ama gerdüshosgeldin canim nasilsin ankarali
hosgeldinbiz burdayiz canim niye acele ediyon
elifim takiliyo bugün biraz kk bende de oldu
gel mayolu bülent ablanaaaa Eki Görüntüle 421336
ben de birden çok kişiye nasıl cevap yazacağımı bilmiyodum,burda öğrenmiştimmm:114::114::114:
sen de yorumları okudukça yaptığın yanlışları öğrenirsin tatlım
güle güle kulan canimKızlar BİMden masaj aleti aldım çok güzel göbeğimi bıngıl bıngıl titretiyoooo
Selülitte gideriyomuş bakalım faydası olacakmış
kilo vermenin en güzel yani bu olsa gerek yeni yeni ciciler almak hemde zevkleewet hedefime 4 kilo kaldı herkese teşekkür ediyorum
bu arada ne donum var ne badim var nede pantalonum var giymeyebir tane esortmanım var devamlı onu giyiyorum Allahtan dağ basındayım ne carsı ve nede baska bişy dısarıya yürüyüşten yürüyüşe çıkıyorum oda tek olan esortmanımla.bu ay sonu inşallah ünyeye inicem kendime yeni ciciler alıcam sonra bol bol resimler cekicem:))her zaman fotoğraf makinelerinden kaçardım umarım herkes istediği kiloya ulaşır.inanın isteyipte kafaya koyduğumuzda yapamayacağımız hiç birsey yok.heleki benim gibi hergün hamur işleri yapıp yiyen biri bu kiloya düşüyorsa güzel günler çok yakın
gel mayolu bülent ablanaaaa Eki Görüntüle 421336
ben de birden çok kişiye nasıl cevap yazacağımı bilmiyodum,burda öğrenmiştimmm:114::114::114:
sen de yorumları okudukça yaptığın yanlışları öğrenirsin tatlım
acıl benımde kılo vermem lazım sımdı katılsam ck mu gec olur nutfen cevap yazın ve bana yardımcı olun kılolarım cok fazla
doğru yerdesin hoşgeldin aramıza akşam menülerimizi paylaşıyoruz gün içindekiacıl benımde kılo vermem lazım sımdı katılsam ck mu gec olur nutfen cevap yazın ve bana yardımcı olun kılolarım cok fazla
aynen öyle yok cıs mıs bu hafta suzim verek artık kilo geçen hafta 1200 verdim bu hafta +400ohh be yine sacim basim cekiliyor ne iyi oluyormus
hhaay basbakan maske takip gelsemmiyok acmam bidaha korktum zaten :18:
ben istemmmeemmm pasta börek cörekben isteriiiimmm yesil yesil salata ispanak
İvitt sen varsın minderbob, zerra, ftemiz daha bi sürü aklıma gelmeyenler var işte.
Off süper yaa 1.72 boylaaa
Tebrik ederim tekrar.
Evet dün akşam ugramış bi gelemedi noteboogu ya
Bizde aksini savunan yok canım zaten yemeden verilmez bunun bilincindeyiz.
En yeni mesela Nora var aramızda o da şükür 10 kilosundan kurtuldu.
Gerek msn gerekse kk dan sürekli taciz eder kendisi beni.
Yemesinden içmesinden sorumlu bakan giibiyim.
Wuuuu kimleri görüyorum.
Yiii beniii yiii beniiiiii
ewet hedefime 4 kilo kaldı herkese teşekkür ediyorum
bu arada ne donum var ne badim var nede pantalonum var giymeyebir tane esortmanım var devamlı onu giyiyorum Allahtan dağ basındayım ne carsı ve nede baska bişy dısarıya yürüyüşten yürüyüşe çıkıyorum oda tek olan esortmanımla.bu ay sonu inşallah ünyeye inicem kendime yeni ciciler alıcam sonra bol bol resimler cekicem:))her zaman fotoğraf makinelerinden kaçardım umarım herkes istediği kiloya ulaşır.inanın isteyipte kafaya koyduğumuzda yapamayacağımız hiç birsey yok.heleki benim gibi hergün hamur işleri yapıp yiyen biri bu kiloya düşüyorsa güzel günler çok yakın
süpersin canım yaaa ayyy bende insem o kiloya..bende 84 le başladım..bak hırslandım şimdi..
geldi okuyor o bizi ama zor yaziyoİvitt sen varsın minderbob, zerra, ftemiz daha bi sürü aklıma gelmeyenler var işte.
Off süper yaa 1.72 boylaaa
Tebrik ederim tekrar.
