kızlar resim ekledim isteyen bakabilir 95 kiloluk halimden şimdiki halime kadar idare edin başka kostümüm yok bu ay sonu ünyeye inip alıcam:))))
şok şok şok diyorum
sanki ikisi farklı insanlar yüzün bile ne kadar değişmiş..
maaşallah canım muhteşem olmuşsun..
azmin de süper zaten
bir daha o kadar çok kiloyu tartıda görmezsin inşallah
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] NoRa [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 79.7 [/TD] [TD] 77.9 [/TD] [TD] 1800 [/TD] [TD] 11.1 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] grafiti [/TD] [TD] 85.4 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 1500 [/TD] [TD] 20.4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] GWZNAZ [/TD] [TD] 77.3 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 1200 [/TD] [TD] 10.8 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] urke [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 67.3 [/TD] [TD] 1200 [/TD] [TD] 8.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] Oyaz_08 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 67.1 [/TD] [TD] 65.9 [/TD] [TD] 1200 [/TD] [TD] 8.1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] minderbob [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 11 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] SERRA8426 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 5200 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] red [/TD] [TD] 91 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 13.8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] chukuleta [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 69.1 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 5.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 61.4 [/TD] [TD] 60.7 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 9.9 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] guldogru [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 2.5 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 60.6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 9.6 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 2.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] ptty [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 69.4 [/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 6.1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] gur_bet [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2.5 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] esinturgay [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] suzan6638 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 73.2 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 6.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] theolog [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 70.1 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 4.9 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] huzunperisi [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 2.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] BlackCat [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] 2ee [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 62.7 [/TD] [TD] 63.5 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 14.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 63.4 [/TD] [TD] 64.9 [/TD] [TD] +1500 [/TD] [TD] 8.1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Bu haftanın birincisi olan '' NoRa '' arkadaşımızı kutlar başarısının devamını dileriz.
Listemiz pek iyi olmasada kilo veren herkesi tebrik ederim bu hafta fire fazla verdik
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; ssecemm, karakuzucum, 'dır.
Katılımlarının devamını diliyoruz.
Bi kusurum olduysa affola.
Haftaya daha güzel bir listeyle görüşmek üzere.
sizi seviyorum
ayyy ne guzel,Allahim herkese boyle guzel saskinliklar ver tartidaaaniye bir Allahın kulu beni uyarmıyor yaaaaa benim arada bi salaklığım tutuyor ben needen 1 500demişim.2500vermişim ya ben soktayım delimiyim ben ya yok sapıttım yok yok bişey var aama ben anlmadım:44::44::44:
hosgeldinnnyeni üye oldum 75 kilodayım. mutlu değilim ve sağlığımı etkiliyor. benim de bir formülüm var. Kilo verdiriyor ve zorlamıyor. 77 kilodan bir haftada 75 e düştüm. Ağır ağı ilerlemeyi düşünüyorum acelem yok. sadece moralmen desteğe ihtiyacım var. Daha sonra formülümü de yazacam. byy
hayirli olsun canim,Allah mutlu,huzurlu omurler versinNasılsınız çıtır hatunlar puccaa kızım doğdu teyzesi haber verelim dedik biraz zaman geçsin aranıza dönerim hamileiğe 71 le başladım doğuma 76 ile gittim şu an iki hafta oldu kızım doğalı ve ben 68 kiloyum sanırım diyete başlamak için idealdirşuan emzirme döneminde olduğum için sadece sporla devam edeyim diyorum bakalım aranıza geri dönmek dileğiyle
yaaa niye gidiyosunKizlar benim paranoyak esim firum uyesi olmamami rica etti
Ben de stresli bi iste cslisirken benim icin de gerilmesini istemedigim icin saygi gosterdim
Hepiniz ayri ayri cok tatli insanlarsiniz hepinizi kocamanopuyorum hossohbetiniz icin de tesekkur ederim
Umarim dunyada hakkinizda hayirli olacak tum isteklerinize ulasirsiniz.
