Bende o gün karar veriyorum ama sabahtan hazırlıyorum öğlen okula götüreceklerimi herkes sefer tasını getirmişsin diyor ama olsun şişko diyecekelrini öyle desinler sağlıklı besleniyorum sonuçta döner yemekten bin kat iyidir salata yemek:)züğürt tesellisi oldu bu
Gel tabii boş koyma buralarıı
selam canlarım....
öyle bi anda ortadan kaybolmaya içim el vermedi
sonuçta çok sevdiğim arkadaşlarım var burda
onlar kendilerini biliyorlar..
bazı arkadaşlar da yazmışlar bilip bilmeden her şehir her toprak bize ait falan
emin olun ben bunu çok iyi bildiğim ve kabul ettiğim için asker eşiyim zaten...
bizim üzüldüğümüz nokta ayrı kalıyor olmamız yoksa orası burası farketmez eşimle her yer cennet bana..
neyse daha iyi gibiyim kızlar, eşim tugayın içinden çıkmayacakmış operasyon falan olmayacakmış
bu biraz rahatlatıcı..sağsalim gelsin de gecer zaman bi şekilde..
burda daha fazla bu konu hakkında konuşmak da istemiyorum..
umarım güzel kilolar vermişsinizdir..
ben devam ediyorum diyete daha doğrusu pek bişey yiyemiyorum..
dilek,black, nesquik,balkaymak,minder,aslı,mine, suzi,nora,ptty seviyorum sizi...
kızlaaarr bimden twistle tartı aldım yağ kas ölçenden..
neyse gündüz çalıştırmadım eşime geldi ayarladık akşam..
sırayla çıktık..ya ben çok fazla çıkıtm reglin 5.günü ondanmı diyetisyene başladığımda 79.2 ydim
şimdide öyle çıktım şok oldum yani...
normalde 3hafat sonra gidicem diyetsiyene enson bile 77.5 çıkmıştım valla inş.haftaya çarşmaba bundna aşağı çıkarım yoksa
çok fena canım sıkılcak..
beni hemen etkiledi eşimle marketteyken kaç haftadır dondurma biley yemiyom aldım bitane çubuk dondurma
iiy olmadı bu tartı bana zırt pırt tartılmam inşaallah daha ogün dinledim sık tartılınca böbrek üstü bezleri stres salgılyomuş kilo almaya bile
sebepmiş..evdeki eski emektar tartım bile böyel acımasız değil çokçıkmıyorum onada canım sıkılmasın diye..acaip bozuldum benn
bugünde menü yazayım..
uyanınca ılıksu,3kuru erik
kahvaltı..1dilim çavdar ekmek,peynir,domates,çay
ara..2ceviz,1elma,1kutu süt
7otlu çayım..
öğlen..tavıklı salata(herseferindemi dilekler gerdüş aklıma gelir yaa)ayran,1kepçe mercimek çorba,1dilim çavdar ekmek.
ara..yok malesef..uyuyup kalmışım bid eçok tok tuttu öğelnki salatam..
yeşil çay:.
akşam..5 yemek kaşığı bamya yemeği etsiz,1küçük kase yoğurt,3 çatal patates salatası...
vee dondurma
şuana kadar 2litre su dahada içicem..yeşil çay yaparım yada mısır püskülü demlerim regl ödemi için..
spor..twestte 15 dk..mekik çekerim 50 tane geriisne bakıcaz...
1
selam canlarım
ben geldim +1500 ile
Gel anam gellll zayıflatalım seni gene.
Aynen dobiç olmaktansa sağlıklı beslenen biri olmak iyidir.
Canımmmmm canımmmm canımmmm..
Bi şekilde irtibatımızı koparmayız seninle.
Çok özlicem seniiii inşaallah eşinle beraber bu zor günleri de atlatacaksınız.
Eşinin operasyona çıkmayacak olması bi nebze sevindirici.
Kdr ya yanlış anlamadım dimi tartı bimden aldın bugün?
Peki eşinin kilosu falan normal çıktı mı?
Bende aldırdım o tartıdan da doğru mu acaba ölçümü??
