yola devammm
walla bende jillian ablayla tanışmak istiyorum amaaen üst kattayız,komşular ne tepiniyon diye gelirlerse ne yaparım diye düşünüp vazgeçiyorummmm
bgn kocamın doğumgünü ve biz ilk kez ayrıyız(
nişanlıyken bile mutlaka ikimizden biri diğerinin yanına giderdi,hiç ayrı geçirmemiştik..
dün bi arkadaşımla ona parfüm aldırdım,pahalı ve çok sevdiği bi koku,uzun zamandır da almıyodu
bgn bir dilim pastayla hediyesini verecek,bizim yerimize o kutlayacak yani
az önce eşim aradı,ben unuttum sandı,iyiki doğmuşum dimi aşkım dedi bana ama içi buruktu
hiç beklemiyodur hediyemi,süpriz olcak ama keşke yanında olabilseydim
Ben bu tartıyı varya parçalarına ayırıp , rokete koyar uzaya fırlatırım haa
günaydın sevgılımmmmgünaydınnnn sewgılılarımmmm
güzel bir gün olması dileğiyleee...
walla bende jillian ablayla tanışmak istiyorum amaaen üst kattayız,komşular ne tepiniyon diye gelirlerse ne yaparım diye düşünüp vazgeçiyorummmm
Kızzz, millete tartılmayın deyipte, sen neden tartılıyon? Tartı bozuldu mu canım, hayrola?Ben bu tartıyı varya parçalarına ayırıp , rokete koyar uzaya fırlatırım haa
Valla benim alt komşum gelmişti, benim çocuklar var 2 tane, babanız evde mi demiş, kız bakmıştı kapıyo, o da gelmedi deyince, çok gürültü yapıyonuz, babanıza söylicem sizi dedi
yola devammm
noldu aşk böcüğü:26::26: +da mısın yohsammm
keşke öyle olsa
Aynen minderim yaa, bi de bizim ev çok kalabalık plates bile yapamıyorrum, bigün kovcam hepsini o olcak
Naapcaz biz izleyerek kilo veremez miyiz acaba
Kızzz, millete tartılmayın deyipte, sen neden tartılıyon? Tartı bozuldu mu canım, hayrola?
Valla benim alt komşum gelmişti, benim çocuklar var 2 tane, babanız evde mi demiş, kız bakmıştı kapıyo, o da gelmedi deyince, çok gürültü yapıyonuz, babanıza söylicem sizi dedi
Tabiii hiç çaktırmadım. Ama o günden sonra da yapamadım, ama arka tarafta odamız var,, oraya geçip yapabilirim aslında.
Evet yaaahemde emin ol bu hafta cumadan beri 1 tane cısım yok , mal benim tartım, gerizekalı dünyanın en salak tartısı
Hatta tartı değil artık baskül dicem ona gıcık
schnitzeli evde yapan varmııı????
evet ben yapıyorumMine yapıyordu canım.:26:
tek kelimeyle süper canımÖrnek Alınabilenecek Liste
1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )
2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.
Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.
3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.
Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek
4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.
5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.
6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba
NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalarda tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.
:18::18::18::18::18::18::18:Ben çıkıyorum kızlar.
Akşama menülerinizi yazın lütfen..!!
İyice saldınız kendinizi çok kilo vermiş gibi.!!
