70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar reglim bitti,sabah banyo yaptım ve tartıldım..
geçen haftayla aynıyım yine ama üzülmüyorum çünkü regl döneminde içime canavar kaçıyo resmen
bu hafta yemek çok yemedim ama her gün mutlaka bi çeşit tatlı yedim,buna rağmen sabitteyim
haftasonu jillian'a dönüyorum yeniden,tatlı krizim de bitti kim tutar beni bu hafta??
dün geçen yıldan kalan bi gömleğim var onu giymiştim,geçen yıl onu giydiğimde tam oluyodu üstüme
hatta ütülemezsem içine giremiyodum,42 beden ve dün resmen içine düştüm
önünü katlasam olurdu o derece düşünün artık
iş çıkışı lcw'ye gittim,fuşya bi tunik beğendim ama bedeni yoktu,38'i alıp kabine gittim ama bissürü söylendim kendime
abartma en fazla 40 olur sana,içine giremeyecen bu dar zamanda uğraşma diye ama denedim veeeee....
süper oldu üstümde,resmen çığlık attım kabinde,esnek değil kumaşı normalde rahat etmek bi yana içine giremezdim 38 bedenin
ama girdim ve biraz pahalı olmasına rağmen aldım..yarın kızımın gösterisi var,giyinip gitcem incecik

mmeennnuuumm

uyanınca

cıleklı form cay

sabah

2 3 dılım ymrtalı sucuk 1 dılm cawdr ekmegı 1 kr kutusndan az byaz peynır 1 dılm kasar 3 sıyah 1 yesıl zeytın domates salatlk bıber

ara

5 6 badem yeslcay

oglen

k flaks (ewde yanıma alabılecegm bısı yoktu )

ara

5 6 BADEM YESLCAY

aksam

corba salata yogurt

ara

cok cok az dondurma

ise gitmek istemiyoooooooooooom :84:
evde birsürü isim vaaaaaaarrr :84:
uykum vaaaaarr :84:
nevresimler degiseceeeeek :84:
kagit tabak bardak varda niye nevresim yok yaa
öyle iste cok mutluyum yani bugün

Yawru sen yulaf kepeğini kaç kaşık yiyordun?
Etkisini gördün mü?

doktor 4 yk. demişti ama ben 3 yiyebiliyordum acayip doyurucu bişey cnm.çok faydasını gördüm.
sadece 5 gün yaptım 1.200 verdim.ve hiç spor yapmadan.
ama o hafta sabahları activia yoğurt galeta kuru meyve öğlen salata haşlanmış patlıcan kabak
akşamda yoğurt yulaf kepeği fındık kuru meyve aralardada muhakkak taze meyve yedim.
bide yulaf kepeğini yoğurda kattıktan sonra 10 dk. beklet dedi dr.

uyanınca

cıleklı form cay

sabah

2 3 dılım ymrtalı sucuk 1 dılm cawdr ekmegı 1 kr kutusndan az byaz peynır 1 dılm kasar 3 sıyah 1 yesıl zeytın domates salatlk bıber

ara

5 6 badem yeslcay

oglen

ara

5 6 BADEM YESLCAY

aksam

corba salata yogurt

ara

cok cok az dondurma

canim sen dün doyma duygunu kaybetmissin galiba
ben bulduum
gel canim vereyim :94:
bak doyma duygunu aliip söööyle tepene yapistirdikmiiii hih birdaha kaybetmezsin
bidaha kaybedersen haberim olsuun

oooo çok sert

dün akşam telden okumuştum yazdıklarını, zaten dün akşam toparladım sayılır durumu, senin doyma duygumu bulup yerine koymam işe yaramış olabilir

gerçekten tadını alınca bağımlılık yapabiliyolar ve bırakması çok güç oluo :26:

bi de yemeklerden sonra bi tatlı istio canım, bugünlük yiyeyım ya nolcak dıyosun sonra her yemekten sonra öyle şeyler çekio canımm, önüne geçemiyorum

iştahımın açıklığını bu defa kociş bile fark etti, sonra ben panik yapıp kılo konusunda çok konusmaya baslayınca, şu spor salonuna üyeliğin bittiği tarihten itibaren kilo konusunda konusmayı sana yasaklıyorum dedi emir büyük yerden

uyanınca

cıleklı form cay

sabah

ara

5 6 badem yeslcay

oglen

ara

5 6 BADEM YESLCAY

aksam

corba salata yogurt

ara

cok cok az dondurm

Gözünaydın canım, tebrik ederim. Bu arada sen ne iş yapıyorsun, nerden katılıyorsun foruma?

ise gitmek istemiyoooooooooooom :84:
evde birsürü isim vaaaaaaarrr :84:
uykum vaaaaarr :84:
nevresimler degiseceeeeek :84:
kagit tabak bardak varda niye nevresim yok yaa
öyle iste cok mutluyum yani bugün
Tembel, tembelllllllllll. Kalk çabuk ve işine git.

oooo çok sert

dün akşam telden okumuştum yazdıklarını, zaten dün akşam toparladım sayılır durumu, senin doyma duygumu bulup yerine koymam işe yaramış olabilir

aaa cok faydalidir canim bu ve bu
sabah öglen yedinmi acayip kilo verdiriyo
dilek sagolsun elleri dert görmesin bana 8 kilo verdirdi
bizde hocamizdan ögrendigimiz kadar elimizden geleni yapiyoruz

kızlar dun arka tarafta 60 tane feln bel hareketı yapmıstm smdı bel cewrem acıyo 60 bıle acıttı yane

Gözünaydın canım, tebrik ederim. Bu arada sen ne iş yapıyorsun, nerden katılıyorsun foruma?

Tembel, tembelllllllllll. Kalk çabuk ve işine git.

bi devlet dairesinde çalışıyorum tatlım,geçici olarak bitlis'te yaşıyorum,aslında vanlıyım ama mağlum deprem sonrası buraya gelmek zorunda kaldık eşime yakın olmak için
eşim hala vanda çalışıyo ve biz 7 aydır ayrıyız..yakın zamanda vana dönecez inşallah canım

bence bu protein ödem attırıyor minderim.kendimi düşünüyorum 4 günde 3 kg. yağ veremem demi
benim wc her daim sıkıntılı canımm3 kg yağ ni demek hatun? 3 kg yağ versen ebru şallı bacıya rakip olursunnnödemdir ödemmm
Yawru sen yulaf kepeğini kaç kaşık yiyordun?
Etkisini gördün mü?

yulaf kepeği tam ne diycektim dilommm,geveze cevap vermiş:82:
saol kuzum,ben de deniyeyim bakalımmm,not aldımm..meto durdu iyice..şaşırtayım birasss

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…