çok güzel elbiseler canımsiyahli elbiseye bayildimmmmmyarin siyah platform ayakkabi aliciimmm fiyatlari cok uygunduuu mavili elbisede tam duz durmadan fotomu cekmis kocis,gobuk ben burdayim diyo..dik durunca oyle cikmiyoo
telefona yuklemis bu programi,cantada tasirsan saymiyor adimlari..illaki cebinde olucak telefon..o yuzden sallandikca sayacagini zannetmiyorum..
aslında adım ölçer var bizdede keşke yanıma alsaydım
ama o adım atmasanda yerinde hafif sallansanda adım atılmış gibi gösteriyor
sizinkidemi öyle
esimle mavi elbiseyi aldik,cikiyoruz magazadan dedimki esime..bu elbisenin askilarini cikarip ayni renkte tul diksek ne guzel olur diyodum..sonraki girdigimiz magazada bu elbiseyi gordum..Allahim dedimmwuwwwwwwwwwwwwwwwwwww siyah elbisene bayıldım canım
leslinin muzigini kapat,sadece goruntu olsun..halay esliginde lesliyle oynarsin,karsilikli gobecikler atarsin artikimmm
o normal dans etmektir
leslieninn hareketleriyle karışık edersek dahada yükselir herhalde
75 çok azmış yahu
yanlis anlasilma olmus sanirim:26:sinirlenmeyin,topik cok hizli akiyor,kimse yetisemiyor hizinaaa
sanırım bu cevabın bana
2 haftadır burdaysan bildirim konusunda bilgin olması gerekirdi
geçmişi okursan sana listede olmak istiyorsan mesaj at diye yazdığımı görürsün
lütfen takip edelim ondan sonra beklenti içine girelim
belkide hata bende değildir
yazdım bunun neresi çirkin
sen insan gibi sormuşsun pardon ama ben ne gibi cevap vermişim
2 haftadır burdayım ama listede yokum deyince beni eleştirdin diye düşündüm ve
bu şekilde yazdım çirkin bişey yazdığımı düşünmüyorum
smile olmadığı için yanlış anlaşılmış olabilir
senin şu yazdığın dahada çirkin
çok güzel elbiseler canım
siyah gerçekten güzel mavidede duruşundan kaynaklı olduğu belli
belin nekadar incelmiş buarada
nora nerde yawwww:44::44::44:yohsam hakanla yildirim nikahi mi yapti
ben o arkadaşı uyardımtelefona yuklemis bu programi,cantada tasirsan saymiyor adimlari..illaki cebinde olucak telefon..o yuzden sallandikca sayacagini zannetmiyorum..
leslinin muzigini kapat,sadece goruntu olsun..halay esliginde lesliyle oynarsin,karsilikli gobecikler atarsin artikimmm
yanlis anlasilma olmus sanirim:26:sinirlenmeyin,topik cok hizli akiyor,kimse yetisemiyor hizinaaa
kızlarr ara öğünlerde leblebi dışında ne yiyebilirim bugün itibariyle içim dışım leblebi oldu ve hala istiyorumm
kızlarr ara öğünlerde leblebi dışında ne yiyebilirim bugün itibariyle içim dışım leblebi oldu ve hala istiyorumm
meyve, fındık badem ceviz, salatalık, yoğurt, süt, form bisküvi, grissini
aklıma gelenler bunlar
al gevezemm beraber donelimmmbende alacam
iyi geceler canimmkızlar ben yatıyorum kendinize iyi bakın yarın misafirliğe davetliyim hemde erkenden yardıma gidicem öpüldünüz
al gevezemm beraber donelimmmfarkettin mi once 'bende alacam' yazmissin benim cumlemi alintilayip, sonra benim 'twistte 2 donup geliyommm' cumlesi cikiyor..sen ben yazmadan beni nasil alintiladin uleynnn
iyi geceler canimm
