- 5 Kasım 2010
- 5.206
- 30
- 358
haklısın aslında 1 gün sabahtan akşama kadar yanlarında kalacak aslındacnm anlıorum senn tedırgınlıgını
ama esının dedıgı gbı onlarda aılesı
bırak bır gun cocugunn duzenı bozulsun
ama onlarda bırazcık olsa gorsnler torunlarını
yatıyada kal derım
ne kadr kendımızı uzak tutuosak okdar araya mesafe kalıo
ama tabı enn ıısını sen blırsın cnm
yatıya kalmayıda eşim karar versin
oda çok istekli değil aslında ama çaktırmamaya çalışıyor
aslında tafra yapmadı eşim canımcanım eşin bu kadar tafra yaptıysa,tamam de herşeye..bıdığa bişey olursa eşinin kafasının etini yee..sen sonuçta yaşanacak manzarayı düşünüyorsun ve endişe ediyorsun..işallah güzel geçer haftasonuu
yapsaydı hiiiç gidesim gelmezdi
bende biliyorum beklerler, kalmamızıda isterler ama eşimde çok istekli değil
herzaman ben derim bu hafta gidelim diye
ama pazar günü öğlen gider akşam döneriz
buraya geldiğimizden beride öyle, gece yatmıyoruz
ama eşimde beklerler diyor
busefer cumartesi gidince kalmamız gerekir diye algılıyor hoş onlarda kalın diye baskı yapacaktır
ben hem yatmak istemiyorum hemde kayınvalideme kızımı nasıl emenet edeceğim bilmiyorum
ben eşimi bişekilde ikna ederim canımdasen bilirsin minem kaynanan gile götürmessen esin gücenecek
ben mesela annemden baskasina emanet edemiyorum cocugumu nebileyim etmedim simdiye kadar yoksa aklim onda kalir rahat edemem :26:
bilemiycem minem :26:
bu sefer kayınvalidegile ne diycez
yol üstü olunca mecbur uğrayacaz
gökçe nerde diyecekler bende bilmiyorum yaaaa napsam
sen hala doktora gitmedin yaaa suzimkilo bildirimim:
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta: 73.6
bu hafta: 74.0
gelen :400 gramm
tomplam giden: 2.3
hedef: simdilik 65
aslında eşime diyorum bak yanlış anlama kalmak istemediğimden değil ama zaten sabahın 7sinde gidiyoruz bide kalırsak bütün haftasonumuz gidecek diyorumCanım bence eşinin kalbini kırma. Birşey olduğunda suçu sende bulmasın.
Bende asla gitmek istemezdim şimdiden düşünüyorum da...
Ayrıca bence yatıya kalman daha iyi olur kızın için. En azından kayınvalidene bırakmazsın çocuğu.
Kendinde orda olup bakarsın. Hem kızının düzeni bozulmaz hem eşinin kalbi kırılmaz.
Sen biraz sıkılacaksın ama bi hafta sonu idare etceksin artık
oda hak veriyor ama onlarada ayıp olacak diye arada kalıyor biz mersine giderken bırakcaz canım sabah gidip akşama döneceğiz oraya
akşamda orda kalacağız kalırken kızımın yanında olacağım yaniii
böyle zatürre falan deyince iyice korkttum yahuugitki mahcub olan sen olma gitki kocanın gözünde sen zirve ol o zaman daha fazla önemseyecekdir sözlerini çünkü şimdi sen ne söylersen söyle onlar anne babası parmağını kesip atamayacağı gibi onlarıda atmaz sen annen baban için ne istiyorsan oda aynısını istemekde haklı ama gerçekden dediğin gibi zarar görüyorsan gittiğinde bir iki tekrardan sonra sana hak verecekdir çünkü nasihat değil musibet(ALLAH KORUSUN TABİİ)erkeklere görünür
bende hiç bideğişiklik olmuyorKızlaaaar size de oluyor mu bilmiyorum ama tartıda + gördüğüm zaman, ne saç baş yapıyorum, ne makyaj yapıyorum... Böyle bi kendimden soğuma durumları oluyor89ken nasıl yapıyormuşum ki acaba
aynen devam makyaja süse
hoş zaten makyaj falan dediğimde accık far, kalem
ne desem bilemedim canımselam kızlar....
moralim çok bozuk, nefessiz kalıyorum...
yine şehit yine acı, yine yanan yürekler...
kim der ki kayseride patlama olacak şehit vereceğiz
terör artık her yerde malesef...
muş vartoda sivilde sokak ortasında sırtından vuruldu bir astsubayımız da...
iş çıkışıkı evine gidiyordu karısı yemeğini hazırlamış onu bekliyordu belki de
geçen sene hakkari yüksekovada da yine sivilde iki tane uzman çavuşu işlerine giderken şehit etmişlerdi..
nasıl bis sistemdir bu askeri,polisi doğuya gönderiyorsun ama orada yaşamak için onlara gerekli şartları sağlamıyorsun lojman vermiyorsun
sivilde otururyor ve yine sivilde sivil kıyafetlerle şehit oluyorlarne için kimin için???????
ama okadar duyarsız ki milletimiz seslerini çıkarmaları isyan etmeleri için 23 şehit vermemiz gerekiyor sanırım geçen seneki gibi
tek haneli sayıları umursamıyor kimse...
tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun, allah ailelerine dayanma güvü versin....amin......
sen eşinden dolayı daha çok etkileniyorsunudur
bitane yazı vardı biara
nasılsın diye soruyorlar
şehidin kızkardeşi gibiyim diyor
allah sabır versin diycem ama bu ülkede teröriste daha çok değer verildiği görüldüğü için nasıl sabırlı olacaklar
bizde kalmadı sabır ailelerine ne diyebiliriz
artık doğusu batısıda kalmadı bu işin kayseride hiç umulurmuydu
yazık allaha havale ediyorum o pislikleri, pislik demekte az kalırda işte
canım kime cevap yazdığın belli olmuyor bu şekildekimde olmuyorki ve hatta nasıl olsa hiç bir işe yaramıyor diye buzdolabında teselli arıyorum :)) teselliiii buzdalabı köşelerinde aklım hep ekmek arası bişeyleriiindeeee çıtırlarda muhabbbeeet neşe yeriiinde yediiim ağladım yemediiim ağladııım!ahh ah eski ve çok güzel zafer peker şarkısı :)
yazılan mesajın altında alıntı ile cevapla var ona tıklardan alıntılarsın yandaki kutucuğa tıklarsan toplu alıntılarsın
belki bilmiyorsun diye söylüyorum yanlış anlamada