70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya sevıneyımmı uzuleyımmı bılemedım cnm sımdı yenıden reglı oldum daha 3gun olduydu bıtelı

olmammı ya yeterki istesinler elimden geleni yaparım...

hahahhha kısçenin aklına hemen dil peyniri gelmiş.
Dilim ayol o
İstediğin peynirden ye demişti doktor.
Beyaz sert inek peyniri yiyom ben

ayy pardonn.tereciye tere sattım demi
bende balkayanın az yağlısından yiyorum.o sert inek peyniri nasıl oluyorkii:44:
bana yediğim peynir bile tuzlu gelmeye başladı:44:

olabılır cnm ama hafta içide 67.6 cıktıydım ıns verırım su kıloları ya ben bu zamana kadar zayıflayamıyorum dıye kendımı kandırıyomusum

Canlarım , şekerlerim , dobiçlerim

Ben kaçar... Ders çalışmam gerek çalışmıyorum ya sınava 15 gün kaldı.

Yinede biraz zorlayayım kendimi.

Öpüyorum herkesi. Listeyi sabırsızlıkla bekliyorum Mineeeeeeeee

Bende o gün karar veriyorum ama sabahtan hazırlıyorum öğlen okula götüreceklerimi herkes sefer tasını getirmişsin diyor ama olsun şişko diyecekelrini öyle desinler sağlıklı besleniyorum sonuçta döner yemekten bin kat iyidir salata yemek:)züğürt tesellisi oldu bu

Ben bi gideyim gene gelirim.

Gel tabii boş koyma buralarıı

ohh be rahatladımmm sağol cnm paylaşımın için

Genel beslenmelerde yapılan en büyük hatalar;

- Akşam sadece meyve yiyip yatmak, saat 18.00’den sonra yemek yememek, kahvaltı ve öğle gibi ana öğünleri atlamak, diyette hiç ekmek yememek, ara öğün yapmamak, yüksek karbonhidratlı besinleri diyette çok sık almak.
- Pilav, makarna, tatlı, mantı, çorba ve börek gibi yemekleri aynı öğünde bir arada tüketmek.
- Kuruyemiş, kuru meyve gibi gıdaları gereğinden fazla yemek,
- Light gıdaları kilo aldırmaz düşüncesi ile fazla miktarda kullanmak.
- Herkesin alması gereken kalori farklıdır. Herkesin yiyebileceği bir porsiyon ölçüsü vardır. Bir besini gereğinden fazla tüketmek de diyetten tamamen çıkarmak da doğru bir hareket değildir. Uzun açlıklar başta karın bölgesi olmak üzere yağlanmayı artırır. Önemli olan sık aralıklarla yeterli miktarda tüketmeyi öğrenmektir.

selam canlarım....
öyle bi anda ortadan kaybolmaya içim el vermedi
sonuçta çok sevdiğim arkadaşlarım var burda
onlar kendilerini biliyorlar..
bazı arkadaşlar da yazmışlar bilip bilmeden her şehir her toprak bize ait falan
emin olun ben bunu çok iyi bildiğim ve kabul ettiğim için asker eşiyim zaten...
bizim üzüldüğümüz nokta ayrı kalıyor olmamız yoksa orası burası farketmez eşimle her yer cennet bana..

neyse daha iyi gibiyim kızlar, eşim tugayın içinden çıkmayacakmış operasyon falan olmayacakmış
bu biraz rahatlatıcı..sağsalim gelsin de gecer zaman bi şekilde..
burda daha fazla bu konu hakkında konuşmak da istemiyorum..

umarım güzel kilolar vermişsinizdir..
ben devam ediyorum diyete daha doğrusu pek bişey yiyemiyorum..
dilek,black, nesquik,balkaymak,minder,aslı,mine, suzi,nora,ptty seviyorum sizi...

Son düzenleme:
kızlaaarr bimden twistle tartı aldım yağ kas ölçenden..
neyse gündüz çalıştırmadım eşime geldi ayarladık akşam..
sırayla çıktık..ya ben çok fazla çıkıtm reglin 5.günü ondanmı diyetisyene başladığımda 79.2 ydim
şimdide öyle çıktım şok oldum yani...
normalde 3hafat sonra gidicem diyetsiyene enson bile 77.5 çıkmıştım valla inş.haftaya çarşmaba bundna aşağı çıkarım yoksa
çok fena canım sıkılcak..
beni hemen etkiledi eşimle marketteyken kaç haftadır dondurma biley yemiyom aldım bitane çubuk dondurma
iiy olmadı bu tartı bana zırt pırt tartılmam inşaallah daha ogün dinledim sık tartılınca böbrek üstü bezleri stres salgılyomuş kilo almaya bile
sebepmiş..evdeki eski emektar tartım bile böyel acımasız değil çokçıkmıyorum onada canım sıkılmasın diye..acaip bozuldum benn

bugünde menü yazayım..
uyanınca ılıksu,3kuru erik

kahvaltı..1dilim çavdar ekmek,peynir,domates,çay

ara..2ceviz,1elma,1kutu süt
7otlu çayım..

öğlen..tavıklı salata(herseferindemi dilekler gerdüş aklıma gelir yaa)ayran,1kepçe mercimek çorba,1dilim çavdar ekmek.

ara..yok malesef..uyuyup kalmışım bid eçok tok tuttu öğelnki salatam..
yeşil çay:.

akşam..5 yemek kaşığı bamya yemeği etsiz,1küçük kase yoğurt,3 çatal patates salatası...

vee dondurma
şuana kadar 2litre su dahada içicem..yeşil çay yaparım yada mısır püskülü demlerim regl ödemi için..
spor..twestte 15 dk..mekik çekerim 50 tane geriisne bakıcaz...

1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…