tebrik ederim canimbaşlangıç:74
geçen hafta:65.9
bu hafta:65
giden:900 gr.
toplam giden:9
hedef:60
şehidimize allahtan rahmet,yakınlarınada sabırlar diliyorum.çok zor.
yaralılarda bi an önce sağlığına kavuşsunlar inşallah.
terörü kınıyorum.lanetliyorum.
ya kızlar ben cumaları ekside çıktıktan sonra hafta sonu kaçamaklarının ardından pazartesiye tekrar artıyla dönüyorum.sonra bi başlıyorum diyete.cumaya kadar sıkıyom kendimi.Allahtan veriyom hee.anlıcanız benim diyet 5 gün sürüyo.hafta sonu biyerlere gidince,yada birileri gelince iş değişiyo.cumaları artıda çıkmıyom ama pazartesileri artıdayım hepneyse bunada şükür.
kilo verenleri kutluyorum canlar.veremeyenlerinde daha dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum.dikkat edince gidiyor kızlar.
akşam eşim dediki 18 lik kız gibi olmuşun maşallah 2 çocuktan sonra dedi.sevindirik oldum.dedim daha dur sen 5 kilo daha vercem.esas o zaman gör sen beni...
sen bilirsin minem kaynanan gile götürmessen esin gücenecekkızlar bişey paylaşcam sizlerle
biz yarın arabanın bakımı için mersine gideceğiz
sabahın 7sinde yola çıkacağız arabayı servise verip mersinde dolaşacağız
mersin yolu üzerinde biilçedede kayınvalidemler var
mersine kızımı götürmek istemiyorum sıcakta rezil oluyor çocuk
arabada serviste olunca nasıl olcak bilmiyorum
buraya anneme bırakmak istiyorum
eşimde benim annemler hiçmi görmeyecek çocuğu diyor
kayınvalideme bıraksam aklım onda kalacak
hem çok rahat terlemiş üşümüş düşmüş falan hiç önemsemez
bide çocuğun ne düzenini biliyor nede dilinden anlar
ben ona şu saatte yedir, uyut kalkınca terlediyse havlu koy falan desem yanlış anlar
akşamda orda yatalım diyor eşim o ilçeyle bizim ilçe arası 40 km falan
ne gerek var yatmaya diyorum yanlış anlayacaklar hiç kalmıyoruz orda diyor
ama kalırsamda bütün haftasonum gidiyor
içim sıkılıyor bunları düşünmekten
ben bide herşeyi kafamda planların belirsizlik olunca içim rahat etmiyor
en son eşime sen karar ver ben uyarım dedim ama kızımı napcam onu düşünüyorum
:97::97::97::97::97::97::97:
görüsürüz canim :80:ben kaçıyorum arkadaşlar hayırlı cumalar herkese cümletennnnn
bende cok üzülüyorum icim parcalaniyor2 şehitmiş
ağlamak istiyorum zaten içim sıkılıyordu
çok üzüldüm çoook
köy basıp 10 kişiyi kaçırmışlar bir yerdede
ondan olabilir minderimregl olmuşummmm
şişlik ondan sanırımm:26:
Suuzzziimm oy sen benş merak mı ettin düüünn
Kız benim aklımda burada kaldı, yalnız mezuniyet öncesi hakan beyin annesi sayesinde +500 olduk
Neye niiyet neye kısmet di mi
Sen ne yaptın suzim, bu hafta en az 1 kilo verecektik, seninle ama çok katılamadım foruma:18:
ay ben bildirim yapmayi unuttum yaiyiki hatirladin bebis
dün seni bütün kizlar merak etti bebegim hakana kactin sandik
olsun ilk kez gidiyorsun bebegim simdi birde orda yemezsen ay ne kibirli müstakbel gelinim derdin belkimecbur yemen lazimdin
güzel gecmezsine cok sevindim
benim halen reglim bitmedi daha bebegim ya :26:
Ayy ama böyle aksilikler olmasın yaaa, en azından 60lara ineyim sonra olsun böyle önemli şeyler
Kaçıncı gündesin suzii
:26:
herzaman olmaz herhaldebirde kadin diyormus cok sevdim buseyi oglum yine gelsin diye yandin ozaman
8inci gün oldu bebegim
kızlar bişey paylaşcam sizlerle
biz yarın arabanın bakımı için mersine gideceğiz
sabahın 7sinde yola çıkacağız arabayı servise verip mersinde dolaşacağız
mersin yolu üzerinde biilçedede kayınvalidemler var
mersine kızımı götürmek istemiyorum sıcakta rezil oluyor çocuk
arabada serviste olunca nasıl olcak bilmiyorum
buraya anneme bırakmak istiyorum
eşimde benim annemler hiçmi görmeyecek çocuğu diyor
kayınvalideme bıraksam aklım onda kalacak
hem çok rahat terlemiş üşümüş düşmüş falan hiç önemsemez
bide çocuğun ne düzenini biliyor nede dilinden anlar
ben ona şu saatte yedir, uyut kalkınca terlediyse havlu koy falan desem yanlış anlar
