70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar...
dilek aldım canım uno dengeyi bugün öğlen yemeğimde yedim..
uyanınca
ılık su,3kuru erik
kahvaltı...peynir,zeytin,domates,1ceviz,1dilim çavdar,çay
ara
1ceviz
öğlen...3kaşık mantar sote,4-5yemek kaşığı susuz az yağlı nohut yemeği,salata,1b.ayran,2dilim denge..
ara
6tane çilek,1 bardak üst..
akşam....kararsızım kalan yemekelrim bitti..köfte salatamı yapsam..yada başka ne olabilri.:26:

BUNU OKUMAYA İHTİYACIM VARMIŞ GALİBA KENDİMEE GELMEM İÇİNN YENİDEN YENİDEN OKUYACAĞIMM SÜREKLİİİİ ELLERİNE SAĞLIK DİLEĞİMMMMM SEN OLMASAAAANNNN BENN BU GÜN PES ETME İLANINI VERMEK İÇİN GİRMİŞTİM ŞİMDİ AMA BU YAZIYI OKUYUNCA II-IH DEDİM OLMAZ DEDİM YOLAA DEVAMM PTTY DEDİM

sölersem çok kızarsın noramm o yüzden herşeye hazırım şimdiden hatta bu topiği hak etmediğimi düşünüp aranızdan ayrılacaktım salacaktım yine kendimi ama dileğin o yazıyı paylaşması ile birazda olsa kendime geldimm acayip bunalımdayımmm

Asıl burdan ayrılırsan hepimiz üstüne otururuz vıcığın çıkar.
Yawru dönem dönem herkes yiyor.
İnsanız nihayetinde sinirleniriz yeriz, üzülürüz yeriz, seviniriz yeriz.
En önemlisi sar başa devam edebilmek.
Benim durumumu biliyorsun 1 yıl olacak nerdeyse.
Ben bile bugün yeniden başladım diyete.
Sana ne oliyyy yaniii kısaca.
Gel ve paşa paaşa menü paylaş yoksa yolarım.

Selam canım.
Akşam için sebze yemeğin varsa olabilir veya köfte ,tavuk falan.:26:
Yanında salata + yogurt olabilir.
Öğlen bide fazla olmamış mı yawru doktor öyle mi verdi sana?

Güzel yazmışsın Dilek'im emeğine sağlık

Bi de benim şu maydonoz suyuna açıklık getirsen

Maydanoz suyu reglde bi işe yaramaz bebeim bence.
Nora içiyordu ona iyi geliyordu ben içtim bi tık yok.
diyette çok faydası varmış ama ödem atmakta falan iç bence zararı olmaz faydası olabilir.
1-2 hafta dene derim ben.

Kızım 6 kilo vermiş insana pes etmek yakışır mı

Kızlar bu arada kilo konusunda lütfen acele etmeyin, rahat bırakın kendinizi, beslenmenize dikkat ederken bir yandan hayatı ertelemeyin...

Ben mesela ne zaman 60lara düşücem diye düşünüp duruyorum ama sanki daha dün 89muşum gibi çabuk geçti zaman

evett kızlarr sizlere selam bile vermeden direk atladım topiğee :26::26::26:

öncelikle 2-3 haziran sınavlar (finaller)var ve bende aşırı stres var 10 tane dersten geçmeliyim geçemezsem bütünlemeye kalıcam

regl dönemi yaklaştı ve ben nerdeyse 1 kilo aldım herşeyi yemek istiyorum ellerim titremeye başladı açken çok tuhaf oldum iyice

sürekli 3 günden beri yediğim için aşırı suçlu hissediyordum kendimi ve buraya ayrılmak istediğimi hakkınızı helal edin demek için girmiştim

ama dileğin o yazıyı paylaşması :18::18::18:

benim size çok ihtiyacım olduğunu gösterdi bana

ve ayrılamam buradan ben pes edemem yapamam bunu ki bu kadar zayıflamada bile eşimden çok fazla iltifatlar duymuşken devam etmeliyimm ama yapamıyorumm güvenemiyorum o azmi göremiyorum kendimdee

sanırım sınavın çok etkisi var ve benim sizlerle artık az konuşmam gerek

çünkü derslerime önem vermem gerekk kızlar lütfen anlayış gösterin bana ama nasıl liste oluşturacağım hala kafam allak bullak oldu iyice

kendi başıma menü hazırlamaktan korkuyorum kızlar

ama sizleride çok seviyorum ve size çok ihtiyacım var gerçekten ne yapmam gerek mutfakta halley duruoyor şu an bile o geçiyor aklımdan + zero

