70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar resim ekledim isteyen bakabilir 95 kiloluk halimden şimdiki halime kadar idare edin başka kostümüm yok bu ay sonu ünyeye inip alıcam:))))

şok şok şok diyorum
sanki ikisi farklı insanlar yüzün bile ne kadar değişmiş..
maaşallah canım muhteşem olmuşsun..
azmin de süper zaten
bir daha o kadar çok kiloyu tartıda görmezsin inşallah

teşekkür ederim canım benim inşallah hiç birimiz görmeyiz:)))

herkezi tebrik ederim 2 haftadır bende burdayım ama adımı listede göremedim halbuki 1.400 gr vermiştim neyse sağlık olsun

niye bir Allahın kulu beni uyarmıyor yaaaaa benim arada bi salaklığım tutuyor ben needen 1 500demişim.2500vermişim ya ben soktayım delimiyim ben ya yok sapıttım yok yok bişey var aama ben anlmadım:44::44::44:
ayyy ne guzel,Allahim herkese boyle guzel saskinliklar ver tartidaaa
hosgeldinnn
hayirli olsun canim,Allah mutlu,huzurlu omurler versin
yaaa niye gidiyosunforumun ne zarari var ki
hosgeldinnn adasimm
mutlu yillar tatlimmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
haftasonu bi gun odul ver kendinee,diger gunler Allah yardimcin olsunnn bacimm konserde citlembikler,dondurmalar Alllaaahhhh
ben de haziranda 2 hafta kayinvalidelere gitcem,kayinvalidemle simdiden pazarlik yaptim,,dugune kadar formumu korumam lazim didimm

Ben geldiiim

Dedim gene bıdır bıdır konuşmuşlardır kızlar oku oku bitmez dedim amaaa hiç konuşmamışsınız

Ben o kadar format attım programları yükledim

Pfff sevdicekde aramadı daha yaaa

yine selam vermeyi unuttummmmm
nasilsiniz kizlar?umarim guzel bir gun gecirmissinizdir..bugun esimle bakirkoye bana abiye bakmaya gittik.esim hala kirmizi elbisemde israrci..tasli kiyafetlerden nefret eder kiyafet al ama uzerinde tas olmayacak diye pazarlik yapti benimle,magazalarin kapisinin onunde bekledi hep..ben de gezdim gezdim durdumbir kiyafet begendim cok guzeldi ama 400 liraydio kadar para veremezdim..kiyafetlere baktikca kirmizi iyi demeye basladimm ozetle bugun abiye bulamadim ama 3 tane elbise aldim,albumde paylasirim birazdan..
esim telefona bir program yuklemis,telefon uzerinde oldugu surece kac adim attigini sayiyor..bugun toplam 18000 kusur adim atmis esim,ben ondan daha cok atmisimdir 20.000 atmisimdir 1000 adim 140 kaloriymis, 20.000 adim 2800 kalori yaktimmmmmmmmm sonra da 4 dilim pizza yedikkkk:111::111::111::111::111::111::111:1 dilim karisik pizza 600 kaloriymis, 4 dilim 2400 kalori oluyo iceri girmedikkha unutmadan twister aldimmcok hosuma gitti yaa,bir sure sonra yuvarlak donmeye basliyommm onu nasil duzeltcez bilmiyom:86::86::86:bir kac guzel kare yakaladimm paylasiyimmm

kızım olunca bizde fazla duramıyoruz canım
yoksa çok güzel konserler oluyor
bugün pop müzik ses yarışması vardı ama durdurmadı benim cadı kızım
kızlar resim ekledim isteyen bakabilir 95 kiloluk halimden şimdiki halime kadar idare edin başka kostümüm yok bu ay sonu ünyeye inip alıcam:))))
baktım geldim,
diyorum
çok güzel olmuşsun siman bile değişmiş
azmin zaferi
herkezi tebrik ederim 2 haftadır bende burdayım ama adımı listede göremedim halbuki 1.400 gr vermiştim neyse sağlık olsun
2 haftadır burdaysan bildirim konusunda bilgin olması gerekirdi
geçmişi okursan sana listede olmak istiyorsan mesaj at diye yazdığımı görürsün
lütfen takip edelim ondan sonra beklenti içine girelim
belkide hata bende değildir
haftasonu bi gun odul ver kendinee,diger gunler Allah yardimcin olsunnn bacimm konserde citlembikler,dondurmalar Alllaaahhhh

selam kızlar
yine moduna girdim
bugün anladımki ben hala balık etliyim
kot alayım dedim çıktık dışarı
evdeki kotlarım 31 beden ve acaip bol geliyor hertafaı pot duruyor
kaç mağaza gezdim yaaa 32 dar geliyor
hepte dar paça, bulamadım bidüz paça
sinir oldum yaaaa
gelirken eşimede dedim ben zayıflamamışım daha onu anladım
iyi oldu bu bana
29 beden oldu diyenler nasıl giydiler yaaaa
bide bimağazada adam dedi size 31-32 olur 38bedene denk dedi

