70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamm kızlarr geçmişe dalamıyorumm malum çok oyalanmamam gerek sınavlara çalışmam şart oldu anlayış gösterirseniz sevinirim

hemen menü paylaşacağım ama nasıl bişi oldu anlamadım derslerden yine çok geç uyanmışım ne olcak halim benim böyle gece uyumak bilmez sabahta kalkmak bilmez oldum

ara:
-16:30
-1avuc leblebi
-2 altın basak bıskuvii

spor:
-170 petal bısıklet
-25 mekik
-1st yürümek+ spor aletleriii aksam gene cekecegım ınsll

su:2lt oldu su ana kadar
içeçekte:2 bardak yesıl cay 3.de aksm ıcecegım inşl....

aksam
-17:45
-4 kasık patlıcan yemegi (öglenkınden)
-4 kasık kesme ası corbası(erişte ve yesıl mercıkmele yapılıyor)
-3 kasık yogurt
-1 kasık prınc pılavı
2 bardak su

çok cesıtlı oldu ama toplasan 1 tabak ancak ypar ne yapimm yiyecek yesıllık bulamadım yarın alacagım ınsl....yorum yapınn da görümm awww

sabah kalkış saatim 13:30

14:30 da kocişle kahvaltı tarzı yedik
domates ,1 yeşil acı biber,soğanlı salçalı kıyma yemeği ,kk peynir,1 dilim ekmek, 2 su bardağı çay içtim nedendir bilmiyorum acayip canım çekti,

16:00 misafir geldi komşum
onunla bir çay bardağı çay içtim

18:00
eti form limonlu 1 tane yedim yanlış anlaşılmasın paketi değil içinde 6 tane var onlardan 1 tanesini yedim

19:30
akşama annemler mantı ve iç bakla yiyecekler

bende beğenirsem sadece bir kase iç bakla ve yanına bol marul salatası yerim, ama beğenmezsem sadece salata ile geçiştireceğim bol bol yerim artık ,birde yoğurt yerim bir kase

21:30 sıralarında 2 veya 3 dilim eti form limonlu yerim

bol bol da su içerim öyle işte bakalım düzene sokmalıyım ama bir acayip oldu menü sıralaması nolcak böyle :26::26::26:

kıyamam yaa memleketımın tasına toprana gurbann oluyum benn yafffffffffffff ıllede TÜRKİYEEEEEEEEEEEEEEEEEEDEYMESINNN
gurbet ellerde tutuklu kaldim kendi hayatimdan caldim yedi civan dolandimmmm banamisin demiyoooorr
off ya yabanci ellerde domuzda koyalar atda
Tabi siz norayı bırakın burda tek başına gidin

Aferin aferin

LAfımı geri aldım artık sevmiyom
gelemedim bebis gözetim altindaydim
morelim cok bozuldu pelincim bilerek yemem zaten ama nebileyim yaziyi görence direk kostum zaten herhalde icimde birsey kalmamisdir sagol pelincim

suzim kötü olmuş ama bilmeden yemişsin sonuçta:26:
aslim bunu ögrenmem bile migdemi bulandirdi
3

Pofff bi daha yemeden okursunuzz.
Yazık size de ya.
neyin icinde tam olarak ne var bilemiyoruz burda malesef dilegim yogurta hic domuz koyulurmu ya
ben ispartaliyim canim ama hic yememisdim isaprta ekmegini merak ettim affiyet olsun sagol cevapin icin
bende senin sorunu cevaplayayim simcik sana yazdigim kismi silmiyorsun geri yanini siliyorsun ama basda ve son da [QUOTE) yaziyor onlari silmiyeceksin
anlatirken zorlaniyorum ama isallah anlatabilmissimdir
ay dur benimde nazarim degmezin pelincim masallah tü tü tü
pelinin icindeki öküz ruhu cik rahat birak kizi citir oldugunu mu kizkandinda icine kactin he

canim sinavinda basarillar dilerim insallah hepsini gecersin
suzis ben menülere yorum yapmiyorum ama gözüme takiliyor senin menün 1 sayfayi rahat doldura biliyor

bende kactim geri kizceler
icim bombos hicbirseyde yiyesim gelmiyor artik

anaa senin fotoları gördümdee na böle kaldımm ne kadar sürede o hale geldin naptın böyle kendine canım bacaklar falan zayıflamış helal olsun bir kere daha burda tebrik ediyorum senii canım vee adeta moda dergilerinden fırlamış gibisin gayet hoş giyiniyorsun belirtmeden edemeyeceğim bunu da

