herkeze selam tekrar ben geldiim aranıza daha doğrusu listeye girebilirmiyim yineee,vücut yeterince şaştı artık tekrardan kilo vermeye başlamak istiyorum,,dileeeeeeeeeekkkk ne diyonnn olurmuu:26:
kiloma yarın bakıp bi diyete başlıycam hayırlısıyla,eşimde ilk defa destekledii ya vay dedim bee,,geliyimmi tekrar
Bukalemun gibi saç rengimi değiştirdiğimden bayağı bi bilgim var diyebilirim.
Sen çok gençmişsin ya ben seni 30 falan diye hatırlıyorum.:26:
86 lı mısın?
bende yatmadan önce iciyorum protein birsey olmaz canim
gözden kacmisdir canim
nedenmis one yapcaklarini sasdilar iyice
neslim ekledim seni sekerben yine yazarim sana bugün biraz acelem var
:26:
kolay gelsin canim
kizilda yakisir sana
iyi taktik dilegim
hosgeldin canim aramiza
allah anali bababali büyütüsün canimbekliyoruz belenaycim
adaçayının ne gibi faydaları var acaba zayıflamada biliyormusunuz iki gündür içiyorum da
kızlar bu hafta bizim ilçede festivaller var
çok güzel isimler geliyor
yarın sıla konseri var mesela
akşamları çıkacağız bu günlerdede diyeti saldım
sanki eski düzenime döndüm
akşamda tantuni yemeye gideceğiz
akşam dışarda oluncada dondurma falan
bide çadırlar kuruluyor eşim umarım gözleme sıkma yemek istemez
Doğum günün kutlu olsuuun. Pastana bayıldım Angry birds pastası
tabiki gel kız niye gelmiyon
doğum günün kutlu olsun tugbacım
niye soruyorsunkiii
gel tabiii, dileğe sormuşsun ama ben hemen atıldım
buarada doğumgünün kutlu olsun
triendy21 sağlıklı mutlu yıllar dilerim sevdiklerinle beraber hep mutlu olursunuz inşallaah
trendyy cimm doğum günün kutlu olsun şekerrrpasta çok güzel duruyorr seni tekrar aramızda görmekten mutlu oluruz tabi şeker r
aaa ben bunu yeni farkediyorum 3gündürde devamlı angry birds oynuyorum facedee hay allaah
çok çok çok teşekkür ederim canlarım yaaaa daha nice mutlu beraber senelere inşallaaahh
inanın okadar heycanlıyımkii,kilo vermek için sabırsızlanıyorum ilk günler gibii:115:
bakalım yarın bakıcam kaç çıkıcam başlangıcımı yapıcam artık 55-54 ne olursa inicem 2haftada geçenlerde 3gün önce baktımda 59dum bugünde regl oldum bakalım
bugün son kaçamaklarımı yaptım pastamıda yedim yarından itibaren sıkı yönetim başlıyo,nedense göbüşüm geri geldi kendimi salınca ne çabuk belli etti kendinii
hadi bana ve hepimize bol şans,,aranıza gelmezsem heleki listeye girmessem ben zor kilo veririm artık,,aldı başını gidiyo iradee
kızlarr 4 yemek kaşığı yoğurt 100 gr mı
bide 1 porsiyon köfte(4 tane yağsız ) kaç kalori :26:
Merhaba kızlarr bugün akşama kadar elektrik yoktu burda giremedim o yüzden
ama 300 gr için bu kadar dövülür mü ya. aptal olacam yakızlar artı olanlara direk kafa göz daldım ama
sonrada içim el vermedi
değiştiremedim yahuuuuu
öperim hepinizi
ben sana hiç kızarmıyım canım tarıldım yazmışın da onu anlatmak istemiştimslm kizlar alintilarimi yapip hemen kaciyorum kardesimin yanina gidecez
Eki Görüntüle 422234
hele basi amma komik
tamamankarada görüsürüz pelincim insallah
monam canim tatlim sekerim sen burdan ayrilma kocisini beraber bekleriz senlen cabuk gecer zaman insallah sIkILdiginda senlen sabaha kadar sohbetde ederim yeterki yanliz kalma seni cok seviyoruz seker
