70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

niye soruyorsunkiii
gel tabiii, dileğe sormuşsun ama ben hemen atıldım
buarada doğumgünün kutlu olsun

yok cnm ya kızıl olmaz sankı bana sarıyıda sevıyom ama degısıklıkte ıstıom hazıranda erzuruma gıtcem o zaman boyatırım ıns soylemesı ayıp bızım burda kuafor yokta

kızlar bu hafta bizim ilçede festivaller var
çok güzel isimler geliyor
yarın sıla konseri var mesela
akşamları çıkacağız bu günlerdede diyeti saldım
sanki eski düzenime döndüm
akşamda tantuni yemeye gideceğiz
akşam dışarda oluncada dondurma falan
bide çadırlar kuruluyor eşim umarım gözleme sıkma yemek istemez

AYY BİZDE ÇIKSAKK KEŞKEE ÖYLEEEEE AMAAAA MÜZİK EĞLENCE FALANNN AZCIK KOPSAK SORUMLULUKLARDANN NE KADAR ÇOK İHTİYACIMIZ VAR EŞİMLEEE ABLAMM BENCE TADINI ÇIKARINN DERİM

BİZİMKİ YEMEĞE GÖTÜREYİM DEDİ AMA BEN DİYETTEYİM DEDİM GİDEMEYİZ :18::18:ZATEN BURDA BAŞKADA EĞLENİLCEK YER YOK

DÜN BİZİMKİ SIRFF KAFAYI DAĞITMAK İÇİN ARTIK SILANIN KAFA NEREYE BİZ ORAYA ŞARKISINI DİNLİYORRR BİZLİK ŞARKI DEDİM TAM BÖYLE OLSA HAYATIMIZ FALAN DİYE HAYAL ETTİKK SADECEE:26:

BUNALIMLARDAYIMM YİNEE İYİCE SIKILDIM EVDEEE

Son düzenleme:
geçmişe fazla bakamadım öyle baksam bile üstünden hemen çabuk çabuk göze çarpanları okuyabildim

monaaa bizdee seni seviyoruzz canım benimmmm herşeyin hayırlısı olur inş.

mine ablacım liste güzel olmuş ellerine sağlık

dileğim küçüklük fotolarını gördümde pek şekermişsin kızzzzz purnuna ellediğin foto gibi bendede var sanırım hep küçüklüğümüzde öyle hallerimiz varmış

trendyy cimm doğum günün kutlu olsun şekerrr pasta çok güzel duruyorr seni tekrar aramızda görmekten mutlu oluruz tabi şeker

nora tebriklerr 1 .lik sende buhaftaa helal kız sana

grafiti sanırım sende tartının şaşkınlığına uğradın tebrik ederim valla her hafta liste başısın şeker keşke senin gibi olabilsek :26:

red neden ayrılıosun canım benim bir sakıncası yokki bu forumun sonuçta kız kızayız hadi diğer türlü olsa bir nevii anlayış göstericem eşine ama kadınlar kulubü adı üstünde kız kıza dertleşiyoruzz ama yinede karar senin canım özleyeceğiz seni

abababa hah ben sana demedimmi şeker listede gördüm adın en sonda alışmış kudurmuştan beterdir diye demedimmi ben sana ama sanırım kayınpederin rahatsızdı senin o yüzden öğünleri tam yapamadın inş. bir an önce iyileşir sen daha sonrada verirsin kiloları boşver öncelik kayınpederinin iyleşmesi

aklıma bu kadarı geldi atladığım oldu ise kusuruma bakmayın kızçeler :26:

neyse evi temizliyordum devam edeyim bitireyim 2 oda kaldı
aklımda kalanlar bunlarr

Doğum günün kutlu olsuuun. Pastana bayıldım Angry birds pastası
aaa ben bunu yeni farkediyorum3gündürde devamlı angry birds oynuyorum facedeehay allaah
tabiki gel kız niye gelmiyon

doğum günün kutlu olsun tugbacım

niye soruyorsunkiii
gel tabiii, dileğe sormuşsun ama ben hemen atıldım
buarada doğumgünün kutlu olsun

triendy21 sağlıklı mutlu yıllar dilerim sevdiklerinle beraber hep mutlu olursunuz inşallaah

trendyy cimm doğum günün kutlu olsun şekerrr pasta çok güzel duruyorr seni tekrar aramızda görmekten mutlu oluruz tabi şeker r

çok çok çok teşekkür ederim canlarım yaaaa daha nice mutlu beraber senelere inşallaaahh

inanın okadar heycanlıyımkii,kilo vermek için sabırsızlanıyorum ilk günler gibii:115:
bakalım yarın bakıcam kaç çıkıcam başlangıcımı yapıcam artık 55-54 ne olursa inicem 2haftada geçenlerde 3gün önce baktımda 59dum bugünde regl oldum bakalım
bugün son kaçamaklarımı yaptım pastamıda yedim yarından itibaren sıkı yönetim başlıyo,nedense göbüşüm geri geldi kendimi salınca ne çabuk belli etti kendinii
hadi bana ve hepimize bol şans,,aranıza gelmezsem heleki listeye girmessem ben zor kilo veririm artık,,aldı başını gidiyo iradee

Son düzenleme:

mutlu yıllarrr :109:

Kızlar ben format atmaya karar verdim.

Bi süre yokum buralarda

Bi kaç saate bilgisayar eski haline döner sanırım

slm kızlaaaaar tatilde de buldum siziiiii

kızlar artı olanlara direk kafa göz daldım ama
sonrada içim el vermedi
değiştiremedim yahuuuuu
öperim hepinizi
ama 300 gr için bu kadar dövülür mü ya. aptal olacam ya
eline sağlık canım
ben sana hiç kızarmıyım canım tarıldım yazmışın da onu anlatmak istemiştim

ama neden ama ama burası kız kıza bir site ayrca kimse istemezse gerçek ismini söylemiyor ki

doğum günün kutlu olsun canım. angy bird he he şu sıralar takıntım
ben unutmuşun

dileeeeeeek nasılsın bacım
abababa seni gördüm aşağıa nassıın
kimselerde yok ya puffff çok yoruldum gezmekten :)
çok yemedim ama az da sayılmaz hani:18: ama tartısızık zormuş ya. kriz girio tartılmayınca
öptüm hepinizi yatmadan girmeye çalışırım yine

selam gençler
sonuncu olmuşum
ptty evet canım valla aldım deli gibi kilo
kayınpeder burda hala ne yapcam bilmiyorum ama bugün akşam yemeği olarak közlenmiş patlıcan-yoğurt yedim
uzun zamandan sonra diyet için bişey yapmış oldum
yarın da kayınpederi yemeğe çağırdım
gitmesini hiç istemiyorum ama o burdayken kilo da veremiyorum
sanırım onlar varken de az yemeğe alışmam lazım

blackk aşağıda gördüm canım seni iyi yolculuklar

bu arada geçmiş olsun dileklerini yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
yazmayanlara da ederim böyle şeyleri sorun etmem
öpüldünüz şekerler

aynı anda birbirimize yazmışız şeker
iyiyim nasıl olayım kilo alıyorum işte
tatilde de buraya giriyon ya helal olsun
bol bol gez şekerim yerimize de

kızlar resim ekledim isteyen bakabilir 95 kiloluk halimden şimdiki halime kadar idare edin başka kostümüm yok bu ay sonu ünyeye inip alıcam:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…