akşamda orda yatalım diyor eşim o ilçeyle bizim ilçe arası 40 km falan
ne gerek var yatmaya diyorum yanlış anlayacaklar hiç kalmıyoruz orda diyor
ama kalırsamda bütün haftasonum gidiyor
içim sıkılıyor bunları düşünmekten
ben bide herşeyi kafamda planların belirsizlik olunca içim rahat etmiyor
en son eşime sen karar ver ben uyarım dedim ama kızımı napcam onu düşünüyorum
:97::97::97::97::97::97::97:
kilo bildirimim:
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 73.6
bu hafta: 74.0
gelen :400 gramm
tomplam giden: 2.3
hedef: simdilik 65
haftaya hakan bize geliyor suzim annemle tanışmaya, ondan sonra da birgün annecikleri tanıştırma gibi bi planımız var
Suzi ben normalde 4 gün adet oluyordum ama geçen 2 ay boyunca bak dilo şahit 8gün sürdü
Kafana takma tatlım bence anormal bi durum yoktur, bu konuda sıkıntı yapma olur mu
merhaba çıtırlar
yemeğimi yedim geldim, gerçi buna yemek yemek denirse çünkü resmen sofradakileri sömürdüm, ağzıma sokuşturdummyine gözüm döndüü, pöööööffff
siz iyisinizdir inşşş
iyi fikir hakanda heycanlidir simdi
ben ankaradayken teyzemin kizi erkek arkadasiyla tanisdirdi beni oglani korkutup durdum aha enistem görecek simdi yok benzetmissim diye diye
cadisin sen diye birsürü laf ediyordun birde avukat müstakbel enistemiz cok konuskan
teyzem aradi teyzemin kizida erkek arkadasiyla tanisdiriyor simdi o cok konussan oglan sus pus oldu ya evet teyze tamam teyze diye birde kizardisanki o laf yetistirenin yerine baska biri geldi
hakan annenle bulusdugunda anlat bizede busecim cok eglenceli oluyor
sagol bebegimnormalde bende 4 günü gecmezdin ama ben normalikden cikdim suan
öz kayınvalidem vefat etti eşimin baba tarafından akreabaları başka memleketteler diğer kayınvalidem oraya ne zaman gitsek(aslında çok iyidir)çokda severim kendisini ama pisikobaskı yapar misal bugün şuraya gidelim der günlük planların alt üst hiç beklemediğin anda aaaa bide bakmışssın misafir çağırmıştır eee anne evde biz varız bizde ayda yılda bir geliyoruz neyse canı sağolsun :) o gün bir emir vermediyse bizde gezmek falan istesek dudak altından siz bilirsiniz...ve iki gün güldüğünü göremezssiniz.öz gelinini akşam saatindede uyansa yazık yorgun bırakın uyusun bize gelince hadi ama aaaa bu saate kadar birileri gelecek şimdi eltimin uyuduğu gün bayram günü benim biraz geç kalktığımsa tatilde misafirlik günüm :) canları sağolsun hepsini çok seviyorum bana onu alma bunu yapma der ama eltime diyemez çünkü kaynım bunun önünü kesdi herkesin kesesi kendine anne diye benim önümde söyledi ağzım açık kaldı üzldümde amaanne bu yaaa!
neyse bunlar umurumda bile değil geçeeer gider gelelim asıl konuya kızım orada henüz üç yaşındayken bir buçuk gün aç kaldı açlıkdan ağladı uyumadı ertesi gün zatüre başlangıcı hastahaneye kaldırdık!şimdi çok sorular gelir aklınıza babası nerdeydi sen nasıl dışardan birşeyler almadın gibi ama açıklayamam olaki tanış birine rastlar hiç kalpler kırılsın istememşimdi kızım iyi allaha şükür beş yaşında bağaşlayan ALLAH bağışlıyor :) üç günlük dünya için kimseyi incitme boş ver bana sorarsan git arkadaşım yaaa daha neler neler ama sevmiyorum anlatmayı bunları senin için yazdım sadece
gitki mahcub olan sen olma gitki kocanın gözünde sen zirve ol o zaman daha fazla önemseyecekdir sözlerini çünkü şimdi sen ne söylersen söyle onlar anne babası parmağını kesip atamayacağı gibi onlarıda atmaz sen annen baban için ne istiyorsan oda aynısını istemekde haklı ama gerçekden dediğin gibi zarar görüyorsan gittiğinde bir iki tekrardan sonra sana hak verecekdir çünkü nasihat değil musibet(ALLAH KORUSUN TABİİ)erkeklere görünür
Hoşgeldin bebek bildirim yapıp listeye gelsene
Monacım sende hoşgeldin seni burada görmek ne güzel fıstığıımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?