70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evt dilek kafaya gelen bu darbeden sonra akşam ondan sonra mideye yemek girişi kapısı kapnmıştır. :78:

Kızlar 1 hazirana kadar 75 hedefliyorum, aslında 1 hazirana kadar tartılmicaktım ama sırf sizin cuma binicem tartıya

Tek rakibim türk hava yolları

Keşke hepsi zayıflayıpta gitse.

Hadi ya
Çok mu sıkmıştı öyle?
İyi bende vakit geçirmece pek iş yok.

yeni degil dilegim alisveris yapmiyorum tombilli olunca zayiflayinca alirim diye
bugün yine sis gibiyim ve halen reglim bitmis degil
4 ay regl olmadim tamamda 1 ayda 3 kere reglmi olurmus
ama kadindoktoru yok birsey demisdin

Kız ben kullanamadım nasıl kullanıcam puanlarımı :44::44:

Ödeme sayfasında yazıyor canım puanlarınızı kullanmak için tıklayın diye.

Evet bi sebeple buradan kopmalarına üzülüyorum, Mona gitti, Red gitti eşi istemediği için
Ayrıca jilian yapıyonuz forumda çene çalmaya bile enerjiniz kalmıyor
Dövdürtmeyin bana o kadını

Bizi mahvetti.
Baksana black in totosu 2-3 santim incelmiş.

evt dilek kafaya gelen bu darbeden sonra akşam ondan sonra mideye yemek girişi kapısı kapnmıştır. :78:

Aferim aferim.

yeni degil dilegim alisveris yapmiyorum tombilli olunca zayiflayinca alirim diye
bugün yine sis gibiyim ve halen reglim bitmis degil
4 ay regl olmadim tamamda 1 ayda 3 kere reglmi olurmus
ama kadindoktoru yok birsey demisdin

Regl durumları fena o yzden bişi diyemiyorum inşaallah geçer bugünlerde suzim.

Neden topikçe böyle bi haldeyiz yaa

Kızlaaaar bir kendinize gelin enerjimiz çok düşük

başlangıç 60.7
1.gün:59.4
2.gün:59.0 yani bugünkü kilom,dün okadar şeye yinede kilo vermişim

2gündür doğumgünü pastamı bitirmeye çalışıyorum,ilk günümde eveli gün yani bi dilim yedim dünde 1dilim yedim,ayrıca evde kalan abur cuburlardanda kurtulmak amaçlı yedim tükettim ve hiçte pişman değilim,stressiz şekilde kilo veriyorum böylelikle,meyvemide yiyorum
sabah kahvaltımda bazen nesfit yiyorum,sonra öğlen zamanında herşey serbest oluyo bana ne yersem yiyorum,biliyorumki yediklerimi nasılsa yakıcam,akşamları çok ağır geçiyodu son 1aydır ,artık sadece akşamları tavuklu salatayla kapatıcam,2gündürde öuyle yapıyorum gerçi ilk gün öğlende haşlanmış yumurtalı salata yemiştim sadece
gerisi böyle,artık bundan sonra sadece akşamları salatayla kapatıcam inşallah kendimi kasamıycam bu kadar gaddar olamam,kilo vermeyi işkence haline getirmekten bıktım,ideal kilomdaymışım testler öyle diyo,ama ben dahada inmek istiyorum,o yüzden fazla kasmama gerek yok

Son düzenleme:
yaaa bacım benimde regl durumları saçma sapandı üki üç dört ay arayla oluyodum doktora gittim ilaçlar falan hem hormon bozukluğu hemde over kisti dedi şimdide üç dört günde bir 10 günü tamamlayacak şikilde regl oluyorum bu nedir anlamadım doktora gitcem yarın öbürgün yine ama diyetime asla engel diil yani regl olduğum zaman ki şişlere kızmıyarak onlşarı umursamayarak sabr ediyorum ve kilo veriyorum oleyyyy :)

bana 1 tane şimdilik iyi gidiyo canm
aslında kilo verme zorlugumuzdaki bi engelde bu
artık troitlerimiz yok bizim
hapla çalışıyorlar
bak sennki yetersiz bile gelmiş ondan kilo vermen yavaşlamış olabilir
1 tane 100 mg içiyorum
endokrine gitmedim ben sağlık ocağında yaptırıp kendim bakıyorum sonuçlarıma
sonuçlarım normal olunca endokrine gitmedim
bugünde yaptırdım test bakalım ne çıkacak
sağlık ocağındaki drda sinir etti
2 ayda 1 tahlilmi olur dedi 3 ayda yaptıracakmışım
ben bayılıyorum sanki 2 ayda 1 kan aldırmaya
sonuçlardan anlıyorum canım bi anormal sonuç çıkarsa ona göre endokrine gidecem

