70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dilekcim
Bende baslicamda cumaya bina oturması bende onu atlatayım regl olcam oda geçsin haftaya ara vermeden basliyayim diyorum
Hazirana oğlanların sünnet yemeğini verecem o zamana kdr azcik sıkılasayim

Gamze açıkçası cmrt günü bu kadar güzel bir haber aldıktan sonra pazartesi böyle bir duruml gelmen hiç hoş değil. Sonuçta biz burada senin kilo verebilmen için uğraşıyoruz biliyorsun her ikimizde. ama bu durumu lütfen diyetini bozarak yapma, ben daha bir kere bile erkek hastalar dahil döner vermedim, yağ içeriği yüzünden ki biraz et mangal ve pilavdan da bahsediosun ...

şimdi ne dim ben bu kadına bu kadar bozulurmu insan yaaaa

meraba arkadaşlar sabah 1tane galeta rafadan yumurta öğle yeşil fasulye yemeği 1 kase çorba salat 1 dilim ekmek akşama allah kerim bakacaz 76 olmuşum 1 kilo iyidir

bence seni motive etmek açısından öyle sert söyledi

yok ya kaçamak yapasım mı kaldı tartı ağzımın payını verdi karnımıda bi güzel doyurdu dahada bişe yiyesim kalmadı artık.
bu hafta sonu - görüm suzim dile benden ne dilersen
hadi bakalim bugünden itibaren menünü bende takipe aliyorum kacamaksiz - eksi cikacaksin diyorum
merhaba kızlar nasılsınız bakimmm
maşalllah morallar yerinde
nora ya sevindim darısı bize
metobalizma zayıf benim yavaş veriyorum kiloları ne yapsamki onun için
benim metoda cok uyusuk birsey
Az kaldıda şeker benim kilolar da hala çok bir azalma yok :18::18:

Beni en son gördüğünde 76 kiloydum. Şimdi 70-71 civarındayım oynuyo sürekli.

Fark eder mi ki acaba ??? :26:
tabii farkeder tatlim ben ilk 2-3 kilomu verince 1-2 hafta görmedigim insanlar zayifladinmi demisdin gerci simdi kimse birsey demiyor bari yalancikdan diyin ya :95:
cok mutlu oldum bebegim artik hem güzel kilo verdigini gördü hemde sen hakanina kavusdun
bebegim sen bu hizla yakinda zaten isteyerek foto cekinirsin takma simdilik onu
pisiiiim
canim asagidaydi kizlar onalri yukari cagirdim :26:
kiz neisin var burda gezseneee
nasil gidiyo bacim keyfine bak

ayyy cok sevindim yaa

günaydin kizlar sadece birkac sayfa baktim gecmise :26:
nörüyon balli
ama teyzemi oluyoruz hadi insallah sen istiyorsun olsun canim
hic sorma cok korktum minem
ben senin gibi olsam baska da istemem minem

ne güzel eglenceli oluyordur
bende merak ettim simdi kadin ziplayinca kapatmisdim ziplayamam evin icinde diye

zerram napiyorsun canimcim hic denk gelemedik

Dilekcim
Bende baslicamda cumaya bina oturması bende onu atlatayım regl olcam oda geçsin haftaya ara vermeden basliyayim diyorum
Hazirana oğlanların sünnet yemeğini verecem o zamana kdr azcik sıkılasayim

Süper o vakit hep birlikte spor yapalım.

suyu az içiyorum ben ya en fazla 1 litreiçiyorumdur

Suyu arttır canım bitki çayları yağ yakımına yardımcı oluyor.
Yakılan yağlar idrar yoluyla dışarı atılıyor.
Bu sürede vücudun 2-2.5 ltre falan suya ihtiyacı oluyor.
Yeteri kadar su içmezsen olmaz.

Haketmişsin ama beybi.
Hoş bi kerelik mazur görebilirdi ama +2.000 kilo cidden çok fazla.:26:

meraba arkadaşlar sabah 1tane galeta rafadan yumurta öğle yeşil fasulye yemeği 1 kase çorba salat 1 dilim ekmek akşama allah kerim bakacaz 76 olmuşum 1 kilo iyidir

Böyle versende yağdan gitmez seker.
Öğlen yediğine lafım yok ama sabah olmamış.
Vücut bütün gece aç kalıyor.
Sabah güzel bi kahvaltı yaparsan kahvaltı öğününden aldıklarınla çalışmaya başlayacak metabolizman.
2 dilim çavdar ekmeği, 1 haş. yuımurta, domates, yeşillik, 1-2 dil peynir, bitki çayı tüketmeni öneririm.

38-40 arasıyım canım ama 36ya insemde aynaya bakınca mutlu olmuyorsan olmamış demektir
ben bazen tamam oldum diyorum bazende kendimi çok şişman hissediyorum
sanırım kıyafetlerden kaynaklı

Vücut tipi de önemli yani. Bazı şeyler napsan da değişmiyo vücutta.

İnşallah herkes istediği gibi bi vücuda sahip olur

Şuan acım yok titremem var yarın da ben gülerken acıyacak

Hakettik biz bunu dobiçler olarak.

ben şimdi jillianla spora başlıyorum hadi hayırlısı bakalım dediğiniz kadar zorsa gerçekten bittimm bennn

Allah kolaylık versin bacım, Zor valla. Ben normalde günde 40 dk spor yapmam rağmen zorlandım jullian da

Neyse kızlar ben gene kaçıyorum. Ders çalışayım biraz.

Birde akşam için evde hiiiç bişey yok. Annem patates haşla dedi ama olur mu ki ?

Salatanın içine karıştırsam salatası bol patatesi az olsa. Öğlende ekmek yemedim zaten. Akşam da yemem.

Patates olursa..

Cevaplarınızı bekliyorum bu konuda??

waaaowwwwwwwwwwwww super sın seker gene bırıncılıgı kapmıssın hadiii baklaımmmmmm

banada gaz ve bılgı verın yaffffffffffff

bebek ıcın kıloda ıyımıs gerısı yaradana kalmısssssssss vermem lazımmmmmmmmmmmmm

2 kupa içiyordum ya 3 4 yapmam lazım ozaman sağol şekerim

bende artırıyım o vakıttttttttttttttttttttt

Az bile demiş

mailini at bana kız ,bu yetmez sana , söyliim de bi iki saçını yolsun

cok sert olmus cidden nebileyim sonucda senden para kazaniyor seni motive edecegine bu kadarda sert olmamazi gerekirdin

patates aksam yeme bence tatlim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…