selamün aleyküm bacılar
ablana mı gittin yinee
nasıl yani anlamadım
Aleyküm selam yawrum.
Ne güzel avatarın var seninn.
Boooooo
Hıııı tartıyı vermeden önce tartıldım da.
Ablamın tartısında sorun var canım sanırım 69 çıktım da onun tartısında.
Geçen hftaki muhabbeti hatırlamıyor musun?
Günaydın kızlar.:119:
Sanırım ölüyorum.
Bu Jillian bacı beni mahvetti.
Merdivenlerden bile zor indim bugün.
Yürürken bildiğin canım yanıyor.
Alt karın kaslarıma varana kadar ağrıyı hissedebiliyorum.
Kollarım pert zaten.
Akşama nasıl yapıcam hiç bilmiyorum.
Fenalardayım.
günaydın kızlar nasılsınız
ben çok kötüyüm yürüyemiyorum üst bacak kaslarım kollarım
totom ayyy heryerim acıyo
bu jillian karısı mahfetti beni
dilekkkkkkkk canım yanıyor nasıl yapcaz akşama totomu kaldıramıyorum valla
kızlar bısı sorcm sıze
unıden cok samımı arkdsım war ew arkdsım arkds demıım kardesım gıbıdr
okulu bıtmedı +ladı aılesıne soyleyemıo
sınaw donemı sınawa gdıorum dıe ckıo ewden bnm yanıma gelıo
bu hafta ıcı yıne gelecktı
sonra kuzenm corludan ıs buldu hafta ıcı gelıolar corluya 11
teyzem kuzenmın esı cocugu kuzenm
nasıl onlara gelmeyn dıeblırım kı
ewım zaten kucuk studyo daıre
arkdsımada msj attım bole bole dıe
bna dunya kadr sey yazmıs msjda
resmen ıstemedn bnı dıe
sızce hata mı yapmısım
aleyküm selam bacımmselamün aleyküm bacılar
olur yafrum,adam olcan sennkapuska eklim ozamann 5 yk. olurmu tatlım
bile bile niye tartılıyon hala delüye bakHıııı tartıyı vermeden önce tartıldım da.
bende insallah ikisinden birisi alsin dokunmazki diyorumbakalım suzim napacaklar bende merak ettim
hamladık valla suzim sanki hiç spor yapmamışım gibi acıyo heryerim
seker haftaici dikkat edersen cabuk gider cinş ödemdir :18::18::18:
yok cnm regl de yakın değil wc problemimde yok onun için bu kadar panik yaptım :18:
canim arkadasin biraz anlayisligi olmazi lazim eger kendini ön plana atiyorsa olmaz yani senide düsünmesi lazim binevikızlar bısı sorcm sıze
unıden cok samımı arkdsım war ew arkdsım arkds demıım kardesım gıbıdr
okulu bıtmedı +ladı aılesıne soyleyemıo
sınaw donemı sınawa gdıorum dıe ckıo ewden bnm yanıma gelıo
bu hafta ıcı yıne gelecktı
sonra kuzenm corludan ıs buldu hafta ıcı gelıolar corluya 11
teyzem kuzenmın esı cocugu kuzenm
nasıl onlara gelmeyn dıeblırım kı
ewım zaten kucuk studyo daıre
arkdsımada msj attım bole bole dıe
bna dunya kadr sey yazmıs msjda
resmen ıstemedn bnı dıe
sızce hata mı yapmısım
twister yaptigini biliyordum fistik ama ilk kez hamladigini duydum
Afiyet olsun şeker o zaman.
Günaydın Suzimm.
Nasılsın?? Tartıldın mı??
