70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrrreşimi acıbademden aramışlar,bugün iş görüşmesine gidicez..eşim harita mühendisi,iki tane yabancı dili olduğu için çağırdılar sanırım..bi heyecan oldukkakşam 5de görüşmesi beraber gidicez,dua edin bize..hayırlısıysa olsun..
işyerinde bi arkadaşım var,amcasının hastanesi mi var..ona sordum acıbademde tanıdığın biri var mı referans olarak yazalım dedim.biliyosunuz referanslar çok önemli iş görüşmelerinde..amcamı bunun için arayamam dedi..hani şöyle önemli bi durum olur müdür tayini falan,o zaman arayabilirim..amcam belediye başkanı ile bile konuşmaz dedi..ay bi sinirim bozulduuueşimin nerdeyse 2,5 yıldır işsiz olduğunu biliyor..tok açın halinden ne anlarkalas yaa bildiğin kalasss

heeee onu diyon be ya bende gerçekten + 13 sandıydımmm
sen o tartı meselesini unut şekerim.yaşamadın öle bişe.doktora gitmeye karar verdinmi?

Güaydın bütün kısçeler Daha kahvaltı yapmadım ilk işim size bakmak oldu

Bu Jullian bacı hepinizi mahvetmiş koymuş valla. Tırsttım başlamaktan.

Son bi part kaldı indireyimde bakayım. Ama ben normalde de spor yapıyordum ya belki bu kdr canım yanmaz

Birde bu ağırlık bişeyler kaldırıyor onlardan yok bende yaa. Napıcam ben ??

Ben açıkcası ailesine yalanlar söyleyip seni de kendini de zor durumda bırakan insanlar için üzülme derim.

Sonuçta teyzen kuzenin var ortada birde. Canın kanın onlar senin.

Arkadaşına da kardeş gibi demişsin canım ama yaptığı hata.

Ortaya çıksa yalanı başına bişey gelse senin yanındayken nası işin içinden çıkacaksınız.Hiç üzülme tatlım

Doğru olanı yapmışsın.

selamün aleyküm bacılar
aleyküm selam bacımmne güzelmiş avatarın öylee
kapuska eklim ozamann 5 yk. olurmu tatlım
olur yafrum,adam olcan senn
Hıııı tartıyı vermeden önce tartıldım da.

Ablamın tartısında sorun var canım sanırım 69 çıktım da onun tartısında.
Geçen hftaki muhabbeti hatırlamıyor musun?
bile bile niye tartılıyon hala delüye bak

bakalım suzim napacaklar bende merak ettim
hamladık valla suzim sanki hiç spor yapmamışım gibi acıyo heryerim
bende insallah ikisinden birisi alsin dokunmazki diyorum bi kac gün ara verin canim :26:
inş ödemdir :18::18::18:

yok cnm regl de yakın değil wc problemimde yok onun için bu kadar panik yaptım :18:
seker haftaici dikkat edersen cabuk gider cabuk gelen cabuk gider morelini bozma
canim arkadasin biraz anlayisligi olmazi lazim eger kendini ön plana atiyorsa olmaz yani senide düsünmesi lazim binevi
benim cok samimi arkadasim vardin evimin anahtarini bile vermisdim ona daha neler neler yapti arkadasim diye arkamdan ne isler cevirmis cok canimi yakti o yüzden arkadaslik bi yere kadar oda senin halini anlasin yani

Afiyet olsun şeker o zaman.

Günaydın Suzimm.
Nasılsın?? Tartıldın mı??
Beni tanıdıgından beri ilk kez oluyor sanırım.
twister yaptigini biliyordum fistik ama ilk kez hamladigini duydum tartildim dilegim +2 kilo falan ödem dir diye önemsemiycem cumaya kadar bugünki doktor isi yalan oldu yine dilegim annem kardesimin yanina gitmek istiyor bugün yarina kaldi birsey cikmazsa
batirigin fotosunu bi ara eklemisdin minem affiyet olsun

tatlım eşin bence yanlız gitsin görüşmeye.ne konuşacağını neler söyleyeceğini önceden beyninde belirlesin.mülakatlarda zaten genelde aynı kalıplaşmış
sorular sorulur fakat etkileyici cevaplar beklenir.umarım görüşmesi iyi geçer.işsizlik zordur.
inş o arkadaşında bi gün bu duyguları yaşar ozaman anlar.sen üzülme.boşver

Ay ne güzel inşallah hayırlı olsun sizin için canım.