Valla içiyorum inşallah işe yarar da boşa iççmiş olmam. İğrençççç çünkü

arkadaşlar enişteniz hakkında dedikodu yapmayın ( maydanoz suyu)

kendisine aşığım da biraz

Fakat her bünye de aşk etkisi yaratır mı bilmiyorum

Son düzenleme:
şşt ben kaçtım bıcıklar yarın göüşürüz öperim tombiş yanaklardan

:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

haklısın canım sanırım aşırı stresliyim ve ne düşeneceğimi sapıttım ve diyeti bırakmak için bahane arar oldum galiba sıkıldımmı ki acaba :26::26::26:kendime gelmem için ne yapmam lazımm dileğim:26::26:

yakışmaz dimi noram ama ben kendimde hiç azim hırs göremiyorumm artık

slm kısceler
listeden ayrılacam 2 hafta deyince herkes yanlış anlamış oysa yazımda belirtmiştim nedenini
çok sık tartılıyorum psikolojim bozuldu
eşime tartıyı saklattım
2 -3 hafta tartılmayayımki değşim olsun diye düşündüm
69-70 olmaktan çok sıkıldım
listede olmayacağım tartılmadığım için
ama burdayım ben
cuma günü psikolojik çöküş yaşadım ama toparlandım
diyete devam

Katılıyorum Nora'ya.

Git aynaya bak en basiti.
İmkanın varsa bi kaç mağazaya gir beğendiğin kıyafetlere giremeyince bünyen sapıtacaktır zaten.

arkadaşlar enişteniz hakkında dedikodu yapmayın ( maydanoz suyu)

kendisine aşığım da biraz

Fakat her bünye de aşk etkisi yaratır mı bilmiyorum

Yok şeker bende hiç öyle bi etki yaratmadı. Çünkü normal de de maydonozu pek sevmezdim

Katılıyorum Nora'ya.

Git aynaya bak en basiti.
İmkanın varsa bi kaç mağazaya gir beğendiğin kıyafetlere giremeyince bünyen sapıtacaktır zaten.

Ben çıkıyorum kızlar.
Akşama menülerinizi yazın lütfen..!!
İyice saldınız kendinizi çok kilo vermiş gibi.!!

ben bugün şöyle geceye kadar motive olayım canlarım benim kendime getireyim biraz kendimi derslere çalışayım birazda ,yarından itibaren menüleri paylaşırım cumaları bildirimde yaparım yine :26:umarım hakkımda doğru kararlar alabilirim :26::26::26:

:

Selam canım.
Akşam için sebze yemeğin varsa olabilir veya köfte ,tavuk falan.:26:
Yanında salata + yogurt olabilir.
Öğlen bide fazla olmamış mı yawru doktor öyle mi verdi sana?n.

dilkecim valla normalde 1 kepçe çorbavar..
tavuk ,balık yada et yerine de baklagil yemeği olabilir 4kaşık yazmış..
salata yoğurt mutlaka var zaten...
ekmek dersen aynen 2dilim akşama bile 2 dilimde ben yemiyom bunu cnaımda istemiyor
ara öğünlerden dolayı tokt aoluyorum
buhafta belli olucka bu diyet bana yaradımı noldu diye 3haftada enaz 2 kiloversemde razıyım eğer böyle değilse
ya listemi değiştrsin yada bilmiyom çok üzülüürm çünkü kaçamak nerdeyse yapmadım canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…