günaydın kızlarr
mine , nora ,gamze ,nesli,dilekk, esin, balgaymak,ftemiz,suzi,black ve diğer kızlar
gammmzzzzzzzeeeeeeeeeeeee bilmiyorum
ooofff yaaa keşke 1 ay önce girseydim topiğe kızlar, tamam zayıflıyoruz ok ama şimdi bu nerden çıktı yaa
bu akşam yeşim mağazasına gidicem bakalım, abiye tarzı giymem zaten, kısa bir elbise ve siyah muz çorap giymeyi planlıyorum, bacakları ön plana çıkarıp üstümü kapatıcam, malum elma kadınıyım
bi de bu hafta akşamlar sadece müsli ve maydanoz suyu ile beslenicem
günaydın kızlarr
mine , nora ,gamze ,nesli,dilekk, esin, balgaymak,ftemiz,suzi,black ve diğer kızlar
hiiiii ooooffff ne kadar kaldı gelmesine kuzu yaa
ayy ben ne sulugöz oldum bugün
yaa bebeğimmm ne kızmasıııı
ooofff kızlar çok kötü birşey oldu
Hakanın bu pazar mezuniyet balosu var oooof ne varmııış 1 ay sonra olsaydı, dobiç dobiç gitcem oraya ooof
Ben gelmesem olmaz mı dedim, sensiz gitmem dedi
günaydın kızlarr
günaydın kızlarr
gammmzzzzzzzeeeeeeeeeeeee bilmiyorum
ooofff yaaa keşke 1 ay önce girseydim topiğe kızlar, tamam zayıflıyoruz ok ama şimdi bu nerden çıktı yaa
bu akşam yeşim mağazasına gidicem bakalım, abiye tarzı giymem zaten, kısa bir elbise ve siyah muz çorap giymeyi planlıyorum, bacakları ön plana çıkarıp üstümü kapatıcam, malum elma kadınıyım
bi de bu hafta akşamlar sadece müsli ve maydanoz suyu ile beslenicem
minecim evet ben siagara içiyorum
bırakınca kilo alıcam diye korkumda var
ama bırakacam inşallah
Anaa erkenden geliyorr
Allah korusun canım iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun.
İçini ferah tut sen.
Yok canım dambılım yoktu dün akşam sipariş verdim.
1 kiloluk 2 tane.
Hepsiburada da kargo bedava 3 lira.
Almak istersen al bence çok uygun.
Dambıllarla devam edicem kollarımda sertleşsn
Günaydın canımm
Senide bekleriz Jillian ablaya
Güle güle kullan canım, fiyatı da çok uygunmuş. Benim de üst bölge, kollar falan canımı sıkıyor. Altta göbek var, bacak-kalça problem yok da, kolları nasıl eritecez bilmiyom.
günaydın kızlaaaaaar topiğin üstünden jullian bacı geçmiş
bende dönünce başlayacam pes etmeyin kızlar 1 hafta sonra ağrı falan kalmayacak ve şimdi ölçünüzü alın. tartı eksilmediği halde cm kaybettiğinizi göreceniz. benim totou bile 15 günde 2-3 cm inceltişti o bacı şok olmuştum
Yok Dileğim erkenden gelmiyor. Vanda kalacaklar askerlik günleri bitene kadar.
Konvoy işi olunca erken çıkmak zorunda kalıyolar ordan.
Ve Van da yatacak yer falan da yok. Sevgiliciğim sürüncek gene pislik içinde.
Geçen geldiğinde gözleri alerji olmuştu. Kıpkırmızıydı
Adler Plastik Dambıl Set Kutuda - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
Bu linkteki dambılı mı sipariş verdin Dilek? Ben de alayım bari, ben bir de pedometre istiyorum.
Ve az önce ben de 1 dambıl set ve pedometre aldım. Hadi bakalım hayırlısı.
İyi gezmeler canım, fotoların çok hoştu, devamını bekliyoruz.günaydın kızlaaaaaar topiğin üstünden jullian bacı geçmiş
bende dönünce başlayacam pes etmeyin kızlar 1 hafta sonra ağrı falan kalmayacak ve şimdi ölçünüzü alın. tartı eksilmediği halde cm kaybettiğinizi göreceniz. benim totou bile 15 günde 2-3 cm inceltişti o bacı şok olmuştum
Canım sıkma canını, göz açıp-kapayıncaya kadar geçer 9 gün, dua et, başka yapacak birşey yok. Herşeyin hayırlısı diyelim.Yok Dileğim erkenden gelmiyor. Vanda kalacaklar askerlik günleri bitene kadar.
Konvoy işi olunca erken çıkmak zorunda kalıyolar ordan.