Hakkinizi helal edin. Sevgiyle kalin.
hosgeldinnn adasimmherkeze selam tekrar ben geldiim aranıza daha doğrusu listeye girebilirmiyim yineee,vücut yeterince şaştı artık tekrardan kilo vermeye başlamak istiyorum,,dileeeeeeeeeekkkk ne diyonnn olurmuu:26:
kiloma yarın bakıp bi diyete başlıycam hayırlısıyla,eşimde ilk defa destekledii ya vay dedim bee,,geliyimmi tekrar
mutlu yillar tatlimmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:dün benim doğum günümdüü hiç beklemediğim bi anda eşim elindeki pastayla çıkageldii çok mutluu oldum inanın kaç yıldır hiç doğum günüm pastayla kutlanmamıştıııçok duygulandıımm
Eki Görüntüle 422254 Eki Görüntüle 422255
kız sağolsun kenarından tırtıkladı bozuldu azcık
haftasonu bi gun odul ver kendinee,diger gunler Allah yardimcin olsunnn bacimm konserde citlembikler,dondurmalar Alllaaahhhhkızlar bu hafta bizim ilçede festivaller var
çok güzel isimler geliyor
yarın sıla konseri var mesela
akşamları çıkacağız bu günlerdede diyeti saldım
sanki eski düzenime döndüm
akşamda tantuni yemeye gideceğiz
akşam dışarda oluncada dondurma falan
bide çadırlar kuruluyor eşim umarım gözleme sıkma yemek istemez
ben de haziranda 2 hafta kayinvalidelere gitcem,kayinvalidemle simdiden pazarlik yaptim,,dugune kadar formumu korumam lazim didimmselam gençler
sonuncu olmuşum
ptty evet canım valla aldım deli gibi kilo
kayınpeder burda hala ne yapcam bilmiyorum ama bugün akşam yemeği olarak közlenmiş patlıcan-yoğurt yedim
uzun zamandan sonra diyet için bişey yapmış oldum
yarın da kayınpederi yemeğe çağırdım
gitmesini hiç istemiyorum ama o burdayken kilo da veremiyorum
sanırım onlar varken de az yemeğe alışmam lazım
blackk aşağıda gördüm canım seni iyi yolculuklar
bu arada geçmiş olsun dileklerini yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
yazmayanlara da ederim böyle şeyleri sorun etmem
öpüldünüz şekerler
kızım olunca bizde fazla duramıyoruz canım
AYY BİZDE ÇIKSAKK KEŞKEE ÖYLEEEEE AMAAAA MÜZİK EĞLENCE FALANNN AZCIK KOPSAK SORUMLULUKLARDANN NE KADAR ÇOK İHTİYACIMIZ VAR EŞİMLEEE ABLAMM BENCE TADINI ÇIKARINN DERİM
BİZİMKİ YEMEĞE GÖTÜREYİM DEDİ AMA BEN DİYETTEYİM DEDİM GİDEMEYİZ :18::18:ZATEN BURDA BAŞKADA EĞLENİLCEK YER YOK
DÜN BİZİMKİ SIRFF KAFAYI DAĞITMAK İÇİN ARTIK SILANIN KAFA NEREYE BİZ ORAYA ŞARKISINI DİNLİYORRR BİZLİK ŞARKI DEDİM TAM BÖYLE OLSA HAYATIMIZ FALAN DİYE HAYAL ETTİKK SADECEE:26:
BUNALIMLARDAYIMM YİNEE İYİCE SIKILDIM EVDEEE
baktım geldim,kızlar resim ekledim isteyen bakabilir 95 kiloluk halimden şimdiki halime kadar idare edin başka kostümüm yok bu ay sonu ünyeye inip alıcam:))))
2 haftadır burdaysan bildirim konusunda bilgin olması gerekirdiherkezi tebrik ederim 2 haftadır bende burdayım ama adımı listede göremedim halbuki 1.400 gr vermiştim neyse sağlık olsun
haftasonu bi gun odul ver kendinee,diger gunler Allah yardimcin olsunnn bacimm konserde citlembikler,dondurmalar Alllaaahhhh
selam kızlar
yinemoduna girdim
bugün anladımki ben hala balık etliyim
kot alayım dedim çıktık dışarı
evdeki kotlarım 31 beden ve acaip bol geliyor hertafaı pot duruyor
kaç mağaza gezdim yaaa 32 dar geliyor
hepte dar paça, bulamadım bidüz paça
sinir oldum yaaaa
gelirken eşimede dedim ben zayıflamamışım daha onu anladım
iyi oldu bu bana
29 beden oldu diyenler nasıl giydiler yaaaa
bide bimağazada adam dedi size 31-32 olur 38bedene denk dedi
bunun üstüne bide küçük bardakla meyvesuyu içtim
yine selam vermeyi unuttummmmm
nasilsiniz kizlar?umarim guzel bir gun gecirmissinizdir..bugun esimle bakirkoye bana abiye bakmaya gittik.esim hala kirmizi elbisemde israrci..tasli kiyafetlerden nefret ederkiyafet al ama uzerinde tas olmayacak diye pazarlik yapti benimle,magazalarin kapisinin onunde bekledi hep..ben de gezdim gezdim durdum bir kiyafet begendim cok guzeldi ama 400 liraydi o kadar para veremezdim..kiyafetlere baktikca kirmizi iyi demeye basladimm ozetle bugun abiye bulamadim ama 3 tane elbise aldim,albumde paylasirim birazdan..
