Günaydııın Dobiçleeer
Nora : Canım noldu birden bire sana böyle. Toparla kendini. Hakanın seni ilk gördüğünde verdiği tepkiyi hatırla.
Başlamışken ne güzel kilolara veda etmeye bu şekilde bozma.
ayyyy ne güzel hemen oraya gelelim canımya bunaldık bu kış hiç bitmedi istanbulda pofffffffffff
şurda kala kala 3 ay kaldı yaz yaşıcamız oda yarısı bahar zaten ağustosda soğuyo 15den sonra
canım az evel albümüne baktım ne kadar fark varmış ya öyle
sanki ablan gibi duruyor 86 kiloyklen birden doğumdan çıktığım halim aklıma geldi 2010 temmuzda bende 86ydım
ne çirkin duruyordum
bu arada son resimin mi sarı ssaçlı olan sanki meryem uzerlinin kız kardeş versiyonu gibisin
iyiyim ben canım hala devam ediyor sıokıntım ama geçer
sende üzme kendini hepimiz geçtik bu aşmalardan
hiç unutmuyorum birgün şubat sonlarıydı heralde kilo veremiyom diye dert yanıyodum kısçeler durdu helan diye
ogğn ertesi gün sşinirden hep yedim sonra dedim napıyosun sen manyakmısın eskş halni düşün bişrde şimdiki halini
nekaa fark var kendime geldim ertesi gün başladım tekrar ve vücudumun meğerse şoka ihtiyacı varmış
ben çok düzenliydim sadece cuma günleri 2 kare çiko cısım vardı diğer günler çok uydum
çok düzenli gittiğimden kilo vermem durmuştu şok oldu ogün benim için ertesi günden sonra vermeye başladım
seninde o kaynananın yedirdikleri şok olsun bugünden itibaren devam tatlım daha var yolun
60 inecen öyle yok yağma buraya giriş bedava çıkış sorunlu
cokkk tsk edermayyyy ne güzel hemen oraya gelelim canımya bunaldık bu kış hiç bitmedi istanbulda pofffffffffff
şurda kala kala 3 ay kaldı yaz yaşıcamız oda yarısı bahar zaten ağustosda soğuyo 15den sonra
canım az evel albümüne baktım ne kadar fark varmış ya öyle
sanki ablan gibi duruyor 86 kiloyklen birden doğumdan çıktığım halim aklıma geldi 2010 temmuzda bende 86ydım
ne çirkin duruyordum
bu arada son resimin mi sarı ssaçlı olan sanki meryem uzerlinin kız kardeş versiyonu gibisin
:[/FONT][/B]
Günaydııın Dobiçleeer
Nora : Canım noldu birden bire sana böyle. Toparla kendini. Hakanın seni ilk gördüğünde verdiği tepkiyi hatırla.
Başlamışken ne güzel kilolara veda etmeye bu şekilde bozma.
Neskuik : Canım burdada hava berbat. Ve yarın kardeşimin nişanı var açık alanda inşallah yağmur yağmaz
Hasrettt : Canım baktım fotoğraflarına acayip bi değişiklik var. Yüzünden belli zaten çok net. Çok güzel olmuşsun böyle.
Kimsenin verdiği kilolar geri gelmesin inşşşşaalllllaaah
Dilek : Ellerine sağlık canım liste çok güzel olmuş.
Kilo verenleri tebrik ediyorum. Betüüüül tebrikler birinci olmuşsun bu hafta hastanelerde kaçamaklarara rağmen
Valla yediğim zaman öyle bi güvenim sarsılıyorki nesli
ay anlamadım ki esincim bende
Sinir oldum kendime :26:
Haftasonu diye mi böyle oldu acaba :44::44:
Hala toparlanmak için şansın var. Pazartesiye kadar biraz hafif yersen kaçamakların kalorisini bastırmış olursun
Pazartesi de diyetine devame dersin. Silkin ve kendine gel Busee!
Nazar değdi sana çok güzel kilo veriyosun diyeye..
bozma moralini artık olan olmuştur canım pişmanlık yaşamıycaksın yaşadaklarından
bitti gitti önüne bak artık ufufuuuu patlatırım hjeeeeeeeeee
Ayyy nesli şu an ki vicdan azabı ve şişkinlik sende olsa beni anlardın bebeğim, ama sen çıtırsın artık maşallah
ahaahghhahah yavrum bebeimmmm hepimşiz yaptık senin yaptıklarını
aynı pişmanlıkları yaşadık lakin arkaya bakmadan yürümesinide bildik sende zatn güzel kilo veriyon yavru meton hızlı
bunlarda nazarlığın olsun
sabret yavrum bayrama az kaldı
3 gün sen ozamana 10 kiloyuda patlatırsın
yapabilirim di mi yaa , yaparım yaparım, bende sizin gibi kilo vericem , yaparım ben bunu,
Açıkçası kimse yanlış anlamasın ama ben nazara çok inanırım, son haftalarda çok güzel kilo veriyordum ve birden iştahım açıldı
Bi de bizim bi komşu var onun gözü göz değil hani
Düzelicem canım, haftasonu değil ki ben çarşambadan beri, 3 gündür akşamları doymak bilmiyorum
kızlar bısı sorcm sıze
teknosada laptplar bugun cok ındırıme gırmsler
bıdaha teknosadan bısı almıcm dıodum ama almayı dusunuorum yne
sızce nasıldırlar
700 bıle war kı ben onu dusunuorum
karrsız kaldm alsamm mı almasmmı
bıde foto makınesı
oda 450 feln sanırsam:18:
Neslim çoook çook sağol bebeğim , kendime getirdin beni, bu hafta senin yüzünü kara çıkarmicam sana söz veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?