70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maydonoz suyunu içte sadece müsli olmaz tatlım.panik yapma.parlament mavisi kısa bi elbise al altınada dediğin gibi muz çorap.
topuklu ayakkabılar.Allaaaaah yemede yanında yatttttttttt

günaydın kızlarr
mine , nora ,gamze ,nesli,dilekk, esin, balgaymak,ftemiz,suzi,black ve diğer kızlar

günaydın bebeğimmmm nasılsınnn

hiiiii ooooffff ne kadar kaldı gelmesine kuzu yaa

ayy ben ne sulugöz oldum bugün

Canım 9 günü kaldı iişte. Onlar ordan direk kendi kendilerine binip gelemiyorlar. Tehlikeli olduğu için askeri araçlarla gidiyolar.

Neden gece gidiyolar anlamıyorum. Gündüz daha az tehlikeli olmaz mı ya ??

Bende Turgayın mezuniyetine dobiç dobiç gitmiştim. Ama napıyım çocuk ailesini bile çağırmadı benle gitmk istedi.

Hakan da öyle istiyorsa git şeker ya. Kırma çocuğu şimdi. Kilolar yüzünden

günaydın kızlarr
mine , nora ,gamze ,nesli,dilekk, esin, balgaymak,ftemiz,suzi,black ve diğer kızlar

Günaydın şeker

günaydın kızlarr

Selam AslıCım
Nasılsın????

Mantıklı seçim sanırım.:26:
Senin üstün fazla bacakların normal duruyor.:26:

Yok Dileğim erkenden gelmiyor. Vanda kalacaklar askerlik günleri bitene kadar.

Konvoy işi olunca erken çıkmak zorunda kalıyolar ordan.

Ve Van da yatacak yer falan da yok. Sevgiliciğim sürüncek gene pislik içinde.

Geçen geldiğinde gözleri alerji olmuştu. Kıpkırmızıydı

günaydın kızlaaaaaar topiğin üstünden jullian bacı geçmiş
bende dönünce başlayacam pes etmeyin kızlar 1 hafta sonra ağrı falan kalmayacak ve şimdi ölçünüzü alın. tartı eksilmediği halde cm kaybettiğinizi göreceniz. benim totou bile 15 günde 2-3 cm inceltişti o bacı şok olmuştum

Güle güle kullan canım, fiyatı da çok uygunmuş. Benim de üst bölge, kollar falan canımı sıkıyor. Altta göbek var, bacak-kalça problem yok da, kolları nasıl eritecez bilmiyom.

kızlar ilk defa bu sabah kahvatıda dieti bayağı yedim:) hep az ekmek peynir zeytinle yapıyordum kahvatımı ama bugün. ne varsa yedim:)
mısır ekmeği reçel bal zeytin peynir sigara böreği patates kızartması buranın yöresel kahvaltılıkları gitti arka arkaya ben kalkayım acık yürüyem bari valla patlayacam. öptüm hepinizi gelrim yine

Güle güle kullan canım, fiyatı da çok uygunmuş. Benim de üst bölge, kollar falan canımı sıkıyor. Altta göbek var, bacak-kalça problem yok da, kolları nasıl eritecez bilmiyom.

Jullian da bayagı kolları çalıştırıyor aslında:26:

Hadi ya
Ben bugün tekrar ölçülerimi alayım bakayım.
Off totom incelse daha ne isterim.

Hııı anladım.
Neyse az kaldı bugünlerde geçicek canım.

İyi gezmeler canım, fotoların çok hoştu, devamını bekliyoruz.
Canım sıkma canını, göz açıp-kapayıncaya kadar geçer 9 gün, dua et, başka yapacak birşey yok. Herşeyin hayırlısı diyelim.

ay canım ben geçen yaz sgarayı bıraktım veeeee 2 ayda 10 kilo falan aldım:18::18::18: o sinirle sigaraya da tekrar başladım
şimdi de korkuyom bırakmaya
Bahanelere sığınmayın kızzzz, o sigaralar bırakılacak

Afiyet bal şeker olsun, bol bol yürüyüş yap.

Evet, kol hareketleri de var, dambıl da sipariş verdim, hadi bakalım.

cnm hayırlı olsun bende dambılın siparişini verdim şimdi pedometrelere bakıyorum sen hangisinden aldın bende alıcamda?
ama tam anlamıyorum hangisi iyi?
Sağolasın canım.
Rexpo PM-02 Pedometre ( Adımsayar ) 7,49 TL
Yorumlara baktım, aldım ben de. İnşallah iyi çıkar.

Son düzenleme:

Günaydın bebeğim moralin nasıl oldu, tartılmalara ara verdin mi

günaydın bebeğimmmm nasılsınnn

Günaydın şeker

Selam AslıCım
Nasılsın????

evet noracım tartıyla ilşkimize bi müddet ara verdik 15 gün kadar
sonra konuşup kara vereeğiz bazı şeylere ilişkimizin gözden geçmeye ihtiyacı vardı

ben iyim kızlar şekersiz türk kahvesi ve fındıgımı yedim gilekten kopya çektim

sizler nasılsınız?

ay canım ben geçen yaz sgarayı bıraktım veeeee 2 ayda 10 kilo falan aldım:18::18::18: o sinirle sigaraya da tekrar başladım
şimdi de korkuyom bırakmaya
aslında diyetle birlkte sigarayı bırakmak lazım
2 ay hiç içmemişsin demekki bırakılabiliyor bu meret

afiyet olsun vücudun bayagı şaşırmıştır

Teşekkür ederim canım. geçecek inşallah. Bu arada bu dambıllar ucuzmuş baya.Hemde kargo bedava

Teşekkkürler canımcım

Herkes dambıl alıyor ya bende mi alsam

Sen 1 tane hap içiyosun değil mi canım, benim 2.kontrolümde doktor hapı 1,5'a çıkardı. O da ilk başlarda epey yordu, şimdi de yoruyor sanırım ama bakalım hayırlısı, 1 ay sonra tekrar gel dedi. 1 tane yetersiz gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…