70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lahmacunnn
lahmacun dışında iyi

merhaba kızlar sınavıma çok az kaldı çok fazla girip yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum yine de, bu hafta kilo veren herkesi tebrik ediyorum ayrıca birincimiz NORAAAAA seni ayrı bir tebrik ediyorum, bende 69 da takıldım kaldım, çok kaçamak yapmadan yürüyüşümü de yapıp devam ediyorum ama, sınav stresi falan derken olmadı galiba :) GRAFİTİ bu arada albumune baktım değişim muhteşem gerçekten, bir de farkedebilidğim kadarıyla bu değişim kısa sürede oldu maşallah hızlı kilo veriyorsun tekrar tebrik ediyorum tadını çıkar:) darısı bizim başımıza inş. PUcaaaa inşallah keyfin yerine gelmiştir, ve diğerleri kızlar hepiniz iyiki varsınız, herkes gönlünce devam etsin herşey :) bu yakınlarda görüştüğüm birisiyle bir tatsızlık yaşadım :) bu beni çok üzdü ve de iyi bir tecrübe oldu tabi, biraz önce geçmişe bakayım derken iki arkadaşın arasında da yanlış anlaşılmadan kaynaklanan bir durum gördüm, bunlar olmasın ne olur, burda bibirimize destek olup zayıflamaya çalışıyoruz kimseye anlatamadığımız dertlerimizi anlatıyoruz lütfen bunu hemen telafi edelim, muhabbetle..........

evet canim,ogle saatlerinde yapsaymissin eritme sansin yuksek olurdu,aklinda olsun bi daha cis yapcaksan gecenin koru yapmaa
tek kelimeyle alkisliyorummm

isallah guzel notlar alirsin sinavlarinda tatlimm ne tatsizlik yasadin:26::26:moralin bozuksa anlat canim rahatlarsin hemde

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 6 ziyaretçi)
minderbob, gur_bet, theolog+, PuCCaaa+, abababa+, neskuik+,

iyi geceler ince belli cay bardaklarimmm,hay canimm benimm..sizleri var yaa yeariimmm yearimmmmm

[video]http://www.milyonlarinsevgilisi.com/video/1889/sirnakli-sevgililer-hay-canim-benim-seni-orda-yerim[/video]

bizi yeme bence... bu saatte eritmen zor olur canım...

çok önemli değil tabi ama yine de canımı sıktı tatlım, böyle bir durumun içinde kalmak hiç yoktan yere çok üzdü beni, etrafımdaki insanlar saolsun, o kişiyi herkesin tanıdığını zaten bildiğini benim canımımı sıkmamam gerektiğini söyleyip rahatlatmaya çalıştılar ama yinede insan arkadaşı zannettiği birini yanlış tanıdığını görünce üzülüyor hemde artık bu yaşlarda:) çocuklar gibi:) neyse böle işte

[video=dailymotion;xed73f]http://www.dailymotion.com/video/xed73f_beni-morali-syfyr-syfyr-syfyr_fun[/video]

Olur valla bana uyar
Totoları yaya yaya gezeriz.
Bu arada canım kıyafetlerini çok beğendim.
Nerden ve ne kadara aldın söyleyebilir misin?
Bende bakıyorum bu tarz elbiseler ama bulamadım özellikle mavi renk elbisen gibi arıyorum bende.
Siyahta çok hoş.

Jillian ı kesinlikle tavsiye ediyorum mine.
Şu an bacaklarımı tutamıyorum o kadar ağrıyorki.
İlk günden böyle etki yaptıysa sonrasını düşünemiyorum.

döner dürümü yedimm:18::18::18:

Siyah ve maviliye bayıldım canım güle güle giy.

Güzel canım akşam fazla kaçmış

kızlarr ara öğünlerde leblebi dışında ne yiyebilirim bugün itibariyle içim dışım leblebi oldu ve hala istiyorumm

Mineyazmış diyeceklerimi.

Öğlen yiyeydin lahmacunu iyiydi ama güzel gene de canım.

Yaa bacaklar löp löp ama.
Spora başladım artık onlarda gidecek insaallah.

İyiyim canım toparladım kendimi.
Canım sen kendini toparla kilo vermeye tekrar devam edersin.

video krizim tuttu yine yaaaa

[video]http://www.izlemex.tv/anektar-lutfen-kodlayarak-soyleyiniz/[/video]

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr..
Öldümmmm bitttimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bu Jillian bacı bitirdi beni ayaklarımı ve kollarımı hissetmiyorum resmen.
Parkta 2 saat yürümüştüm geldim üstüne 10 dk twister da döndüm survivor ı izlerken sonra yarım saat level 1 jillian bacıyla spor.
Şu an şu vaziyetteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…