70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KIZLAR GÜNAYDIN

güzel bir gün olur umarım

sabah aç karna 1 su brd su birdilimde karpuz yedim evden çıkmadan
işe geldikten sonra herkes kahvaltıya indi o kadar aç hissettimki kendimi dayanamadım elimin yarısı kadar ekmek bir dilim peynir üç zeytin birde çay aldım yedikten sonra da kendime çok kızdım iradem çok zayıf sanırım ben karpuz diyeti yapmak istiyorum ama dayanabilecekmiyim bilmiyorum bir hafta deneyeblsem siz ne diyorsunuz

yarım saat sonra da yeşil çay ve iki tane diyet bisk. yemeyi düşünüyorum

bide sizin şu protein diyetinizi merak ediyorum geçmişe baktım ama göremedim bana da yazarmısınız.

günaydın canlarım.ya bişey sorcam.ben hergün sabah akşam ballı süt içiyordum we tuwalet sıkıntım olmuyordu.bu hafta bıraktım sütü 4 gündür çıkamıyorum..ne yapabilirim.kayısı incir falan fayda etmiyor..bu yüzdeb kilo weremiyorum işte

günaydin kizlar

Kızlar dizimi izledim geldim.

Tekrar herkese iyi geceler. Yarın güzel güzel menülerle görüşmek üzere.
2 gün kaldi esincim
bunu söylediğin iyi oldu canım.çünkü akşam meywe yiyordum hep...saol

önceden bilseydim sana gelirdim
yemediklerimi yazsam
dondurma cikolu gofret koca paket hemdeee yagda kizarmis tavuuk ekmeek .....

ee sen neler yuttun bacim
ballim yinemi reglin geliyor nezaman sorsam hep regllisin
hosgeldin canim
dilegim isarkadasina sordum dedim bi arkadasda dukkan yapmak istiyor ne yaptin bende yapcam diyemedim yapmiycam demisdim bozuntuya vermedim dedi arkadasin kac kilo 60 ozman atak 2 gün yeter ona dedi yani protein sonra protein sebze beslenebilir dedi
önemli olan sabahlari sade yogurt yulaf ezmesi 1.5 kasik yiyorsun dedi sonra salam birde su cottage cheese den yemis
1 haftada 3 yumurta yiyebiliyormussun beyazini istedigin kadar balik tavuk meyve hic yok bu diyetde dedi
dukan ekmegi yapmis getirmis bugün tursu mursu yasak dedi ama dedi istedigin zaman istedigin kadar yiyebilyiyorsun dedi
sagol tatlumm sizinde
Kızlar maleseff bende bu kilo aralığındayım nasıl başladınız niyete programınız nedir ?
hosgeldin canim
sabah olunca zarari okadar olmaz canim affiyet olsun bugün ekmek yemezsen dengelersin
ballim söylemis cizelge yerini canim

bu sefer yakalanma diycekdim ama ayriliyorsun herhalde :26:
hadi güzel sonuc görürsün insallah cumaya canim
aldir gitsin ballim öküzü sonra kesip yeriz
suyu cok icmen lazim canim cisle birlikde yaglar parcalanip cikiyormus yani nekadar su icersen okdar iyi
hayirlisi hasretcim ya insallah daha güzel bir is bulursun

günaydın hepinize :)) yaaaa bende tatlı krizi falan hiç olmaz heeee tatlının tadı bile çok umurumda olmaz bırak reçeli bal pasta olsa umurum olmass :)

ben ekşi,acı,tuzlu şeyleri çok sevrim ama yemiyorum tabiii sadece usakdn seviyorum
misal:çiğ köfte,mercimek köftesi,kısır bol limoooooon ve acıııı :)
misal:acı lahmacun,acı biber közlü yavan kebap,acı soslu iskender
misalişmiş pilava bileeem tuz atardım ben

ekmek ne ekmek yerdim yaaaaa :/ ıyyyy bunu öfkeyle anıyorum işte özlemle diil tek öğünde bir buçuk yediğimi bilirim böööö
hamur işi önümde olsa bi tepsi su böreğini kimseye vermeden yiyebilirdim aayyyyyyyyy sanki bide bidaha asla göremiycem kıtlık çıkcakmış gibi yerdim tevbeee ay o ne haldi yaaa :) gülermisin ağlarmısın bakıyorumda kaçamaklara rağmen bayağı yol kat etmişim zayıflamak elbette maksadım ama en azından insan kimliğime geri dönmüşüm :)

güanydın kızlar
dün 25 dk bisiklet yaptım yine
12 de burdan kalktım 12 buçuğa kadar sporumu yaptım öyle yattım
hilal sen yaptınmı spor rapor ver bakim
şimdilik çıktım yine gelirim öptüm şekerciklerim

ayyyy patron milleti ego illetine tutulmuş zombiler işte boş ver şekerim hasrete iş çook patron düşünsün hasretten başka bitandaha yok :) kıss demi

Günaydın yawrum tüyoları kapmışsın.
Ben dr un bana verdiği protein + dukan karışımı bişi yapıcam sanırım.
Sonrasında kilo aldırır yazılarına sinir oldum.
Normal diyeti bırakınca da daha fazla yersen kilo alıyorsun sıonuçta
Oturmamış bi kilo varsa ortada kilo almak çok kolay nihayetinde.

günaydın kızlar

nabersiniz?

bugün okulda kısır partisi var
davetlimsiniz

Bolll limonlu.

Dilek kim bilşmediğime göre karakuzucum senden bu listeyi ben de itesem zahmet olmazsa
ben de sana dua ederim

karakuzucum bana atmış iyi olmuş bende mesajlarımdan silmiştim.
Dilek ben bu arada
Sana atmadıysa atayım.

