70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o senin güzel bakışın canımmm ekledim ama 3-4 tane, çekilirken hep kocişe yakalanıyorum bana deli muamelesi yapıo

Ben cidden çoook beğendimmm acaipp hemdeee ve kıskandımm deli gibi.

ya iki oldu suzim ya ucundan görüyom ama kaciyoo

ya ikinci kez ayni sey oluyo dilekim yaa
bu hafta yediklerimide yazdim gördün
nedeeeeeeeenn

Bilmiyorum ki canım vücut bu bazen ödem tutuyor biliorsun bozmadıysan bu hftada aynı devam et cuma günü karşılıgını alacaksın

İvittt sen kabul etmesende gayet hoşsun canım benim.

ballim sabahkileri eritirsin ama saat ilerledikce eritmesi de zor olur yeme daha fazla kacamak bence

masallah ya birde diyordun fistik ablamda senin gibi diye bravoo cok güzel bir degisim olmus cidden
tamam suzim

tamam alayim adresi ver

ballim petegim böcegim dur sacmaladim :111: sen 6lilari gördüm diye mi kacamak yapiyon devam et güzel menülerini paylas bizimle sen azimli kizsin istesen daha fazlasini yapabilirsin ben biliyorum
insallah suzim yaa :26::26:

insalllah dilekim :26:

dileeeeeek

o eczaneye bende gelicem senle atlet don
benide alsinlar artik dayanamiyoooooooooom
ay ne dicem bak hastanenin yemekleri güzelmidirki acep bacim :26:
bana bak soralim sorusturalim yemegi güzel olan
hastanenin yakinlarindaki eczanede cibildanalim

ben salatamı yapmaya gidiyorum yemeğide yiyip yürüyüşe gideceğim herkesi öpüyorum akşam menümüde yazarım

kızlarcım şimdi
A) yere sırtüstü yatıyoruz
1- bacağımızı kaldırıp 90 derece sonra indiriyoruz(10 sağ,10sol)
2- bacakımızı karnımıza çekip indiriyoruz,yere değmesin ama paralel kalsın (10 sağ 10 sol)
3- bacakımızla hawada yuwarlak çiziyoruz (10 sağ 10sol)
kızlar ben bu sırüstü harketlerini plates lastiğiyle yapardım ii oluyodu

B) yan yatıyoruz
1- bacağı kaldırıp indiriyoruz (10sağ 10sol)
2- bacağı karnımıza çekip arkaya doğru tekme atıyoruz, çekiyoruz karna arkaya tekme (10sağ 10 sol)
3- bacağımızla hawada yuwarlak çiziyoz (10 sağ 10 sol)
4- yürüyüş hareketi yan yatar waziyette ( mesela, solumuza yattık ya, sol kol kafanın altında,sağ kol ön tarafta,sağ bacak arka tarafta, kol we bacak çapraz yani, sonra kol arkaya geliyo bacak öne gidiyo, yürüyoz yani yatarken (10 sol 10 sağ)

c) ayağa kalkıyoruz
1- hazırol waziyetinde, sağ kolumuzu kaldırıp indiriyoruz,elimiz başımızın üsütne geliyo dik bi şekilde aşağı iniyo sonra, yuwarlak çiziyoz yani (10 sağ 10 sol)
2- hazırol waiyetinden iki kolumuzla yukardan aşağı yuwarlak çiziyoz (10)
3- hazırol waziyetinden eller tepemizde birleşiyo, ellerimizi tepemizde şaklatıyoz indiriyoz (10)
4- ön tarafta alkış arka tarafta alkış hareketi (nası anlatsam bilemedim

kızlar uzun oldu we geç oldu biraz kusura bakmayın anlatabildimmi bilmiyom :26:

eklemeyi unutmuşum güzeller, bunlar günde 5 set halinde yapılıyomuş, belki bildiğiniz hareketlerdir ama çok faydasını görenler oldu, bende gördüm, ben tekrar yapmayı planlıyorum inşallah en azından 1 set halinde bile olsa

Son düzenleme:
Evet bende diyorum millet 10 kişiye birden nasıl cevap yazıyor diye öğrenmenin yaşı yok işte
Minder seni ekonomi sayfasında da gördüm tutumlu kadınsın valla helal sana
kociş işsiz olunca ekonomik davranmak zorunda kalıyom serram

pisim tatile gidiyom 10 gün giremiciiim didin,ben de nayırr nolamazz didimmbenim senin gibi pisim yok biliyosun, pisim ol,mırlaa amaa gitmeeeeeee:78::78::78::78::78:

tamam alayim adresi ver

ballim petegim böcegim dur sacmaladim :111: sen 6lilari gördüm diye mi kacamak yapiyon devam et güzel menülerini paylas bizimle sen azimli kizsin istesen daha fazlasini yapabilirsin ben biliyorum

tamam suzim

ağzından bal damlıyo datlım benim ya sende mütişsin canım ya cidden bak fıstık maşallah

