70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin jilian maduru ve madursuz kizlar

ne güliyon gii napim korkuyorum iste :95:
Kızlar liste hazırladım.
Eklemek veya çıkarmak istediğiniz bi yer varsa ona göre düzeltelim.
Tek başına hazırlanmış bi liste olmasın.
eline saglik fistik
derslerinde basarilar canim kendine de okadar eziyet etme tatlim yavas da olsa gidecek insallah fazlaliklarimiz

yarin tartilcan dimi kdrcim merak ediyorum tarti ne gösterecek insallah istedigin rakami görürsün canisi
1 üye 11 zıyaretci
onbiri seni gözetliyo
teşekkür ederim canım inş veririm 60 olsam şöyle bi rahat etcem
o da olacak insallah
akşam 6 sıraları 1dilim kek 2 fındıklı kurabiye dağıttım yaaa

iyi akşamlar arkadaşlar çocuklarla dolaşmaya çıkmıştık yeni geldim eve.burası bana bi alışkanlık yaptı eve gelir gelmez açtım valla

selam canim olsun yavas yavas gitsin ama gidiyor canim sen mayis da 65 kilo olacam demissin olacaksin bence insallah
beyaz et en iyisi affiyet olsun isparta ekmegi degisik mi canim merak ettim
cok güzel fotolar cekmissiniz canim negüzel yerler gercekden
uzaylı top sakallı karadeniz kızı
diğer foto da uzungöl
sonuncu da uzungöl
eşim sıkıldı odaya geçcez kızlar oda uzak çekmiyo net ne yazık ki heinizi kocaman öptüm
hicde dobic gözükmüyorsun pisim yüzün de ne güzel bronze tatildemi oldun yoksa hep mi öyle güzel ten rengin var

tünaydınn herkese
bende dün jıllian yaptım ya heryerim agrıyor ya
günde kaç kez yapacaz ya bir kere yapsak yeter mi ???
bende hergün tartılıyorum sabah 71 akşm 72 çıkıyorum bir haftadır böyle gidiyorum

eline saglik yafrum,bu yaziyi haftada 2-3 kez yayinlayalim,surekli ayni muhabbetin donmesini engelleriz

minicik bocukten mi korktun suzimm,yesil bocuge bizim burda ne diyolar biliyo musunnn
ne diyorlar
insallah olur minderim gönlünüzden gecenler olur insallah
sagol suziim nööreyim iste
bilmiyorumki canim süpelendim iste öyle sagol canimm

ay sorma suzim
bende etiformu cook seviyorum sormadigim türk bakkali kalmadi nerdeyse yok yok yook
olur insallah ballim doktor cocuk istiyorsan diye hap yazdi bana bende alsammi almasammi diye iklim icine girdim yasim ilerlemeden 2inci cocuk olsunmu olmasinmi bilemedim birde önce zayiflim diyordum hayirlisi
etiform hic icmedim ballim yok burda
65 de anlasalim aslim hamis kalmak icin
ben dün cok üzüldüm alpin gitmesine :2: keskede o kalsaydin dedim plancilara gününü gösterirdin ozaman anil birazda sessiz sakin alp disliydin

anammmmm bune çene yaaaaa dahja sonuna bile gelemedim

öcükden korkan suzi suzi suziiiiiiinanik nanik nanik

ben de kaçar..
iyi geceler canlarım
yarın hastanede kalcam muhtemelen.. sonra görüşürüz inşallah
görüsürüz betülcüm
canim esinin dogum günü kutlu olsun insallah bidahaki seneye artik beraber kutlarsiniz
ama süprizine sevinecek haftasonu napdiniz canim geldimi esin
Ben bu tartıyı varya parçalarına ayırıp , rokete koyar uzaya fırlatırım haa

bende cocugun üstüne atarim gelirse
görüsürüz suzis nereye gidiyon ki
benim esim sevmiyor konser eglence falan sen anlatinca bende özledigimi fark ettim eski günleri
gerci türkiye mili takimi avusturya ya gelmis gidelimmi diyordun konsere götürmüyo ama futbol olunca götürcek
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa iyi ki bi tartıldık leeen cadı dobiçler

