Oldu mu şimdi bu ama... Bulamıyosun madem depola canım ya form bisküvileri..
Haklısın valla canım ayy bu doğuda kimse diyet yapmıyo ki form bisküvi diyorum o ne ki burda kimse diyet yapmaz hocam getirmiyoruz diyoo offf çıldırıciğimmmm
Akşam kendime ceza verdim çorba ile yetindim ohh olsun bana senin nasıl gidiyor diyet kaçamak yok mu hiççç
Sevgilinin gelmesine de az kalmış hadi gözünaydın kurtulsun çocuk buralardan valla herkesin kendi memleketi ben de yaz tatilini iple çekiyorumm
Evet az kaldı saol canım..Valla gelsin bizde direeek tatiilee doğru yol alcaz.
ama ama kimse yok mu
Ben varım şeker ama arada gelip gidiyorum işim var biraz:26:
Tatil nasıl karadeniz yağmurlu mu ?
kızlar bu sabah 79.4ü gördüm:) artık bu gruptayım oley! sıraaa 60-69 aralığındakilere ulaşmakta
aman canım sakın ha.bu melete başlamamak lazım sonra bırakılmıyor. zayıflattığı da hikaye ya zayıflatsa benim incecik olmam lazım: )
kızlaaaaaaaaaar nasılsınız bakiiiiiiiiiiimakşam yeme soframdan yazıyom.:125::125::125:
kara lahana çorbası iki dilim mısır ekmeği ile başladım.sonra 4-5 kara lahana salatası derken salata, turşu kavurma faan . sonracıma saçta alabalık geldi. ay yarısını yiyemedim .birde baktım pantalonun düğmesini açmışım
eşim diyo hadi tatlı yiyelimya get işine dedim ben nefes alamıyom zaten. ..
ben yemek kapasitemi kaybetmişim ya.artı yiyemiyorum ne güzel
Onca böhüüüü böhüüler 1-2 santim için yani; canın dayak istio kızım senin, aramızda 1-2 santimin lafı mı olur
kıskanıyorum deıp durma, psıkolojım bozuliyiiiiiiiii, nazara geliyorum, içime öküz kaçıooooo
selamm kızlarr geçmişe dalamıyorumm malum çok oyalanmamam gerek sınavlara çalışmam şart oldu anlayış gösterirseniz sevinirim
hemen menü paylaşacağım ama nasıl bişi oldu anlamadım derslerden yine çok geç uyanmışım ne olcak halim benim böyle gece uyumak bilmez sabahta kalkmak bilmez oldum
ara:
-16:30
-1avuc leblebi
-2 altın basak bıskuvii
spor:
-170 petal bısıklet
-25 mekik
-1st yürümek+ spor aletleriii aksam gene cekecegım ınsll
su:2lt oldu su ana kadar
içeçekte:2 bardak yesıl cay 3.de aksm ıcecegım inşl....
aksam
-17:45
-4 kasık patlıcan yemegi (öglenkınden)
-4 kasık kesme ası corbası(erişte ve yesıl mercıkmele yapılıyor)
-3 kasık yogurt
-1 kasık prınc pılavı
2 bardak su
çok cesıtlı oldu ama toplasan 1 tabak ancak ypar ne yapimm yiyecek yesıllık bulamadım yarın alacagım ınsl....yorum yapınn da görümm awww
Kızlarr merhaba nasılsınız
Ben bugün çok kötü bir şey yaptım topkek yedim yafuuuu küçük bir bardak kaloylaçok mudur kalorisi ama burda lıgt ürünleri hemen bulamıyoruz ki ypksa zero ile form püsküvü aldırırdım kendime
kızlaaaarrrrr nabersiniiizzz
hastaneden bile aranıza geldim
özledim siziii...
bugün öncekilere göre daha bi diyete uygundum
herkes dambıl almış ben de aldım
bi de egzersiz seti aldım göğüslerim için yay filan var
ne özenti bi topik olduk
aman canım sakın ha.bu melete başlamamak lazım sonra bırakılmıyor. zayıflattığı da hikaye ya zayıflatsa benim incecik olmam lazım: )
kızlaaaaaaaaaar nasılsınız bakiiiiiiiiiiimakşam yeme soframdan yazıyom.:125::125::125:
kara lahana çorbası iki dilim mısır ekmeği ile başladım.sonra 4-5 kara lahana salatası derken salata, turşu kavurma faan . sonracıma saçta alabalık geldi. ay yarısını yiyemedim .birde baktım pantalonun düğmesini açmışım
kızlar bu sabah 79.4ü gördüm:) artık bu gruptayım oley! sıraaa 60-69 aralığındakilere ulaşmakta
Hoşgeldinn ya kilo verdikçe diğer gruba mı geçiliyor ?
ben zannetmiyorum öyle katı kurallar yoktur bence eğer sen bu topiği sevdiysen kalırsın şeker ama sevmediysen diğer topiklerede gidebilirsin diye biliyorum ben:44::44:
şu an mesele bu topiğin başı dilekte ama o şuan sizinde bildiğiniz gibi 55 lerde yani 7 li rakamlarda değil ,kesin bir şartlama yok bence
ne olursan ol yine de gell şekerr misalii topiklerimizzzBende ondan şaşırdım ya Dilek 50lerde hala burda haa yani isteğe göre ben gitmek istemem yeni yeni alıştım sizlere sevdim desanki düştüm de 60lara gitmem kaldı bende yaniii
ne olursan ol yine de gell şekerr misalii topiklerimizzz
bende seviyorum topiğimi valla iyiki gelmişim iyiki varlar hepside çok anlayışlı ve destekçiler
Hoşgeldinn ya kilo verdikçe diğer gruba mı geçiliyor ?
Bende ondan şaşırdım ya Dilek 50lerde hala burda haa yani isteğe göre ben gitmek istemem yeni yeni alıştım sizlere sevdim desanki düştüm de 60lara gitmem kaldı bende yaniii
Dilekcim tamam bundan sonra daha dikkat edicem gidince 2 kg leblebi alayım da hepsini yiyeyimonlar da bulunmuyor bu küçücük ilçede form püsküvüde yok zero desem o ne diye suratıma bakarlar
08:00
Eki Görüntüle 425235
09:00
Eki Görüntüle 425236
11:00
Eki Görüntüle 425237
12:50
Eki Görüntüle 425238
16:00
Eki Görüntüle 425239
19:20
1 şinitzel,
Salata,
Zero,
Kahvaltılık sos,
Ufak sarı biberlerden.
Maşallah ne güzel menün böyle her şey düzenli ayarlanmış.şinitzeli nasıl pişiriyosun peki canım
Yok canım kaç kilo olursan ol topikler öyle ayrılmış ama sınırlama yok.
Bizimle kalmak istediğin sürece bizimlesin.
Öhhh leblebi yiyip durma sakın.
Aralarda 1 avuç beyaz leblebi ardından 2 bardak soguk su.
Etkisi süperdir.
60lara da düşeceğin günler gelecektir.
Sağol canımm ne güzel tek tek cevaplıyosun senin menünden kopya çekeyimbu tarz hazırlayıp okula götüreyim bende aralarda kalıyorum öyle ana öğünleri ayarlayıp götürüyorum da araları da sen gibi yapcam diyette plan program şart:)sağolasın yaşam koçumuzsun sen
kızlar profolimin altına bi yazı yazmank istiyorum nerden değiştiriyorduk :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?