bunun üstüne bide küçük bardakla meyvesuyu içtim

canım ya kotta 30 34 kaç bedene denk geliyor bi bilgin var mı

selam tatlım
evde temizlikle geçirdim günümü
akşam üzeri çıktık dışarı
yeni geldik bizde çok yürüdük bugün
sandaletim dayanamadı bağı koptu zarzor yürüdüm bayaa biyolu

canim her markanin kalibi farkli oluyo hic moralini bozma bence..evdeki 31 bedenle kotunla ayni markada mi denedigin 32 beden:26: bugun aldigim elbiselerden biri 40,biri 42 biri de xl..bana bedenimi sorarsan gercekten bilmiyorummm

ahahahahaha
Uğursuzluk bende başladı tüm topiği sardı.
Gözü kalanın gözü çıksın

Aynen kilo verdikçe insan beğendiklerini almaya başlıyor kıyafet seçimi baştan değişiyor.

Güzell canım.

slm kizlar alintilarimi yapip hemen kaciyorum kardesimin yanina gidecez
Eki Görüntüle 422234

dimi dilegim millet yesene diye zorlasa ne güzel olur sen benim yanimda olsan ben sana demisdim bile :

Suzimmmm nasılsınn?
Ah canım yanyana bi görsen yeter dilek yeme dersin.

Aaa
Ne gibi kötü bişi olabilir ki ya özel bişi anlatmıyorsun ki sen altı üstü zayıflamaya çalışıyoruz burda.

Hoşgeldin tekrar Tuğbik.
D.günün kutlu olsun.
Sorman saçma tabi ki gel kendini nasıl iyi hissedersen sadece kilo verme amaçlı değil her daim kapımız açık.

yok cnm 88 lıyım ben

Aramızda 1 yaş varmış bende 89luyum.

Biraz salmaya ihtiyacın var bence.
Kalorisini dert etmeden ye gitsin sonrasında daha iyi motive olacaksın sanırım.

Tatilde de bizi bırakmadıgın için minnettarız
İyi canım yürüdüm geldim.
2 saat kadar.
Senin tatilin iyi geçer inssaallah.
Resim bekleriz.

Offf diyorummmmmmm azmine sağlık tatlım.
Biraz daha kilo verirsen belin kopacak.
Tekrar tekrar tebrik ediyorum.
Kilo kimseye yakışmıyor zayıfken maşaallah çok güzelsin.
Allah bir daha o günleri yaşatmasın cnaım.

Hesabına hastayım minder
B.köyde abiyeler pahalı ya :26:
Bi cadddenin girişinde adil ışık'ın karşısında bi dükkan var adını unuttum abiye satıyor orası biraz uygun karışık şeyler var oraya baktın mı acep?
Bende Avcılardayım.
Köpüş resimlerine bayıldım ayrıcaaa.
Elbiselerini de güle güle kullan canım.

bilmiyorum
benim baktığım 32 bedendi 32-30 yazıyordu 38 bedene denk dedi adam

32 30 nasıl 38 beden oluyor ki:44::44:
o zaman 30 34 daha düşük beden olur bende bugün arkadasın bi kotunun giydm kaç bedeene düştüm cok merak ettim 30 34tü bu kaaça denk geliyorki internettende bulamadım

kızlar bizim evin dibinde açık hava düğün salonu var
yaz sezonu oluyor sadece düşünler bugünde sezonu açtılar sanırım
ben herakşam oynasam salonda iyi ter atarım sanırım
müzik evin içinde zaten

akşam oldu param gelmedi
çocuklar evde yorgonları yedi
yandan halimem yandan
severim seni candan

teşekkür ederim ewet tartılarımızda bi uğursuzluk var acaba ziyaretciler nazar mı deydirdi
hiç kimse kilolu günlerine dönmez inşallah diğer arkadaslarda inşallah bir an önce zayıflarlar

Bedenlere takılma canım her markanın kalıpları farklı oluyor.:26:
Bence gayet hoş duruyorsun çok zayıflıkta iyi değil.

32 30 nasıl 38 beden oluyor ki:44::44:
o zaman 30 34 daha düşük beden olur bende bugün arkadasın bi kotunun giydm kaç bedeene düştüm cok merak ettim 30 34tü bu kaaça denk geliyorki internettende bulamadım

30 boyu diye biliyorum ama 34 sana büyük gelir bence
ben 33 denedim bol geldi
evdeki kotum 31-32 o bol geliyor
bugün aldığım 32- 30,5
1. sayı bedene denk diğeri boyunu kasdediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…