Beni tanıdıgından beri ilk kez oluyor sanırım.
batirigin fotosunu bi ara eklemisdin minemgünaydın kızlar
nasılsınız?
planladığım menümü yazayım
sabah
domates, salatalık,
yarım kk beyaz peynir
3 tane zeytin
1 çay kaşığı kadar krem peynir
öğlen
peynirli salata (yemeğim yoktu ancak bunu hazırladım sabah)
semizotlu cacık
ara
güne gideceğim ne yiyeceğim meçhul
akşam
salata, yoğurt
kızlar güne gideceğim için öğleni ve akşamı hafif tutmaya çalıştım
ekmekte yemiycem
günde batırık yapacaklarmış ( kısırın sulusu gibi bişey içinde yerfıstığıda var ağır olacak az yemeyi planlıyorum)
kızlarrrreşimi acıbademden aramışlar,bugün iş görüşmesine gidicez..eşim harita mühendisi,iki tane yabancı dili olduğu için çağırdılar sanırım..bi heyecan oldukk akşam 5de görüşmesi beraber gidicez,dua edin bize..hayırlısıysa olsun..
işyerinde bi arkadaşım var,amcasının hastanesi mi var..ona sordum acıbademde tanıdığın biri var mı referans olarak yazalım dedim.biliyosunuz referanslar çok önemli iş görüşmelerinde..amcamı bunun için arayamam dedi..hani şöyle önemli bi durum olur müdür tayini falan,o zaman arayabilirim..amcam belediye başkanı ile bile konuşmaz dedi..ay bi sinirim bozulduuueşimin nerdeyse 2,5 yıldır işsiz olduğunu biliyor..tok açın halinden ne anlar kalas yaa bildiğin kalasss
kızlarrrreşimi acıbademden aramışlar,bugün iş görüşmesine gidicez..eşim harita mühendisi,iki tane yabancı dili olduğu için çağırdılar sanırım..bi heyecan oldukk akşam 5de görüşmesi beraber gidicez,dua edin bize..hayırlısıysa olsun..
işyerinde bi arkadaşım var,amcasının hastanesi mi var..ona sordum acıbademde tanıdığın biri var mı referans olarak yazalım dedim.biliyosunuz referanslar çok önemli iş görüşmelerinde..amcamı bunun için arayamam dedi..hani şöyle önemli bi durum olur müdür tayini falan,o zaman arayabilirim..amcam belediye başkanı ile bile konuşmaz dedi..ay bi sinirim bozulduuueşimin nerdeyse 2,5 yıldır işsiz olduğunu biliyor..tok açın halinden ne anlar kalas yaa bildiğin kalasss
aleyküm selam bacımmne güzelmiş avatarın öylee
olur yafrum,adam olcan senn
bile bile niye tartılıyon hala delüye bak
bende insallah ikisinden birisi alsin dokunmazki diyorumbi kac gün ara verin canim :26:
seker haftaici dikkat edersen cabuk gider cabuk gelen cabuk gider morelini bozma
canim arkadasin biraz anlayisligi olmazi lazim eger kendini ön plana atiyorsa olmaz yani senide düsünmesi lazim binevi
benim cok samimi arkadasim vardin evimin anahtarini bile vermisdim ona daha neler neler yapti arkadasim diyearkamdan ne isler cevirmis cok canimi yakti o yüzden arkadaslik bi yere kadar oda senin halini anlasin yani
twister yaptigini biliyordum fistik ama ilk kez hamladigini duydumtartildim dilegim +2 kilo falan ödem dir diye önemsemiycem cumaya kadar bugünki doktor isi yalan oldu yine dilegim annem kardesimin yanina gitmek istiyor bugün yarina kaldi birsey cikmazsa
batirigin fotosunu bi ara eklemisdin minemaffiyet olsun
aleyküm selam bacimselamün aleyküm bacılar
günaydin minderimkızlarrrreşimi acıbademden aramışlar,bugün iş görüşmesine gidicez..eşim harita mühendisi,iki tane yabancı dili olduğu için çağırdılar sanırım..bi heyecan oldukk akşam 5de görüşmesi beraber gidicez,dua edin bize..hayırlısıysa olsun..
günaydin canimGüaydın bütün kısçelerDaha kahvaltı yapmadım ilk işim size bakmak oldu
rabbım gonlunuzden gecenı versın mınderımmmmmkızlarrrreşimi acıbademden aramışlar,bugün iş görüşmesine gidicez..eşim harita mühendisi,iki tane yabancı dili olduğu için çağırdılar sanırım..bi heyecan oldukk akşam 5de görüşmesi beraber gidicez,dua edin bize..hayırlısıysa olsun..
