siz beni yatakda görün e verilecek en güzel cevapdi
tövbeeeeee
neyse canim sen bi sorsana hocalarina yarin ekmek yicem düzelirmiyimki
az önce kadindoktorumla konusdumcünkü bugün 6inci gün halen reglim
yine regl oldum bitmiyor normal mi dedim
dedi 4 ay regl olmamissin icinde kist büyümüs haplarla onu düsürdük 1-2 ay a düzene girer vucütun dedi
kan tahlilerin temiz cikti hormon bozuklugunda yok biraz daha sabret bidaha kist olusmazsa düzelir reglin vucutun dedi
napsam simdi beklesemmi yoksa baska doktora sorsammi bilemedim :26:
kizlaaaaaarr
bak söylicem ama tükürceniz nazar deyiyo yoksa
cuma cumartesi pazar acaayipp cozuttum :26:
pazartesi 70.8 dim
bugüüüüüüüüüüün69.7
tükürün leen cabuuuuuukk
noraaaaaaam cok mutluyum aglamak istiyoruumm
Eki Görüntüle 425625
altin dusmus 92,19 TL olmus,birikim yapacaklarin dikkatinee
haber izledigim nasil belli oluyo dimii
betus gordum senigecmiste misin kiscemm gel de iki lak lak edek
betus de gitti,ben de gidiyom alisveriseeeegeldigimde hepiniz burda olun,hazirolda beni bekleyin uleynnnnn osledim siziii dislerimi fircaliyim,agiz suyumu da kullaniyim..milleti bayiltmiyimm o kadar sogan yedimmmm
kızlarr yaa kendi annem aradı şimdi telefonla ne zamandan konuşamıyorduk
bugün 3 Ayların başlangıcıymış galiba onu kutlamak için aramış tam soramadım bile
kadının kalbini kırdım yaaa
tüm sinirimi ondan çıkardım başladı ağlamayaakapattı suratıma telide annenlerede selam söle hadi kızım deyip
kıyamam anam ben senin ağlayışınaaaa nasıl bir evlat oldum iyice yaaaçok pişmanım ani çıkış yaptığım içinnn
ayy çok kötüyümm şimdi kızlarr direk sizlerle paylaşmak istedimm
anaaaa
esin vardı o da gitti
ben de çıkayım o zaman kayınpeder soruyor çok kalınca ne yaptığımı
öpüldünüz şekerler biraz ders çalışayım bari...
canım benim kötü olmuş
bu düşüncelerini ona da söylemelisin bence
daha çok üzülmeden hemen kalbini al kadıncağızın..
Ben gelip gidiyom arada kız gitmediydim aslında
Demekki pc ekran koruyucu moduna geçince çıkmış görünüyorm yoksaa pc açık sabah akşam
Şimdik dizi izleyeceğim pek buralarda olamam
Selam bebekler :82:
Hepiniz iyisiniz umarım.
Bugun size bir problemimi anlatmak istiyorum.
Şöyle ki artık düzenli diyet yapamıyorum. Havaların ısınmasından mıdır yoksa benim oburlaşmamdan mıdır bilemedim.
Ama motivasyonnum çoook aşırı derecede düştü. 1 gün 2 gün iyi gidiyorum üçüncü gün korkunç şekilde bozuyorum.
Bundan önceki diyet yapışımda fazla istikrarlıyım asla bozmazdım burdan da hep motive olurdum hergün menü yazardım.
Ama bu sıralar tam kendimi hazırlıyorum, bi bakıyorum gece yarısı buzdolabının önünde buluyorum kendimi.