çok güzel fotolar canımahan da oradaki şişko benimorası sümel manastırı iğrenç çıkmışım ama siz istediniz diye yayınladım :) şişko diye yorum yapanları çizerim haaaaa
eşimin olduğu foto manzara çok güzel ondan yayınladım. ve gözel çıktığm tek foto orası uzungöl çapraz olan :)
sen sigaradamı içiyorsun
inş hamiş olursunda kurtulursun kilo derdinden
bu 69-70 le napacaz biz ballıgaymağım
ben geçen gün yani cuma tartıldıktan sonra kocişe dedim ki benm zayıflıcağım yok gel çocuk yapak
oda sigarayı bırak üstünden 1 ay geçsin ondan sonra dedi
haklı ama şansını kaybetti normalde ekimden önce düşünmüyorum
bi anlık moralsizliğime denk geldi
ve geçti gitti o düşünce
70 le kalsam hamiş
doğuma 90 olurum kesin
hadi 70-79 topiği beni 60 kilo yapında çocuk yapacağım
bugün bende yapacam bakalım jillianıgel anam gel yamacımıza jillianın tokatı sanada çarpsın
kamyon çarpmış gibiyim hala geçmedi
sen getir viledanın sopasını onunla başka şey yapcaz korkma sopa yok
spor yapıcaz
okadarmı yaaaadilekkkkkkkk bacımmmm çok acıyo heryerim
çocuğu kucağıma bile alamıyom
altını değiştiremiyom
tekmeleri canıma okuyo
bacaklarımın üstü ve totom çok acıyooo
ben dün yorgunluktan yazamadım canım yaaahadi neskşivik de yatar
şu totomu yatağa bi atayım
dilek gurbet mine ozge aşağıdakiler
sesimi duymadınızzzzzzzzzzz
hadi ben kaçtım
iyi geceler bebişlerim
dünü paylaşmasak :18:Günaydın yawrular.
Akşam gene az kişi menü paylaşmış.
Sonra ben kilo veremiyorum acaba neden diye sorup durmayın.
Yediklerinizi içtiklerinizi görmeden yorum yapamam.
Kilo vermek emek işi.
Totonuzu kaldırında gelip menü yazın iki diyetten konuşun.
günaydın canımHerkese günaydınnn,
Tüm topik jilliancı mı oldunuz anacım, herkes jillian yapıyor. Bende mi başlasam ne??? Şaka bir yana spor şart, bu bir gerçek. Sanırım bu haftada artıdayım, hafta sonu çok kaçırmışım. İnşallah cumaya eritiriz fazlalıkları.
Geçmişi okuyamadım, kusura bakmayın arkadaşlar. İşler çoook yoğun, sohbetinize katılamıyorum, hasta olanlara şifalar diliyorum. Aramıza yeni gelenler de hoşgeldiler.
sen kızmıyormuydun millete kııııızBen bu tartıyı varya parçalarına ayırıp , rokete koyar uzaya fırlatırım haa
ben sporsuz verdim canım
Aynen minderim yaa, bi de bizim ev çok kalabalık plates bile yapamıyorrum, bigün kovcam hepsini o olcak
Naapcaz biz izleyerek kilo veremez miyiz acaba
hayırdır canım ne oldu
Kızzz, millete tartılmayın deyipte, sen neden tartılıyon? Tartı bozuldu mu canım, hayrola?
niye tartılıyonnn lennnn
Ahhh canım sorma, aklım hep sizde, girmesem de, yorum yapmasam da, hep aklımdasınızzzzz
günaydın canım
göremiyoruz artık seniii
selam verip kaçıyorsun
söyle o müdürümüdür nedir onlara çok iş vermesinler sana
mine dedi dersin
özlüyorlarmış beni de
ben sporsuz verdim canım
hoş senin verdiğini ancak kaç ayda verdim ama
sporsuzda oluyor ama biraz yavaş işte
bende indirdim o bacıyıAhhh canım sorma, aklım hep sizde, girmesem de, yorum yapmasam da, hep aklımdasınızzzzz
Maalesef muhasebe mesleği öyle bir meslekki, hem çok iş, hem az para öyle işteeee. Allah bugünümüzü aratmasın.
Jillian diye diye benim bile yapasım geliyor valla. Tavsiye ederim yani, onu yaptığım haftalarda kilo vermem bile hızlanmıştı, şimdi kaplumbağa hızında gidiyorumya, o zaman epey güzel gidiyodu.
hadi lenAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa iyi ki bi tartıldık leeen cadı dobiçler
Diloo bişi de yaanasıl kızdılar bana
teker teker gelin leeen
Günaydın neslimtartılma gibi bir hata yaptım da azcık
ayda yılda bir tartıldık onu da burnumdan getirdiniz peeh, bi de bana acımasız diyorsunuz gıcık dobiçler
gamzeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?