Güzelmişş canımm afiyet olsun
Gel anam gellll zayıflatalım seni gene.
biri beni geçen haftaki halime çevirsin
karnımın şişliğinden rahatsızım
cnm sen korumayamı gectın dıyete devammı
arkidişler bende menümü yazıyorum
sabah:domates salatalık dereotu 5 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim ekmek formçayı
ara öğün:10fındık
45 dk aerobik
2.ara öğün:2 grisini 1 bardak ayran
akşam 17:00da 5 yemek kaşığı fasulye pilav salata acı biber
1:30dk yürüyüş
gün içinde 3 ltre su
ama yarın kendime ödül vericem söyle ailemle beraber güzel bi kahvaltı edicem hakkettim ama ya
21 kilo gitmiş canım yaaa
Sen ödül vermede kim versin ödül kendineee.:119::119:
Tebrikler tekrar
2-3 gün sebze ağırlıklı beslen geçer canım ya
Kilo vermeye devam da tartı olayım net olmadığı için çizelgemi 56 kiloda bıraktım canım.
Bugün sonunda jillian ı indirdim.
Spor + diyetle devam edicem.
Ben normal kiloda olmak değil zayıf olmak istiyorum.:119::119:
Millet aaa ne kadar zayıfsın biraz yesene falan desin istesin istiyorum
böyle iyisin cnm ama sen bılırsın zaten evlenınce ınsan yemese bıle hormonlar yuzunden 4 5kılo alıo
2-3 gün sebze ağırlıklı beslen geçer canım ya
cok sewimliymissinnEvet canım demin eklediydim topiğe de
Kızlar bu konuşmayı şimdi yapmam gerekiyor vaktim olmayabilir….
Yarın Hakan geliyor biliyorsunuz, o gittiğinde ben 89 kiloydum, ve 2 ay içinde 11 kilo verdim..
O gittiğinde hayatım mahvolmuştu çünkü ben daha da kilo alacak ve hakandan ayrılacaktım bunu biliyordum.
Çok mutsuzdum..Siz beni kendime getirdiniz, şu dönemde hayatım değişti…
Yarın eğer güzel bir gün beni bekliyorsa, ben bugün hakan gelecek diye mutluysam, rahat rahat alışverişe gidebiliyorsam, bu sizlerin sayesinde…
En başta da dsöylüyordum, hedefime ulaştığımda bile, topiği bırakmayacağım ve benim yaşadığım bu güzel duyguları yaşaması için için topiktekilere elimden geldiği kadar destek olacağım…
Sizleri çok seviyorum, özellikle diloma ve eskiden topikte olan arkadaşım, beni buraya yönlendiren arkadaşım mügeye hergün dua ediyorum…
İyi ki varsınız dobiçlerim….
senin kocis de pek kiskancmis yauwwwkıskanana bakkk Allah aşkınaaaaa, dövdürme kendini banaaaaeklediğim fotolar kocişten kaçak ofiste cektıklerımmm
kızlarcım şimdi
A) yere sırtüstü yatıyoruz
1- bacağımızı kaldırıp 90 derece sonra indiriyoruz(10 sağ,10sol)
2- bacakımızı karnımıza çekip indiriyoruz,yere değmesin ama paralel kalsın (10 sağ 10 sol)
3- bacakımızla hawada yuwarlak çiziyoruz (10 sağ 10sol)
kızlar ben bu sırüstü harketlerini plates lastiğiyle yapardım ii oluyodu
B) yan yatıyoruz
1- bacağı kaldırıp indiriyoruz (10sağ 10sol)
2- bacağı karnımıza çekip arkaya doğru tekme atıyoruz, çekiyoruz karna arkaya tekme (10sağ 10 sol)
3- bacağımızla hawada yuwarlak çiziyoz (10 sağ 10 sol)
4- yürüyüş hareketi yan yatar waziyette ( mesela, solumuza yattık ya, sol kol kafanın altında,sağ kol ön tarafta,sağ bacak arka tarafta, kol we bacak çapraz yani, sonra kol arkaya geliyo bacak öne gidiyo, yürüyoz yani yatarken (10 sol 10 sağ)
