ara:sabah:8,5 da 1bardak su ve yarım elma(malum ark.kahvaltıya gıtmeden meto calıssın ıstedım)
-10:30
öhömmm
öhööömmm dilek kızmaaa
-1 dılım beyaz ekmek
-1 bardak sekrsız cay
-1 yesıl zeytın
-4 catal yumurtalımelemen
-1 dılım salam
-bol yesıllık(bahcelerınden tazecıkk)(her bırınden 4 yaprak dersek=küçük marul,roka,dere otu,hardal yapragı
-yarım salatalık kucuk
sonra 11 gıbı 2 bardak yesıl cay(yanımda goturdum:)
sonra eve geldım 13:00 gibi evı toparladım namazımı kıldım
13:40 da evden cıktım
ara yaptım:5 dk dınlendım :2 erık,yarım elme ve su ıctım
14:45 de eve geldım bolhızlıyuryus ve spor yaptım ınsl.faydası olmustur s u gıbı oldum cunku su ıcınde kaldım sımdıde yemek hazırladım dunden kalan patlıcan var
ögle:
15:00
4 yemek kasıgı patlıcan yemegi
2yemek kasıgı yogurt
gorusmek uzereeeeeeeeeeeeeeee
gurbet ellerde tutuklu kaldim
kıyamam yaa memleketımın tasına toprana gurbann oluyum benn yafffffffffffff ıllede TÜRKİYEEEEEEEEEEEEEEEEEEDEYMESINNN
gelemedim bebisTabi siz norayı bırakın burda tek başına gidin
Aferin aferin
LAfımı geri aldım artık sevmiyom
morelim cok bozuldu pelincimaskerde mantık aranmaz dıye boşuna demiyolar canımm :26:
sağsalim kavusacagınız gun yakındır, içini ferah tutonlar şu an görev adamı, ne gorev verırlerse bunun mantıgı ne acaba dıye sorgulamadan yerıne getırmek zorundalar ne yazıkki
canım bilmeden olmuş bişi, üzme kendini bile bile yemedin ya
hem biz Türkiyede de olsak hangımız yuzde yuz emınız ki yediğimizin içtiğimizin içinde ne olup olmadığından, işte ne son gecenlerde herkesın guvenerek yedıgı kac markanın içinden neler neler cıktı
asıl önemli olan niyet bence
aslim
suzim kötü olmuş ama bilmeden yemişsin sonuçta:26:
neyin icinde tam olarak ne var bilemiyoruz burda malesef dilegim3
Pofff bi daha yemeden okursunuzz.
Yazık size de ya.
ben ispartaliyim canim ama hic yememisdim isaprta ekmegini merak ettim affiyet olsun sagol cevapin icinbeyaz et en iyisi affiyet olsunisparta ekmegi degisik mi canim merak ettim
ewet canım ya mis gibi hemen bayatlamıyor çoookta lezzetli. ya bişey dicem kızlar güleceksiniz ama biri yardımcı olsun ya şimdi ben suziye cewap wercem ama bi çok kişiye cewap wermiş ben sadece bana werdiği cewaba msj atcam.bunun için diğerlerini silip cewabımı öyle yaıyorum ama alıntı olarak wermiyor o niye napmam lazım..wallah bi beceremedim gitti anlamadım gittiiii töbe yaaaa..suzim sende görürsün bu msjı inşallah sana cwp wermeye çalıştım ama olmadı sanırım
ay dur benimde nazarim degmezin pelincimOnca böhüüüü böhüüler 1-2 santim için yani; canın dayak istio kızım senin, aramızda 1-2 santimin lafı mı olur
kıskanıyorum deıp durma, psıkolojım bozuliyiiiiiiiii, nazara geliyorum, içime öküz kaçıooooo
canim sinavinda basarillar dilerim insallah hepsini gecersinselamm kızlarr geçmişe dalamıyorumm malum çok oyalanmamam gerek sınavlara çalışmam şart oldu anlayış gösterirseniz sevinirim
hemen menü paylaşacağım ama nasıl bişi oldu anlamadım derslerden yine çok geç uyanmışım ne olcak halim benim böyle gece uyumak bilmez sabahta kalkmak bilmez oldum
suzis ben menülere yorum yapmiyorum ama gözüme takiliyor senin menün 1 sayfayi rahat doldura biliyorara:
-16:30
-1avuc leblebi
-2 altın basak bıskuvii
spor:
-170 petal bısıklet
-25 mekik
-1st yürümek+ spor aletleriii aksam gene cekecegım ınsll
su:2lt oldu su ana kadar
içeçekte:2 bardak yesıl cay 3.de aksm ıcecegım inşl....
aksam
-17:45
-4 kasık patlıcan yemegi (öglenkınden)
-4 kasık kesme ası corbası(erişte ve yesıl mercıkmele yapılıyor)
-3 kasık yogurt
-1 kasık prınc pılavı
2 bardak su
çok cesıtlı oldu ama toplasan 1 tabak ancak ypar ne yapimm yiyecek yesıllık bulamadım yarın alacagım ınsl....yorum yapınn da görümm awww
Onca böhüüüü böhüüler 1-2 santim için yani; canın dayak istio kızım senin, aramızda 1-2 santimin lafı mı olur
kıskanıyorum deıp durma, psıkolojım bozuliyiiiiiiiii, nazara geliyorum, içime öküz kaçıooooo
Millet içerde iskender partisi veriyor ben mantar haşlayıp yiyorum , aferin bana çıtır olucam ben
ay okuyamadım yşne hepsini ya. neyse öperim hepiniizi ben akşam yemeğine kalorilere doğru uçar
üstüne de cigara
Kızlarr merhaba nasılsınız
Ben bugün çok kötü bir şey yaptım topkek yedim yafuuuu küçük bir bardak kaloylaçok mudur kalorisi ama burda lıgt ürünleri hemen bulamıyoruz ki ypksa zero ile form püsküvü aldırırdım kendime
kızlaaaarrrrr nabersiniiizzz
hastaneden bile aranıza geldim
özledim siziii...
bugün öncekilere göre daha bi diyete uygundum
Selam şeker iyidir senden naber nasıl oldu müstakbel kayınpeder ??
Hastane şartlarında diyete uymakta zor iyi idare ediyosun
iyi çok şükür canım benim..
zaten uyamadım diye 1.5 kilo aldım ya geçen hafta
bakalım toparlıcam inşallah kilo alınca çok moralim bozuldu..
senin de sevdicek geliyormuş sanırım..
canını sıkma sağ salim gelir inşallah
çok şükür bitmiş askerlik
Oldu mu şimdi bu ama... Bulamıyosun madem depola canım ya form bisküvileri..
Haklısın valla canım ayy bu doğuda kimse diyet yapmıyo ki form bisküvi diyorum o ne ki burda kimse diyet yapmaz hocam getirmiyoruz diyoo offf çıldırıciğimmmm
Akşam kendime ceza verdim çorba ile yetindim ohh olsun bana senin nasıl gidiyor diyet kaçamak yok mu hiççç
Sevgilinin gelmesine de az kalmış hadi gözünaydın kurtulsun çocuk buralardan valla herkesin kendi memleketi ben de yaz tatilini iple çekiyorumm
Aferin sana ben de pide partisi varken taze fasülya yiyip iç çekmiştim:)
Seni esefle kınıyorum sigara da neymişzayıflatıyor diyorlar bende mi aşlasam ne?
ama ama kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?