65 de anlasalim aslim hamis kalmak icin

günaydin aslim

yakınd 65 e bile razı olacağım
çünkü 60 olmak hayal gibi

yaaa bacım benimde regl durumları saçma sapandı üki üç dört ay arayla oluyodum doktora gittim ilaçlar falan hem hormon bozukluğu hemde over kisti dedi şimdide üç dört günde bir 10 günü tamamlayacak şikilde regl oluyorum bu nedir anlamadım doktora gitcem yarın öbürgün yine ama diyetime asla engel diil yani regl olduğum zaman ki şişlere kızmıyarak onlşarı umursamayarak sabr ediyorum ve kilo veriyorum oleyyyy :)

iki kere yaparsam belki daha etk,ili olur diye düşünmüştümmmm

regl le arsında bir bağlantı allah allah?şakacı kızlar hehe :) :? yok canıım yani kiloyla tamam da reglle ne alaka yaaa :?

jıllinı iki günde bir yapsam diyorum nasıl olur birgün yürüme bandına diğer gün jıllian diyorumnasıl olur ki acep???

günaydın kızlarr
mine , nora ,gamze ,nesli,dilekk, esin, balgaymak,ftemiz,suzi,black ve diğer kızlar
selam canım
bende ölçü alayım bugün başlıycam inşallah
benim esim sevmiyor konser eglence falan sen anlatinca bende özledigimi fark ettim eski günleri
gerci türkiye mili takimi avusturya ya gelmis gidelimmi diyordun konsere götürmüyo ama futbol olunca götürcek
maçta zevkli olur canım yaaa git bencee

Bende tayt takılıyordum son 1 haftadır pantolon giymekteyim, bacakları bol oluyor bel tam oturuyo

tartıldın mı hiç?
evet rahat oluyor sIkma mikma yok tartildim dün arti 2 ydin bugün arti 1
Kızlar 1 hazirana kadar 75 hedefliyorum, aslında 1 hazirana kadar tartılmicaktım ama sırf sizin cuma binicem tartıya

Tek rakibim türk hava yolları

sagol dilegim
valla bu gidişle ziyaretçiler bizden daha çabuk kilo vercekler

süpersin tugbis yiyip yiyip zayifliyon
insallah seninkide düzelir canim ya
60 da olursun aslim yavas yavas ondan demedim bebis geldimi yine ugrasacan 65 ol bebis yap burda bulusuruz yine

kızlar bugün yediğim bunlar
sizce çokmu? salatanın yarısnı bile yiyemedim
1 dilimde çavdar var yanında

salata kasesi kirli gibi çıktı peynirli olunca karıştırırken öyle oldu görüntü kirliliği için kusur

diğer öğünlerimide yazayım
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1yumurta
yarım kk beyaz peynir
domates,salatalık
1 çay kaşığı krempeynir

ara
2 tane yenidünya
2 tane eti N**** (Siyahi)

öğlen
resimdekinden
kabak annem hazırladı kaç kaşık bilmiyorum
6-7 kaşık falandır
yarımdan az salata, 1 dilim çavdar

ara
3 tane yenidünya

ara
2 tane kayısı
3 tane erik

akşam
1 kase çorba
yoğurt

Son düzenleme:
jıllinı iki günde bir yapsam diyorum nasıl olur birgün yürüme bandına diğer gün jıllian diyorumnasıl olur ki acep???

iki kere yaparsam belki daha etk,ili olur diye düşünmüştümmmm

30 gün programı Jullianın dolayısıyla günde 1 kez hergün yapılması gerekiyor.

valla bu gidişle ziyaretçiler bizden daha çabuk kilo vercekler

Valla daha fazla kilo veriliyorsa çıkış yapayım ben.

Kabağı amma çok seviyorsun he.
Güzel canım akşam doycan mı çorba ve yoğurtla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…