Aç kalıp sonra cısslara saldırmamak için çantana bi kaç bişi atman şart kesinlikle.:)
Ne demek faydam olursa çok sevinirim canım.
Olmaz mı canım faydan hele şu fotoğraflarla menünü paylaşman on numara oldu:)
Kullanıcı kontrol paneli / profili düzenle / aktüel rütbe canım.
Dilek gene hayalet gibi dolaşıyoooooooooor.
Dikkat edin kızlar. Yanlışlıkla kaçamak falan söylemeyin. Görür haa
Pff moralim bozuk neye sarıcam ona şaşırdım
Dilek gene hayalet gibi dolaşıyoooooooooor.
Dikkat edin kızlar. Yanlışlıkla kaçamak falan söylemeyin. Görür haa
Pff moralim bozuk neye sarıcam ona şaşırdım
Noldu hayırdır canım sende mi bahar depresyonundasınbu ara herkese bi haller oldu bahardan mıdır nedir
Yok mar gizlenmedim buralardayım.
valla bende sen dedikten sonra araştırdım ingilizce bir kelime aslında ve karşılığıda konu yanii dilimiz yabancılaşmışda haberimiz yokEvet şeker gibi bu topik ayrıca bu topik ne demek yaa biri bana açıklayabilir mi?ilk geldiğimden beri bi komik geliyo bu kelime bana
bu şnitzel nasıl hazır satılıyormu yoksa yapımını bizmi yapıyoruz eğer hazır satılanlar varsa hangi marka alıyosun canım :26:hiç daha böyle birşey denemedim :26:Fırında canım sıfır yağsız.
Diğer türlü kızartılınca tüm yağı çekiyor.
Böyle daha lezzetli bence.
Şimdi görüyorum bacıııım.Az önce yazdığın da altta ismin yoktu amaaa
valla bende sen dedikten sonra araştırdım ingilizce bir kelime aslında ve karşılığıda konu yanii dilimiz yabancılaşmışda haberimiz yok:26:
bu şnitzel nasıl hazır satılıyormu yoksa yapımını bizmi yapıyoruz eğer hazır satılanlar varsa hangi marka alıyosun canım :26:hiç daha böyle birşey denemedim :26:
sen bana yazarken bende sana yazmışım canım aynı anda sağolasınTopik topik geziyorum.
Şenpiliç veya banvitin alıyorum canım hazır satılıyor.
gecmıs olsun canmm bekte güsel söylüyorsun heeeeeeeegurbet ellerde tutuklu kaldimkendi hayatimdan caldim yedi civan dolandimmmm banamisin demiyoooorr
off ya yabanci ellerde domuzda koyalar atda
gelemedim bebisgözetim altindaydim
morelim cok bozuldu pelincimbilerek yemem zaten ama nebileyim yaziyi görence direk kostum zaten herhalde icimde birsey kalmamisdir sagol pelincim
aslimbunu ögrenmem bile migdemi bulandirdi
neyin icinde tam olarak ne var bilemiyoruz burda malesef dilegimyogurta hic domuz koyulurmu ya
ben ispartaliyim canim ama hic yememisdim isaprta ekmegini merak ettim affiyet olsun sagol cevapin icin
bende senin sorunu cevaplayayimsimcik sana yazdigim kismi silmiyorsun geri yanini siliyorsun ama basda ve son da [QUOTE) yaziyor onlari silmiyeceksin
anlatirken zorlaniyorumama isallah anlatabilmissimdir
ay dur benimde nazarim degmezin pelincimmasallah tü tü tü
pelinin icindeki öküz ruhu cik rahat birak kizicitir oldugunu mu kizkandinda icine kactin he
Maşaallahhh maşaaalllahhh diyorumm sende totonu kaşııı Pelincim.
5 dkka ugrayıp menülerini yazman yeterli şeker.
Akşam bakliyat tüketmesen kilo vermen daha kolaylaşır tatlım.
Örtmenniimmm örtmennimmm.
Beyaz leblebi al yanına.
1 avuç 20 kalori olması gerek.
Tatlı istersende hurma, kuru incir, kuru kayısı.
Topkek yoookkk.
Vayy yawrum özletiyorsun kendını.
biri bişeyy yapıyorr ardından hep beraber.
Karadeniz yemeklerinin tadına bakta gel gelirken ıspanak falan al bari.
Yok diye hayıflanma sonra yawru.
süper menunn tamam dıkkat ederım baklıyat a canım ınsl....senın yorumların dedgıım gıbı gaza getırıyor benı sen bıre bır yasadıgın ıcınnnn08:00
Eki Görüntüle 425235
09:00
Eki Görüntüle 425236
11:00
Eki Görüntüle 425237
12:50
Eki Görüntüle 425238
16:00
Eki Görüntüle 425239
19:20
1 şinitzel,
Salata,
Zero,
Kahvaltılık sos,
Ufak sarı biberlerden.
Aç kalıp sonra cısslara saldırmamak için çantana bi kaç bişi atman şart kesinlikle.:)
Ne demek faydam olursa çok sevinirim canım.
Kullanıcı kontrol paneli / profili düzenle / aktüel rütbe canım.
listen nasil yawrucum:26: ben de yarin proteine baslicamm.mesaj atar misin kuzuu?yaaa ben bu gün proteine başladım doktorum şimdi liste gönderdi.of ne yapcam ben şimdi.
yarım bırakmak istemiyorum proteini
mantik sorgulayamadigin tek yer askeriye sanirim canim,yazik yaa telef oluyo askerler..Yaaaa ben delircem haaa...
Bu askeriye sistemi iyi saçmaladı. Komutan sevdiceğimi yollamış sabahın köründe Van'a helikopterle.
Haber bile veremedi aniden çıkarmışlar.
Buna çok sevindim buraya kadar sorun yok.
Şimdi Van da bu sefer ordakiler diyo ki sizin daha 10 gününüz var sizi yüksekovaya tekrar yollayacağız.
Bu ne saçmalıktır yaa şimdi gidecekler 3 gün sonra tekrar Van'a getirecekler.
Ne güzel rahatlaşmıştım kazasız belasız gittiler diye. Şimdi yine bi ton işkence
off yaa activiada domuz yagi nasil olur yaa?meyveli yogurtta sut yagi olmali,aklim almadiarada da olsa firar et gel pelincim
pelin yacok kötü birsey oldu az önce
isarkadasi yogurt getirmis müslüman oda benim gibi yogurt activia gibi etkili yaziyor üstünde bizde meto calisir diye ara olarak yedikmiicindekilerini okurken üstüne domuz yagi yaziyor
kiz aglamaya basladi bende wcye kostum icimi bosaldim
pardon direkk dalış yaptım
nasılsınız kızlar keyifleriniz nasılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?