70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pisim çok mu sert çıkıştım sanaaa :18::26:

ama gezmen için dedimm benn

kızlar bu sabah 79.4ü gördüm:) artık bu gruptayım oley! sıraaa 60-69 aralığındakilere ulaşmakta

eminim bu gruptan ayrılmazsın çünkü kızçeler zayıflasalar bile bu topikten devam ediyorlarr şen şakrak bir topiğimiz var

İçenler hep diyor ya kilo aldırmıyor diyee arada niyeti bozuyorum ama kokusuna dayanamam onun
Maşallah kızz dünyaları yemişin ama hepsi yöresel yenmeden de dönülmez ki di mi

Maşaallahhh maşaaalllahhh diyorumm sende totonu kaşııı Pelincim.

5 dkka ugrayıp menülerini yazman yeterli şeker.

Akşam bakliyat tüketmesen kilo vermen daha kolaylaşır tatlım.

Örtmenniimmm örtmennimmm.
Beyaz leblebi al yanına.
1 avuç 20 kalori olması gerek.
Tatlı istersende hurma, kuru incir, kuru kayısı.
Topkek yoookkk.

kızlaaaarrrrr nabersiniiizzz
hastaneden bile aranıza geldim
özledim siziii...
bugün öncekilere göre daha bi diyete uygundum

Vayy yawrum özletiyorsun kendını.

herkes dambıl almış ben de aldım
bi de egzersiz seti aldım göğüslerim için yay filan var
ne özenti bi topik olduk

biri bişeyy yapıyorr ardından hep beraber.

Karadeniz yemeklerinin tadına bakta gel gelirken ıspanak falan al bari.
Yok diye hayıflanma sonra yawru.

kızlar bu sabah 79.4ü gördüm:) artık bu gruptayım oley! sıraaa 60-69 aralığındakilere ulaşmakta

Hoşgeldinn ya kilo verdikçe diğer gruba mı geçiliyor ?

ben zannetmiyorum öyle katı kurallar yoktur bence eğer sen bu topiği sevdiysen kalırsın şeker ama sevmediysen diğer topiklerede gidebilirsin diye biliyorum ben:44::44:

şu an mesele bu topiğin başı dilekte ama o şuan sizinde bildiğiniz gibi 55 lerde yani 7 li rakamlarda değil ,kesin bir şartlama yok bence

Bende ondan şaşırdım ya Dilek 50lerde hala burda haa yani isteğe göre ben gitmek istemem yeni yeni alıştım sizlere sevdim de sanki düştüm de 60lara gitmem kaldı bende yaniii

Bende ondan şaşırdım ya Dilek 50lerde hala burda haa yani isteğe göre ben gitmek istemem yeni yeni alıştım sizlere sevdim de sanki düştüm de 60lara gitmem kaldı bende yaniii
ne olursan ol yine de gell şekerr misalii topiklerimizzz

bende seviyorum topiğimi valla iyiki gelmişim iyiki varlar hepside çok anlayışlı ve destekçiler

Dilekcim tamam bundan sonra daha dikkat edicem gidince 2 kg leblebi alayım da hepsini yiyeyim onlar da bulunmuyor bu küçücük ilçede form püsküvüde yok zero desem o ne diye suratıma bakarlar

ne olursan ol yine de gell şekerr misalii topiklerimizzz

bende seviyorum topiğimi valla iyiki gelmişim iyiki varlar hepside çok anlayışlı ve destekçiler

Evet şeker gibi bu topik ayrıca bu topik ne demek yaa biri bana açıklayabilir mi?ilk geldiğimden beri bi komik geliyo bu kelime bana

Dilekcim tamam bundan sonra daha dikkat edicem gidince 2 kg leblebi alayım da hepsini yiyeyim onlar da bulunmuyor bu küçücük ilçede form püsküvüde yok zero desem o ne diye suratıma bakarlar

Yok canım kaç kilo olursan ol topikler öyle ayrılmış ama sınırlama yok.
Bizimle kalmak istediğin sürece bizimlesin.
Öhhh leblebi yiyip durma sakın.
Aralarda 1 avuç beyaz leblebi ardından 2 bardak soguk su.
Etkisi süperdir.
60lara da düşeceğin günler gelecektir.

Sağol canımm ne güzel tek tek cevaplıyosun senin menünden kopya çekeyim bu tarz hazırlayıp okula götüreyim bende aralarda kalıyorum öyle ana öğünleri ayarlayıp götürüyorum da araları da sen gibi yapcam diyette plan program şart:)sağolasın yaşam koçumuzsun sen

Aç kalıp sonra cısslara saldırmamak için çantana bi kaç bişi atman şart kesinlikle.:)
Ne demek faydam olursa çok sevinirim canım.

kızlar profolimin altına bi yazı yazmank istiyorum nerden değiştiriyorduk :26:

Kullanıcı kontrol paneli / profili düzenle / aktüel rütbe canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…