o senin güzel bakışın canımmmekledim ama 3-4 tane, çekilirken hep kocişe yakalanıyorum bana deli muamelesi yapıo
ya iki oldu suzim ya ucundan görüyom ama kaciyoo
ya ikinci kez ayni sey oluyo dilekim yaa
bu hafta yediklerimide yazdim gördün
nedeeeeeeeenn
kuzum benim, kpss ye hazırlanıyo ya atanırsa inşallah yapıcaz bişeyler, okulu bi dönme uzatmıştı o biraz böyleoldu işte ya
topikçe çağırcam sizii o zaman
dilekkkk sen bana biyerde çıtır mı yazdınnn öyle bişey gördüm hızlı okudum birazdaoyyyy yirim seniiiii
Ben cidden çoook beğendimmm acaipp hemdeee ve kıskandımm deli gibi.
İvittt sen kabul etmesende gayet hoşsun canım benim.
tamam suzimballim sabahkileri eritirsin ama saat ilerledikce eritmesi de zor olur yeme daha fazla kacamak bence
masallah ya birde diyordun fistik ablamda senin gibi diye bravoo cok güzel bir degisim olmus cidden
insallah suzim yaa :26::26:tamam alayim adresi ver
ballim petegim böcegimdur sacmaladim :111: sen 6lilari gördüm diye mi kacamak yapiyon devam et güzel menülerini paylas bizimle sen azimli kizsin istesen daha fazlasini yapabilirsin ben biliyorum
Bilmiyorum ki canım vücut bu bazen ödem tutuyor biliorsun bozmadıysan bu hftada aynı devam et cuma günü karşılıgını alacaksın
kıskanana bakkk Allah aşkınaaaaa, dövdürme kendini banaaaaeklediğim fotolar kocişten kaçak ofiste cektıklerımmm
kociş işsiz olunca ekonomik davranmak zorunda kalıyom serramEvet bende diyorum millet 10 kişiye birden nasıl cevap yazıyor diye öğrenmenin yaşı yok işte
Minder seni ekonomi sayfasında da gördüm tutumlu kadınsın valla helal sana
çok yoruldum ve daha bir sürü işim var.
size de küstümben bu kadar yoğunluğumun içinde elimden geldiğince sayfaları okuyorum. bana kızdınız diye bildirim bile yaptım ki listeden ayrılma düşüncesi haftalardır kafamdaydı, kimse ile bir alakası yok yani. ama dilek dışında cevap yazan bile olmamış. nora nın smile larını gördüm bir de o kadar.
neyse benim hala yapacak bir sürü işim var onlara bakayım. ama alındım işte
tamam alayim adresi ver
ballim petegim böcegimdur sacmaladim :111: sen 6lilari gördüm diye mi kacamak yapiyon devam et güzel menülerini paylas bizimle sen azimli kizsin istesen daha fazlasini yapabilirsin ben biliyorum
Bilmiyorum ki canım vücut bu bazen ödem tutuyor biliorsun bozmadıysan bu hftada aynı devam et cuma günü karşılıgını alacaksın
yeni bir hayat,yeni bir dolap
Suzi bak ablamı soruyordun resim ekliyim buraya.
Bilen bilir bi ara burdaydı sonra iş yogunlugundan veda etti.
O da 80 den 63e düşmüştü en son resimleri pek yok bende ama:26:
Eki Görüntüle 421576
Eki Görüntüle 421575
Eki Görüntüle 421578
Eki Görüntüle 421577
o kimki kızz
Ger-düşşş itiraff etmekkk istiyorummmmm senii deli gibiii kıskandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm......
Farkettim canım zaten
Ne güzel ofiste aynan var.