esim telefona bir program yuklemis,telefon uzerinde oldugu surece kac adim attigini sayiyor..bugun toplam 18000 kusur adim atmis esim,ben ondan daha cok atmisimdir 20.000 atmisimdir1000 adim 140 kaloriymis, 20.000 adim 2800 kalori yaktimmmmmmmmm sonra da 4 dilim pizza yedikkkk:111::111::111::111::111::111::111:1 dilim karisik pizza 600 kaloriymis, 4 dilim 2400 kalori oluyo iceri girmedikk ha unutmadan twister aldimm cok hosuma gitti yaa,bir sure sonra yuvarlak donmeye basliyommm onu nasil duzeltcez bilmiyom:86::86::86:bir kac guzel kare yakaladimm paylasiyimmm
Eki Görüntüle 422707 Eki Görüntüle 422709 Eki Görüntüle 422710
canım ya kotta 30 34 kaç bedene denk geliyor bi bilgin var mı
selam kızlar
yinemoduna girdim
sinir oldum yaaaa
iyi oldu bu bana
ewet az önce arkadasa indim benim tartımın pilleri zayıflamıs artık hafta içi eşim alır
kiloma gelince 64.6 çıktım kızlar.yani bu hafta 1.900kg vermişim.
neyse su kilo çizelgemi düzeltiyim
basımızda bir belamı var ya bu hafta coğumuzun tartısında bi dengesizlik var biri bedduamı etti len bize
hepsi spor yapmaktan nasılda kaslanmıslar bu bizim tvdeki yeni bir hayatmıydı neydi onun yabancı versiyonu herhalde ama zayıflık insanı ne kadar da değiştiriyor.
sunu farkettim burada da motvasyon için resimlerimiizi paylaşalım bölümünde de kiloluyken hep uzun tunikler pantalonlar giymiş arkadaşlar.ama zyıflatınca coğu mini mini insanın ne kadar öz güveni geliyor
Kahvaltıdan önce : 2 kayısı-Su
Kahvaltı (10:30) : Bi dilim ekmek, peynir,yumurta, 4 yeşil zeytin ,domates,salatalık,çay
Öğle (13:30) : Şehriye çorbası ,Bi dilim uno denge ,Salata,Ayran
Ara (16:30) : 3 adet form bisküvi ve 2 kayısı
Ara ( 19:00) : Bi tane Kabak dolması ,Bi dilim denge,Ayran,Salata
Öğleni az önce yedim ama salatayı da ekmeğide bitiremedim. Diğerlerini indirdim mideye
Ayrıca 3 kupa yeşilçay en az 2 litre su da var.
slm kizlar alintilarimi yapip hemen kaciyorum kardesimin yanina gidecez
Eki Görüntüle 422234
dimi dilegim millet yesene diye zorlasa ne güzel olursen benim yanimda olsan ben sana demisdim bile :
Kizlar benim paranoyak esim firum uyesi olmamami rica etti
Ben de stresli bi iste cslisirken benim icin de gerilmesini istemedigim icin saygi gosterdim
Hepiniz ayri ayri cok tatli insanlarsiniz hepinizi kocamanopuyorum hossohbetiniz icin de tesekkur ederim
Umarim dunyada hakkinizda hayirli olacak tum isteklerinize ulasirsiniz.
Hakkinizi helal edin. Sevgiyle kalin.
