70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar sınava girecek olanlar açıköğretimmi sizinde :44:

Ayy bende giricem o sınava vee harıl harıl ders notu arıyorum eğer elinizde falan varsa ben özelden sizlerden alabilirim dersler tutuyorsa :18::18:
GENEL MUHASEBE
İKTİSADA GİRİŞ
MUHASEBE UYGULAMALARI
TİCARET HUKUKU
MALİYET MUHASEBESİ
MUHASEBE BİLGİ SİSTEMİ
TÜRK DİLİ
ATATÜRK İLK. İNK. TARİHİ
VERGİ UYGULAMALARI
İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU

Son düzenleme:
kızlar sınava girecek olanlar açıköğretimmi sizinde :44:

Ayy bende giricem o sınava vee harıl harıl ders notu arıyorum eğer elinizde falan varsa ben özelden sizlerden alabilirim dersler tutuyorsa :18::18:

cnm e öğrenmeden gır orda hangı dersı ıstıyorsan onun sorusunu cozebelırsın

Hımm bu ayrıntıyı atlamamak lazım o zaman sağol canım yardımın için bide sen şu an protein diyetinde misin nasıl iyi kilo veriliyor mu
canim ben hemen hemen + 2 oluyorum
ben ikinci kez yapiyorum ve cok faydasini gördüm canim puccaa da liste var ona sorabilirsin

inş bende şimdiden sonuçlar güzel
bugün 2.günüm
[SIZE=3[COLOR="#00FF00"]benim son günümdü süküür bendede sonuclar güzel oluyor sükür [/COLOR]][/SIZE]
ben o yüzden bu hafta kilo vermedim sanırım regl den dolayyı
evet canim olabilir ama eger dikkat etmeye devam edersen regl bitiminde baya bi - de olursun insalllah

insallah canim

anaaaa
esin vardı o da gitti
ben de çıkayım o zaman kayınpeder soruyor çok kalınca ne yaptığımı
öpüldünüz şekerler biraz ders çalışayım bari...
kayinpederin nerden biliyoki uzun kaldigini :44:
canim bence fazlada yesen paylas yediklerini ozaman fazla yemekdende kacinirsin belki

sonu tatliya baglanmis sevindim

amiin sagol caniim

olmaz canim

cnm e öğrenmeden gır orda hangı dersı ıstıyorsan onun sorusunu cozebelırsın

ORDANDA YAPIYORUM AMA YETERLİ OLURMU Kİ SINAVA AZ KALA , HEP BÖYLE ÇOK AZ ZAMAN VARKEN ÇALIŞIYORUM YAAA PİŞMAN OLUYORUM AMA İŞ İŞTEN GEÇİYOR O YÜZDEN,ACABA SON YILLARIN SORUSUNUMU ÇÖZMEK MANTIKLI YOKSA DAHA GEÇMİŞTEKİMİ CANIM AŞIRI SORU VAR ÇÜNKÜ :18::18:

cnm bn ilk murat yayıncılık kıtabına calışıom sonra acıkögretım verdıgı kıtapların sorusunu cozuom en sonda sonyılın geçmiş sorularını cozuom ve hıç 70den asagı almıom ama gecmıs yıl sorularına agırlı ver cunu en az 8 9 soru aynı oluo

s.a. kizlaar
mamalarim

kahve

sabah
2 büyük sosis,kirmizi biber,2 dil.beyaz peynir,2 yumurta beyazi ile yapilmis omlet
yarisini yedim

öglen
omletin kalan yarisi

ara
2 dilim kasar peyniri, kahve

aksam
salata ve firinda peynir (hani sinitzel varya onu düsünün ama yuvarlagi icindede sadece peynir var )
yarim bardak ice tee

2lt.kadar su

bu arada abababa eet anneler kıyamıyorlar

suzaancım sende yazmışsın bana Allah kabul etsin orucunu canım inş.

bizim içinde dua et sınavlarımız iyi geçsin

yanindami canim sen bekar degilmiydin ya :26:

geçen gün evlendim haberin yok mu
yok bebeğim ya kayınpeder adayım rahatsız da hastanede kalıyor ben de bu akşam hastanede kaldım onunla.. zaten okulum burası sabah da dersime gidiyorum.. yarın evime geçcem inşallah..

iyi geçer inşallah canım
Allah yardımcın olsun..

iyi geceler tatlım

közleme olur patlıcan közlemesinin kalorisi çok az.. yoğurtla birlikte yiyebilirsin doyurucu oluyor

evt super bırazdan sogan kavuruyum cesıt fazla olursa ekmegı az yerımmm
bu arada abababa eet anneler kıyamıyorlar

suzaancım sende yazmışsın bana Allah kabul etsin orucunu canım inş.

bizim içinde dua et sınavlarımız iyi geçsin

amin inşl..cnm rabbım yardımcınız olsun EN BÜYÜK SINAV YAŞADIKLARIMIZGERÇİDE osınavlarda olmazsa olmazz

woooowwwwww
menü süpperrr

İnşallah canım sağol...Bi haftamız kaldı O değil de sen yeniden mi aşık oldun nedir??

Nerelerdesin bakayım sen

Yokk yaa genelde romantik bi tip değilimdir.
Arada bi böyle oluyo.

Hadi bakalımm insaaalllahh olursun.

Ayyyyy musmutlu ne güzel
inşallah günleriniz her daim güzel geçer pötüşüm
evlilik ne zaman senide bu karvna dahil etmenin zamanı geldi artıkın bebemmmmm

Evlilikkk miiiiiiiiii.
Daha çok var sanırım.
Artık konuşmaya başladık öyle ama gözüm yemiyo. Dün de dedim nikah yapsak sadece olmaz mı diye.
O da bana kalsa bende nikah isterim dedi.
Ammaaa aileler.
İş aramaya başlıycak iş bulacak falan anca 2 yıl geçer herhalde bişiler olması için.

Öğlen az yemişin cancazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…