70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet koyde agacların altında kalabalk yesıllıklı bır sofra ohhh ohhhhhhh dogal seyler fılan da genededıkkat etmeye calstm ama hc de oturmadmoda var sureklı iş temıslık boya badana fılannn üfff eltimleberaber yaptık ama gendedecok yoruldukkk kayınvalıdemlerde inşl.10 gün fılan kalacaklareşim de bu hafta gece de baklaım ama kahvaltıyada esım karısık kızartma ıstedı ona yapıcam bende bıber kozleyımde yıyım dıyorummm oglede yaklastı zaten:) cokacıktım bak sımdı lık bır su ıcımmmmmmmmmmm esımı kaldırıyımmmm sızı sevyıormmm kıscelerrrrrrrrrrr

bu haftaki listemiz görmeyenler için
sehile arkadaşımızı liste altına ekledim
yeni üye olduğu için mesaj atamıyormuş benim dikkatimden kaçmış

eeeeeeeeeeeeeee ben ben ben nasıl gircem listeye liste altına benide ekleyeydin ya guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

selam canım
ben 1 ay oldu aranıza katılalı,ama adım listede yok
ayrıca listenin altına not düşmüşsün yeni katıldı diye
geçen hafta dileğe özelden msj atmak yerine ana sayfadan bildirim yapmıştım canım
belki bu yüzden almamışsındır listeye
2 haftadır adımı listede göremiyorum,motivasyonum düşüyo(((

günaydııııınn milleetttt

dediğiniz gibii gelen 2kilooo gidiyo çabucak bakın bigün dikkat ettim dün 60.7yken bugün 59.4çıktım reglimin 3.günü bidee

inanın burda olmanın hevesi bide yetiyo gazlanmama,yoksa nasılsa kimse görmüyo diyip yiyip durdum biraydır.60:

ben kahvaltı etmiyorum ya evde yanlız oluyorum :çok üzgünüm:
ve üşeniyorum
bir parça kek yedim bende a.s

kahvaltısız olmaz bacım olmaz lütfeeen azıcık ekmek peynirde mi yiyemiyorsun ne keki kan şekeri dans eder vallaaa o zaman iştah artar olmaz olmaz bak bende yalnızım iki dilim esmer ekmek arasına bir parça peynir yanına iki zeytin ekle hiç olmazssa çok abarttıysam pardon ama deneyimlerim var inanki bende yalnız olupta yemekte çok saçmalıklar yaptım güzellik ooo daha neler akşam yemeğindede onun tabağındaki yazık bunun tabağındaki yazık dedim 53 kilodan 77 ye kadar böylece geldim ama şimdi veriyorum hemede çok rahat istediğim gibi beraber deneyelim mi benim formülüm basit rahat işede yarıyor bye

sanırım bende o 2 kilonun gittiğini görmezsem 1 haftada kafayı yerim

yaaaa size başarı öykülerimi anlatmak istyrm lütfen listeye alın bu gevezeyi yoksa başınız patlar heeee :)

oleyyyyy hanımçeler size iki üç gün oldu katılalı 75 demiştimya 74 olmuşum :)
tebrikler yola devam
bnde cok darbe yedm arkdslarımdan
ama akıllanmıorum ıste
saolun kızalr ıcımı rahatlattınız
önce can sonra canan sen yanlis birsey yapmadin
kızlar ben içeri kaçam görüşürüz öğledn sonra
suzimmmmmm öptüm tatlım
görüsürürz neslimmmm bende öptüm tatlim
evet dilek 4 gün evdeydim düzensiz oluyor sabah erken kalkmiyorum uyuyoruz menü saatleride düzensiz oldu bi yedim bi yemedim herhalde ondanda kaynakli :26: carsamba günü film cekecekler fistik hayirlisi artik bakalim ne diycekler
napan suzimmm

hoşçakall şeker
napim elifim 4 gün evdeydim simdi yine is yerindeyim
hem güzel hem yorucu olmus canim
yaninada yogurt güzel olur canim affiyet olsun

Kızlar....
Cuma günü bildirim yapıp buna göre liste hazırlıyoruz biliyorsunuz.
Ben sürekli aynı şeyleri söylememe rağmen bazı kısçeler bildirim yapmıyor bazıları geleni - gideni yanlış yazıyor bazıları buraya yazdıklarında bile yeni üye olduklarını mesaj sayıları yeterlii olduğunu belirtmiyorlar..

Biz burada kalabalık bir grubuz.
Listemiz genelde 30-31 kişi.
Takdir edersiniz ki bildirimler düzgün yapılmadığı takdirde listede sizden kaynaklı eksiklikler olacaktır.

Tekrar dikkat çekmek istiyorum liste için bildirim günümüz CUMA'dır.
Bildirimlerinizi;
Başlangıç kilo:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Gelen veya Giden:
Toplamda giden:
Hedef:

Bu şekilde yapmanızı önemle rica ediyorum.

Yeni gelen üyeler başlangıç kilo ve hedefi yazsınlar yeni üye olduklarını belirtsinler.

Mesaj sayısı yeterli olmayanlar ise o hafta listeyi kim hazırlayacaksa örneğin ben PUCCAAA'NIN DİKKATİNE.. yazıp belirtsinler.

Herkesin bu topik dışında bir hayatı var tüm gün oturupta kim ne yazmış ne kadar vermiş geçen haftaki kilosunu yazmamış acaba geçen hafta kaç kiloydu vs vs vs bunlarla zaman kaybettirmeyin bide.

Sizden yapmanızı istediğimiz gayet açık ve net.
Bugüne kadar müsamaha gösterdim ama bundan sonra ben neden listede yokum diyenlere cevap vermeyeceğim.
Birazda kendinizde kusur bulunuz.

günaydın kızlar
bugünkü menüm
sabah zeytin, peynir ,salatalık
yeşil çay
öğlen içinde kabak, patates ,domates, biber olan türlümü yapacam yanında yoğurt
yeşil çay biberiye

akşam öğlenki yediğimin aynısı olacak

:18::18:suçumuda söyleyim dün piknikde bir parça pide yedim salatanın yanında dahası var dondrma yedimmmmmmm

Aralarını fare mi yedi.

Cumartesi günü sabah süslendim işe geldim, ofise hırsız girmiş bütün bilgisayarları götürmüş sağolsun

Sonra biz hakanla 2 de buluşacakken 4te buluşmak zorunda kaldık, o da 5te okula gidecekti

Saat 4te ben bunun yanına gittim, buluşma yerimiz kalabalıktı, ona doğru yürürken beni gördü ve kafasını çevirdi

Gittim sarıldım, baktı böyle

AAAŞŞKKIIIMM ??? dedi.... Yok dedenim ben yavrum dedim

Sarıldık kocamancaaa

Direk belimi yokladı sanki malım anlamıyorum

Aşşkım noolmuş sana yaa dedi, gün boyu 10 kere fln sordu bakıp bakıp güldü fln

Çok güzeldi kızlar anlatamam yaa, kelimeler yetmez inanaın

Sizlere tekrar tekrar teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…