Millet içerde iskender partisi veriyor ben mantar haşlayıp yiyorum , aferin bana çıtır olucam ben

Aferin sana ben de pide partisi varken taze fasülya yiyip iç çekmiştim:)

ay okuyamadım yşne hepsini ya. neyse öperim hepiniizi ben akşam yemeğine kalorilere doğru uçar
üstüne de cigara

Seni esefle kınıyorum sigara da neymiş zayıflatıyor diyorlar bende mi aşlasam ne?

Kızlarr merhaba nasılsınız
Ben bugün çok kötü bir şey yaptım topkek yedim yafuuuu küçük bir bardak kaloyla çok mudur kalorisi ama burda lıgt ürünleri hemen bulamıyoruz ki ypksa zero ile form püsküvü aldırırdım kendime

kızlaaaarrrrr nabersiniiizzz
hastaneden bile aranıza geldim
özledim siziii...
bugün öncekilere göre daha bi diyete uygundum

Oldu mu şimdi bu ama... Bulamıyosun madem depola canım ya form bisküvileri..

kızlaaaarrrrr nabersiniiizzz
hastaneden bile aranıza geldim
özledim siziii...
bugün öncekilere göre daha bi diyete uygundum

Selam şeker iyidir senden naber nasıl oldu müstakbel kayınpeder ??

Hastane şartlarında diyete uymakta zor iyi idare ediyosun

herkes dambıl almış ben de aldım
bi de egzersiz seti aldım göğüslerim için yay filan var
ne özenti bi topik olduk

Selam şeker iyidir senden naber nasıl oldu müstakbel kayınpeder ??

Hastane şartlarında diyete uymakta zor iyi idare ediyosun

iyi çok şükür canım benim..
zaten uyamadım diye 1.5 kilo aldım ya geçen hafta
bakalım toparlıcam inşallah kilo alınca çok moralim bozuldu..
senin de sevdicek geliyormuş sanırım..
canını sıkma sağ salim gelir inşallah
çok şükür bitmiş askerlik

Evet canım gelicek inşallah...

Bende iki haftadır bi 70 bi 71 gidip geliyorum 69 u görmek istiyorum artııık.

Kilo alsam benimde moralim bozulurdu :26: Allah kimseye kilo aldırmasın

Aferin sana ben de pide partisi varken taze fasülya yiyip iç çekmiştim:)

Seni esefle kınıyorum sigara da neymiş zayıflatıyor diyorlar bende mi aşlasam ne?

aman canım sakın ha.bu melete başlamamak lazım sonra bırakılmıyor. zayıflattığı da hikaye ya zayıflatsa benim incecik olmam lazım:)
kızlaaaaaaaaaar nasılsınız bakiiiiiiiiiiim akşam yeme soframdan yazıyom.:125::125::125:
kara lahana çorbası iki dilim mısır ekmeği ile başladım. sonra 4-5 kara lahana salatası derken salata, turşu kavurma faan. sonracıma saçta alabalık geldi. ay yarısını yiyemedim.birde baktım pantalonun düğmesini açmışım
eşim diyo hadi tatlı yiyelim ya get işine dedim ben nefes alamıyom zaten...
ben yemek kapasitemi kaybetmişim ya. artı yiyemiyorum ne güzel

ama ama kimse yok mu

ağlama kızz dobiç geldik iştee sen bir güzel gezip eğlensene şeker habire nettesin azcık yediklerini yak bakalaım yürüyüşe çık kocanla

tamam özledik özlemesine seni çooook amaaa tatil dediğin herşeyden uzak yapılır kızz senin gibi tatil yapanı görmedim

bu arada canım valla fotoları gördükçe tatile çıkasım geldi çok güzel yerler var valaaa

sen bu gidişle kilo alıp dönecen oradan sanırım

ama geldiğinde seni nora ve dilek sıraya dizer kesin kaç bence kurtul bu topikten dermişimm gelllll gelllll tatilden gell helee bir bakk sebzelerle tanıştırcezz seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…