Ve Van da yatacak yer falan da yok. Sevgiliciğim sürüncek gene pislik içinde.
Geçen geldiğinde gözleri alerji olmuştu. Kıpkırmızıydı
Bahanelere sığınmayın kızzzz, o sigaralar bırakılacakay canım ben geçen yaz sgarayı bıraktım veeeee 2 ayda 10 kilo falan aldım:18::18::18: o sinirle sigaraya da tekrar başladım
şimdi de korkuyom bırakmaya
Afiyet bal şeker olsun, bol bol yürüyüş yap.kızlar ilk defa bu sabah kahvatıda dieti bayağı yedim:) hep az ekmek peynir zeytinle yapıyordum kahvatımı ama bugün. ne varsa yedim:)
mısır ekmeği reçel bal zeytin peynir sigara böreği patates kızartması buranın yöresel kahvaltılıkları gitti arka arkaya ben kalkayım acık yürüyem bari valla patlayacam. öptüm hepinizi gelrim yine
Evet, kol hareketleri de var, dambıl da sipariş verdim, hadi bakalım.Jullian da bayagı kolları çalıştırıyor aslında:26:
Hadi ya
Ben bugün tekrar ölçülerimi alayım bakayım.
Off totom incelse daha ne isterim.
Hııı anladım.
Neyse az kaldı bugünlerde geçicek canım.
Evet, kol hareketleri de var, dambıl da sipariş verdim, hadi bakalım.
Adler Plastik Dambıl Set Kutuda - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
Bu linkteki dambılı mı sipariş verdin Dilek? Ben de alayım bari, ben bir de pedometre istiyorum.
Ve az önce ben de 1 dambıl set ve pedometre aldım. Hadi bakalım hayırlısı.
Sağolasın canım.cnm hayırlı olsun bende dambılın siparişini verdim şimdi pedometrelere bakıyorum sen hangisinden aldın bende alıcamda?
ama tam anlamıyorum hangisi iyi?
Günaydın bebeğim moralin nasıl oldu, tartılmalara ara verdin mi
günaydın bebeğimmmm nasılsınnn
Günaydın şeker
Selam AslıCım
Nasılsın????
aslında diyetle birlkte sigarayı bırakmak lazımay canım ben geçen yaz sgarayı bıraktım veeeee 2 ayda 10 kilo falan aldım:18::18::18: o sinirle sigaraya da tekrar başladım
şimdi de korkuyom bırakmaya
afiyet olsun vücudun bayagı şaşırmıştırkızlar ilk defa bu sabah kahvatıda dieti bayağı yedim:) hep az ekmek peynir zeytinle yapıyordum kahvatımı ama bugün. ne varsa yedim:)
mısır ekmeği reçel bal zeytin peynir sigara böreği patates kızartması buranın yöresel kahvaltılıkları gitti arka arkaya ben kalkayım acık yürüyem bari valla patlayacam. öptüm hepinizi gelrim yine
Sağolasın canım.
Rexpo PM-02 Pedometre ( Adımsayar ) 7,49 TL
Yorumlara baktım, aldım ben de. İnşallah iyi çıkar.
Jullian da bayagı kolları çalıştırıyor aslında:26:
Hadi ya
Ben bugün tekrar ölçülerimi alayım bakayım.
Off totom incelse daha ne isterim.
Hııı anladım.
Neyse az kaldı bugünlerde geçicek canım.
İyi gezmeler canım, fotoların çok hoştu, devamını bekliyoruz.
Canım sıkma canını, göz açıp-kapayıncaya kadar geçer 9 gün, dua et, başka yapacak birşey yok. Herşeyin hayırlısı diyelim.
Bahanelere sığınmayın kızzzz, o sigaralar bırakılacak
Afiyet bal şeker olsun, bol bol yürüyüş yap.
Evet, kol hareketleri de var, dambıl da sipariş verdim, hadi bakalım.
Sen 1 tane hap içiyosun değil mi canım, benim 2.kontrolümde doktor hapı 1,5'a çıkardı. O da ilk başlarda epey yordu, şimdi de yoruyor sanırım ama bakalım hayırlısı, 1 ay sonra tekrar gel dedi. 1 tane yetersiz gelmiş.
evet noracım tartıyla ilşkimize bi müddet ara verdik 15 gün kadar
sonra konuşup kara vereeğiz bazı şeylere ilişkimizin gözden geçmeye ihtiyacı vardı
ben iyim kızlar şekersiz türk kahvesi ve fındıgımı yedim gilekten kopya çektim
sizler nasılsınız?
aslında diyetle birlkte sigarayı bırakmak lazım
2 ay hiç içmemişsin demekki bırakılabiliyor bu meret
afiyet olsun vücudun bayagı şaşırmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?