dilekkk napan yavruuuu aşağıda
gel yamacıma
canım sıkılıyorrrr poff gene hava kapalıııı
SABAH(7:30)
domates,salatalık,kkpeynir,1dilim ekmek,2bardak çay,4-5 çatak tavada yumurtadan ,1çay kaşığı çilek reçeli
ARA(11:00)
kiraz,yanınada form çayı kayısılı acayip ihtiyacım var buna :18:
ÖĞLEN(13:30)
bir kase iç bakla, yanına da çoban salatası,1 bardak çay
ARA(15:30)
2 kayısı
ARA(17:30)
eti form çubuklardan 4 tane ,zero
AKŞAM(19:30)
nesfit
ARA(21:30)
belki kayısı :26:
nasıl sizce varmı anormallik söyleyin sevgili çıtır adaylarım benim
nasılsınız kızçeler neler yapıyorsunuz moraller nasıl,geçmişe gidemedim kızçeler kusuruma bakmayın malum sınavlar
sizleri çok özledim kocaman öpüyorum hepinizi arada girip menüm nasıl diye kontrol edeceğim ona göre düzenlerim kendimi desteğiniz için çok sağolun şimdiden Allah'a emanet olun
neden canın sıkılıyor canım benim bizler varız bakk ne güzell dobiç dobiçç
ama dilekk dahaa çıtır o göze daha çookk hitap ediyorrr
inş bizlerde onun gibi azimli oluruzda şu kilolardan kurtuluruz
ee neler yaptınız ben yokken
ben begendm cnm
ama bnce aksamkı kayısıyı yemelısın
yoksa ılerleyen saatlerde cok fena acıkıyo ınsan
ayyyy ne güzel hemen oraya gelelim canımya bunaldık bu kış hiç bitmedi istanbulda pofffffffffff
şurda kala kala 3 ay kaldı yaz yaşıcamız oda yarısı bahar zaten ağustosda soğuyo 15den sonra
teşekkür ederim canım yorumun için
belki dememin sebebi şeydi eşim sabahçı oldumu iş konusunda,erkenden yatıyoruz akşamları o yüzden , ama gece geç vakte kadar oturursak muhakkak yerim
senin menünü beğenecektim ama muzlar dan korktuğum için yorumsuz kaldım canım benim muz diyette olmaması gereken meyvelerden değilmiydi yanlışmı biliyorum :44:
ne alaka canım aşağıda baktıgımda dilek vardı sadece oyüzden ona seslendim
sizide görseydim seslenirdim oyüzden bebeimm
hı hı oleydı sanırsam :18::18:
cok sewıorum bn muzu
ewde de tek kalmıstı bozulacaktı dedım yıyımde bıtsn
sorma canımm yaa o konuda bende biraz şikayetçiyim ,sürekli evde bişiler yapıyorum,örn;biber kızartma yaptım yoğurtlu kaç günden beri atalanıyor buzdolabında sofraya koyuyorum yenmiyor,dedim kendi içimden ahh diyette olmasam bir öğlen çayın yanında mideye hüpletmiştim ben onuuu amaa demekki neymiş bu evde bütün artıkları ben yiyormuşum ziyan olmasın diye sonrada gelsin kilolar valla bunu diyete başladığımda daha iiyi anladım canım benim ,bazen çok üzülerek atmak zorunda kalıyorum :18yüzden anlayabiliyorum senin durumunuda
bn hafta sonları pasta borek yapıroum
sadce tadına bakıorum yıyemıorum
ahh ahh rejmde olmıcktm
günaydın kızlar
c.tesi gününün bütün heyecanını ve kıpırtısını alan kapalı bi ankara havasından herkese merhaba
masamda bi sürü iş beni beklio, buralardayım, herkese bu havaya ragmen güzel haftasonları
yok şekerr boşver sakın yeme bak fotolarına baktımda gerçekten çok yol katetmişsin ve şimdi daha çıtı pıtısın azcık göbektende verdimmi süpersin bu arada kırmızı elbisene bayıldımsana çok yakışmış
inş çıtır olduğumuzda kiloyu korumaya geçtiğimizde onlardanda azar azar yiyebiliriz canım ,o günlere bir an önce kavuşmak istiyorum
dilekkk napan yavruuuu aşağıda
gel yamacıma
canım sıkılıyorrrr poff gene hava kapalıııı
Canım sıkılıyor Neslim.
hiç fotojenik diilim gerdüşümmmbinbir surat minder çok elbise var da canım,ben taşlı pullu sevmiyom,eşim nefret eder giydirmez..beğendim bir kaç tane de 400 küsürdü,o kadar para veremem..
aldığım elbiseler
Eki Görüntüle 428095
Eki Görüntüle 428096
Eki Görüntüle 428097
bu 3.nün etek boyu dizüstü olucak canım,bugün alıcam terziden bakalım..
kzılar iyi akşamlar
geçenlerde tekrar geldim diye msj attıktan sonra o gece başıma neler geldii
çok fena mide ağrısıyla acile gittik gece 1 de sabah 11 de ancak çıktık
safra kesemde taş varmış ve ameliyat olucam
ameliyat işlemlerim başladı bakalım 1 haziranda anesteziye gidicem en son onun sonuçlarıyla
cerrahiye gidip ameliyat günü alıcam inş. biran önce kurtulurum
yazıp birden kaybolmuş gibi oldum ama kusura bakmayın durum bundan ibaret
ama dikkat ediyorum yine yediklerime sadece buraya yazamadım bu hafta hep hastanelerdeydim nerdeyse hergün
ameliyata kdr 58 e inmem lazım çünkü serum yatış fln derken alırım yine 1-2 bişiler en azından o zmna kdr insem 58 e inş. olurrr :)
dilek sanada dönemedim şekerim protein diyetini denemek isterim müsaden varsa özel atarsan sevinirimmm
vakit buldukça yazıcam yine
öpüyorum hepinizi kocamannnn
selam kizlarnerdesiniz ilk kez bukadar az bi gecmise gitmissimdir gelin üleeeen
nolsun canim iyilik napalimbelki biraz sislik varsa ondan kendini öyle hissediyorsundur :26:
nezman gidiyordunuz minem yarinmi :26: anne napiyon diye bidaha ara anlar ozaman
cok gecmis olsun canim ya :26: insallah biran önce kurtulursun cok öpüyorum seni
off ya ben bugün cok kacirdimreglin üstüne mi atsam birazdan menümü yazayim
tam bugünümü anlatmispelin icime öküz kacti dedi durdu buseferde öküzün büyüde benim icime yerlesdi herhalde cik öküz ya ben seni istemiyorum :84:
gel neslim ya hic denk gelmiyoruz zaten
bu arada zerrami halen özlüyorum
ZERRA BU MSJIMI OKURSAN KISA DA OLSA IYIYIM DIYE BI MSJ AT SENI COOOK MERAK EDIYORUM
Kızlar çarşamba ve perşembe maşallah iyi yediğim için olsa gerek devamlı bi iştahlı haldeyim...:26:
Canım sürekli birşeyler yemek istiyor
Dün akşamda baya kaçırdım kızlarNedem böyle oldum anlamıyorum, kendime gelmem lazım
Günaydın bu arada
günaydın canım kolay gelsin sanada bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?