bende insallah ikisinden birisi alsin dokunmazki diyorumbi kac gün ara verin canim :26:
seker haftaici dikkat edersen cabuk gider cabuk gelen cabuk gider morelini bozma
canim arkadasin biraz anlayisligi olmazi lazim eger kendini ön plana atiyorsa olmaz yani senide düsünmesi lazim binevi
benim cok samimi arkadasim vardin evimin anahtarini bile vermisdim ona daha neler neler yapti arkadasim diyearkamdan ne isler cevirmis cok canimi yakti o yüzden arkadaslik bi yere kadar oda senin halini anlasin yani
twister yaptigini biliyordum fistik ama ilk kez hamladigini duydumtartildim dilegim +2 kilo falan ödem dir diye önemsemiycem cumaya kadar bugünki doktor isi yalan oldu yine dilegim annem kardesimin yanina gitmek istiyor bugün yarina kaldi birsey cikmazsa
aynn öyle tatlımkızlarrrreşimi acıbademden aramışlar,bugün iş görüşmesine gidicez..eşim harita mühendisi,iki tane yabancı dili olduğu için çağırdılar sanırım..bi heyecan oldukk akşam 5de görüşmesi beraber gidicez,dua edin bize..hayırlısıysa olsun..
:
Aleyküm selam yawrum.
Ne güzel avatarın var seninn.
Boooooo
Hıııı tartıyı vermeden önce tartıldım da.
aleyküm selam bacımmne güzelmiş avatarın öylee
olur yafrum,adam olcan senn
bile bile niye tartılıyon hala delüye bak
heeee onu diyon be ya bende gerçekten + 13 sandıydımmm
sen o tartı meselesini unut şekerim.yaşamadın öle bişe.doktora gitmeye karar verdinmi?
Güaydın bütün kısçelerDaha kahvaltı yapmadım ilk işim size bakmak oldu
Bu Jullian bacı hepinizi mahvetmiş koymuş valla. Tırsttım başlamaktan.
Son bi part kaldı indireyimde bakayım. Ama ben normalde de spor yapıyordum ya belki bu kdr canım yanmaz
Birde bu ağırlık bişeyler kaldırıyor onlardan yok bende yaa. Napıcam ben ??
kızlar ben içeri kaçam görüşürüz öğledn sonra
suzimmmmmm öptüm tatlım
aleyküm selam bacim
günaydin minderimhadi insallah hayirlisiyla olur canim ya
günaydin canim
kızlar ben içeri kaçam görüşürüz öğledn sonra
suzimmmmmm öptüm tatlım
seker sen nasil motive olacaksan öyle yapbence benden adam falan olmaz minderimadam olsaydım hafta sonu bu salaklıkları yapmazdım.bile bile yaptım
inş suzim.acaba yine cumaya kadar tartılmasammı yoksa kilomu takipmi etsem karar veremedim
köyde ister istemez beraber oturulur beraber yenilir benim cok hosuma gidiyor anneannemgile gidiyimizde yersofrasinda hepberaber oturmak ama iste dikkat de edemiyorsun öyle olunca :111:
rabbım gonlunuzden gecenı versın mınderımmmmm
suzısımmmmmmmmmm benımkı tatıl degıl desem daha dogru olur esım koy meraklısı annesıgıl koye yozgat a ev yaptılar tamırak ıslerı var onları yapmak ıcın işini ayar edıp benıde alıp gıder sık sıkkk bende sevmıyorumm cokgıtmeyı hem duzenım bozuluyor hem ıstah acıyor hemde nebilim burdakıevımden ayrı kalmak ıstemıyorummmm ama eşimide kıramıyorummm:26:ahanda kıloaldım sanırım regl sonrası fılan bırde korkuyorum yanı bu hafta ısı sıkı tutmam gerekıyorrr kayın valıdemlerde yok şuan yanı beraber oturuyoruzya bızsımdı koyde kaldıonlar rahat rahat sporumu yapimmmmmmmmmmm
öğptümsenı cokkk ogluşun nasıl??
daha bırsey yemedım eşim uyuyor cnm bırsey ıstemıyorrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?