yarin oldu sayilir dilegimYok canım hergün ayrı terane h.sonu akraba istilasına uğradık.
Dün benim hiçbi tarafım tutmuyodu.
Bugünde o annesini dr a götürdü.
Yarına kaldı.
bende tatil istiyorumay okuyamadım yşne hepsini ya. neyse öperim hepiniizi ben akşam yemeğine kalorilere doğru uçar
üstüne de cigara
karadenizin baligida pek bi lezzetli oluyordur canim affiyet olsunaman canım sakın ha.bu melete başlamamak lazım sonra bırakılmıyor. zayıflattığı da hikaye ya zayıflatsa benim incecik olmam lazım: )
kızlaaaaaaaaaar nasılsınız bakiiiiiiiiiiimakşam yeme soframdan yazıyom.:125::125::125:
kara lahana çorbası iki dilim mısır ekmeği ile başladım.sonra 4-5 kara lahana salatası derken salata, turşu kavurma faan . sonracıma saçta alabalık geldi. ay yarısını yiyemedim .birde baktım pantalonun düğmesini açmışım
eşim diyo hadi tatlı yiyelimya get işine dedim ben nefes alamıyom zaten. ..
ben yemek kapasitemi kaybetmişim ya.artı yiyemiyorum ne güzel
hosgeldinkızlar bu sabah 79.4ü gördüm:) artık bu gruptayım oley! sıraaa 60-69 aralığındakilere ulaşmakta
suzisler güzel söylerlermisgecmıs olsun canmm bekte güsel söylüyorsun heeeeeeee
markasi activia degildin minderimlisten nasil yawrucum:26: ben de yarin proteine baslicamm.mesaj atar misin kuzuu?
mantik sorgulayamadigin tek yer askeriye sanirim canim,yazik yaa telef oluyo askerler..
off yaa activiada domuz yagi nasil olur yaa?meyveli yogurtta sut yagi olmali,aklim almadibilerek yemedin canim,icini ferah tut..
hayirdir seker
benimde hassas günüme geldi sanirsam :26: cok sagol canimmerhaba kızlar nasılsınız, biraz okudum geçmişi herkesin keyfi yerinde:) gibi, tatlım SUZİİİİİ üzülme arada anneler böyle çıkışıyor işte :) var olsunlarda çıkışsınlar yeterki :) dimi, CHOSENN VE FTEMİZ bende de aynı sorun var ve bende çok yavaş kilo veriyorum, 8 yıldır tedavi görüyorum bende hergün 100 mg kullanıyorum, aslında basit gibi gözükesede ayak tırnağımızdan kilomuza psikolojimize varıncaya kadar etkileyen bir dert ama rabbim daha kötülerinden esirgesinnn, kızlar ya iyiki varsınzız:) bide zayıflayabilsem süper olatacak :) öpüyorum hepinizi sınav stresini atlatınca daha çok takılcam inşallah türkiyeye gidene kadar:))
yok cnmmm ben mutluluktan içiyorummmm
selam citir olan ve citir olma yolunda ilerleyen kizlar
yarin oldu sayilir dilegimannesinin bacagi alcidami dilek nezaman düzelirmis ki gecmis olsuna gittinmi müstakbel kaynanana
dilek bugün sanki asagida ablani gördüm gibi geldi :44: yazamadan cikti herhalde :26:
bende tatil istiyorum
karadenizin baligida pek bi lezzetli oluyordur canim affiyet olsun
hosgeldincanim
suzisler güzel söylerlermis
markasi activia degildin minderimburda üretilen bi marka NÖM diye
hayirdir seker
benimde hassas günüme geldi sanirsam :26: cok sagol canimsen yurtdisinda nerdeydin tatlim :26:
kizlar spor salonuna gittim 200 kalori yaktim geldim
simdide ucuruma bakiyorum ama iyice stress yapiyor bu dizi bendebakmazsammi ne sinirleniyorum cok
hadi leynn mutluluktan içilirmi sağlığına zarar neden veriyonnn umarım sadece benim gibi sanaldan smileyle içiyorsundur yoksam geliyor şaplakk
kilolar geldiği gibi gitti suzimmm çok mutluyummm
şaplağa razı olmaktan başka çare kalmadı ozaman
Ama gerçekten mutluyum kız kilo veriyom daha ne olsun
GWZNAZ SİGARA İÇMEMDEN ANLAMIŞSINDIR CANIM HALİMİ
BU DA BENDEN HEPİMİZE GELSİN
[video]http://www.gsuik.org/diziler/yer-gok-ask-aytekin-atas-yarim-lokman-hekim-olsa-sarsa-yarayi-yarayi.html[/video]
hadi yakilolar geldiği gibi gitti suzimmm çok mutluyummm
şaplağa razı olmaktan başka çare kalmadı ozaman
ama gerçekten mutluyum kız kilo veriyom daha ne olsun
o evli kadina cok üzüldüm ben ya cocugunu da kaybettiuçurum bendede sitres yapıyor yaa
Neyse acilen çıkmalıyım görüşürüz sonra kızlar iyi geceler hepinize
BENDENSİN SUZİM SENDEEEEE DESENE BOŞVERRR DÜNYA BÖYLE GELDİ BÖYLEE GİDİYORR DEĞİŞMİYORKİİİİİ ........
allah rahatlik versin canimselam kızlar
bu jillian nedir ki menumu yazıp hemen arastırayım gercı hoca plates ve aerobik te canımıza ot tıkıyor acaba bunu yapacak hal kalırmı ki bende yada yaparsam sonra nasıl olurum...neyse bakmak arastırmak lazım...
sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
5 adet minik sosis
domates
salatalık
2 zeytın
ara
1 bardak nescafe..kahvaltıyı gec yaptıgım ıcınbaska bırsey yemedim
öğle
1,5 adet haslanmıs tavuk pirzola
1 kase cacık
ara
3 kayısı
akşam
1,5 adet haslanmıs tavuk pirzola
1 kase cacık
ara
3 kayısı(wc problemı yuzunden kayısıya bukadar agırlık verıyorum hala duzene gırmıs degıl........)
ılaveler: 2,5 lt su1 kupa nescafe,2 kupa yesıl cay.........
herkese allah rahatlık versın..................
slm ballims.a.kizlaaar
neeöörüyonuz bakem
gecmise bakayim dedim ama birazdan cikicam o yüzden acik cene yapak dediim
allah rahatlik versin canim
slm ballimbugün yogurt da domuz yagi cikti ballim ya sende dikkat et
sabah:
1 bardak ılık limonlu su
kahvaltı:
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 dilim çavdar ek.
3 köz biber
domates,salatalık,maydonoz
ara:
şekersiz türk kahvesi
2 ceviz
öğlen:
6-7 kaşık zeytinyağlı kabak yemeği
yoğurt,salata
yarım dilim çavdar ek.
ara:
2 form bisküvi
2 çilek
akşam:
1 kase çorba
salata,yoğurt
ara:
1 bardak çubuk tarçınlı yeşil çay
1 form bisküvi
4 lt ye yakın su tüketimi
wc den çıkamıyom ama yapcak bişide yok.
iyi geceler canlarım...
nasil suzim ya :26: bazilarinda gelatine var biliyorum onlara bakiyorum ama
nasil yani bu direk domuz yagimi
gelatine de domuzdan yapiliyo biliyosun dimi :26:
selam kızlar
biazdan sızacam biselamvereyim dedim
yarın eylem var
ona katılcaz okul yok
umarım başımıza biiş gelmez :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?