Gerçekten şu son 1 haftadır çok acıkıyorum. Hep bişeyler yemek istiyorum. sanki hiç doymuyorum.:18:
Yardım edin bana kızlar napmalıyım, çok korkuyorum verdiğim kiloları da geri alıcam diye :44:
şimdi konuştum kızlar düzeldi telefon annem konuşçaktı dedim ver anne ilk ben konuşayım gönlünü alayım hadiii dedim annemin
gülerek sesli naptın kocakız dedimm iyiyim kızım diyor hiç bozuntuya vermeden devam etti arada oluyor bana böyle anne, sınav stresinden kime kızışacağımı bilemedim dedim öyle olmaz kızım nasihatlarına başladı annem hemenheh dedim nasihat başladıysa düzeldik affedildik tamamdır kusuruma bakma benim dedim ohh içim rahatladı şimdi kızlarr yine anne üzülmesin baş tacımız onlar
çok sağol desteğin için abababa iyiki varsınız
slmm
3 aydır ilk defa normal ekmek yedim
tadı çok değişik geldi :26:
ekmek arası şnitzel kaç kaloridir sizce :26:
şnitzel baya azdı 3-4 dilim gibiydi içinde 5-6 tane patates kızartması-domates-acı sos vardı
dışarda yediğim için böyle oldu normalde yemem tabi
aslında patates kızarmasını koydurmayabilirdim çok açtım bir anlık boşluğuma geldi
bugünkü menüm
sabah
2 dilim çavdar ekmek
1 dilim llight peynir,3 zeytin
domates,saltalık,1 çay kaşığı pekmaz
1 yeşilçay
1 avuç leblebi
5 badem
3 erik
öğlen yemek yemeğe fırsatım olmadı
türk kahvesi
1 porsiyon mısır gevreği
akşam
ekmek arası şnitzel
ayran
1 tane kapta maraş dondurması
yeşilçay
2lt su
öğlen yemedin diye gözün dönmüş seniiiinn
saçının çekilmesini hakettiiiinnn
dikkat et karbonhidrat bağımlılık yapmasın bendeki gibi
kesinlikle canım mekik şart ben bu göbişi hergün 3 set halinde çekerek verdimbnde toparlndm cnm sayenzde ck saolun gerckten
yakalndıgım erkek
onun bakıslarını gorunce koptm zaten
mekık feln cekcm cnm aksmları blkı gobıs gıder bolelıkle
iyiyim bebeğim
Valla ben bunalımdayım bacım, şu günler geçse de bi 60ları görsem, sonra keyifle 50lere doğru yol almak istiyorum
Sen nasılsın benim hassas bebeğim
iyiyim canım şükür yaAnladım canım sorun değil. Günaydın
Günaydın şeker...Arada bi öyle kopukluk oluyor sanırım. Çözümü de kafada bitiyor. Kendi kendine konuşman lazım.
Bel hareketleri yaparken yakalandın bide kendi kendine konuşurken yakalan. Adın iyice delü ye çıksın
Günaydın canımAmiin inşallah..
Kız adil de nerden buldun elbiseyi biz 2 hafta önce gittik. Cengiz abazoğlu nun ve Hadisenin kıyafetleri vardı. Şıkır şıkır.
Sade bişey bulamadıkHayırlı olsun elbisen bu arada canım.
Günaydııııııııııın şekeer
Günaydın pıtırcık...Ben kendi adıma hala acılar içerisindeyim valla. Sen düzelmişsin herhal biraz.
Günaydın DileeeeekKimin annesine noldu. Kaçırmışım ben o kısmı ??
Veeeee Günaydın Bütün kızlar...Günaydın mesajını gözümden kaçırdığım varsa özürleeer şimdiden.
canım eğer doktorundan şüphe ediyorsan yada aklında soru işareti kalmasını istemiyorsan ikinci bir doktorada görğnaz önce kadindoktorumla konusdumcünkü bugün 6inci gün halen reglim
yine regl oldum bitmiyor normal mi dedim
dedi 4 ay regl olmamissin icinde kist büyümüs haplarla onu düsürdük 1-2 ay a düzene girer vucütun dedi
kan tahlilerin temiz cikti hormon bozuklugunda yok biraz daha sabret bidaha kist olusmazsa düzelir reglin vucutun dedi
napsam simdi beklesemmi yoksa baska doktora sorsammi bilemedim :26:
ıykkkkkkkkk sümüklüyü çıkardı gene böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğkkkkkkkkkkizlaaaaaarr
bak söylicem ama tükürceniz nazar deyiyo yoksa
cuma cumartesi pazar acaayipp cozuttum :26:
pazartesi 70.8 dim
bugüüüüüüüüüüün69.7
tükürün leen cabuuuuuukk
noraaaaaaam cok mutluyum aglamak istiyoruumm
Eki Görüntüle 425625
canım tebrik ederim bu arada seni hamişmişsin genemerhabaa kzıalrr napıyosunuzzz bakaımmm
neskivikin iyi canımcım sen naparsın
günaudın yawrukuşlar
minikşerçeler
nabersiniz?