Evet dün akşam ugramış bi gelemedi noteboogu ya
100 grammi adarsin ballim haftaya üzülmes.a. kizlaaar
herkes iyi umarim
gecmise bakayim dedim ama
kackere dedim konusmayin bukadar diyeee
ben cok yorgunum uykum var sankim ve bugün doymuyoruuuuum
tatli istiyoom börek istiyooom yemek istiyooom
öyle iste
haa bide tartildim tabi :26:
70
suzim bide bana görücü geldi yaf size hareketleri yazarken
allahım ya işyerine dadandılar
bidaha yazıcam inşallah
canım benim sen yeterki ,iste neler basarabilceğine sen bile inanamazsın.ben 85den önce 95ide gördüm..
ben onun zayif hallerini bilmiyordum
güle güle kulan canim
kilo vermenin en güzel yani bu olsa gerek yeni yeni ciciler almak hemde zevkletekrar tebrik ediyorum seni canim
ama gerdüshosgeldin canim nasilsin ankarali
hosgeldinbiz burdayiz canim niye acele ediyon
elifim takiliyo bugün biraz kk bende de oldu
bu hafta giremedim noracım..ya mağlüm bebekle uğraşıyorum..zaten topiğe girseydim yemezdim o halleyleri..cidden benim neyime halley..( ben almıyorum ewe öyle abur cubur.walla benim kocabey 1 değil 2 değil 3 kutu halley almış iyi mi?birinde yedi dayandım 2 nci kutuda bitti dayandım amaaa 3ncü kutu canıma tak etti..neysem gelen kilo bari yok.dewam haftaya gör sen beni..hadi bildirimde yapayım bari..
benim yolum daha uzun neslim elinizi benim üstümden cekmeyindoğru yerdesin hoşgeldin aramıza akşam menülerimizi paylaşıyoruz gün içindeki
yanlış menülerimizle ilgili yorumları yapıyoruz
aynen öyle yok cıs mıs bu hafta suzim verek artık kilo geçen hafta 1200 verdim bu hafta +400
aslında salı günü eksideydim bende anlamadım nasıl şiştim bir anda
sevindim canım senin adına tebrik ederim
inşallah 4 kilocuğunuda sağlıkla verirsin
olsun canimbaşlangıç:84
geçen hafta:70.60
bu hafta:70.50
giden:100gr
toplam giden:13.50gr
hedef:55
ama ben sana yazdim pisim :26: hayirli yolculuklar da yazdim banadami tarildin :26:çok yoruldum ve daha bir sürü işim var.
size de küstümben bu kadar yoğunluğumun içinde elimden geldiğince sayfaları okuyorum. bana kızdınız diye bildirim bile yaptım ki listeden ayrılma düşüncesi haftalardır kafamdaydı, kimse ile bir alakası yok yani. ama dilek dışında cevap yazan bile olmamış. nora nın smile larını gördüm bir de o kadar.
neyse benim hala yapacak bir sürü işim var onlara bakayım. ama alındım işte
ne oldu :26: ben gecmise bakicakdim ama vaktim yok canim ya :26:çok yoruldum ve daha bir sürü işim var.
size de küstümben bu kadar yoğunluğumun içinde elimden geldiğince sayfaları okuyorum. bana kızdınız diye bildirim bile yaptım ki listeden ayrılma düşüncesi haftalardır kafamdaydı, kimse ile bir alakası yok yani. ama dilek dışında cevap yazan bile olmamış. nora nın smile larını gördüm bir de o kadar.
iiiiimdaaaattttsayfalari karistiriyorum ikiye bi cok hizli gidiyoruz topikce
geldi okuyor o bizi ama zor yaziyo
100 grammi adarsin ballim haftaya üzülmeama yemede bak ben yemiycem söz verdim sende yeme tüserim sana
hadi yaayak üstü görücümü geldi kiz gönlün varmi yokmu geleyimmi
Evet canım şanslısın ki kötüm bi rakam görmedin bildirim, umay'a yapılıyor bu hafta, haftaya çok güzel bi rakam görelim tamam mı...
ooofff o bebişi de öp benim için yir onu nora ablası
çok yoruldum ve daha bir sürü işim var.
çok yoruldum ve daha bir sürü işim var.
ewet hedefime 4 kilo kaldı herkese teşekkür ediyorum
olsun canim :38:haftaya fazla verirsin 100 gramm gitmis bendende 200 bizde haftaya veririz :29:[/QUOTE .!.:hadi inşallah canım haftayı en iyi bildirimleri werelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?