hadi bakalim bugünden itibaren menünü bende takipe aliyorumkacamaksiz - eksi cikacaksin diyorum
cok sert olmus cidden nebileyim sonucda senden para kazaniyor seni motive edecegine bu kadarda sert olmamazi gerekirdin
patates aksam yeme bence tatlim :26:
inş suzimmm.Doktorumu utandırmam lazım.acayip gaza geldimm
ha söyleutansin sana söylediklerinden seker kacamak yapacagin an doktorun sözleri gelsin aklina ve ona inat yeme
aynen suzim.unutmuycam bu mailinihatta duvar resmim yapacam sürekli gözümün önünde olsun
bak iyi fikirbilgisayardan 2-3 tane cikart birini cantana koy birini buzdolapina as cidden bak sinirden hirzlanirsin
selam kuzularimmm
esim yalniz gitmek istemedi gorusmeye..sen bisey yapma yanimda ol yeter diyo..stresden sanirimmtesekkur ederim herkese hayirlisi olur isallahh opuyorum herkesi minder kacar
yemedimYe bence canım yoksa sonra çok acıkırsın.:26:
onu istemem saç diplerim acırHep dayanmıyorum canım koyverdiğim zamanlarda oluyor.
Bi yerden başlamak gerek ama dobiç olmaktansa bi gayret sil baştan daha iyi geliyor.
Valla yanında bide saçından sürüyebiliriz ister misin
yok canım ben normal şekilde anlattım sadecesevgili dilek ve mine,
umarım sabahki msjımı yanlış anlamamışsınızdır,ismimi göremeyince merak ettim
geçen hafta benden kaynaklıydı listede olmayışım,bgn de göremeyince acaba yine bende mi hata diye yazdım
işiniz çok zor,ev,iş,çocuk derken bi de bu liste işine kafa yormanız cidden zor
bi hatam yoktur umarım,dediğim gibi acaba yanlış bişi mi yaptım diye düşündüm,hepsi bu
kabul ettim seniben göremiyorum fotoları nerden bakıyoruz albümlere bakıyorum çıkmıyor
yok canım gelmişti mesajında dediğim sebepten kaynaklıbenim msjdan hemen sonra görünce size yazma gereği duydum tatlım
dediğim gibi,işniz cidden zor ve ben niye yokum diye sorun çıkarmak değildi niyetim
sadece merak ettim,ben biraz teknoloji özürlüyüm de,özelden msj atmayı beceremedim mi dedim:))
neyse canım,allah yardımcınız olsun
canım aslında yeterli diyorum ama ara arada kendimi dobiç hissediyorumYaa gayet hoşsun kilo koruma bile olur ama yetmiyor biliyorum.
öyle deme canım insanoğlu hiç doymuyorhic sorma cok korktum minem
ben senin gibi olsam baska da istemem minem
ne güzel eglenceli oluyordur
tavuk haşla salataya yada beyaz peynir karıştır patatesten daha iyi benceVücut tipi de önemli yani. Bazı şeyler napsan da değişmiyo vücutta.
İnşallah herkes istediği gibi bi vücuda sahip olur
Şuan acım yok titremem var yarın da ben gülerken acıyacak
Hakettik biz bunu dobiçler olarak.
Allah kolaylık versin bacım, Zor valla. Ben normalde günde 40 dk spor yapmam rağmen zorlandım jullian da
Neyse kızlar ben gene kaçıyorum. Ders çalışayım biraz.
Birde akşam için evde hiiiç bişey yok. Annem patates haşla dedi ama olur mu ki ?
Salatanın içine karıştırsam salatası bol patatesi az olsa. Öğlende ekmek yemedim zaten. Akşam da yemem.
Patates olursa..
Cevaplarınızı bekliyorum bu konuda??
Gamze ,sen her hafta az yada çok farketmez kaçamak yapıyorsun ve diyetisyenin de buna alınıyor sonuçta, senin yediğin herşey de ona ağır geliyo , sanki onu umursamıyormuşsun gibi, bende çok kızıyorum sana her hafta başı bu konuşmaları yapıyoruz, kendine gel artık ama
kizlar öglen türk marketine gittim bide negöreyim 5i 1 cayi gelmis burayada dogadan
nasil icecem ben onu simdi her günmü
kayisili form cayi icin girdim kaldirmislar üzüldüm o iyi geliyordun bana
öyle gerci minem zaten az önce boyumu ölctüm herhalde gitgide kücülüyormuyum ne
yemedim
birazdan gidecem gittiğim yerde yerim artık
1 tane susamlı çubuk kraker yedim
onu istemem saç diplerim acır
yok canım ben normal şekilde anlattım sadece
sorduğun soruya cevap verdim
geçen hafta liste altı olsaydın bu hafta listeye girerdin
haftaya kesin listedesin bildirim yaparsan
kabul ettim seni
yok canım gelmişti mesajında dediğim sebepten kaynaklı
canım aslında yeterli diyorum ama ara arada kendimi dobiç hissediyorum
öyle deme canım insanoğlu hiç doymuyor
tavuk haşla salataya yada beyaz peynir karıştır patatesten daha iyi bence
canim onlari 2 güne bi haftada 1 kere falan iciyorum icinde müsülmi varmis ne onlarda aliskanlik yapiyorbende günde iki üç kere içiyordum ama şimdi sadece yeşil çay içiyorum
bu form çayları da kabızlık yapıyodu bende
yemedim
birazdan gidecem gittiğim yerde yerim artık
1 tane susamlı çubuk kraker yedim
onu istemem saç diplerim acır
yok canım ben normal şekilde anlattım sadece
sorduğun soruya cevap verdim
geçen hafta liste altı olsaydın bu hafta listeye girerdin
haftaya kesin listedesin bildirim yaparsan
kabul ettim seni
yok canım gelmişti mesajında dediğim sebepten kaynaklı
canım aslında yeterli diyorum ama ara arada kendimi dobiç hissediyorum
öyle deme canım insanoğlu hiç doymuyor
tavuk haşla salataya yada beyaz peynir karıştır patatesten daha iyi bence
bu haftaki listemiz görmeyenler için
sehile arkadaşımızı liste altına ekledim
yeni üye olduğu için mesaj atamıyormuş benim dikkatimden kaçmış
noranin günlügü var,eger isimleri karistirmadiysam,yorumlarina söyle bi göz gezdirmistimNora nerde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?