neskuikim ben iyim senden nbr
ballıgaymak benmde tartılasın geldi valla ama tartyı saklattım
cuma tartılsammı acaba ama cumartesi regl olcağım + veya vermemiş olursam yine motivem düşer
hadi oylama yapıyorum cuma tartılımmı tartılmayımmı:26:
hasrtcim sıkma canını benm kolyemde hep aynı yerden kırılıyor götürüyorum yapıyorlar bişey olmaz
nora elbisen haırlı olsun güle güle giy
gamze aldıklarını vrmişsin
dileğim senden naber?
suzim suzim yine tartılıyorsun olmuyo bölesennde eşin saklasın tartıyı
başka unuttuğum varmı acaba:26:
tüm kıscelere günaydın güzel bi gün olsun hepimize
senin ikizdi değil mi canım valla çok zor çocuk büyütmkyaw ben geçmişi hiç okuyamıycammı
bi başlıyorum ne sayfalar bitiyo nede beynim dayanıyo,,
zaten çocuklar habersizce alıp başını gidiyolar dışarı aha yine kapı önündelerr,,
bi taşınsamda kurtulsaam
aşağıda bi kız var o çıkar çıkmaz benimkilerde onun yanına iniyolar ayakkabılarını giyip,hemde ikisidee
bende evde çocuk ara dur kimin umrunda iyice sokakçı oldular,çok yoruldum kızlar yaa çok yoruldum hayattaan,,
ne zormuş çocuk büyütmek valla keşke hep bebek kalsalardııı
hiç dinlemiyorlar beni,varsa yoksaa aşağıda oyun,,evde ne güzel oynaya çocuklar o kız çıktımı hoop mızlamayaa
dayanamıyorum yolluyorum,,
oof durup dururken duygu seline kapıldım gözlerimi yaşartdım makyajın akacaaak kendine gel tubiiişşşşşşşşş:89::98:
ayyy okurken yoruldum hiçbirini yapamam vallakızlar bugün doktorumda bidiyetten bahsettiler
videosunu bulursanız izleyin
aklımda kalanları yazayım
2 hafta sürüyor devamlı yapmayın dedi doktor
düğün var mezuniyet var diyenler kilo vermek isteyenler uyabilir dedi
1. hafta detoks haftası 2. hafta protein
Detoks diyeti
1 salatalık
1 yeşil elma
1 limon suyu
2 kereviz sapı
1 demet maydanoz
Taze zencefil
1 avuç ıspanak yaprağı
2 bardak su
Blendırdan geçiriliyor
Aynı gün içinde tüketilmeli, buzdolabında saklanmalı
ara öğünlerde meyveyle birlikte bu içiliyor normal sabah kahvaltısı falan yapılıyor
sabah uyanınca kayısı ve ceviz yenmeli dedi bide
zayıflatan salatadan bahsetti
içeriğini hatırladığım kadarıyla yazdım
Kereviz sapı, semizotu, soya fasülyesi,1 tatlı kaşığı elma sirkesi, 1 yeşil elma
kızlar kendinize geliin,,herkezmi buhran geçiriyo yaa
sakın ben hiç kilo vermemişim gibi hissediyorum demeyin,5kilo bu 10 kilo bu nasıl farketmez,eski resimlerinize bakın karşılaştırın,
elbetteki hıh evetben artık zayıfım demek için erken ama geç değil çok yakında onuda söyliyceksiniz inşallah,
moralli olun hep o günleri düşünün,imkansız değil,ne güzel yol katettiniz
dahada hedefinize doğru gitmektesiniz ne güzel,
bence şuanki halinize değil eski hallerinize bakıp bu halinize geldiğiniz için şükredin mutlu olun,
hadi kaldırın kafanızı dimdik oturun,moral bozmak yok daha ne güzel günler var önünüzdee sabırlı olun,ve bu anların tadını çıkarın,gelecekte çok hatırlayıp tebessüm ediceksiniz dahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?