soyle bakiyim yaklasik kac adim attin,sandaletin dayanamadigina gore 10.000 olmustur
selam tatlım
evde temizlikle geçirdim günümü
akşam üzeri çıktık dışarı
yeni geldik bizde çok yürüdük bugün
sandaletim dayanamadı bağı koptu zarzor yürüdüm bayaa biyolu
ahahahahaha
Uğursuzluk bende başladı tüm topiği sardı.
Gözü kalanın gözü çıksın
lanetlendikkkk:84::84::84::84::84:
Aynen kilo verdikçe insan beğendiklerini almaya başlıyor kıyafet seçimi baştan değişiyor.
evet canimm yaa,bugunku aldigim elbiseler acaip ucuzdu,dayanamadim aldim..ideal kiloma ulasincaya kadar bisey almicaktim guyaa..simdi de terziye daralttiririm diye kendime teselli veriyorum,genisletmeyelim daralttiralimmm yeter ki:86::86::86:
Güzell canım.
Suzimmmm nasılsınn?
Ah canım yanyana bi görsen yeter dilek yeme dersin.
Aaa
Ne gibi kötü bişi olabilir ki ya özel bişi anlatmıyorsun ki sen altı üstü zayıflamaya çalışıyoruz burda.
Hoşgeldin tekrar Tuğbik.
D.günün kutlu olsun.
Sorman saçma tabi ki gel kendini nasıl iyi hissedersen sadece kilo verme amaçlı değil her daim kapımız açık.
Aramızda 1 yaş varmış bende 89luyum.
Biraz salmaya ihtiyacın var bence.
Kalorisini dert etmeden ye gitsin sonrasında daha iyi motive olacaksın sanırım.
Tatilde de bizi bırakmadıgın için minnettarız
İyi canım yürüdüm geldim.
2 saat kadar.
Senin tatilin iyi geçer inssaallah.
Resim bekleriz.
Offf diyorummmmmmm azmine sağlık tatlım.
Biraz daha kilo verirsen belin kopacak.
Tekrar tekrar tebrik ediyorum.
Kilo kimseye yakışmıyor zayıfken maşaallah çok güzelsin.
Allah bir daha o günleri yaşatmasın cnaım.
Hesabına hastayım minder
B.köyde abiyeler pahalı ya :26:
Bi cadddenin girişinde adil ışık'ın karşısında bi dükkan var adını unuttum abiye satıyor orası biraz uygun karışık şeyler var oraya baktın mı acep?
Bende Avcılardayım.
Köpüş resimlerine bayıldım ayrıcaaa.
Elbiselerini de güle güle kullan canım.
30 boyu diye biliyorum ama 34 sana büyük gelir bence
ben 33 denedim bol geldi
evdeki kotum 31-32 o bol geliyor
bugün aldığım 32- 30,5
1. sayı bedene denk diğeri boyunu kasdediyor
yok canım aynı değilcanim her markanin kalibi farkli oluyo hic moralini bozma bence..evdeki 31 bedenle kotunla ayni markada mi denedigin 32 beden:26: bugun aldigim elbiselerden biri 40,biri 42 biri de xl..bana bedenimi sorarsan gercekten bilmiyorummm
evet canım şimdi evdekilere baktım 30da var 31deBedenlere takılma canım her markanın kalıpları farklı oluyor.:26:
Bence gayet hoş duruyorsun çok zayıflıkta iyi değil.
ne güzel yaaaSelam kızlar.
Ablamla parkta bayağı bi yürüdük yemekten sonra.
Karnım aç gibi hala
Ama spor yapıcam midemin boş olması iyidir.
Bi ara kırmızı bi eşofman almış eve ablam hiç giyilmemiş bi kere denemiştim bacağımda yukarı çıkamamıştı.
Şimdi giydim oldu.
Bi mutlu oldum.
Pattes yemeği vardı ondan yerim diyordum vazgeçtim.
soyle bakiyim yaklasik kac adim attin,sandaletin dayanamadigina gore 10.000 olmustur140 x 10=1400 kalori iyi iyi vermsinnn
orta resimdeki kediyi farkettiniz miiiahahahahaha
Uğursuzluk bende başladı tüm topiği sardı.
Gözü kalanın gözü çıksın
Aynen kilo verdikçe insan beğendiklerini almaya başlıyor kıyafet seçimi baştan değişiyor.
Güzell canım.
Suzimmmm nasılsınn?
Ah canım yanyana bi görsen yeter dilek yeme dersin.
