70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrik ederim canim esindende güzel iltifatlar almissin
sen bilirsin minem kaynanan gile götürmessen esin gücenecek
ben mesela annemden baskasina emanet edemiyorum cocugumu nebileyim etmedim simdiye kadar yoksa aklim onda kalir rahat edemem :26:
bilemiycem minem :26:

ben kaçıyorum arkadaşlar hayırlı cumalar herkese cümletennnnn
görüsürüz canim :80:
2 şehitmiş
ağlamak istiyorum zaten içim sıkılıyordu
çok üzüldüm çoook
köy basıp 10 kişiyi kaçırmışlar bir yerdede
bende cok üzülüyorum icim parcalaniyor sonra diyorum ben bukadar üzülürken aileler napiyo yine agliyorum diyorum cocuklarimizi el bebek gül bebek büyütüyoruz bi cöpden sakinirken pisligin teki gelip onu senden aliyor cocuklarindan esinden annesinden babasindan kötü oldum ben ya
regl olmuşummmm
şişlik ondan sanırımm:26:
ondan olabilir minderim

zerram seni cok merak ediyorum eger telefondan okuyorsan altda sadece ismini görsem yeter yazamassanda

Suuzzziimm oy sen benş merak mı ettin düüünn

Kız benim aklımda burada kaldı, yalnız mezuniyet öncesi hakan beyin annesi sayesinde +500 olduk

Neye niiyet neye kısmet di mi

Sen ne yaptın suzim, bu hafta en az 1 kilo verecektik, seninle ama çok katılamadım foruma:18:

ay ben bildirim yapmayi unuttum ya iyiki hatirladin bebis
dün seni bütün kizlar merak etti bebegim hakana kactin sandik
olsun ilk kez gidiyorsun bebegim simdi birde orda yemezsen ay ne kibirli müstakbel gelinim derdin belki mecbur yemen lazimdin
güzel gecmezsine cok sevindim
benim halen reglim bitmedi daha bebegim ya :26:

Ayy ama böyle aksilikler olmasın yaaa, en azından 60lara ineyim sonra olsun böyle önemli şeyler

Kaçıncı gündesin suzii
:26:

Son düzenleme:
kilo bildirimim:
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 73.6
bu hafta: 74.0
gelen :400 gramm
tomplam giden: 2.3
hedef: simdilik 65

herzaman olmaz herhalde birde kadin diyormus cok sevdim buseyi oglum yine gelsin diye yandin ozaman

8inci gün oldu bebegim

haftaya hakan bize geliyor suzim annemle tanışmaya, ondan sonra da birgün annecikleri tanıştırma gibi bi planımız var

Suzi ben normalde 4 gün adet oluyordum ama geçen 2 ay boyunca bak dilo şahit 8gün sürdü

Kafana takma tatlım bence anormal bi durum yoktur, bu konuda sıkıntı yapma olur mu

Canım bence eşinin kalbini kırma. Birşey olduğunda suçu sende bulmasın.

Bende asla gitmek istemezdim şimdiden düşünüyorum da...

Ayrıca bence yatıya kalman daha iyi olur kızın için. En azından kayınvalidene bırakmazsın çocuğu.

Kendinde orda olup bakarsın. Hem kızının düzeni bozulmaz hem eşinin kalbi kırılmaz.

Sen biraz sıkılacaksın ama bi hafta sonu idare etceksin artık

öz kayınvalidem vefat etti eşimin baba tarafından akreabaları başka memleketteler diğer kayınvalidem oraya ne zaman gitsek(aslında çok iyidir)çokda severim kendisini ama pisikobaskı yapar misal bugün şuraya gidelim der günlük planların alt üst hiç beklemediğin anda aaaa bide bakmışssın misafir çağırmıştır eee anne evde biz varız bizde ayda yılda bir geliyoruz neyse canı sağolsun :) o gün bir emir vermediyse bizde gezmek falan istesek dudak altından siz bilirsiniz...ve iki gün güldüğünü göremezssiniz.öz gelinini akşam saatindede uyansa yazık yorgun bırakın uyusun bize gelince hadi ama aaaa bu saate kadar birileri gelecek şimdi eltimin uyuduğu gün bayram günü benim biraz geç kalktığımsa tatilde misafirlik günüm :) canları sağolsun hepsini çok seviyorum bana onu alma bunu yapma der ama eltime diyemez çünkü kaynım bunun önünü kesdi herkesin kesesi kendine anne diye benim önümde söyledi ağzım açık kaldı üzldümde ama anne bu yaaa!
neyse bunlar umurumda bile değil geçeeer gider gelelim asıl konuya kızım orada henüz üç yaşındayken bir buçuk gün aç kaldı açlıkdan ağladı uyumadı ertesi gün zatüre başlangıcı hastahaneye kaldırdık!şimdi çok sorular gelir aklınıza babası nerdeydi sen nasıl dışardan birşeyler almadın gibi ama açıklayamam olaki tanış birine rastlar hiç kalpler kırılsın istemem şimdi kızım iyi allaha şükür beş yaşında bağaşlayan ALLAH bağışlıyor :) üç günlük dünya için kimseyi incitme boş ver bana sorarsan git arkadaşım yaaa daha neler neler ama sevmiyorum anlatmayı bunları senin için yazdım sadece
gitki mahcub olan sen olma gitki kocanın gözünde sen zirve ol o zaman daha fazla önemseyecekdir sözlerini çünkü şimdi sen ne söylersen söyle onlar anne babası parmağını kesip atamayacağı gibi onlarıda atmaz sen annen baban için ne istiyorsan oda aynısını istemekde haklı ama gerçekden dediğin gibi zarar görüyorsan gittiğinde bir iki tekrardan sonra sana hak verecekdir çünkü nasihat değil musibet(ALLAH KORUSUN TABİİ)erkeklere görünür