c) ayağa kalkıyoruz
1- hazırol waziyetinde, sağ kolumuzu kaldırıp indiriyoruz,elimiz başımızın üsütne geliyo dik bi şekilde aşağı iniyo sonra, yuwarlak çiziyoz yani (10 sağ 10 sol)
2- hazırol waiyetinden iki kolumuzla yukardan aşağı yuwarlak çiziyoz (10)
3- hazırol waziyetinden eller tepemizde birleşiyo, ellerimizi tepemizde şaklatıyoz indiriyoz (10)
4- ön tarafta alkış arka tarafta alkış hareketi (nası anlatsam bilemedim
kızlar uzun oldu we geç oldu biraz kusura bakmayınanlatabildimmi bilmiyom :26:
saol canim eline saglikk
eklemeyi unutmuşum güzeller, bunlar günde 5 set halinde yapılıyomuş, belki bildiğiniz hareketlerdir ama çok faydasını görenler oldu, bende gördüm, ben tekrar yapmayı planlıyorum inşallah en azından 1 set halinde bile olsa
kilosu olan kadın masrafsız kadınmışyeni bi hayat yeni bi dolap ilk başta insana çok çekici gelio,zevkle almak istiyosun filan ama bi noktadan sonra herseyı yenılemeye bütçe dayanmıyo valla
kociş isyan edio, valla kilosu olan kadın masrafsız kadınmış arkadaş diyee
insanın çamaşırları bile büyük gelio şaka gibii, herşeyi al dur başedemedim ben, bu haftabaşı topladım bi poşet doğru terziye gittim, bugün alıcam hepsini, terziye de dedim uygun bişiler yap evde daha gerisi var
çok bol olanları bıraktım, hamileliği var daha bunun dedim, bazanın altına sakladım onları
tabi herşeye rağmen şükürler olsunn bugunlerı gordugumuz için
inan nası bişey biliyo musunuz, ben verdiysem herkes verebilir yani bi gram dahi hırsı olmayan bi insanımdır yaniii
aileceeeee fena bunlar yaaa, ablana kocaman biiii
de giiittttttt
girişte aynamız var kocaman ama tam masanın arkasına geliyo oyuzden kıyısından çekilebiliyorummm
iyi tatiller kuzucum,stres at,abartmamak kaydiyla yeni tatlari kesfetkızlar geberiyom beeeeeeeeeen okuyacak halim bile kalmadı. bugün kesin 1 kilo verdim koşturmaktan. akşam halim ve fırsatım olursa girer , okur, yazarım...zira daha valiz hazırlanacak. daha rize de otel işi hallol madı :18::18::18:
gelemezsem hakkınızı helal edin :) çok yorgunum ondan alınganım sanırım. hepinizi öptim tatilde internet bulursam girerim:) unutmayın kara pisiyi
ben dayanamam akşam bir yolunu bulur uğrarım gitmeden ama uğrayamazsam
aynenn canimmmvayyy be ilk geldiğim sıralar şu 66 ları görenlere ne güzel diye gıptayla bakıyordum.
bende bi gün o günleri görürmüyüm diyodum.şaka gibi ya 66 kilo oldum
kilomu soranlara 67 diyodum.ahhh ahhh hey gidi günler heyyyy
ahh yawrucummm kiyamam sana yaa,uzun sure hep ayni psikolojideBen haftalık liste hazırlıyım bakalım.
Gene full diyete devam.
Bi diyetsiz hayatım olamayacak sanırım.
Bide bideee sevdiceğim bimdeki bahsettiğim tartıyı bulmuş.
O tartıda 69 gösterirse atın benii denizlerreeeeeeee
Yalannn diyetttt sizeee kalsınnn.
Ayrılmammmm çikolatamdannnn
Bir dahaa diyeteee başlayamamm bennn.
Kolayy mıı kolayyy mııııı hazirandannn beriii dikkatt ediyorummm bennn
Ağlamakkkk geliyoorrr içimdennnn..
