Acılar içerisindeyim.
Sen nassınn?
Yok canım yaa gitmicem sanırım.
Belki 1 ay sonra bütçeyi toparlamam gerek.
3 altın yapıcam bu ay kafadan 500 gidecek.
Sevgilimin d.günü. 2 arkadaşımında d.günü.
seker sen nasil motive olacaksan öyle yapben yarin da tartilmak istiyorum yavas yavas o +2 nin kayboldugunu görmezsem icim rahat etmez morelim daha bozulur
köyde ister istemez beraber oturulur beraber yenilir benim cok hosuma gidiyor anneannemgile gidiyimizde yersofrasinda hepberaber oturmak ama iste dikkat de edemiyorsun öyle olunca :111:
iyi bari kayinvaldengil bikac hafta kalsinlar ordadasende rahat rahat sporunu yaparsin suzim
oglisim biraz öksürük ablasi hava bi böyle bi söyle olunca üsütmüs biraz yoksa sagol tatlim iyiyiz
birazdan güzel bi kahvalti yap hayatim yoksa aksam ister istemez fazla yersin
bu haftaki listemiz görmeyenler için
sehile arkadaşımızı liste altına ekledim
yeni üye olduğu için mesaj atamıyormuş benim dikkatimden kaçmış
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] NoRa [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 79.7 [/TD] [TD] 77.9 [/TD] [TD] 1800 [/TD] [TD] 11.1 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] grafiti [/TD] [TD] 85.4 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 1500 [/TD] [TD] 20.4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] GWZNAZ [/TD] [TD] 77.3 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 1200 [/TD] [TD] 10.8 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] urke [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 67.3 [/TD] [TD] 1200 [/TD] [TD] 8.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] Oyaz_08 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 67.1 [/TD] [TD] 65.9 [/TD] [TD] 1200 [/TD] [TD] 8.1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] minderbob [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 11 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] SERRA8426 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 5200 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] red [/TD] [TD] 91 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 13.8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] chukuleta [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 69.1 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 5.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 61.4 [/TD] [TD] 60.7 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 9.9 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] guldogru [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 2.5 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 60.6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 9.6 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 2.7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] ptty [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 69.4 [/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 6.1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] gur_bet [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2.5 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] esinturgay [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] suzan6638 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 73.2 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 6.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] theolog [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 70.1 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 4.9 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] huzunperisi [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 2.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] BlackCat [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] 2ee [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 62.7 [/TD] [TD] 63.5 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 14.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 63.4 [/TD] [TD] 64.9 [/TD] [TD] +1500 [/TD] [TD] 8.1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Bu haftanın birincisi olan '' NoRa '' arkadaşımızı kutlar başarısının devamını dileriz.
Listemiz pek iyi olmasada kilo veren herkesi tebrik ederim bu hafta fire fazla verdik
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; ssecemm, karakuzucum, 'dır.
Katılımlarının devamını diliyoruz.
Bi kusurum olduysa affola.
Haftaya daha güzel bir listeyle görüşmek üzere.
sizi seviyorum
ben kahvaltı etmiyorum ya evde yanlız oluyorum :çok üzgünüm:
ve üşeniyorum
bir parça kek yedim bende a.s
seker sen nasil motive olacaksan öyle yapben yarin da tartilmak istiyorum yavas yavas o +2 nin kayboldugunu görmezsem icim rahat etmez morelim daha bozulur
köyde ister istemez beraber oturulur beraber yenilir benim cok hosuma gidiyor anneannemgile gidiyimizde yersofrasinda hepberaber oturmak ama iste dikkat de edemiyorsun öyle olunca :111:
iyi bari kayinvaldengil bikac hafta kalsinlar ordadasende rahat rahat sporunu yaparsin suzim
oglisim biraz öksürük ablasi hava bi böyle bi söyle olunca üsütmüs biraz yoksa sagol tatlim iyiyiz
birazdan güzel bi kahvalti yap hayatim yoksa aksam ister istemez fazla yersin
oleyyyyy hanımçeler size iki üç gün oldu katılalı 75 demiştimya 74 olmuşum :)
önce can sonra cananbnde cok darbe yedm arkdslarımdan
ama akıllanmıorum ıste
saolun kızalr ıcımı rahatlattınız
görüsürürz neslimmmm bende öptüm tatlimkızlar ben içeri kaçam görüşürüz öğledn sonra
suzimmmmmm öptüm tatlım
evet dilekAaa hayırlı haberlerle gelirsin inşaallah canımm yaa.
2.5 yıldır ekonomi falan kalmamıştır evde eşinde çok sıkıntı yapıyordur.:26:
İnşaallah olurr.
Yok canım yaa gitmicem sanırım.
Belki 1 ay sonra bütçeyi toparlamam gerek.
3 altın yapıcam bu ay kafadan 500 gidecek.
Sevgilimin d.günü. 2 arkadaşımında d.günü.
Günaydın canım.
Ben dambılsız yapıyorum ama sen 0.5 litrelik su şişesi alabilirsin eline..
+2.00 he
Kardeşin nasıl ldu canım?
Görüşürz Nesli.
napim elifim 4 gün evdeydim simdi yine is yerindeyimnapan suzimmm
hoşçakall şeker
hem güzel hem yorucu olmus canimevet koyde agacların altında kalabalk yesıllıklı bır sofra ohhh ohhhhhhh dogal seyler fılan da genededıkkat etmeye calstm ama hc de oturmadmoda var sureklı iş temıslık boya badana fılannn üfffeltimleberaber yaptık ama gendedecok yoruldukkk kayınvalıdemlerde inşl.10 gün fılan kalacaklar eşim de bu hafta gece de baklaım ama kahvaltıyada esım karısık kızartma ıstedı ona yapıcam bende bıber kozleyımde yıyım dıyorummm oglede yaklastı zaten:) cokacıktım bak sımdı lık bır su ıcımmmmmmmmmmm esımı kaldırıyımmmm sızı sevyıormmm kıscelerrrrrrrrrrr
lan nabıonuss
günaydın kızlar
bugünkü menüm
sabah zeytin, peynir ,salatalık
yeşil çay
öğlen içinde kabak, patates ,domates, biber olan türlümü yapacam yanında yoğurt
yeşil çay biberiye
akşam öğlenki yediğimin aynısı olacak
:18::18:suçumuda söyleyim dün piknikde bir parça pide yedim salatanın yanındadahası var dondrma yedimmmmmmm
Kızlar Müjde !! Zayıflatan ruj çıkmış şimdi size adını yazıyorum. "uhu 404" şimdi tüm kırtasiyelerde. :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?