hiç deme ya nasıl pişmanım bi bilsen
Yawru sen yulaf kepeğini kaç kaşık yiyordun?
Etkisini gördün mü?
canim sen dün doyma duygunu kaybetmissin galiba
ben bulduum
gel canim vereyim :94:
bak doyma duygunu aliip söööyle tepene yapistirdikmiiiihih birdaha kaybetmezsin
bidaha kaybedersen haberim olsuun
Evet senin sağlıklı beslenme şeklin farklı ama işe yaradığı kesin.
İpince olmuşun.
Karbonhidratların tadını alınca bırakması çok zor oluyor haklısın.
Biz burdayız canım destek istediğin kaa var.
Vayy keşke daha önce konuştuğumuzda başlayasaymışsın.
Gözünaydın canım, tebrik ederim. Bu arada sen ne iş yapıyorsun, nerden katılıyorsun foruma?kızlar reglim bitti,sabah banyo yaptım ve tartıldım..
geçen haftayla aynıyım yine ama üzülmüyorum çünkü regl döneminde içime canavar kaçıyo resmen
bu hafta yemek çok yemedim ama her gün mutlaka bi çeşit tatlı yedim,buna rağmen sabitteyim
haftasonu jillian'a dönüyorum yeniden,tatlı krizim de bitti kim tutar beni bu hafta??
dün geçen yıldan kalan bi gömleğim var onu giymiştim,geçen yıl onu giydiğimde tam oluyodu üstüme
hatta ütülemezsem içine giremiyodum,42 beden ve dün resmen içine düştüm
önünü katlasam olurdu o derece düşünün artık
iş çıkışı lcw'ye gittim,fuşya bi tunik beğendim ama bedeni yoktu,38'i alıp kabine gittim ama bissürü söylendim kendime
abartma en fazla 40 olur sana,içine giremeyecen bu dar zamanda uğraşma diye ama denedim veeeee....
süper oldu üstümde,resmen çığlık attım kabinde,esnek değil kumaşı normalde rahat etmek bi yana içine giremezdim 38 bedenin
ama girdim ve biraz pahalı olmasına rağmen aldım..yarın kızımın gösterisi var,giyinip gitcem incecik
Tembel, tembelllllllllll. Kalk çabuk ve işine git.ise gitmek istemiyoooooooooooom :84:
evde birsürü isim vaaaaaaarrr :84:
uykum vaaaaarr :84:
nevresimler degiseceeeeek :84:
kagit tabak bardak varda niye nevresim yok yaa
öyle iste cok mutluyum yani bugün
oooo çok sert
dün akşam telden okumuştum yazdıklarını, zaten dün akşam toparladım sayılır durumu, senin doyma duygumu bulup yerine koymam işe yaramış olabilir
Gözünaydın canım, tebrik ederim. Bu arada sen ne iş yapıyorsun, nerden katılıyorsun foruma?
Tembel, tembelllllllllll. Kalk çabuk ve işine git.
Gözünaydın canım, tebrik ederim. Bu arada sen ne iş yapıyorsun, nerden katılıyorsun foruma?
Tembel, tembelllllllllll. Kalk çabuk ve işine git.
benim wc her daim sıkıntılı canımmbence bu protein ödem attırıyor minderim.kendimi düşünüyorum 4 günde 3 kg. yağ veremem demi
yulaf kepeği tam ne diycektim dilommm,geveze cevap vermiş:82:Yawru sen yulaf kepeğini kaç kaşık yiyordun?
Etkisini gördün mü?
saol kuzum,ben de deniyeyim bakalımmm,not aldımm..meto durdu iyice..şaşırtayım birasssdoktor 4 yk. demişti ama ben 3 yiyebiliyordum acayip doyurucu bişey cnm.çok faydasını gördüm.
sadece 5 gün yaptım 1.200 verdim.ve hiç spor yapmadan.
ama o hafta sabahları activia yoğurt galeta kuru meyve öğlen salata haşlanmış patlıcan kabak
akşamda yoğurt yulaf kepeği fındık kuru meyve aralardada muhakkak taze meyve yedim.
bide yulaf kepeğini yoğurda kattıktan sonra 10 dk. beklet dedi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?