70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dilekkk napan yavruuuu aşağıda
gel yamacıma
canım sıkılıyorrrr poff gene hava kapalıııı

neden canın sıkılıyor canım benim bizler varız bakk ne güzell dobiç dobiçç

ama dilekk dahaa çıtır o göze daha çookk hitap ediyorrr

inş bizlerde onun gibi azimli oluruzda şu kilolardan kurtuluruz

ee neler yaptınız ben yokken

bu aradaa benim aşk böcüğü ikiz kardeşim vardı buralarda nerdeki hiç girmiyor foruma kızlar bilgisi olan varmı ki nick ay_nil di ama ismini bilmiyorum :18:

AY_NİL GELL DE KIZ AZCIK TOPİĞİ AŞK KOKUTALIMM

ben begendm cnm
ama bnce aksamkı kayısıyı yemelısın
yoksa ılerleyen saatlerde cok fena acıkıyo ınsan

ne alaka canım aşağıda baktıgımda dilek vardı sadece oyüzden ona seslendim
sizide görseydim seslenirdim oyüzden bebeimm

ben begendm cnm
ama bnce aksamkı kayısıyı yemelısın
yoksa ılerleyen saatlerde cok fena acıkıyo ınsan

teşekkür ederim canım yorumun için

belki dememin sebebi şeydi eşim sabahçı oldumu iş konusunda,erkenden yatıyoruz akşamları o yüzden , ama gece geç vakte kadar oturursak muhakkak yerim

senin menünü beğenecektim ama muzlar dan korktuğum için yorumsuz kaldım canım benim muz diyette olmaması gereken meyvelerden değilmiydi yanlışmı biliyorum :44:

günaydın kızlar

c.tesi gününün bütün heyecanını ve kıpırtısını alan kapalı bi ankara havasından herkese merhaba

masamda bi sürü iş beni beklio, buralardayım, herkese bu havaya ragmen güzel haftasonları

ayyyy ne güzel hemen oraya gelelim canımya bunaldık bu kış hiç bitmedi istanbulda pofffffffffff
şurda kala kala 3 ay kaldı yaz yaşıcamız oda yarısı bahar zaten ağustosda soğuyo 15den sonra

gel neskuikim gel warya sıcaktan yanıyor dışarısı..1 tane bulut yok hawada..

hı hı oleydı sanırsam :18::18:
cok sewıorum bn muzu
ewde de tek kalmıstı bozulacaktı dedım yıyımde bıtsn

ne alaka canım aşağıda baktıgımda dilek vardı sadece oyüzden ona seslendim
sizide görseydim seslenirdim oyüzden bebeimm

yok canım benim kötü anlamda söylememiştim ben canım benim

ama şimdi tekrar okuyunca yazdığım yazıyı yanlış yerede kayabiliyor ama gerçekten o manada sölememiştim yoksaa sen hepimizi seversin ben sadece kendimle dalga geçmek için ,dileğe güzel söz olsun (yanlış anlama dileğim gerçekten çıtırsın valla fotolardan sonra cillop gibisin beyaz pantolon yakışmış )diyee yazdım o yazıyı yoksa kimseyle bir sorunum yok hem dileği hem seni çok severim çok yardımınız dokundu bana iyilikleri asla unutmammm canımın içi

hı hı oleydı sanırsam :18::18:
cok sewıorum bn muzu
ewde de tek kalmıstı bozulacaktı dedım yıyımde bıtsn

sorma canımm yaa o konuda bende biraz şikayetçiyim ,sürekli evde bişiler yapıyorum,örn;biber kızartma yaptım yoğurtlu kaç günden beri atalanıyor buzdolabında sofraya koyuyorum yenmiyor,dedim kendi içimden ahh diyette olmasam bir öğlen çayın yanında mideye hüpletmiştim ben onuuu amaa demekki neymiş bu evde bütün artıkları ben yiyormuşum ziyan olmasın diye sonrada gelsin kilolar valla bunu diyete başladığımda daha iiyi anladım canım benim ,bazen çok üzülerek atmak zorunda kalıyorum :18 yüzden anlayabiliyorum senin durumunuda

bn hafta sonları pasta borek yapıroum
sadce tadına bakıorum yıyemıorum
ahh ahh rejmde olmıcktm

bn hafta sonları pasta borek yapıroum
sadce tadına bakıorum yıyemıorum
ahh ahh rejmde olmıcktm

yok şekerr boşver sakın yeme bak fotolarına baktımda gerçekten çok yol katetmişsin ve şimdi daha çıtı pıtısın azcık göbektende verdimmi süpersin bu arada kırmızı elbisene bayıldım sana çok yakışmış

inş çıtır olduğumuzda kiloyu korumaya geçtiğimizde onlardanda azar azar yiyebiliriz canım ,o günlere bir an önce kavuşmak istiyorum

heheheh cook tsk ederm :))))

nasılsınız bakalım gecmıse bakamadan gıdecegım ck ısım var aksam ugrarım ınsl..sayfalar dolmus gene gece eltımde kaldımyazamadımda aksam menusunu gercı yemedımde aksam 2 tane top yedım 7 gıbı o kdr:))

sabah 9 da 1 brdk suyumu ıctım

10 da 1 dılımbeyaz ekmek(eltım de yoktu cavdar&kepek ekmegı ondan)
-yarım yumurta haslaması+1-2 dal maydonoz dere otu
-3 catal melemen
-1 bardak sekrsız cay

ardında evıme gelmekıcın arabayı kullnmadan 30 dk yolu 45 dk da geldım cunku yolu yarıladım ve eltımde bırseunuttugumu farettım

ve st 14:00 de dernek tolantısı var carsıda ıslerım varr

dernek ıcın pasta yaptım soguyana kdr yazıyım ıstedım
ösledım cunu sızıııı yaa alıskanlık yaptınız ıyıce bana heeeeeeeeee

bugun kayserıdede sehıt cenazesı var sanırım carsıda denk gelırım belkı vee gene aglarım

ara:2 kucuk dılımelma yedımmmo kdr

öglenede ALLAH kerım:44:

sonra gorusuruzz ınsl....

düğünü bahane edip içindeki alışveriş canavırını hortlatmışın herhalde minderimmm hepisi de güzel olmuş, siyah ve kırmızıyı - boyu kısalıcak olanı- daha çok begendım sanırım bence fotojeniksin, sadece sanki kasıyosun kendini sankı foto cekılırken aynı benım kocişim gibi mesela albumdekı sıyah kıyafetlıde bence süper gözüküyosunnnn

gecmiş olsun canımmmmm

öküzü sana mı sattım Suzimmmm senınkı baskadır cunku benımkı hala içimde

aaaah ah kelin ilacı olsa başına sürermiş

günaydın canım kolay gelsin sanada bu arada

saol canım, geçmiş kaynamadan arada, hemen cvp yazxayım dedim, atladıgım varsa kusura bakmasın, dosya incelemeye diğer odaya geciyorum , gorusuruz yınee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…