Aaa
Ne gibi kötü bişi olabilir ki ya özel bişi anlatmıyorsun ki sen altı üstü zayıflamaya çalışıyoruz burda.
Hoşgeldin tekrar Tuğbik.
D.günün kutlu olsun.
Sorman saçma tabi ki gel kendini nasıl iyi hissedersen sadece kilo verme amaçlı değil her daim kapımız açık.
Aramızda 1 yaş varmış bende 89luyum.
Biraz salmaya ihtiyacın var bence.
Kalorisini dert etmeden ye gitsin sonrasında daha iyi motive olacaksın sanırım.
Tatilde de bizi bırakmadıgın için minnettarız
İyi canım yürüdüm geldim.
2 saat kadar.
Senin tatilin iyi geçer inssaallah.
Resim bekleriz.
Offf diyorummmmmmm azmine sağlık tatlım.
Biraz daha kilo verirsen belin kopacak.
Tekrar tekrar tebrik ediyorum.
Kilo kimseye yakışmıyor zayıfken maşaallah çok güzelsin.
Allah bir daha o günleri yaşatmasın cnaım.
Hesabına hastayım minder
B.köyde abiyeler pahalı ya :26:
Bi cadddenin girişinde adil ışık'ın karşısında bi dükkan var adını unuttum abiye satıyor orası biraz uygun karışık şeyler var oraya baktın mı acep?
Bende Avcılardayım.
Köpüş resimlerine bayıldım ayrıcaaa.
Elbiselerini de güle güle kullan canım.
oyyyyykızlar bizim evin dibinde açık hava düğün salonu var
yaz sezonu oluyor sadece düşünler bugünde sezonu açtılar sanırım
ben herakşam oynasam salonda iyi ter atarım sanırım
müzik evin içinde zaten
akşam oldu param gelmedi
çocuklar evde yorgonları yedi
yandan halimem yandan
severim seni candan
afiyet olsun,ben de 4 dilim pizza yedim,memnun oldummm:86::86::86::86::86::90::90::90::90:döner dürümü yedimm:18::18::18:
bende 34 boyu canım 32 bende oturduğumda çoraplarım gözüküyor
30 ben en diye biliyorum 30 34 kafam iyice karıstı yawww
oyyyyydans et sende,bakiyim kac kaloriymiss?yarim saat dans etmek 75 kaloriymisss
yok canım W 31- L30 diye yazıyor
W weight (AĞIRLIK)- L length (BOY)
SENİN BOYUN UZUN
30-34 tür ozaman o ama 34 te hiç görmedim
döner dürümü yedimm:18::18::18:
cicilerimi gormenizi istiyorummm
Eki Görüntüle 422729
Eki Görüntüle 422730
Eki Görüntüle 422731
siyahli elbiseye bayildimmmmmyarin siyah platform ayakkabi aliciimmm fiyatlari cok uygunduuu mavili elbisede tam duz durmadan fotomu cekmis kocis,gobuk ben burdayim diyo..dik durunca oyle cikmiyoo
MİNDERBOB
bune şiddet yaaa cok saçmalamışsın ben insan gibi sordum verdiğin cevaba bak ben her yazılanı okuyamıyorum malesef 3 aylık bebeğim fırsat buldukca yediklerimi paylaşıyorum ara arada paylaşımda bulunabiliyorum ama yaklaşımın cok çirkin neyse arkadaşlar kısa sürüde olsa bana heyecan kattınız hakkınız helal edin bu tutumda olması arkadaşın beni kırdı...
orta resimdeki kediyi farkettiniz miiikedi magazanin vitrininin icinde boylu boyu uzanmis uyuyoduuu
oyyyyydans et sende,bakiyim kac kaloriymiss?yarim saat dans etmek 75 kaloriymisss
afiyet olsun,ben de 4 dilim pizza yedim,memnun oldummm:86::86::86::86::86::90::90::90::90:
bende tantuni yedim
içini kızım yedi bana ekmeğiyle soğanı kaldı
2.yi iste dedi eşim ama istemedim
MİNDERBOB
bune şiddet yaaa cok saçmalamışsın ben insan gibi sordum verdiğin cevaba bak ben her yazılanı okuyamıyorum malesef 3 aylık bebeğim fırsat buldukca yediklerimi paylaşıyorum ara arada paylaşımda bulunabiliyorum ama yaklaşımın cok çirkin neyse arkadaşlar kısa sürüde olsa bana heyecan kattınız hakkınız helal edin bu tutumda olması arkadaşın beni kırdı...
MİNDERBOB
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?