carsamba günü bidaha tartil kdrcim :26:
ferihaya baktim ben
olsun canim cabuk gelen cabuk gider betülcüm hersey yoluna girsin verirsin geri
dimi dilegim millet yesene diye zorlasa ne güzel olursen benim yanimda olsan ben sana demisdim bile
bilmeden olmusdur canim yoksa ben dikkat ediyorum alinti yaparken :26: bol bol gez dolas pisim güzel tatiller kader arkadasim
gidecem minem insallah cok sagol
meyve aksamlari yenmiycekmis canim bende öyle biliyordum :26:
görüsürürz pisim
ama neden ama ama burası kız kıza bir site ayrca kimse istemezse gerçek ismini söylemiyor kiKizlar benim paranoyak esim firum uyesi olmamami rica etti
Ben de stresli bi iste cslisirken benim icin de gerilmesini istemedigim icin saygi gosterdim
Hepiniz ayri ayri cok tatli insanlarsiniz hepinizi kocamanopuyorum hossohbetiniz icin de tesekkur ederim
Umarim dunyada hakkinizda hayirli olacak tum isteklerinize ulasirsiniz.
Hakkinizi helal edin. Sevgiyle kalin.
doğum günün kutlu olsun canım. angy bird he he şu sıralar takıntımdün benim doğum günümdüü hiç beklemediğim bi anda eşim elindeki pastayla çıkageldii çok mutluu oldum inanın kaç yıldır hiç doğum günüm pastayla kutlanmamıştıııçok duygulandıımm
Eki Görüntüle 422254 Eki Görüntüle 422255
kız sağolsun kenarından tırtıkladı bozuldu azcık
ben unutmuşungeçmişe fazla bakamadım öyle baksam bile üstünden hemen çabuk çabuk göze çarpanları okuyabildim
monaaa bizdee seni seviyoruzz canım benimmmmherşeyin hayırlısı olur inş.
mine ablacım liste güzel olmuş ellerine sağlık
dileğim küçüklük fotolarını gördümde pek şekermişsin kızzzzz purnuna ellediğin foto gibi bendede var sanırım hep küçüklüğümüzde öyle hallerimiz varmış
trendyy cimm doğum günün kutlu olsun şekerrrpasta çok güzel duruyorr seni tekrar aramızda görmekten mutlu oluruz tabi şeker
nora tebriklerr 1 .lik sende buhaftaa helal kız sana
grafiti sanırım sende tartının şaşkınlığına uğradın tebrik ederim valla her hafta liste başısın şekerkeşke senin gibi olabilsek :26:
red neden ayrılıosun canım benim bir sakıncası yokki bu forumun sonuçta kız kızayız hadi diğer türlü olsa bir nevii anlayış göstericem eşine ama kadınlar kulubü adı üstünde kız kıza dertleşiyoruzz ama yinede karar senin canım özleyeceğiz seni
abababa hah ben sana demedimmi şeker listede gördüm adın en sondaalışmış kudurmuştan beterdir diye demedimmi ben sana ama sanırım kayınpederin rahatsızdı senin o yüzden öğünleri tam yapamadın inş. bir an önce iyileşir sen daha sonrada verirsin kiloları boşver öncelik kayınpederinin iyleşmesi
aklıma bu kadarı geldi atladığım oldu ise kusuruma bakmayın kızçeler :26:
neyse evi temizliyordum devam edeyim bitireyim 2 oda kaldı
aklımda kalanlar bunlarr
dileeeeeeek nasılsın bacım
abababa seni gördüm aşağıa nassıın
kimselerde yok ya puffff çok yoruldum gezmekten :)
çok yemedim ama az da sayılmaz hani:18: ama tartısızık zormuş ya. kriz girio tartılmayınca
öptüm hepinizi yatmadan girmeye çalışırım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?