kızlar hoşçakalın öpüldünüzzz

yeni bir hayat,yeni bir dolap

yeni bi hayat yeni bi dolap ilk başta insana çok çekici gelio,zevkle almak istiyosun filan ama bi noktadan sonra herseyı yenılemeye bütçe dayanmıyo valla
kociş isyan edio, valla kilosu olan kadın masrafsız kadınmış arkadaş diyee
insanın çamaşırları bile büyük gelio şaka gibii, herşeyi al dur başedemedim ben, bu haftabaşı topladım bi poşet doğru terziye gittim, bugün alıcam hepsini, terziye de dedim uygun bişiler yap evde daha gerisi var
çok bol olanları bıraktım, hamileliği var daha bunun dedim, bazanın altına sakladım onları
tabi herşeye rağmen şükürler olsunn bugunlerı gordugumuz için
inan nası bişey biliyo musunuz, ben verdiysem herkes verebilir yani bi gram dahi hırsı olmayan bi insanımdır yaniii

aileceeeee fena bunlar yaaa, ablana kocaman biiii

Ger-düşşş itiraff etmekkk istiyorummmmm senii deli gibiii kıskandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm......

de giiittttttt

Farkettim canım zaten
Ne güzel ofiste aynan var.
Belin falan ne kadar incelmiş yaaaa

girişte aynamız var kocaman ama tam masanın arkasına geliyo oyuzden kıyısından çekilebiliyorummm

eklemeyi unutmuşum güzeller, bunlar günde 5 set halinde yapılıyomuş, belki bildiğiniz hareketlerdir ama çok faydasını görenler oldu, bende gördüm, ben tekrar yapmayı planlıyorum inşallah en azından 1 set halinde bile olsa

kıskanana bakkk Allah aşkınaaaaa, dövdürme kendini banaaaa eklediğim fotolar kocişten kaçak ofiste cektıklerımmm

yemin ederim sabahtan beri okadar işimin arasında fotolarına baktım hayran kaldım.iradene sağlıkk şekerim

tşk ederizzzz beybiii.

maşallah genlerinizde var demek azmedip zayıflamak

off ya koptummmmm
[video=youtube;X3Mjb1lti_M]http://www.youtube.com/watch?v=X3Mjb1lti_M[/video]

Ne kadan komik yaa

kızlar geberiyom beeeeeeeeeen okuyacak halim bile kalmadı. bugün kesin 1 kilo verdim koşturmaktan. akşam halim ve fırsatım olursa girer , okur, yazarım...zira daha valiz hazırlanacak. daha rize de otel işi hallol madı :18::18::18:
gelemezsem hakkınızı helal edin :) çok yorgunum ondan alınganım sanırım. hepinizi öptim tatilde internet bulursam girerim:) unutmayın kara pisiyi
ben dayanamam akşam bir yolunu bulur uğrarım gitmeden ama uğrayamazsam

Bebişler Nora kaçar , herkes için güzel bir haftasonu olsun , umarım herkes bildirim yapmıştır:26:

vayyy be ilk geldiğim sıralar şu 66 ları görenlere ne güzel diye gıptayla bakıyordum.
bende bi gün o günleri görürmüyüm diyodum.şaka gibi ya 66 kilo oldum
kilomu soranlara 67 diyodum.ahhh ahhh hey gidi günler heyyyy

Çok güzelmiş bunlar yaa. Bence yine yeni gelen olduğunda bu liste paylaşılsın

Kız naptın sen...Böyle yemin mi edilir..Suziş zor durumda kalacak

Bildirimini gördüm alıntı yaptıktan sonra. Bende bildirim yapmalısın diyecektm Bende 100gr verdim sadece.

Byle olunca bildirim yapmaktan vazgeçme bence.

Öğünlerimin yanındaki notlara öldüm bittim Affetiniz beni bugünlük neyse ki. akşamki nesfiti kaldırdım şeker zaten.

Küsmee pisicik yaa. küsen küsene. Bende küscem haa sonunda Tatil dönüşü merakla bekliyorum seni

Bebişler Nora kaçar , herkes için güzel bir haftasonu olsun , umarım herkes bildirim yapmıştır:26:

Hoşçakal şeker Bende herkesin bildirim yapmasını istiyorum içten içe...İnşallah yapmıştır herkes.

Kızlaaar geçmişten anca çıktım tabiki bütün mesajlara alıntı yapamadım. ama hepinizi okudum

Sanırım sorunlar halledilmiş az buçuk.

ahahha düşündüğün şey gene yemek yaa hastaneye yatıcak olsak bile
Hastanenin oralardaki eczanede tartılalım ordan biizi direkt alsınlar çok uğraşmasınlar öğlene doğru gideriz ordan hastanenin ögle yemeklerine yetişiriiz ne dersin?

Teşekkür ederiz canımm çokgüzelll anlatmışsınnn

Ablam düğününde 56-57 e kadar düşmüştü evlenince 8-9 kilo aldı gerisi hamilelikten kalma.
O da verdi şükür birlikte kuvvet doğuyor.:119:

maşallah genlerinizde var demek azmedip zayıflamak

Ne kadan komik yaa

evet zayıflamak kadar şişmanlamakta
Bünye meselesi işte.

Yaa bide kendini 55-60 kiloyken hayal etseneee.:119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…