70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar merhabalar nasıslsınız?
Ya ben bgn sabah tartıldım hiç kilo verememişim :2::2::2:sinirim bozuldu ya kaç gündür dikkat ediyorum gram azalma yok acaba vücut direnme dönemine mi geçti nedir
eğer cumaya zayıflayamazsam sizin yaptığınız bir diyet listesini alayım da ona uyarak yapayım bir şeyler bu nedir 70e demir attım kaldım

sonucu bizi sevindirir insallah

regl yakinsa ondanda olur canim

dileeeeeeeeek nerdesiiin

bak 2 kere sordum cevap vermedin

tamam bende ac kalayim ozaman :105:

aclikdan öleyimde göör :85:

yazik degil bana dimi

beni kapinin önüne koyda teyükler yesin

ay 5 yasinda bir yigenim var siskonun teki öyle ki dr. diyet verdi
o haliyle istedigi olmayinca basliyo hemen

hiii tamam tamaamm ocaman acin kapiyi beni kapinin önüne koyunda teyükler yesin beni
kuzumm yaa burnumda tütüyooo

Aynı sıkıntı bende de var bu hafta hiç vermemişim ya reglden dolayıdır dedi balkaymak yaklaştığı için verememiş olabiliriz ki sen spor da yapıyosun vermen gerekirdi neyse devam edicez yapcak bişey yok

Hergün maydanoz suyumu içmekten başka sizden farklı birşey yapmıyorum kızlar:26:

Kesin maydanoz suyunun etkisi bu bizde mi içsek ne veremiyoruz durdusapları mı yaprakları mı kaynatılcak canım

Ya benimde yakın regl

Ondan heralde...

ya bu konuda beni de bilgilendirin bende istiyorum bu numaraları bende yurtdışındayım ve gerçekten sıkıntılı bir iş herşeyin altından domuz çıkıyor ya ne kadar çok seviyorlar kardeşim :)
balgaymak bugun paylasmisti canim gecmise bakabilirsinsen nerde gurbetcisin canimm?
Yaa oooff ben aşkımı özledim yaa çok mutsuzum yaa
kizim niye mutsuzsunnnsewgulunnn var ne guzel,daha ne istiyosunn
bnm 1 saatm war
ewe gıtcm temzlık utu benı beklıyo
yemk yapmm gerek
teyzemler kuznm feşn yarn aksm bna gelıolr
hafta sonu bndeler
yogun gnler gecırecegm yanı
oyyyhh yatili misafir geliyo,kolay gelsin kuzumm,spor niyetine yap temizliginiii
Dikkat, Dikkat..!!!

Doyma duygumu kaybettim yerini gören ya da bilenlerin Allah rızası için bana haber vermesi önemle rica olunur
bulursan bize de haber ver canimm
pelinnnn icindeki öküz cikmadimi hala okadar da kis kis dedik :44:
ya o doyma hissi bende hic olmadiki ne ki o

aynen yaaa.hep şikayet ediyodum ama yoğurt ve sebze ne güzelmiş meğer
protein sayesinde sebzelerin,meyvelerin kiymetini anliyoz yawrucumm
Hatunlar bu protein diyeti nasıl çok mu zor yapması
zor diil canim,ekmek,karbonhidrat,meyve,sebze yemekleri,corba,yogurt vs. yok..hep et urunleri ve yesillik tuketiyosun..aralarda badem,findik yiyebilirsin..vucut once karbonhidrat,sonra yag,en son proteini kullanir..vucuda karbonhidrat alinmazsa,direk yagi harcamaya calisir..eger yag oranin yuksekse ya da hizli kilo vermek istiyosan bu programi uygulayabilirsin..ama sadece 3 gun yap..

selam kisceler!
bugunku menumu paylasiyimmm

sabah
1 tatli kasigi keten tohumu ve 1 bardak su

ara
4-5 badem
yesilcay

ogle

ara

aksam

kocisle ikimiz o tavugu bitirdikkkizarmis tavuga dayanamiyorumm yaaaaderilerini yemedim tabi..yesil sogan eskiden hic yiyemezdim..kizarmis tavuk,yesil sogan,domates ve zero..yerken kendimden gectimmmcok yedim biliyorumm,olsa da yesekkk

yemekten sonraaaa olmazsa olmazz

solemeyi unuttum bugun A101den pedometre (adimsayar) aldim, 7,5 lira almak isterseniz..yarin takicam,bakalim kac adim aticammm?

anammmm yaa ben geliyom kimse kalmiyo topiktee
yarin yagmur yagcakmis istanbula,semsiyenizi unutmayinnn

altin dusmus 92,19 TL olmus,birikim yapacaklarin dikkatinee
haber izledigim nasil belli oluyo dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…