iyi geceler minemmm,bu arada liste icin tesekkurleriyi geceler kızlar
yarın görüşmek üzere
bilmimki bende anlamadım valla
anammmmmmm blackkkkın ruhu gelmişşşş hortladı blackkkkk:18::18::18:slm kızlaaaaar tatilde de buldum siziiiii
ama 300 gr için bu kadar dövülür mü ya. aptal olacam ya
eline sağlık canım
ben sana hiç kızarmıyım canım tarıldım yazmışın da onu anlatmak istemiştim
ama neden ama ama burası kız kıza bir site ayrca kimse istemezse gerçek ismini söylemiyor ki
doğum günün kutlu olsun canım. angy bird he he şu sıralar takıntım
ben unutmuşun
dileeeeeeek nasılsın bacım
abababa seni gördüm aşağıa nassıın
kimselerde yok ya puffff çok yoruldum gezmekten :)
çok yemedim ama az da sayılmaz hani:18: ama tartısızık zormuş ya. kriz girio tartılmayınca
öptüm hepinizi yatmadan girmeye çalışırım yine
ayyyy minderim beni güldürdün gece gece adımlarınıda sayıyor yayine selam vermeyi unuttummmmm
nasilsiniz kizlar?umarim guzel bir gun gecirmissinizdir..bugun esimle bakirkoye bana abiye bakmaya gittik.esim hala kirmizi elbisemde israrci..tasli kiyafetlerden nefret eder kiyafet al ama uzerinde tas olmayacak diye pazarlik yapti benimle,magazalarin kapisinin onunde bekledi hep..ben de gezdim gezdim durdumbir kiyafet begendim cok guzeldi ama 400 liraydio kadar para veremezdim..kiyafetlere baktikca kirmizi iyi demeye basladimm ozetle bugun abiye bulamadim ama 3 tane elbise aldim,albumde paylasirim birazdan..
esim telefona bir program yuklemis,telefon uzerinde oldugu surece kac adim attigini sayiyor..bugun toplam 18000 kusur adim atmis esim,ben ondan daha cok atmisimdir 20.000 atmisimdir1000 adim 140 kaloriymis, 20.000 adim 2800 kalori yaktimmmmmmmmm sonra da 4 dilim pizza yedikkkk1 dilim karisik pizza 600 kaloriymis, 4 dilim 2400 kalori oluyo iceri girmedikk ha unutmadan twister aldimmcok hosuma gitti yaa,bir sure sonra yuvarlak donmeye basliyommm onu nasil duzeltcez bilmiyom:86::86::86:bir kac guzel kare yakaladimm paylasiyimmm
Eki Görüntüle 422707 Eki Görüntüle 422709 Eki Görüntüle 422710
canım ben şuan 28 beden giyiyorum çok dar kesim olursa 29 da oluyorselam kızlar
yinemoduna girdim
bugün anladımki ben hala balık etliyim
kot alayım dedim çıktık dışarı
evdeki kotlarım 31 beden ve acaip bol geliyor hertafaı pot duruyor
kaç mağaza gezdim yaaa 32 dar geliyor
hepte dar paça, bulamadım bidüz paça
sinir oldum yaaaa
gelirken eşimede dedim ben zayıflamamışım daha onu anladım
iyi oldu bu bana
29 beden oldu diyenler nasıl giydiler yaaaa
bide bimağazada adam dedi size 31-32 olur 38bedene denk dedi
bunun üstüne bide küçük bardakla meyvesuyu içtim
kızlar bizim evin dibinde açık hava düğün salonu var
yaz sezonu oluyor sadece düşünler bugünde sezonu açtılar sanırım
ben herakşam oynasam salonda iyi ter atarım sanırım
müzik evin içinde zaten
akşam oldu param gelmedi
çocuklar evde yorgonları yedi
yandan halimem yandan
severim seni candan
bide 69 um diyosun canım ya bak kırmızıları da çekmişsinSelam kızlar.
Ablamla parkta bayağı bi yürüdük yemekten sonra.