herkeze selam tekrar ben geldiim aranıza daha doğrusu listeye girebilirmiyim yineee,vücut yeterince şaştı artık tekrardan kilo vermeye başlamak istiyorum,,dileeeeeeeeeekkkk ne diyonnn olurmuu:26:
kiloma yarın bakıp bi diyete başlıycam hayırlısıyla,eşimde ilk defa destekledii ya vay dedim bee,,geliyimmi tekrar
yok cnm 88 lıyım ben
kızlar bu hafta bizim ilçede festivaller var
çok güzel isimler geliyor
yarın sıla konseri var mesela
akşamları çıkacağız bu günlerdede diyeti saldım
sanki eski düzenime döndüm
akşamda tantuni yemeye gideceğiz
akşam dışarda oluncada dondurma falan
bide çadırlar kuruluyor eşim umarım gözleme sıkma yemek istemez
slm kızlaaaaar tatilde de buldum siziiiii
dileeeeeeek nasılsın bacım
abababa seni gördüm aşağıa nassıın
kimselerde yok ya puffff çok yoruldum gezmekten :)
çok yemedim ama az da sayılmaz hani:18: ama tartısızık zormuş ya. kriz girio tartılmayınca
öptüm hepinizi yatmadan girmeye çalışırım yine
kızlar resim ekledim isteyen bakabilir 95 kiloluk halimden şimdiki halime kadar idare edin başka kostümüm yok bu ay sonu ünyeye inip alıcam:))))
yine selam vermeyi unuttummmmm
nasilsiniz kizlar?umarim guzel bir gun gecirmissinizdir..bugun esimle bakirkoye bana abiye bakmaya gittik.esim hala kirmizi elbisemde israrci..tasli kiyafetlerden nefret ederkiyafet al ama uzerinde tas olmayacak diye pazarlik yapti benimle,magazalarin kapisinin onunde bekledi hep..ben de gezdim gezdim durdum bir kiyafet begendim cok guzeldi ama 400 liraydi o kadar para veremezdim..kiyafetlere baktikca kirmizi iyi demeye basladimm ozetle bugun abiye bulamadim ama 3 tane elbise aldim,albumde paylasirim birazdan..
esim telefona bir program yuklemis,telefon uzerinde oldugu surece kac adim attigini sayiyor..bugun toplam 18000 kusur adim atmis esim,ben ondan daha cok atmisimdir 20.000 atmisimdir1000 adim 140 kaloriymis, 20.000 adim 2800 kalori yaktimmmmmmmmm sonra da 4 dilim pizza yedikkkk:111::111::111::111::111::111::111:1 dilim karisik pizza 600 kaloriymis, 4 dilim 2400 kalori oluyo iceri girmedikk ha unutmadan twister aldimm cok hosuma gitti yaa,bir sure sonra yuvarlak donmeye basliyommm onu nasil duzeltcez bilmiyom:86::86::86:bir kac guzel kare yakaladimm paylasiyimmm
Eki Görüntüle 422707 Eki Görüntüle 422709 Eki Görüntüle 422710
bilmiyorum
benim baktığım 32 bedendi 32-30 yazıyordu 38 bedene denk dedi adam
teşekkür ederim ewet tartılarımızda bi uğursuzluk var acaba ziyaretciler nazar mı deydirdiahahahahaha
Uğursuzluk bende başladı tüm topiği sardı.
Gözü kalanın gözü çıksın
Aynen kilo verdikçe insan beğendiklerini almaya başlıyor kıyafet seçimi baştan değişiyor.
Güzell canım.
Suzimmmm nasılsınn?
Ah canım yanyana bi görsen yeter dilek yeme dersin.
Aaa
Ne gibi kötü bişi olabilir ki ya özel bişi anlatmıyorsun ki sen altı üstü zayıflamaya çalışıyoruz burda.
Hoşgeldin tekrar Tuğbik.
D.günün kutlu olsun.
Sorman saçma tabi ki gel kendini nasıl iyi hissedersen sadece kilo verme amaçlı değil her daim kapımız açık.
Aramızda 1 yaş varmış bende 89luyum.
Biraz salmaya ihtiyacın var bence.
Kalorisini dert etmeden ye gitsin sonrasında daha iyi motive olacaksın sanırım.
Tatilde de bizi bırakmadıgın için minnettarız
İyi canım yürüdüm geldim.
2 saat kadar.
Senin tatilin iyi geçer inssaallah.
Resim bekleriz.
Offf diyorummmmmmm azmine sağlık tatlım.
Biraz daha kilo verirsen belin kopacak.
Tekrar tekrar tebrik ediyorum.
Kilo kimseye yakışmıyor zayıfken maşaallah çok güzelsin.
Allah bir daha o günleri yaşatmasın cnaım.
Hesabına hastayım minder
B.köyde abiyeler pahalı ya :26:
Bi cadddenin girişinde adil ışık'ın karşısında bi dükkan var adını unuttum abiye satıyor orası biraz uygun karışık şeyler var oraya baktın mı acep?
Bende Avcılardayım.
Köpüş resimlerine bayıldım ayrıcaaa.
Elbiselerini de güle güle kullan canım.
selam kızlar
yinemoduna girdim
sinir oldum yaaaa
iyi oldu bu bana
32 30 nasıl 38 beden oluyor ki:44::44:
o zaman 30 34 daha düşük beden olur bende bugün arkadasın bi kotunun giydm kaç bedeene düştüm cok merak ettim 30 34tü bu kaaça denk geliyorki internettende bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?