Diloo bişi de yaanasıl kızdılar bana

teker teker gelin leeen
niye tartildin üleeeennnn
aklina kötü seyler getirme canim benim insallah hayirlisiyla sevdicegin sag salim gelecek allah askerlerimizi korusun bela dan
ne güzel iste bebegim tadini cikart birde öbür türlü düsün zayiflamis olmazaydin 89 kiloyla gitmis olacakdin

günaydın kızlarr
mine , nora ,gamze ,nesli,dilekk, esin, balgaymak,ftemiz,suzi,black ve diğer kızlar
günaydin aslim

Afiyet olsun canım Türk kahvesi candır!

Teşekkür ederim canım. geçecek inşallah. Bu arada bu dambıllar ucuzmuş baya.Hemde kargo bedava

Teşekkkürler canımcım

Herkes dambıl alıyor ya bende mi alsam

Hadi bakalım jilliandan sonra dambıl fırtınası.
Çok ucuz canım kargo bedava ayrıca
Ben bonusumla aldım. Kredi kartında puanın varsa alabilrisin öyle de hepsiburada da puanlar geçiyor.

Günde 1 kere yapınca bizi mahvetti sen bi daha mı yapmak istiyorsun.

Üzgün olmak istiyorsanız geçmişte yaşayın !
Endişeli olmak istiyorsanız gelecekte yaşayın !
Huzurlu olmak istiyorsanız şimdi’ de yaşayın !

Sabah:

2 dlm tam buğday ekmek
2 kk peynir
5 siyah zeytin
1 domates

Ara:

yeşil elma

Öğlen:

Mantar sote
1 kase yoğurt

Ara:

Yeşil elma

Akşam:

1 su bardağı süt 4 yk müsli
1 maydanoz suyu

affiyet olsun tatilin tadini cikart pisim gelince senlen güresecem
Suzişş nabüün?
dilek ya pantolonumun fermuan yeri patladi igne iplik de yok neyse üstümde uzun tunik var kapatiyo
sen napiyon fistik

Güzel canım mantar sote iyi seçim mantarın kalorisi çok az.
Salatan olaydı iyiydi.

Canım hiçbirşey istemiyor diloşum , yapardım dün ama mantarı bile zor yicem, halsizlik var çok:26:

Durgunlaştım baya bi , iyi hissetmiyorum, akşamları yürüyüşe çıksam iyi gelir herhalde

Son düzenleme:

Aaa öyle mi bende 3 lira için kredi kartı faizi girsin istemedim vazgeçiyordum... Nasıl kullanıcam kiii ?

Herhangi bi kartta ki olur mu

Bu gitgide azalan online dobiç sayımızı ne yapcaz acaba

Keşke hepsi zayıflayıpta gitse.

affiyet olsun tatilin tadini cikart pisim gelince senlen güresecem

dilek ya pantolonumun fermuan yeri patladi igne iplik de yok neyse üstümde uzun tunik var kapatiyo
sen napiyon fistik

Hadi ya
Çok mu sıkmıştı öyle?
İyi bende vakit geçirmece pek iş yok.

Kız ben kullanamadım nasıl kullanıcam puanlarımı :44::44:

gel ol bebegim dobic olunca genelde hep tayit giyorum rahat oluyor üstüne uzun birsey tamam bugünde hava yagmurlu kumas pantolonumu giyeyim dedim pörtledi

Bende tayt takılıyordum son 1 haftadır pantolon giymekteyim, bacakları bol oluyor bel tam oturuyo

tartıldın mı hiç?

Evet bi sebeple buradan kopmalarına üzülüyorum, Mona gitti, Red gitti eşi istemediği için
Ayrıca jilian yapıyonuz forumda çene çalmaya bile enerjiniz kalmıyor
Dövdürtmeyin bana o kadını

Döv kız bende desteğe gelirim sana

Mahvetti koydu kadın hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…