arada da olsa firar et gel pelincimbu parlak fikrindne dolayı seni kutluyorum suzimmmm
öküzün yanına yogurt demişssin ya, ben de aynı hesap dün akşam sarellayı önce kaşık kaşık sonra da tam buğday ekmeğine sürüp sürüp yedimmm
bu aralar yogunluk mu bunalttı bılmıyorum, dün sabah 9 da bi çıktım, ofise dödüğümde aksam 17:30 du
ya da nazar mı değdi ki acabaa :26:boncuklarımı kondurayım hemen
ben de özlüyorum valla suzimmmmgeleyım topıge yazayım sürekli dıyorum, hem motıve olurum ama malesef zmnım yok :26:
pelin yacanımın çektiklerini burda yazmaya bi başlasammmmm ohoooooo baş edemeyiz suzimmm, üstelik herkesin de canını çektirmiş oluruz
Bebeklerim ben sizi çok seviyorum yaa
arada da olsa firar et gel pelincim
pelin yacok kötü birsey oldu az önce
isarkadasi yogurt getirmis müslüman oda benim gibi yogurt activia gibi etkili yaziyor üstünde bizde meto calisir diye ara olarak yedikmiicindekilerini okurken üstüne domuz yagi yaziyor
kiz aglamaya basladi bende wcye kostum icimi bosaldim
niye böyle yaptilarki yazikYaaaa ben delircem haaa...
Bu askeriye sistemi iyi saçmaladı. Komutan sevdiceğimi yollamış sabahın köründe Van'a helikopterle.
Haber bile veremedi aniden çıkarmışlar.
Buna çok sevindim buraya kadar sorun yok.
Şimdi Van da bu sefer ordakiler diyo ki sizin daha 10 gününüz var sizi yüksekovaya tekrar yollayacağız.
Bu ne saçmalıktır yaa şimdi gidecekler 3 gün sonra tekrar Van'a getirecekler.
Ne güzel rahatlaşmıştım kazasız belasız gittiler diye. Şimdi yine bi ton işkence
nolduki bebegim icindenmi geldi :26:yoksa birseymi yaptinBebeklerim ben sizi çok seviyorum yaa
niye böyle yaptilarki yazik
nolduki bebegim icindenmi geldi :26:yoksa birseymi yaptinbizde seni seviyoruz tatlim
bizde seni çok seviyoruz cnm topiğin canısın sen
ayyyyyy hadi yaaa kötü olmuşşş
kıyamam yaa memleketımın tasına toprana gurbann oluyum benn yafffffffffffff ıllede TÜRKİYEEEEEEEEEEEEEEEEEEarada da olsa firar et gel pelincim
isarkadasi yogurt getirmis müslüman oda benim gibi yogurt activia gibi etkili yaziyor üstünde bizde meto calisir diye ara olarak yedikmiicindekilerini okurken üstüne domuz yagi yaziyor
Bananee küstüm söylemiceem
çbr söle dobiççççççççççç ne yedinnnnnnnn
Yaaaa ben delircem haaa...
Bu askeriye sistemi iyi saçmaladı. Komutan sevdiceğimi yollamış sabahın köründe Van'a helikopterle.
Şimdi Van da bu sefer ordakiler diyo ki sizin daha 10 gününüz var sizi yüksekovaya tekrar yollayacağız.
Ne güzel rahatlaşmıştım kazasız belasız gittiler diye. Şimdi yine bi ton işkence
Bananee küstüm söylemiceem
:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
ben yemek sevmem , hem siz kimsiniz hanım efedin ben tanıyamadım sizi
3 e kadar sayıyorum herkes burraya gelsin
dobiçler
Yaaaa ben delircem haaa...
sabah:8,5 da 1bardak su ve yarım elma(malum ark.kahvaltıya gıtmeden meto calıssın ıstedım)
-10:30
öhömmm
öhööömmm dilek kızmaaa
-1 dılım beyaz ekmek
-1 bardak sekrsız cay
-1 yesıl zeytın
-4 catal yumurtalımelemen
-1 dılım salam
-bol yesıllık(bahcelerınden tazecıkk)(her bırınden 4 yaprak dersek=küçük marul,roka,dere otu,hardal yapragı
-yarım salatalık kucuk
sonra 11 gıbı 2 bardak yesıl cay(yanımda goturdum:)
sonra eve geldım 13:00 gibi evı toparladım namazımı kıldım
13:40 da evden cıktım
ara yaptım:5 dk dınlendım :2 erık,yarım elme ve su ıctım
14:45 de eve geldım bolhızlıyuryus ve spor yaptım ınsl.faydası olmustur s u gıbı oldum cunku su ıcınde kaldım sımdıde yemek hazırladım dunden kalan patlıcan var
ögle:
15:00
4 yemek kasıgı patlıcan yemegi
2yemek kasıgı yogurt
gorusmek uzereeeeeeeeeeeeeeee
avatarımda tam beni anlatıo, herseyı cnaım istio, oyle yan pis bakışlar atıyorum, yersem pişman oalcagımı bılıyorum, sonra amaaaaan dıyorum bı bakıyorum herbişeyi sokuşturuvermişim agzımaa
hamile mi acaba dıye aklınızdan gecırmeyın; oyle bı durum yok tamamen kendi öküzlüğümmmmm
merhaba kızlar
sabah girdim tam bişiler yazıcaktım, çıkmak zorunda kaldım yine:26:
keyıfler yerındedır umarımmmvalla bana noldu bılmıyorum ama önüme bi öküz koysalar yıyebılecek durumdayımmmm, kendıme laf gecıremıyorum, bana bırılerı dur desınnn
bu konuya en guzel kızlar el atar dıye hemencık kactım geldımmm topıkcıgımee
biri beni durdursuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn
dilek sevdiceginle artik geldi yasIk sIk bulusuyormussunuz napim merak ettim
dilekkkkkkk listeyi gönderdim sana özelden
napanız beybiler
Allahım inşallah hepiniz cuma gününe pıtır pıtır kilo werirsiniz de zapzayıf kalırsınız
hoşçakalın öpüldünüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?