70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dilek gene hayalet gibi dolaşıyoooooooooor.

Dikkat edin kızlar. Yanlışlıkla kaçamak falan söylemeyin. Görür haa

Pff moralim bozuk neye sarıcam ona şaşırdım

Dilek gene hayalet gibi dolaşıyoooooooooor.

Dikkat edin kızlar. Yanlışlıkla kaçamak falan söylemeyin. Görür haa

Pff moralim bozuk neye sarıcam ona şaşırdım

Noldu hayırdır canım sende mi bahar depresyonundasın bu ara herkese bi haller oldu bahardan mıdır nedir

Noldu hayırdır canım sende mi bahar depresyonundasın bu ara herkese bi haller oldu bahardan mıdır nedir

Uff bilsem bana nolduğunu. Gündüzleri daha iyiyim. Geceleri daha kötü.

Evdekilere de sinir oluyorum bazen.Yine odam da mahsur kaldım. Canım sıkıldı ya. Uğraşcak bişeyde bulamadım

Birde Turgay'ın Vandan tekrar Şemdinliye gitme ihtimali canımı sıkıyor. İnşallah gitmez.

Evet şeker gibi bu topik ayrıca bu topik ne demek yaa biri bana açıklayabilir mi?ilk geldiğimden beri bi komik geliyo bu kelime bana
valla bende sen dedikten sonra araştırdım ingilizce bir kelime aslında ve karşılığıda konu yanii dilimiz yabancılaşmışda haberimiz yok :26:
Fırında canım sıfır yağsız.
Diğer türlü kızartılınca tüm yağı çekiyor.
Böyle daha lezzetli bence.
bu şnitzel nasıl hazır satılıyormu yoksa yapımını bizmi yapıyoruz eğer hazır satılanlar varsa hangi marka alıyosun canım :26:hiç daha böyle birşey denemedim :26:

Şimdi görüyorum bacıııım.Az önce yazdığın da altta ismin yoktu amaaa

Topik topik geziyorum.

Şenpiliç veya banvitin alıyorum canım hazır satılıyor.

gecmıs olsun canmm bekte güsel söylüyorsun heeeeeeee

süper menunn tamam dıkkat ederım baklıyat a canım ınsl....senın yorumların dedgıım gıbı gaza getırıyor benı sen bıre bır yasadıgın ıcınnnn

Aç kalıp sonra cısslara saldırmamak için çantana bi kaç bişi atman şart kesinlikle.:)
Ne demek faydam olursa çok sevinirim canım.

Kullanıcı kontrol paneli / profili düzenle / aktüel rütbe canım.

bende ıstıyorummmmmmmmmm

yaaa ben bu gün proteine başladım doktorum şimdi liste gönderdi.of ne yapcam ben şimdi.
yarım bırakmak istemiyorum proteini
listen nasil yawrucum:26: ben de yarin proteine baslicamm.mesaj atar misin kuzuu?
mantik sorgulayamadigin tek yer askeriye sanirim canim,yazik yaa telef oluyo askerler..
off yaa activiada domuz yagi nasil olur yaa?meyveli yogurtta sut yagi olmali,aklim almadi bilerek yemedin canim,icini ferah tut..

selam yawrularimm
menumu paylasiyimm
sabah

ara
2 bardak yesilcay(gorevdeydim bisey yiyemedim)

ogle

ara

aksam

1 bardak zero

ara
burger kingin 1 liralik dondurmasi
ama deli gibi yurudummmmm

merhaba kızlar nasılsınız, biraz okudum geçmişi herkesin keyfi yerinde:) gibi, tatlım SUZİİİİİ üzülme arada anneler böyle çıkışıyor işte :) var olsunlarda çıkışsınlar yeterki :) dimi, CHOSENN VE FTEMİZ bende de aynı sorun var ve bende çok yavaş kilo veriyorum, 8 yıldır tedavi görüyorum bende hergün 100 mg kullanıyorum, aslında basit gibi gözükesede ayak tırnağımızdan kilomuza psikolojimize varıncaya kadar etkileyen bir dert ama rabbim daha kötülerinden esirgesinnn, kızlar ya iyiki varsınzız:) bide zayıflayabilsem süper olatacak :) öpüyorum hepinizi sınav stresini atlatınca daha çok takılcam inşallah türkiyeye gidene kadar:))

dileeeeeeeeeeekkk

sev beni öp beni oksaaaaaaa :93:
akilli akilli oturdum kahve ictiimmm :93:
hemde karsimda millet mamalari götürürrkeeeeennn
hemde ben ackeeennn
kendimle gurur duyuyoruuum
bikerede benim icin öp beniii
simdi akilli akilli tonlu salatami yiyorum
biraz gec oldu ama anca geldik
zaten bitmek üzere
ha birde kolalari mamalari götüren 4 5 kiz vardi yedikleri patetes kizartmasi gibi inceccciikk
onlari yolasim geldiii

GWZNAZ SİGARA İÇMEMDEN ANLAMIŞSINDIR CANIM HALİMİ

BU DA BENDEN HEPİMİZE GELSİN

[video]http://www.gsuik.org/diziler/yer-gok-ask-aytekin-atas-yarim-lokman-hekim-olsa-sarsa-yarayi-yarayi.html[/video]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…