Belin falan ne kadar incelmiş yaaaa
kıskanana bakkk Allah aşkınaaaaa, dövdürme kendini banaaaaeklediğim fotolar kocişten kaçak ofiste cektıklerımmm
kızlarcım şimdi
A) yere sırtüstü yatıyoruz
1- bacağımızı kaldırıp 90 derece sonra indiriyoruz(10 sağ,10sol)
2- bacakımızı karnımıza çekip indiriyoruz,yere değmesin ama paralel kalsın (10 sağ 10 sol)
3- bacakımızla hawada yuwarlak çiziyoruz (10 sağ 10sol)
kızlar ben bu sırüstü harketlerini plates lastiğiyle yapardım ii oluyodu
B) yan yatıyoruz
1- bacağı kaldırıp indiriyoruz (10sağ 10sol)
2- bacağı karnımıza çekip arkaya doğru tekme atıyoruz, çekiyoruz karna arkaya tekme (10sağ 10 sol)
3- bacağımızla hawada yuwarlak çiziyoz (10 sağ 10 sol)
4- yürüyüş hareketi yan yatar waziyette ( mesela, solumuza yattık ya, sol kol kafanın altında,sağ kol ön tarafta,sağ bacak arka tarafta, kol we bacak çapraz yani, sonra kol arkaya geliyo bacak öne gidiyo, yürüyoz yani yatarken (10 sol 10 sağ)
c) ayağa kalkıyoruz
1- hazırol waziyetinde, sağ kolumuzu kaldırıp indiriyoruz,elimiz başımızın üsütne geliyo dik bi şekilde aşağı iniyo sonra, yuwarlak çiziyoz yani (10 sağ 10 sol)
2- hazırol waiyetinden iki kolumuzla yukardan aşağı yuwarlak çiziyoz (10)
3- hazırol waziyetinden eller tepemizde birleşiyo, ellerimizi tepemizde şaklatıyoz indiriyoz (10)
4- ön tarafta alkış arka tarafta alkış hareketi (nası anlatsam bilemedim
kızlar uzun oldu we geç oldu biraz kusura bakmayınanlatabildimmi bilmiyom :26:
eklemeyi unutmuşum güzeller, bunlar günde 5 set halinde yapılıyomuş, belki bildiğiniz hareketlerdir ama çok faydasını görenler oldu, bende gördüm, ben tekrar yapmayı planlıyorum inşallah en azından 1 set halinde bile olsa
kociş işsiz olunca ekonomik davranmak zorunda kalıyom serram
Kıyamam canım ya inşallah tez zamanda iş bulur eşin bilirim çok zordur işsiz kalmak bende 3 yıl sonra atandım o dönemlerim çok zordu gerçekten
pisim tatile gidiyom 10 gün giremiciiim didin,ben de nayırr nolamazz didimmbenim senin gibi pisim yok biliyosun , pisim ol,mırlaa amaa gitmeeeeeee:78::78::78::78::78:
Suzi bak ablamı soruyordun resim ekliyim buraya.
Bilen bilir bi ara burdaydı sonra iş yogunlugundan veda etti.
O da 80 den 63e düşmüştü en son resimleri pek yok bende ama:26:
Eki Görüntüle 421576
Eki Görüntüle 421575
Eki Görüntüle 421578
Eki Görüntüle 421577
off ya koptummmmm
[video=youtube;X3Mjb1lti_M]http://www.youtube.com/watch?v=X3Mjb1lti_M[/video]
bizamanlar böyle kurallar listemiz vardı
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
Suzziii bu hafta en az 1 kilo vericez, bak daha şimdiden 7günümz kaldı, eğer kaçamak yaparsan valla hakandan ayrılırım
Aha yemin ettim
Kaçamak yok sui bu hafta, çok dikkat ve sebze ağırlıklı besleniceksin, dolabını şimdiden ona göre doldur
slm kızlar..bildirim yapmasam ben olur mu?1 kilo wermiştim 3gün öncesine kadar bu hafta ama 2 gündür 5 tane halley yedim başka kaçamak yok ama o 5 halley bitirdi beni kilo weremiyorum.geçen hafta 70.60 olmuştum.69.60 oldum ama şuan 70.50yim.aslında werecemde bikere yedinmi dewamı geliyor.bu zaafımı bildiğim için bişeyin tadına bakmıyordum bakınca yiyorum..yemez olaydım.okadar irade gitti dicem ama başkada bişey yemedim yağlı tuzlu unlu falan yoook bişey..benim kulaklarımı biri çekebilir mi?31 mayısta 68 olmam lazım bide. 31 mayıs sen beni bekle iddiada 68 olcam dedim ammaaaa 66 olcam hadi bakem son gaz dewamm..
benim de psikolojim bozuldu yaa,sabah wcden sonra ilk işim tartıya çıkmakkben de mi tartıyı saklattırsam kocişeee:18::18::18:
iyi bakalım öyle olsun bu seferlikk
başka bir yerde daha tartıl canım,için rahat olsunn
regl zamanı tatlıya bişey demiyorum..kul köle oluyoruz tatlıyaa,diyet senin köpeğin olsun diyoruz topikçeee
aslında bir alternatif daha var bence,diyabet reçeller,tatlılar var ya onlardan tüketmek sakıncalı olur mu acabaa:26:betüş nerdesin topiğin doktoruuu
buradaki tüm smileyler sana kurban olsun bacımmmmmm işten azmin zaferi işteeeeeeeeeeee
çok yoruldum ve daha bir sürü işim var.