Hatırladım eşinin iş konusu geçmişti daha önce sanki.

Eşinin yaptığı iş ve 2 yabancı dili olması çok büyük avantaj bence.

Hadi inşallah olur da rahatlarsınız

bence benden adam falan olmaz minderim adam olsaydım hafta sonu bu salaklıkları yapmazdım.bile bile yaptım

inş suzim.acaba yine cumaya kadar tartılmasammı yoksa kilomu takipmi etsem karar veremedim

selamün aleyküm bacılar
aleyküm selam bacim
günaydin minderim hadi insallah hayirlisiyla olur canim ya
Güaydın bütün kısçeler Daha kahvaltı yapmadım ilk işim size bakmak oldu
günaydin canim

rabbım gonlunuzden gecenı versın mınderımmmmm

suzısımmmmmmmmmm benımkı tatıl degıl desem daha dogru olur esım koy meraklısı annesıgıl koye yozgat a ev yaptılar tamırak ıslerı var onları yapmak ıcın işini ayar edıp benıde alıp gıder sık sıkkk bende sevmıyorumm cokgıtmeyı hem duzenım bozuluyor hem ıstah acıyor hemde nebilim burdakıevımden ayrı kalmak ıstemıyorummmm ama eşimide kıramıyorummm:26:ahanda kıloaldım sanırım regl sonrası fılan bırdekorkuyorum yanı bu hafta ısı sıkı tutmam gerekıyorrr kayın valıdemlerde yok şuan yanı beraber oturuyoruzya bızsımdı koyde kaldıonlar rahat rahat sporumu yapimmmmmmmmmmm

öğptümsenı cokkk ogluşun nasıl??

daha bırsey yemedım eşim uyuyor cnm bırsey ıstemıyorrrrrrrr

aynn öyle tatlım
o senin arkadaşın değilmiş yada öyle bir amacası yok olsada belki onlar görüşmüyordur
kendini kasmış işe yarasa zatn amcası sen sormadan o söylerdi
bunlrı çok duyduk canım o tipler çok ortada

bnde cok darbe yedm arkdslarımdan
ama akıllanmıorum ıste
saolun kızalr ıcımı rahatlattınız

naber fındık
bende çok sewdim

ayyy canım insallah olur ya. benimkide harita mühendisi kpss ye çalışıyo.Allahım haklarında hayırlısı olsun inşallah ya

ewet ya çok çok sewdim bende

Son düzenleme:

Aaa hayırlı haberlerle gelirsin inşaallah canımm yaa.
2.5 yıldır ekonomi falan kalmamıştır evde eşinde çok sıkıntı yapıyordur.:26:
İnşaallah olurr.

heeee onu diyon be ya bende gerçekten + 13 sandıydımmm
sen o tartı meselesini unut şekerim.yaşamadın öle bişe.doktora gitmeye karar verdinmi?

Yok canım yaa gitmicem sanırım.
Belki 1 ay sonra bütçeyi toparlamam gerek.
3 altın yapıcam bu ay kafadan 500 gidecek.
Sevgilimin d.günü. 2 arkadaşımında d.günü.

Günaydın canım.
Ben dambılsız yapıyorum ama sen 0.5 litrelik su şişesi alabilirsin eline..

+2.00 he
Kardeşin nasıl ldu canım?

kızlar ben içeri kaçam görüşürüz öğledn sonra
suzimmmmmm öptüm tatlım

Görüşürz Nesli.

bence benden adam falan olmaz minderim adam olsaydım hafta sonu bu salaklıkları yapmazdım.bile bile yaptım

inş suzim.acaba yine cumaya kadar tartılmasammı yoksa kilomu takipmi etsem karar veremedim
seker sen nasil motive olacaksan öyle yap ben yarin da tartilmak istiyorum yavas yavas o +2 nin kayboldugunu görmezsem icim rahat etmez morelim daha bozulur
köyde ister istemez beraber oturulur beraber yenilir benim cok hosuma gidiyor anneannemgile gidiyimizde yersofrasinda hepberaber oturmak ama iste dikkat de edemiyorsun öyle olunca :111:
iyi bari kayinvaldengil bikac hafta kalsinlar ordada sende rahat rahat sporunu yaparsin suzim
oglisim biraz öksürük ablasi hava bi böyle bi söyle olunca üsütmüs biraz yoksa sagol tatlim iyiyiz
birazdan güzel bi kahvalti yap hayatim yoksa aksam ister istemez fazla yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…