günaydin jilian maduru ve madursuz kizlar
napim korkuyorum iste :95:
kendine de okadar eziyet etme tatlim yavas da olsa gidecek insallah fazlaliklarimiz
insallah istedigin rakami görürsün canisi
olsun yavas yavas gitsin ama gidiyor canim sen mayis da 65 kilo olacam demissin olacaksin bence insallah
isparta ekmegi degisik mi canim merak ettim
yüzün de ne güzel bronze tatildemi oldun yoksa hep mi öyle güzel ten rengin var
ne güliyon giiay çok güzelyaaaaaaaaaaaaaaaa:127::123::122:
Eki Görüntüle 423738
kusura bakma suzim yaa dayanamadıımm amaaa gözümün önüne geldi o halin
Eki Görüntüle 423737 Eki Görüntüle 423737 Eki Görüntüle 423737 Eki Görüntüle 423737 Eki Görüntüle 423737
eline saglik fistikKızlar liste hazırladım.
Eklemek veya çıkarmak istediğiniz bi yer varsa ona göre düzeltelim.
Tek başına hazırlanmış bi liste olmasın.
derslerinde basarilar canimevett kızlarr sizlere selam bile vermeden direk atladım topiğee :26::26::26:
öncelikle 2-3 haziran sınavlar (finaller)var ve bende aşırı stres var 10 tane dersten geçmeliyim geçemezsem bütünlemeye kalıcam
regl dönemi yaklaştı ve ben nerdeyse 1 kilo aldım herşeyi yemek istiyorum ellerim titremeye başladı açken çok tuhaf oldum iyice
sürekli 3 günden beri yediğim için aşırı suçlu hissediyordum kendimi ve buraya ayrılmak istediğimi hakkınızı helal edin demek için girmiştim
ama dileğin o yazıyı paylaşması :18:
benim size çok ihtiyacım olduğunu gösterdi bana
ve ayrılamam buradan ben pes edemem yapamam bunu ki bu kadar zayıflamada bile eşimden çok fazla iltifatlar duymuşken devam etmeliyimmama yapamıyorumm güvenemiyorum o azmi göremiyorum kendimdee
sanırım sınavın çok etkisi var ve benim sizlerle artık az konuşmam gerek
çünkü derslerime önem vermem gerekk kızlar lütfen anlayış gösterin bana ama nasıl liste oluşturacağım hala kafam allak bullak oldu iyice
kendi başıma menü hazırlamaktan korkuyorum kızlar
ama sizleride çok seviyorum ve size çok ihtiyacım var gerçekten ne yapmam gerek mutfakta halley duruoyor şu an bile o geçiyor aklımdan + zero
yarin tartilcan dimi kdrcim merak ediyorum tarti ne gösterecekdilkecim valla normalde 1 kepçe çorbavar..
tavuk ,balık yada et yerine de baklagil yemeği olabilir 4kaşık yazmış..
salata yoğurt mutlaka var zaten...
ekmek dersen aynen 2dilim akşama bile 2 dilimde ben yemiyom bunu cnaımda istemiyor
ara öğünlerden dolayı tokt aoluyorum
buhafta belli olucka bu diyet bana yaradımı noldu diye 3haftada enaz 2 kiloversemde razıyım eğer böyle değilse
ya listemi değiştrsin yada bilmiyom çok üzülüürmçünkü kaçamak nerdeyse yapmadım canım...
onbiri seni gözetliyo1 üye 11 zıyaretci
o da olacak insallahteşekkür ederim canıminş veririm 60 olsam şöyle bi rahat etcem
akşam 6 sıraları 1dilim kek 2 fındıklı kurabiye dağıttım yaaa
iyi akşamlar arkadaşlar çocuklarla dolaşmaya çıkmıştık yeni geldim eve.burası bana bi alışkanlık yaptı eve gelir gelmez açtım valla
selam canimSelam kızlarr!
sizleri çok boşladım işen güçten ama sanmayın ki diyeti de boşluyorum, hedefe giderek yaklaşıyorum gıdım gıdım da olsa, bir salyangoz kadar yavaş da olsa gidiyor, yola devam!
umarım keyifler yerindedir hepinizde, öpüyorumm!
beyaz et en iyisi affiyet olsuniyi akşamlar kızlar napiyorsunuz bakayım..off zor yazıyorum benim oğlan laptopun bütün tuşlarını sökmüş kırmış..herneyse ya tawukla diyet falan bahsetmişsiniz ben bi ara denemiştim gerçekten faydalı ama sadece tawuğun göğsü olacak.hatırlayanlar warsa geçenlerde 9 günde 4 kilo wermiştim.tawuk we yoğurt yiyerek werdim.yoğurduda kendim yapıyorum ohhh ohhh tawuğuda sewerim hem karnın doyuyor.kayınpederim ısparta ekmeği getirmiş ekmek kocaman we çok lezzetli kokusuna falan bittim....
cok güzel fotolar cekmissiniz canim negüzel yerler gercekdenahan da oradaki şişko benimorası sümel manastırı iğrenç çıkmışım ama siz istediniz diye yayınladım :) şişko diye yorum yapanları çizerim haaaaa
eşimin olduğu foto manzara çok güzel ondan yayınladım. ve gözel çıktığm tek foto orası uzungöl çapraz olan :)
hicde dobic gözükmüyorsun pisimuzaylı top sakallı karadeniz kızı
diğer foto da uzungöl
sonuncu da uzungöl
eşim sıkıldı odaya geçcez kızlar oda uzak çekmiyo net ne yazık ki heinizi kocaman öptüm