Ahhhh ahhhhh ahhhh
kusummmmmm cok sevindimm,en azindan daha guvende olacak,operasyona cikmayacakselam canlarım....
bizim üzüldüğümüz nokta ayrı kalıyor olmamız yoksa orası burası farketmez eşimle her yer cennet bana..
neyse daha iyi gibiyim kızlar, eşim tugayın içinden çıkmayacakmış operasyon falan olmayacakmış
dilek,black, nesquik,balkaymak,minder,aslı,mine, suzi,nora,ptty seviyorum sizi...
ben bi yandan topigi okuyom,bi yandan yalan dunyayi izliomm bacooHerkes nerelerde yaw yine...Bugün de mi dizi var acep :44::44:
Evlenmeye daha var da evlenirsem garanti alırım.
Sevgilim gece yatmadan yemek yemeyi çok seviyor.
Hoş bana yedireceğini hiç sanmıyorum
Teşekkür ederim bide cidden iyi duruyormuyum kendimi hala çok dobik hissediyorum.
evet zaten ne adam akıllı su içtim ne bitki çayı içtim..
düzensiz beslendim.. gerçek bi kilo olduğunu düşünmüyorum
bakalım
cok sewimliymissinn
ahh yawrucummm kiyamam sana yaa,uzun sure hep ayni psikolojide69u da gorunce kirilma noktasi oldu sabrina saglik bebisim..guzel tarti sonuclarini en kisa surede goreceksin canim
Canımmmmm canımmmm canımmmm..
Bi şekilde irtibatımızı koparmayız seninle.
Çok özlicem seniiii inşaallah eşinle beraber bu zor günleri de atlatacaksınız.
Eşinin operasyona çıkmayacak olması bi nebze sevindirici.
kusummmmmm cok sevindimm,en azindan daha guvende olacak,operasyona cikmayacakdedigin gibi zaman gecer, Allah sizi birbirinize bagislasin..bu surecte kpssye hazirlanirsin,esinin gorevi bitesiye kadar da atanirsin isallah..Hakkinizda hayirlisi olsun,dualarim seninle..
kayinbabaaa iyi beslemis seniselam canlarım
ben geldim +1500 ile
maydonoz suyunu dene kuzummbiri beni geçen haftaki halime çevirsin
karnımın şişliğinden rahatsızım
odul olarak kahvalti mii:120:soyle kocaman bir pizza yeseneeearkidişler bende menümü yazıyorum
sabah:domates salatalık dereotu 5 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim ekmek formçayı
ara öğün:10fındık
45 dk aerobik
2.ara öğün:2 grisini 1 bardak ayran
akşam 17:00da 5 yemek kaşığı fasulye pilav salata acı biber
1:30dk yürüyüş
gün içinde 3 ltre su
ama yarın kendime ödül vericem söyle ailemle beraber güzel bi kahvaltı edicem hakkettim ama ya
tamamen psikolojikkkk bebegim,ben de oyle yetmiyo biz kadinlara,daha cok ver ver ver ver ver Allahim verEvlenmeye daha var da evlenirsem garanti alırım.
Teşekkür ederim bide cidden iyi duruyormuyum kendimi hala çok dobik hissediyorum.
Aynen bol su + bitki çayı+ sebze kendine getirir bünyeyi
Sevgilinin babası nasıl oldu canım?
Çıktı mı hastaneden?
Çok geçmiş olsun tekrar.
Bugün kdr almış o tartıdan sonuçları doğru mudur acaba:26:
Bakalım olmadı Esin'in dediği gibi 1 hfta diyet yapıp cuma tartılırım.:26:
Bilemiyorum.:26:
Seninde hedefe az kaldı.:119:
Evlenmeye daha var da evlenirsem garanti alırım.
dilekcim evet bimden aldım.
ayarları va ryağını falan çıkaıryor okursun..%deli veriyor bana farklı geldi
hani normaldede önce FAT..% OLUYOR SONRA ..sonra fat mas yazıyo ya diyetisyenlerde yağ ağırlığı...
.diyetisyene gidnc ebakıcam artık nolmuş banaa
yanlış tartma değilde reglim ondanmı beni çok çıkardı ,bide akşam 8di..