Kızlaaaar size de oluyor mu bilmiyorum ama tartıda + gördüğüm zaman, ne saç baş yapıyorum, ne makyaj yapıyorum... Böyle bi kendimden soğuma durumları oluyor 89ken nasıl yapıyormuşum ki acaba

merhaba çıtırlar

yemeğimi yedim geldim, gerçi buna yemek yemek denirse çünkü resmen sofradakileri sömürdüm, ağzıma sokuşturdumm yine gözüm döndüü, pöööööffff

siz iyisinizdir inşşş

selam kızlar....
moralim çok bozuk, nefessiz kalıyorum...
yine şehit yine acı, yine yanan yürekler...
kim der ki kayseride patlama olacak şehit vereceğiz
terör artık her yerde malesef...

muş vartoda sivilde sokak ortasında sırtından vuruldu bir astsubayımız da...
iş çıkışıkı evine gidiyordu karısı yemeğini hazırlamış onu bekliyordu belki de
geçen sene hakkari yüksekovada da yine sivilde iki tane uzman çavuşu işlerine giderken şehit etmişlerdi..
nasıl bis sistemdir bu askeri,polisi doğuya gönderiyorsun ama orada yaşamak için onlara gerekli şartları sağlamıyorsun lojman vermiyorsun
sivilde otururyor ve yine sivilde sivil kıyafetlerle şehit oluyorlar ne için kimin için???????
ama okadar duyarsız ki milletimiz seslerini çıkarmaları isyan etmeleri için 23 şehit vermemiz gerekiyor sanırım geçen seneki gibi
tek haneli sayıları umursamıyor kimse...

tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun, allah ailelerine dayanma güvü versin....amin......

iyi fikir hakanda heycanlidir simdi
ben ankaradayken teyzemin kizi erkek arkadasiyla tanisdirdi beni oglani korkutup durdum aha enistem görecek simdi yok benzetmissim diye diye
cadisin sen diye birsürü laf ediyordun birde avukat müstakbel enistemiz cok konuskan
teyzem aradi teyzemin kizida erkek arkadasiyla tanisdiriyor simdi o cok konussan oglan sus pus oldu ya evet teyze tamam teyze diye birde kizardi sanki o laf yetistirenin yerine baska biri geldi
hakan annenle bulusdugunda anlat bizede busecim cok eglenceli oluyor

sagol bebegim normalde bende 4 günü gecmezdin ama ben normalikden cikdim suan

kimde olmuyorki ve hatta nasıl olsa hiç bir işe yaramıyor diye buzdolabında teselli arıyorum :)) teselliiii buzdalabı köşelerinde aklım hep ekmek arası bişeyleriiindeeee çıtırlarda muhabbbeeet neşe yeriiinde yediiim ağladım yemediiim ağladııım!ahh ah eski ve çok güzel zafer peker şarkısı :)

Hoşgeldin bebek bildirim yapıp listeye gelsene

Monacım sende hoşgeldin seni burada görmek ne güzel fıstığıımm

hiç bir nedeniii yok :) oynamak göbüş atmak istiyoruuuuum ohh oh yandan yallah şefffer yalllah dınınını nını nını nı!oh oh üç sağ BEŞ SOLA
kız okuyun beni ayol çarpıldım mı ne?ALLAH korusun :)

Valla o bu konudan bahsdemiyor bile, pazar günü mezuniyet için beni almaya gelcek, o zaman ilk kez karşılaşcaklar annemle onun için bile çok heyecanlı zavallı

heeey utandırmayın beniiii :& kızlaaar bende siziii çok beğeniyoruum tşk :)

Hoşgeldin bebek bildirim yapıp listeye gelsene

Monacım sende hoşgeldin seni burada görmek ne güzel fıstığıımm

canım ben lısteye gırmeyelı aylar yıllar oldu, kendi çapımda devam edıorum ozmndan beri, boyle ıyıyım şimdilik ama baktım ipin ucu iyice kacıo o zmn kontrol altında kalayım diye gelebılırm, şimdilik takipteyim sadece

sen elbise işini naptınn, koydun mu foto merak edıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…