size de küstümben bu kadar yoğunluğumun içinde elimden geldiğince sayfaları okuyorum. bana kızdınız diye bildirim bile yaptım ki listeden ayrılma düşüncesi haftalardır kafamdaydı, kimse ile bir alakası yok yani. ama dilek dışında cevap yazan bile olmamış. nora nın smile larını gördüm bir de o kadar.
neyse benim hala yapacak bir sürü işim var onlara bakayım. ama alındım işte
Bebişler Nora kaçar , herkes için güzel bir haftasonu olsun , umarım herkes bildirim yapmıştır:26:
dileeeeeek
o eczaneye bende gelicem senle atlet don
benide alsinlar artik dayanamiyoooooooooom
ay ne dicem bak hastanenin yemekleri güzelmidirki acep bacim :26:
bana bak soralim sorusturalim yemegi güzel olan
hastanenin yakinlarindaki eczanede cibildanalim
kızlarcım şimdi
A) yere sırtüstü yatıyoruz
1- bacağımızı kaldırıp 90 derece sonra indiriyoruz(10 sağ,10sol)
2- bacakımızı karnımıza çekip indiriyoruz,yere değmesin ama paralel kalsın (10 sağ 10 sol)
3- bacakımızla hawada yuwarlak çiziyoruz (10 sağ 10sol)
kızlar ben bu sırüstü harketlerini plates lastiğiyle yapardım ii oluyodu
B) yan yatıyoruz
1- bacağı kaldırıp indiriyoruz (10sağ 10sol)
2- bacağı karnımıza çekip arkaya doğru tekme atıyoruz, çekiyoruz karna arkaya tekme (10sağ 10 sol)
3- bacağımızla hawada yuwarlak çiziyoz (10 sağ 10 sol)
4- yürüyüş hareketi yan yatar waziyette ( mesela, solumuza yattık ya, sol kol kafanın altında,sağ kol ön tarafta,sağ bacak arka tarafta, kol we bacak çapraz yani, sonra kol arkaya geliyo bacak öne gidiyo, yürüyoz yani yatarken (10 sol 10 sağ)
c) ayağa kalkıyoruz
1- hazırol waziyetinde, sağ kolumuzu kaldırıp indiriyoruz,elimiz başımızın üsütne geliyo dik bi şekilde aşağı iniyo sonra, yuwarlak çiziyoz yani (10 sağ 10 sol)
2- hazırol waiyetinden iki kolumuzla yukardan aşağı yuwarlak çiziyoz (10)
3- hazırol waziyetinden eller tepemizde birleşiyo, ellerimizi tepemizde şaklatıyoz indiriyoz (10)
4- ön tarafta alkış arka tarafta alkış hareketi (nası anlatsam bilemedim
kızlar uzun oldu we geç oldu biraz kusura bakmayınanlatabildimmi bilmiyom :26:
eklemeyi unutmuşum güzeller, bunlar günde 5 set halinde yapılıyomuş, belki bildiğiniz hareketlerdir ama çok faydasını görenler oldu, bende gördüm, ben tekrar yapmayı planlıyorum inşallah en azından 1 set halinde bile olsa
yeni bi hayat yeni bi dolap ilk başta insana çok çekici gelio,zevkle almak istiyosun filan ama bi noktadan sonra herseyı yenılemeye bütçe dayanmıyo valla
kociş isyan edio, valla kilosu olan kadın masrafsız kadınmış arkadaş diyee
insanın çamaşırları bile büyük gelio şaka gibii, herşeyi al dur başedemedim ben, bu haftabaşı topladım bi poşet doğru terziye gittim, bugün alıcam hepsini, terziye de dedim uygun bişiler yap evde daha gerisi var
çok bol olanları bıraktım, hamileliği var daha bunun dedim, bazanın altına sakladım onları
tabi herşeye rağmen şükürler olsunn bugunlerı gordugumuz için
inan nası bişey biliyo musunuz, ben verdiysem herkes verebilir yani bi gram dahi hırsı olmayan bi insanımdır yaniii
aileceeeee fena bunlar yaaa, ablana kocaman biiii
maşallah genlerinizde var demek azmedip zayıflamak
Ne kadan komik yaa
vayyy be ilk geldiğim sıralar şu 66 ları görenlere ne güzel diye gıptayla bakıyordum.
bende bi gün o günleri görürmüyüm diyodum.şaka gibi ya 66 kilo oldum
kilomu soranlara 67 diyodum.ahhh ahhh hey gidi günler heyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?