2hafta önce 77.5 ken şimdi reglle 79.5 falan çıktım tamam 2 kilo şişlik ödem oluyor ama ben kilo
veremedimmi ozmaan diyorum ya hiçtkamadna güzle diyetime devam ediyoodum canım çok sıkıldı ama
çabuk toparlandım..
bir kupa sadece mısırpüskülü içtim kendi kurttuğum..
yeşil çay bide küçük kivi....
Aynen kuzum,bırakmam peşini zaten
evet canım her kötü şeyin içinden iyi bişeyler çıkıyor işte..
olacak olan birşey varsa heryerde olur zaten..
dua edip beklemekten başka çarem yok...
çok saol bebeim...
çok saol mindercim
evet aynen zaten kafamı bişeylerle meşgul etmezsem
bu süreci atlatamam..bi taraftan öğretmenlik yapıp bi taraftan kpss çalışcam full
ayarladık, kurduk kafamızda herşeyi..
aynen atanayım 1 senede stajyerliğim kalkar öbür senede birlikte döneriz batıya inş....
he he özellikle sana TARILDIMbenim yolum daha uzun neslim elinizi benim üstümden cekmeyinyola devam
olsun canimhaftaya fazla verirsin 100 gramm gitmis bendende 200 bizde haftaya veririz
ama ben sana yazdim pisim :26: hayirli yolculuklar da yazdim banadami tarildin :26:
ay bişi olmadı boşver çok yorgundum ben yanlış anladım diyelimne oldu :26: ben gecmise bakicakdim ama vaktim yok canim ya :26:
oooof suziiim ooooof yaaa
ya ama topiği bırakıyonuz falan yazmışınız üzüldüm ama. alındım hali ile. ben asla burayı bırakmam gülüm.anaaaaaaasendemi brütüs yaaaa
bugün alınmak damarlarımız kudurmuş bizim
alınan alınana
neyse sen tatile gidiyon en azından
2.5 stres atarsın
biz ne edek bacım yaaaa
güle güle git canım benim
dikkatli kullanın arabayı malum karadenizin yolları bilirsin
güzelce eğlen
fazla kilo alma
dediklerimide unutma emi gelirken alırsın onları
al sana ballı dondurma :131::131::131::131:niye alınıyon şeker ne oldu ya bugün topiğimize millet birbirine alnıyo küsüyo falan hayırdır ?
toparlanın bakımmm kendinize gelin.değişen bişey yok hepimiz aynı amaç uğruna burdayız bal topaklarımmm.
ayy bal dedimde canımmm bal istedi be yaaa
ya canım ne bileyim. burayı bırakıyo kızlar falan yazılınca üstüme alındım üzüldüm. sadece liste dışı olmak istemiştim. yoksa burayı asla bırakmamAnaa bugün alınan alınana
Bacım izne çıkıyorsun ve son günün süper.
Bide karadeniz turuna katılıyorsunn relax ol.
Ayyy süperr ekle de bakalımmm senin resimlerini çok begeniorum ben.
Hojgeldin tombul kuş.
Seni de noraya vericem artık totona vura vura zayıflatır.
Bende sabah tartı almak için gittim kalmamıştı.
Aleti gördüm ama faydası olmaz die almamıstım
Çatlaksın yaa
hı hı keltoş ha. niye patronlar hep kel yada göbekli kiKız Blaccccckkk
Kaptan olduğun için tebrik etcektim bak yazamadım keltoş patron yüzünden
10 gün karadenizdeyim cacım. ama trabzondaki otel de sanırım var net. laptop götürecem. net varsa girerim.kociş işsiz olunca ekonomik davranmak zorunda kalıyom serram
pisim tatile gidiyom 10 gün giremiciiim didin,ben de nayırr nolamazz didimmbenim senin gibi pisim yok biliyosun , pisim ol,mırlaa amaa gitmeeeeeee:78::78::78::78::78:
çok sevindim canım. bende seni çoooooooooooooook sevmeeeeeeeeeeeek.selam canlarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?