ya sevıneyımmı uzuleyımmı bılemedım cnm sımdı yenıden reglı oldum daha 3gun olduydu bıtelıGene de hareket ediyormuşsun canım.
Twister bence etkili ger-düş göndermişti bana 2 hafta falan yapmıştım belimde cidden sertleşme ve incelme olmuştu.
Kesinlikle aksatmadan günde 10-15 dk yapmanı tavsiye ederim.
Yürüyüş zaten en güzel spor bence.
Olabilir canımm süpermiş vallla ne güzell.
Sabah vücudundaki şişlik gitmeden tartıldıysan normaldir.:119::119:
Evet canım haftalık planlıyorum çalışıyorum ve evden yemeğimi kendim götürüyorum.
Haftalık planlamadığım zaman kötü oluyor alışverişe çıkamıyorum bazen evde bişi olmadığı için el cıssa kayıyor.
Dİyet yapmak emek işi.
Sabah kalkıp kahvaltılık hazırlamak vakit alıyor ama yol üstünden 2 pogaca almak hiç zor olmuyor.
Hergün 6da kalkıyorum ben mesela
Burdaki diyetisyenler genelde baştan savıyor canım.
O doktora da ablamın arkadasının tavsiye ile gitmiştim.
Eğer karar verirsem gene o doktora gidicem.
Hatta hazirandan sonra kilo korumak ile ilgili bilgi almak için gidebilirim.:26:
Evet biz şanslıyız işte cidden zayıflamak isteyene yardımcı olun sizde.
O duyguları yaşadığımız için bi biz biliriz.
Gene de hareket ediyormuşsun canım.
Twister bence etkili ger-düş göndermişti bana 2 hafta falan yapmıştım belimde cidden sertleşme ve incelme olmuştu.
Evet canım haftalık planlıyorum çalışıyorum ve evden yemeğimi kendim götürüyorum.
Haftalık planlamadığım zaman kötü oluyor alışverişe çıkamıyorum bazen evde bişi olmadığı için el cıssa kayıyor.
Dİyet yapmak emek işi.
Sabah kalkıp kahvaltılık hazırlamak vakit alıyor ama yol üstünden 2 pogaca almak hiç zor olmuyor.
Hatta hazirandan sonra kilo korumak ile ilgili bilgi almak için gidebilirim.:26:
hahahhha kısçenin aklına hemen dil peyniri gelmiş.
Dilim ayol o
İstediğin peynirden ye demişti doktor.
Beyaz sert inek peyniri yiyom ben
Canım olabilir. Ben bazen erken kalkıyorum 8 gibi telefonla konuşmak için o zaman farklı çıkıyo.
Sonra uyuyorum 10da kalkıyorum farklı çıkıyo.
Şişkinlik olabilir o zaman o. Yinede bekle bakalım. Yarın sabah son kez bi tartıl
Gene de hareket ediyormuşsun canım.
Dİyet yapmak emek işi.
Ben bi gideyim gene gelirim.
Bitkisel çaylar, Okinawalıların vazgeçemedikleri bir lezzet. Özellikle de yasemin çayı. Japonya’da çok yaygın olan yeşil çay kadar tüketiliyor. Bazen yasemin çayını, yeşil çay veya siyah çay yapraklarıyla harmanlayarak da içiyorlar.
Bu karışımın daha güçlü bir antioksidan destek sağladığı, kolesterolü azaltıp kan şekerini ve kan basıncına denge sağladığı düşünülüyor. Bir fincanı, 10-15 mg flavonoid içeriyor. Bir Okinawalı’nın günde tükettiği flavonoid miktarı ise, 100-120 mg. Bir Amerikalı’nın tükettiğinin neredeyse 10 katı. Okinawa mucizesinin arkasında, biraz da yüksek flavonoid tüketimi olduğunu, dolayısıyla yasemin çayı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Yasemin çayı, kokulu çaylar arasında en popüler olanıdır. Yeşil çay ve iki farklı yasemin çiçeğinin karışımından üretilir. Yasemin çayının sağlık üzerine olumlu etkileri yeşil çaya benzer ve daha da güçlüdür. Bunun yanında çiçeğe koku veren maddelerle de sinir sistemini ve ruhsal durumu iyi yönde etkiler. Ferahlatıcı, uyarıcı ve dinlendiricidir.
Yasemin çayı, parasempatik sinir sistemi aktivitesini arttırır, kalp atım hızını düşürür ve gevşetici ilaçlara benzer, sakinleştirici, antistres etki gösterir. Bileşiminde bulunan linalool, kafeinin merkezi sinir sistemindeki aşırı uyarıcı etkisini baskılamaktadır. Kas spazmını çözücü etkisi ile Çin tıbbında bağırsak fonksiyonlarını düzenlemek için de kullanılmaktadır. Ruhsal durumu ölçen testlerde kişiyi psikolojik olarak rahatlatan yasemin kokusunun negatif bulguları azalttığı saptanmıştır.
YEŞİL ÇAY YASEMİN ÇAYI
Yasemin çayının sağlığa yararlı flavonoid düzeyi, yeşil çaya yakındır. Lignan düzeyi, yeşil çaydan daha fazladır. Antioksidan gücü, yeşil çaydan yüksektir. Yasemin çayının kolesterol düzeyini azalttığına, bağışıklık gücünü yükselttiğine ve yaşam süresini uzattığına inanılır. Çay meraklısı, Okinawalılar, uzun ve kaliteli yaşamlarıyla bu tezin en büyük kanıtı.
Bu listeyi kendin mi oluşturdun acaba ? Doktor mu verdi yoksa ?
Canım diyetisyenden aldım listeyi
ne yedın kız 1500luk
selam canlarım
ben geldim +1500 ile
neler yemedim ki
eski düzene döndüm resmen
toparlıcam inşallah
kayınbaban nası oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?