canim
tebrikler canimaz olsun gitsin yeterki
neslimmm sekerim reglsin normal canisi
o yooo dedim dün gercekden bidahakine 550 kalori cezasi veriyorum kendime cok sagol minderim
minem ben 1 senedir bu topikdeyim artik bildirim yapmaya utaniyorum tatlim
senin menülerini bende hatirliyorum canim ödem tutmusdur vucutun
cok düsüncelisin sagol canim
birde öyle deneyeyim bende
canim bence esine söyle icmesin yazik yani faydasi olmuyor birde zarari olmazsin :18:
tebrikler bebis
hadi ya ne güzel
hadi ya ne güzel haber fistik
minik kus mu esimde bi ara bana diyordun dedim söylesin bikeresinde arkadasima dedim esim bana minik kus diyor diyegülmeye basladi kakir kakir dedim ne oldu susam sokaginda vardin minik kus diye dedi senin ona mi benzetiyor dedi morelimi bozdu bende bidaha minikkus lafini söyletirmemisdim ona
minem benimki malum seker bi al bi ver listeye girmeye cekinir oldum
minenin sucu yokki eger yap derse yine yaparim
ana hakan geliyo benden de selam söyle fenerbahceli arkadasima seni üzmesin bebis
bugün tatildim dilek isyerinde deyildim
neslimmm tatlim ne güzel kilo vermissin sen keske senin gibi bende verebilsem sen eskiden sacimi basimi yolardin niye böyle oldukki
hallettim geldim ilk isim bilgisayar basina oturmak oldu zaten
suzimm bidaha açma alma tanımadıgın kimseyi eve vallasize yazarken kapi takirdadi disarida kadin kartini gösteriyo actim kapiyi birsey aristiriyoruz bilmem ne gelebilirmiyim dedi aldim kadini iceriye ama sonradan da dedim kendi kendime nekadar saftiriyim aslinda ya kadin öyle biri degilse ya birsey yaparsa neyse ki arastirmaci gazeteciligini yapti gitti ama diken üstündeydim aaa
kapiya bidaha bakmiycam gelme de diyemedim cok seyler duyuyoruz herkese güven olurmu hirlisi var hirsizi var
Suzzzzi urfa sana küsmüş haberin yok
Yawrum Türklere derler bide çok tatil yapıyolar diye.
Sizinde bizden eksik kalır yanınız yok haa.
Habire tatil yapıyorsunuz.
Bu arada çatlak suzim alma bu devirde herkesi evini millet üç kuruş için birbirini gırtlaklar olmuş.:18:
Sen bide tutup eve almışsın.
,
Anaaaa
Kesin 2008 de aldıgım bi elbise vardı onu demişimdir içime oturmuştu olmaması çünkü.
En son bayağı bi bol geliyordu fermuarını bile açmıyordum giyerken.
Bide arkadan gizli fermuarı var malum gizli fermuarlı olunca elbise daha da zor kapanıyoır
Dur bi deniyim ben onu.
Az kalmış yawrum yaa o günlerde gelecek tabi kiii
Yok yawrum yaa dağılmayız saygı oldugu sürece sıkıntı olmaz.
Dönem dönem herkes hayatından sıkılıyor işte.
Öyle bir dönemdeyiz sanıırm
Bide 69 değilimdir insaallah ama kendımı dobik hissetmeye başladım gene.
Vayyy kaptan olunmuş.
Hayırlı olsun canım
Afiyet olsun canım görüşürüz
Aynen sen bunaldgında fazla sesin çıkmıyor belli ediyorsun zaten
Dönem dönem oluyor dediğin gibi pes etmek yok.
ahahha herkes tartıdan kaçar bu kuzunun da tartısı yok
Oooo yawrum arada gözden kaçıyo bilionn ben ilgilencem senle kendime gleeyim
ana dilokoya bak kız paçi yirim ben seni gel bakemmmmmBunlarda ufak ben.
Ne alaka diceniz 1-2 gün önce bi bıdığın resmini koymuştum ya kendi resmimi ekliyim dedim.
Eki Görüntüle 421083
Eki Görüntüle 421084
saçmalama tatlım ya niye pes edicen, bende bugun sinir oldum kendime, dikkat etmeme rağman bu hafta böyle oldu regl mi bilmiyorum nedeni
benimde üstüme yapıştı bu 62 we 63 rakamı gitmiyo tıkandım resmen :26:
umarım canım ondandır ya
bisiklete biniyom bende tatlım normalde ewde, bi haftadır aksattım gibi bisiklet işini we +800 çıktım,regl de olcam ama bisiklete binmek fayda ediyomuş meğerse bana
ee ne güzel işte kızz ya 3 kilo eksiksin,zaten kilondan daha az gösteriyodun canım sen ya
anowww
hakket ya regl topiği gibi olmuşuzz
canım bende + çıktım bu hafta sabah yorum yapıyodumki sana iş çıktı we daha bu saatte girebildim
ben burdaki kızçeleri çok sewiyorum ki hepsinin kilo wermesini istiyorum
o kadar sıkıntılı bi yerde çalışıyorumki herşeyime laf ederler, gelip ekranıma kadar bakıyolar ne yazıyosun diye
bu topik dağılmaz dağılmamalı, illaki herkesin bi derdi oluyo can sıkıntısı oluyo
ben hepinize bişeyler yazmak istiyorum ama çok bi fırsatım olamıyo malesef
herkeste öyledir uhtemelen
bana bu topikte ayrı ayrı herkesin çok faydası oldu hepsi hakkını helal etsin
yaf nası biliyo kız maşşallah ha diloş :)
gözünden kaçmıyo resmen
yaaa hala 69 diyo ya
bildirimim:
baslangic kilom: 07.07.2011 76.3
gecen hafta: 73.8
bu hafta : 73.6
giden: 200 gramm
toplamda giden: 2.7
dilek yazmis canim
yap canim bildirimini haftaya da daha güzel bildirimin olur bu hafta yapmazsan haftaya liste alti olursun ve güzel kilo verirsen daha bi mutlu olursun listede varim diye31 mayisa da 68 olursun bence
nora paketinin üstüne yazdim ismini sözümü unutmayayim diye
süper canım tebrikler sende çok azimli ve başarılısınminder bildirimini yapar öhöm öhömm
baslangic : 75
gecen hafta: 65
bu hafta : 64
giden: 1 kg
toplamda giden: 11 kg
uzun zamandır 300-500 gidiyodum..1 kg vermek nasıl mutlu etti anlatamammm
herkese merhabaaaa
keyıfler yerındedır umarım
yirim seni kısçeeee seviyom kız seniiiiiiumahhhhhhhhhhh
canım yazdım okumamıştım özel mesjlarımı ayy biraz geç bakıyorum
gene yolarım sanki yolamıcam gibi konuşma uleynnnnnnnnnnnnn gel bakem iyi hatırlattınnn-200de vermişsin
ama olsun ben genede çekeyim haftaya etkili olsun.
