70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Balkaymak asıl mesele topikteki bütün dobiçlerde, bi yılma, suskunluk, menü yazmama gibi alışkanlıklar olmaya başladı katliam çıkcak yakında

merhaba kızlar
kendimi tutamıyorum sürekli bişiler yiyesim var
kilo verme yolunun henüz yarısına gelmişken tıkandım
vermek yerine 2 haftada 3 kilo aldım

ne kadar yol katettiğimi görmek için öncesi sonrası yaptım eski fotolarıma baktım ve kesinlikle dobiç olmak istemiyorum en az 10 kg verene kadar devam

Ayy yok balım başka birşey iiçin kızdım ona, çok sinirlendirdi beni şapşal deve ...öyle işte

Bak ne varsa anlattım ağlamazsın di mi
haaa anladim bacim odunla gecinmeyi ögrencen zamanla alisiyo insan ama
Balkaymak asıl mesele topikteki bütün dobiçlerde, bi yılma, suskunluk, menü yazmama gibi alışkanlıklar olmaya başladı katliam çıkcak yakında

nerde bunlar bakayiiim
ben onlari yolayim biride bana el atsin

Kızların anlamadığı birşey var asıl zor günlerde bu topiğe gelmeleri gerekiyor, diyet yapabilen insanın zaten aramızda ne işi olur ki, burda herkesin desteğe ihtiyacı var, herkesin bi silkinip kendsine gelmesi lazım , neredeyse 30 kişilk bi listemiz varsa eğer bu listeden sadece 3 kişi hedefine çok yakınsa, bu topiğin rahatlamaya şu an hakkı yok

mona, ay_nil, bursa86, red.. uğrayamıyorlar evet ama uğrayabileceği halde gelmeyen, geldiği zamanda bizimle beslenme durumunu dürüstçe paylaşmadıkça yol alamayız kızlar, toparlanın artık, yaz geldiği zaman iyice zorlanacaksınız

noramm bısı dıcm ama kızmayn
bn menumu hergun yazıorum duzenlı ama bu zamna kadr en fazla ıkı kısıdn yorum almısmdr
bole olnca uzuluorum bırazcık
sısko kalcm sıskoooooooo

bn menumu hergun yazıorum duzenlı ama bu zamna kadr en fazla ıkı kısıdn yorum almısmdr
sısko kalcm sıskoooooooo

Benim menümede çok yorum yapılmıyor canım ama belkide olumsuz bişey görünce söyleniyordur.

Menü de bişey yoksa begenip geçilir muhtemelen.

sısko kalcm sıskoooooooo

Hasretcim menülerini yazmak hem sizin disiplininz için hemde motivasyonunuz için gerekli , ben mesela sorun görmediğim menüye yorum yazmıyorum bi de menü yorumlamak kolay birşey değil bebeğim yaa

Hani şunu ye bunu ye diyoruz ama belki de o an yiyecek imkanı yok, ben mesela protein yapmak istiyorum ama et nasıl alıcam 3 gün boyunca mümkün değil

Hem sen kilo almazsın bebeğim, aah şu tartın bi geleydii

gelemedı gıttı wala
almam dımı yaaa
o kadr korkuorum kı
ılkkez bu kadr uzun sure tartlmadım
heyecnlıyım

Merhaba antepfistiklari

makyajımı yaptım süslendim ders çalışma moduna girdim
ama tık yok
regli de olcam midemi durduramıyoruuumm :84:
ders yapmak icin mi süslendin betülcüm benim gibi ucuk kaciksin demek bende evde temizlik yapcam zaman süslenip püslenirim yoksa canim istemiyo hehe
77 mii
bebeğim gerçek olamaz su filan tutmuşundur 4 kilo alınır mı hiç o kadar zamanda
sabah tartildim 75.5 cikti oh cektim
uğursuz muyum neyim geldiğim yeri kurutuyom
iyi geceler o zaman
ilk zamanlar az konusmadik senlen geceleri betülcüm ama artik bünye kaldirmiyo az uykuyu
birde sende okula gec kalmisdin bikeresinde
Saol canım amin inşalllah!! Eveeeet 3 gün kaldı...

Bende heyecan dorukta.
hasret bitiyor canim benim :98: hemen bulusacakmissiniz tatlim
cok sevindim dilegim bosuna kendini yipratin fistik
sende hakklisin dilegim kendime hic vakit ayirmiyorum cocugumun elleri soyuluyor bak nasil da cabuk doktor ayarliyabiliyorum yarin gidecez ama kendime gelince erteliyorum hep

gicik patron Naf patronuna ceyyar diyordun seninkide onun kardesimi ne gadar herif
hadi insallah güzel sonular görürsün cumaya canim

Suzi neler diyorsun sen yaa

OOOFFFFFFFFFFFF menülerine uymuyor musun suzii yaa
uymadim bebegim saldim kendimi hic birsey olmuyor diye birakdim kendimi
günaydın kısçelerrr
yarın akşam dil sınavım var,foruma giremiycem bugün yarınn
öperim bi çokkk
güzel gecer insallah minderim
sagol neslicim eline saglik kendime geldim geri
guunnayydddnnnnn solucan hatunlar
solucan derken
ne güzel korumaya gecmissin neslim darisi bizlerin basina sende iyiki varsin iyiki tanidim seni
haftasonu baya kacamak yaptim malesef minem bugün 75.5 gördüm su 2-3 günde atarim insallah morelim bozuldu bosa kürek cekiyorum diye yemeye vurdum kendimi

tüh ya insallah kapatmazlar pisim
biraz zaman gecsin minem tekrar msj atarsin merak ettim seni arkadasim nasilsin diye
afferim bebegim cok sevindim insallah bende birakabilirim oruc baslayinca birakmayi düsünüyorum hayirlisi
tşk şekerler :) ben şimdilik gider kızım anne oyun oynayalım diyo bidahaki gelişime artıkın :) hepiniz ALLAH'a emanetsiniz öptüm gısslaar :*

seni ve sümüklüyü özledik ballim

bende spinal anesteziyle oldum hiç öyle bir sorun yaşamadım
bel ağrısını duydumda kalçada uyuşukluk ilk defa duyuyorum

walla bende şaşırdım.doktoruma daha gidemedim sorcam bi neden olur diye..spiral taktırcam bu ay regli olduğumda bakalım...ozaman sorcam..:44::44:

canım biryerde karın kasları için bisiklet sürmemek gerektiğini okumuştum
biaraştır istersen
bacaklara faydalıda
tam hatırlayamadım nasıl bişeydi ama

bendki eliptik bisiklet heryeri çlıştırıyor canım çok araştırıp almıştım
ama bana göre en çok bacak ve kalçayı çalıştırıyor zaten benm sorunumda oralar

çok aç kalmamak lazım canım
ben işimden dolayı bazen öğlen yiyemiyorum
öğlen yemeyince akşam saldırıyorum kötü oluyor

süper olmuşsun yersen eskisi gibi olursun
değişimin harika tebrikler
bende zayıflarsam atacam resimlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…