kızlar sınava girecek olanlar açıköğretimmi sizinde :44:
Ayy bende giricem o sınava vee harıl harıl ders notu arıyorum eğer elinizde falan varsa ben özelden sizlerden alabilirim dersler tutuyorsa :18::18:
canim ben hemen hemen + 2 oluyorumHımm bu ayrıntıyı atlamamak lazım o zaman sağol canım yardımın için bide sen şu an protein diyetinde misin nasıl iyi kilo veriliyor mu
[SIZE=3[COLOR="#00FF00"]benim son günümdü süküürinş bende şimdiden sonuçlar güzel
bugün 2.günüm
evet canim olabilir ama eger dikkat etmeye devam edersen regl bitiminde baya bi - de olursun insalllahben o yüzden bu hafta kilo vermedim sanırım regl den dolayyı
hoca dedi sen iflah olmazmışsın tıp çaresiz kaldıı
canım çok normal benim arkadaşımın 8-10 gün mü ne geç kalmıştı sanırım. kadın doğuma gitti ilaç kullandı sonraki ay adeti uzun sürdü ve parça parça kisti atmış resmen..
seninki 4 ay gelmemiş çok normaldir böyle olması.. sen yine de içine sinmezse bi sorarsın başkasına
bu çocuğu gördükten sonra tükürmemek mümkün mü :120::120::120:
benim gibi çocuklara bayılan biri bile bu yorumu yaptı ya daha ne olsun
şaka bi yana maaşallah canım hadi bakalım bu sefer 6'yı kaçırmak yok
kayinpederin nerden biliyoki uzun kaldigini :44:anaaaa
esin vardı o da gitti
ben de çıkayım o zaman kayınpeder soruyor çok kalınca ne yaptığımı
öpüldünüz şekerler biraz ders çalışayım bari...
canim bence fazlada yesen paylas yediklerini ozaman fazla yemekdende kacinirsin belkiSelam bebekler :82:
Hepiniz iyisiniz umarım.
Bugun size bir problemimi anlatmak istiyorum.
Şöyle ki artık düzenli diyet yapamıyorum. Havaların ısınmasından mıdır yoksa benim oburlaşmamdan mıdır bilemedim.
Ama motivasyonnum çoook aşırı derecede düştü. 1 gün 2 gün iyi gidiyorum üçüncü gün korkunç şekilde bozuyorum.
Bundan önceki diyet yapışımda fazla istikrarlıyım asla bozmazdım burdan da hep motive olurdum hergün menü yazardım.
Ama bu sıralar tam kendimi hazırlıyorum, bi bakıyorum gece yarısı buzdolabının önünde buluyorum kendimi.
Gerçekten şu son 1 haftadır çok acıkıyorum. Hep bişeyler yemek istiyorum. sanki hiç doymuyorum.:18:
Yardım edin bana kızlar napmalıyım, çok korkuyorum verdiğim kiloları da geri alıcam diye :44:
sonu tatliya baglanmis sevindimkayınvalidemde öyle dedi yanlış anlar senin rahatın yok zanneder burda kızım ara dedi bana ama ben arayamam dedim sen ara anne şimdii iyice ağlarım dedim
tam telle annem arayacaktıki tel aramıyorr heyy Ya Rabbim dedim terslikler beni bulur zaten dedim
amiin sagol caniimkesinlikle canım mekik şart ben bu göbişi hergün 3 set halinde çekerek verdim
iyiyim bebeğim
iyiyim canım şükür ya
canım eğer doktorundan şüphe ediyorsan yada aklında soru işareti kalmasını istemiyorsan ikinci bir doktorada görğn
kist olayı evet öyle oluyor
onun için diyorumya soğan suyunu yılda 2 kez 15 günlükden için diye gerçekden çok fayda ediyo
reglini söktürüyor
bwen dileğede söyliyorum oda az oluyor kızçem bi içse oda
suzim bi içiremedim şunu sana
ben bu ay 4 gün oldum şaşırdım valla
3 aydır devam ediyorum 10-15 setler halinde haziran 1'de de başlıcam kısmetse
sonra doktora gitcem işte
ıykkkkkkkkk sümüklüyü çıkardı gene böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğkkkkkkkkk
ayy çok sevindim ballım tebrik ederim inşallah hafta sonuna kadar 1 kilo daha gider
canım tebrik ederim bu arada seni hamişmişsin gene
inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağına alırsın bebeğini yavrummmm
neskivikin iyi canımcım sen naparsın
senin ikizdi değil mi canım valla çok zor çocuk büyütmk
helede erkek çocuk daha yaramaz oluyor
ayyy okurken yoruldum hiçbirini yapamam valla
sen ye iç homini gırtlak sonra otu kotu iç zayıfla yok öyle yama canım ya yemesinler gırtlaklarına zucuk dur desinler
böyle şeylerle zayıflansaydı ufufufufuffu
olmaz canimama hıcıcemıyorum gecen esım zorladı dovecektı nerdeyse:18::18::18: ıc dıye hıc yogrt sut peynır tuketmıyorsun dıye1 yudum ıcmek ıstedım zorladı dıye dırek mıdem kalktı:)
kakoolu yu ıcıyorumbak o olurmu???
