sonucu bizi sevindirir insallahmaalesefff
Kızlar merhabalar nasıslsınız?
Ya ben bgn sabah tartıldım hiç kilo verememişim :2::2::2:sinirim bozuldu ya kaç gündür dikkat ediyorum gram azalma yok acaba vücut direnme dönemine mi geçti nedir
eğer cumaya zayıflayamazsam sizin yaptığınız bir diyet listesini alayım da ona uyarak yapayım bir şeyler bu nedir 70e demir attım kaldım
maalesefff
sonucu bizi sevindirir insallah
regl yakinsa ondanda olur canim
Evet yakın bu aralar olmam gerekiyor ondandır yani öyle mi ayy sevindim
ozaman birak sabit kalmayi + olman bile normal canim
sonucu bizi sevindirir insallah
regl yakinsa ondanda olur canim
[sıze=3]ozaman birak sabit kalmayi + olman bile normal canim[/sıze]
Ben spor yapmaya gidiyorum
.Birde ben bu hafta başında tartıldım 70.8 dim.
Bugün tartıldım hala aynıyım.. Neden veremedim acaba?
Yeşilçayı aksatmadım,Suyu çoğalttım,menüleri biliyosunuz zaten.
Kilo vermem yavaşladı mı acaba ? Hiç sırası değildi
Hergün maydanoz suyumu içmekten başka sizden farklı birşey yapmıyorum kızlar:26:
Aynı sıkıntı bende de var bu hafta hiç vermemişim ya reglden dolayıdır dedi balkaymak yaklaştığı için verememiş olabiliriz ki sen spor da yapıyosun vermen gerekirdi neyse devam edicez yapcak bişey yok
Kesin maydanoz suyunun etkisi bu bizde mi içsek ne veremiyoruz durdusapları mı yaprakları mı kaynatılcak canım
Ya benimde yakın regl
Ondan heralde...
Ya bide 6lı rakamlara bu kadar yaklaşmışken verememek sinir etti beni kurtulmak istiyorum artık 70li kilolardan
balgaymak bugun paylasmisti canim gecmise bakabilirsinya bu konuda beni de bilgilendirin bende istiyorum bu numaraları bende yurtdışındayım ve gerçekten sıkıntılı bir iş herşeyin altından domuz çıkıyor ya ne kadar çok seviyorlar kardeşim :)
kizim niye mutsuzsunnnYaa oooff ben aşkımı özledim yaa çok mutsuzum yaa
oyyyhh yatili misafir geliyo,kolay gelsin kuzumm,spor niyetine yap temizliginiiibnm 1 saatm war
ewe gıtcm temzlık utu benı beklıyo
yemk yapmm gerek
teyzemler kuznm feşn yarn aksm bna gelıolr
hafta sonu bndeler
yogun gnler gecırecegm yanı
bulursan bize de haber ver canimmDikkat, Dikkat..!!!
Doyma duygumu kaybettim yerini gören ya da bilenlerin Allah rızası için bana haber vermesi önemle rica olunur
pelinnnn icindeki öküz cikmadimi halaokadar da kis kis dedik :44:
ya o doyma hissi bende hic olmadiki ne ki o
protein sayesinde sebzelerin,meyvelerin kiymetini anliyoz yawrucummaynen yaaa.hep şikayet ediyodum ama yoğurt ve sebze ne güzelmiş meğer
zor diil canim,ekmek,karbonhidrat,meyve,sebze yemekleri,corba,yogurt vs. yok..hep et urunleri ve yesillik tuketiyosun..aralarda badem,findik yiyebilirsin..vucut once karbonhidrat,sonra yag,en son proteini kullanir..vucuda karbonhidrat alinmazsa,direk yagi harcamaya calisir..eger yag oranin yuksekse ya da hizli kilo vermek istiyosan bu programi uygulayabilirsin..ama sadece 3 gun yap..Hatunlar bu protein diyeti nasıl çok mu zor yapması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?