suzimm bidaha açma alma tanımadıgın kimseyi eve valla
başbakan bile gelse maske takmışsındır derim almam banane
ana dilokoya bak kız paçi yirim ben seni gel bakemmmmmmaşallah yaa şu tatlılığa bak
gel bakem yamacıma
haftaya 1200 olacek aldu okadarrrrrrrrrrrrr
süper canım tebrikler sende çok azimli ve başarılısın
gel mayolu bülent ablanaaaaablan kurban olsun sana sIkkI sIkkI saril bana
Özelden yapma açık açık yap ki ibreti alem olsun milletekaçamak yapmaktan korksunlar hangi eliyle yediyse o cıssları sende o eline cıss yap mesela
Ya burası durdukça keşfedilen samimi olunan bir yer siz uzun zamandır berabersiniz gerçekten arkadaşlığı yakalamışsınız biz de yavaş yavaş alışıcaz neskuik sabah çok kızmış yeni gelenler hiçbir şey yazmıyor diye ben ahanda şimdi buldum bilmiyordum ki
Böyle örneklerin olması çok güzel zaten sizin böyle beslenerek vermiş olduğunuzu bilince insan gaza geliyor
bende bende bende
herkese slm bende kilo bildiirimimi yapıyım
şimdi geçmişe bakıyım
birde zerra var dilegimoda en eskilerden siz verdiniz ben kaldim oturdugum yerde :111:
sen bi evlen coluk cocuga karis ben seni burda beklerim
Özelden yapma açık açık yap ki ibreti alem olsun milletekaçamak yapmaktan korksunlar hangi eliyle yediyse o cıssları sende o eline cıss yap mesela
Ya burası durdukça keşfedilen samimi olunan bir yer siz uzun zamandır berabersiniz gerçekten arkadaşlığı yakalamışsınız biz de yavaş yavaş alışıcaz neskuik sabah çok kızmış yeni gelenler hiçbir şey yazmıyor diye ben birden çok kişiye nasıl cevap yazacağımı ahanda şimdi buldum bilmiyordum ki
Böyle örneklerin olması çok güzel zaten sizin böyle beslenerek vermiş olduğunuzu bilince insan gaza geliyor
herkese merhabaaaa
yirim seni kısçeeee seviyom kız seniiiiiiumahhhhhhhhhhh
canım yazdım okumamıştım özel mesjlarımı ayy biraz geç bakıyorum
gene yolarım sanki yolamıcam gibi konuşma uleynnnnnnnnnnnnn gel bakem iyi hatırlattınnn-200de vermişsin
ama olsun ben genede çekeyim haftaya etkili olsun.
suzimm bidaha açma alma tanımadıgın kimseyi eve valla
başbakan bile gelse maske takmışsındır derim almam banane
ana dilokoya bak kız paçi yirim ben seni gel bakemmmmmmaşallah yaa şu tatlılığa bak
gel bakem yamacıma
haftaya 1200 olacek aldu okadarrrrrrrrrrrrr
süper canım tebrikler sende çok azimli ve başarılısın
Kilo alınca bildiririm yapmama gibi bi lüksün yok len yemeseydin
ayrıca ben bu hafta hiç görmedim seni topikte:26: 5 tane halley çok fazla olmuş baktın tutamıyosun kendini 1 tane ye, miğdeye atacağına çöpe at, hem verdiğin paraya için acır almazsın bi daha , halley senin neyine kızııım
ama gerdüs
herkese merhabaaaa
hosgeldinacıl benımde kılo vermem lazım sımdı katılsam ck mu gec olur nutfen cevap yazın ve bana yardımcı olun kılolarım cok fazla
elifim takiliyo bugün biraz kk bende de olduyaaaaa inanamıyorum o kadar yazdım hareketleri ama zaman aşımına uğramışım we silindi doğal olarak yaaaaa
yazıcam tekrar kızlar inşallah
herkese slm bende kilo bildiirimimi yapıyım
şimdi geçmişe bakıyım
İvitt sen varsın minderbob, zerra, ftemiz daha bi sürü aklıma gelmeyenler var işte.
Wuuuu kimleri görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?