Karnım aç gibi hala
Ama spor yapıcam midemin boş olması iyidir.
Bi ara kırmızı bi eşofman almış eve ablam hiç giyilmemiş bi kere denemiştim bacağımda yukarı çıkamamıştı.
Şimdi giydim oldu.
Bi mutlu oldum.
Pattes yemeği vardı ondan yerim diyordum vazgeçtim.
siyahı beğendim canım diğerlerinde kalçaların çıkmış görüntü kocişin giydirmezcicilerimi gormenizi istiyorummm
Eki Görüntüle 422729
Eki Görüntüle 422730
Eki Görüntüle 422731
siyahli elbiseye bayildimmmmmyarin siyah platform ayakkabi aliciimmm fiyatlari cok uygunduuu mavili elbisede tam duz durmadan fotomu cekmis kocis,gobuk ben burdayim diyo..dik durunca oyle cikmiyoo
bir liste yaptın millet sana cepe almış minecim bune yaaa
sanırım bu cevabın bana
2 haftadır burdaysan bildirim konusunda bilgin olması gerekirdi
geçmişi okursan sana listede olmak istiyorsan mesaj at diye yazdığımı görürsün
lütfen takip edelim ondan sonra beklenti içine girelim
belkide hata bende değildir
yazdım bunun neresi çirkin
sen insan gibi sormuşsun pardon ama ben ne gibi cevap vermişim
2 haftadır burdayım ama listede yokum deyince beni eleştirdin diye düşündüm ve
bu şekilde yazdım çirkin bişey yazdığımı düşünmüyorum
smile olmadığı için yanlış anlaşılmış olabilir
senin şu yazdığın dahada çirkin
teşekkür ederim canım benim inşallah hiç birimiz görmeyiz:)))
ben de haziranda 2 hafta kayinvalidelere gitcem,kayinvalidemle simdiden pazarlik yaptim,,dugune kadar formumu korumam lazim didimm
yine selam vermeyi unuttummmmm
nasilsiniz kizlar?umarim guzel bir gun gecirmissinizdir..bugun esimle bakirkoye bana abiye bakmaya gittik.esim hala kirmizi elbisemde israrci..tasli kiyafetlerden nefret ederkiyafet al ama uzerinde tas olmayacak diye pazarlik yapti benimle,magazalarin kapisinin onunde bekledi hep..ben de gezdim gezdim durdum bir kiyafet begendim cok guzeldi ama 400 liraydi o kadar para veremezdim..kiyafetlere baktikca kirmizi iyi demeye basladimm ozetle bugun abiye bulamadim ama 3 tane elbise aldim,albumde paylasirim birazdan..
esim telefona bir program yuklemis,telefon uzerinde oldugu surece kac adim attigini sayiyor..bugun toplam 18000 kusur adim atmis esim,ben ondan daha cok atmisimdir 20.000 atmisimdir1000 adim 140 kaloriymis, 20.000 adim 2800 kalori yaktimmmmmmmmm sonra da 4 dilim pizza yedikkkk:111::111::111::111::111::111::111:1 dilim karisik pizza 600 kaloriymis, 4 dilim 2400 kalori oluyo iceri girmedikk ha unutmadan twister aldimm cok hosuma gitti yaa,bir sure sonra yuvarlak donmeye basliyommm onu nasil duzeltcez bilmiyom:86::86::86:bir kac guzel kare yakaladimm paylasiyimmm
Eki Görüntüle 422707 Eki Görüntüle 422709 Eki Görüntüle 422710
cicilerimi gormenizi istiyorummm
Eki Görüntüle 422729
Eki Görüntüle 422730
Eki Görüntüle 422731
siyahli elbiseye bayildimmmmmyarin siyah platform ayakkabi aliciimmm fiyatlari cok uygunduuu mavili elbisede tam duz durmadan fotomu cekmis kocis,gobuk ben burdayim diyo..dik durunca oyle cikmiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?