bende normalde oyleyım 12 de yer yatarım da sımdı dıyet formatındaya vucud um ondan dıyorum ne olacak dıye
ohh ohh bende melemen mı yapsam ama ekmek yerım amann dıyım ne olacak kepeklı drmsımmmmmdılekte benı dovermıs
ama ne yıyecegım ben yaa corba yaparım o kesınde e baskaaaaaaaaaaaaaa
Ben geldim....
cnm e öğrenmeden gır orda hangı dersı ıstıyorsan onun sorusunu cozebelırsın
[sıze=3]sonu tatliya baglanmis sevindim[/sıze]
kayinpederin nerden biliyoki uzun kaldigini :44:
:
ordanda yapıyorum ama yeterli olurmu ki sınava az kala , hep böyle çok az zaman varken çalışıyorum yaaa pişman oluyorum ama iş işten geçiyor o yüzden,acaba son yılların sorusunumu çözmek mantıklı yoksa daha geçmiştekimi canımaşırı soru var çünkü :18::18:
hadı ızlar herkese ıı gec ben kaçar
yanımda ya çok kalınca ne yaptığımı filan soruyor
yanindami canim sen bekar degilmiydin ya :26:
iyi geçer inşallah canım
Allah yardımcın olsun..
iyi geceler tatlım
közleme olur patlıcan közlemesinin kalorisi çok az.. yoğurtla birlikte yiyebilirsin doyurucu oluyor
bu arada abababa eet anneler kıyamıyorlar
suzaancım sende yazmışsın bana Allah kabul etsin orucunu canım inş.
bizim içinde dua et sınavlarımız iyi geçsin
s.a. kizlaar
mamalarim
kahve
sabah
2 büyük sosis,kirmizi biber,2 dil.beyaz peynir,2 yumurta beyazi ile yapilmis omlet
yarisini yedim
öglen
omletin kalan yarisi
ara
2 dilim kasar peyniri, kahve
aksam
salata ve firinda peynir (hani sinitzel varya onu düsünün ama yuvarlagi icindede sadece peynir var )
yarim bardak ice tee
2lt.kadar su
İnşallah canım sağol...Bi haftamız kaldıO değil de sen yeniden mi aşık oldun nedir??
Nerelerdesin bakayım sen
tmm kahvaltılık yapımm + patlıcan kozleyım fılann bıber fılan olmazmııı
kocısıme yenıden tutuldu mmm sankımmmmmmm ınsan sevdigi ile evlenırse böle olur ısteee:78::98::123::92: sonuc ta böyle olacakinşallahhhhh
Ayyyyy musmutlu ne güzel
inşallah günleriniz her daim güzel geçer pötüşüm
evlilik ne zaman senide bu karvna dahil etmenin zamanı geldi artıkın bebemmmmm
s.a. kizlaar
mamalarim
kahve
sabah
2 büyük sosis,kirmizi biber,2 dil.beyaz peynir,2 yumurta beyazi ile yapilmis omlet
yarisini yedim
öglen
omletin kalan yarisi
ara
2 dilim kasar peyniri, kahve
aksam
salata ve firinda peynir (hani sinitzel varya onu düsünün ama yuvarlagi icindede sadece peynir var )
yarim bardak ice tee
2lt.kadar su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?