Bayılırım çilek reçeli kokusunaaa offff

Sevdiceğinin patronuyla senin alakan ne anlamadım

Kafana kafana vurayım mı 6yı görünce coşma oluyor sende

Ben dr un bana dediği protein + dukan karışımı bişi yapıcam asnırım canım
3-4 gün deniyim bi bakalım.

kıslar ben pc den çok çakmam yaaa şu kilo cetveli ellen çizssem olmass mı? :))) ya yardı yaaa hakket şaka bi yana kilo cetveli,listeye isim ekleme için bi yere bişey yapmam gerekiyomu falan feşmekan yane sisi ne yaptıysanıss accıık benlende ilgilenebilecek yok muuu? ama sabırnan lütfeen pc den az anlıyom demiştim bakın hala sisin gibim süslü püslü yazamıyom onu bile yapamadım :?

bende pek anlamam ama biraz biraz olcek inş...:) imzamı bulamadım bak okadar anlamışım yanii :)

ayyyyyyyyyyyy çok cnmmmmmm çekti sen bana kargolasan olmazmıııı
olmaaaaz geleceksiniz benle yiyeceksiniz
çok haklısın cnm zaten vazgeçtim hemde çok zor
dukan meslekten men edilmiş canım
bende kaç gündür istiyordum
bahçemden taze taze roka, soğan nane getirdim mis gibi
ama napayım olan oldu sinir olsam bana kalıyo olmasamda
bende kendi hatam dişye reçel bitsin işçok canım ouff battı heryer köpüklü köpüklü
kolay gelsin sana canım
aynen

neskuik seni alıntılamamışım
oldu canım uçak bileti istiyor
başkaaaa

ben daha yapamadım nası oluyomuş bu cetveli anlatsana biras bana bisim kıslar daha görmediler herhalde imdat çağrımızı :) olsun hepside pek datlıı yardı seferler hee aslında hele dilek canından bezene kadar yardım etmiş dün okudum

ayyy kıs bu dedikoduya girer mi?

ben cıkıorum kızlar ewe gıdıorum
kendınıze ıyı bakın
ewe net baglanınca gırerım yıne
hoscakalın...

özletme hemen gel

harikasın Aslım
bend e dün bisiklet değil ama aerobik yaptım.
dün çok halsizdim, çok yorulmuştum işyerinde
yapamadım kısacası bisikleti

karakuzucum bana atmış iyi olmuş bende mesajlarımdan silmiştim.
Dilek ben bu arada
Sana atmadıysa atayım.

selam Dilek, ben de Hilal
karakuzu bana göndermiş sağolsun, teşekkür ederim ilgine

Güzelmiş canım, adımsayarın çalışıyor mu? Benim ki bozuk çıktı, geri göndereceğim.

Allah yardımcınız olsun canım, ama iş bulup öyle çıksanız, aceleyle davranmayın derim. Biraz sabretmeye çalış canım, daha zor durumda kalmamanız için diyorum yanlış anlama da. Maddi açıdan yani imkanınız varsa da konuşup çıkın, yoksa biraz dayanın derim. Bu özel sektör adamı mahvediyor yani, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Herkese günaydınlarr,
Cumaya 2 kala, napıyonuz beybiler, kaçamakları bitirin gari bakem. No kaçamak, no tatlı, cuma herkes ekside olur inşallah.

yok cnm bnm öyle bi problemim olmadı.bünyeler farklı tabi.
ben çok memnun kaldım.Allah Dilekten razı olsun
dur bakalım şimdide bi dukan merakı sardı beni
seker senin cadoloz doktor napiyo
yirim ben onu
sagol neskivikim
ne olsun canim icimdeki öküzle kavga ediyorum
kiiiiiiz o ocagi firini dilimle temizlerim beeeeeennnn
cek su dilini ballim orda benim dilim var
suziiiiiiiiiiiiiiimm
ballim
günaydın kızlar

nabersiniz?

bugün okulda kısır partisi var
davetlimsiniz
bekle beni minem
ben cıkıorum kızlar ewe gıdıorum
kendınıze ıyı bakın
ewe net baglanınca gırerım yıne
hoscakalın...
görüsürürz hasretcim
öglen aksam ekmek pilav makarna yemezsen dengelersin canim
senden görelek 1 hafta bende yapmisdim cidden wc problemine iyi geliyordun yine yapcam niye icmiyorsunki artik canim :26:
tebrik ederim canim böyle böyle güzel olacaz

ayyyy patron milleti ego illetine tutulmuş zombiler işte boş ver şekerim hasrete iş çook patron düşünsün hasretten başka bitandaha yok :) kıss demi
gicik patron iste
günaydin fistik evet hemen harekete gectim
zaten ayni sayilir dilegim sonucda oda protein oda
evet tutmadinmi aliyorsun ayni yeme aliskanligindan vazgecmen lazim mesela kardesim 30 kilo verdi 10 geri aldi niye cünkü pastada yedi cipsde yedi birakirsan geri gelir
allah allah bende bi anarmollik var sanırsam yapamadım birtürlü yafs şu kilo cetvelini

olmus herhalde canim
cok komik birisin canim
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

burdan bak canim cizelge yapmak icin

günaydınnn arkidişlerrr
kalktım kızımın kahvaltısının yaptırdım ( gerçi pek sevmiyor kahvaltıyı zorla veriyom bişeyler ) kahvaltımı yaptım, iraz oynadık kızımlar ve o uykuya yenik düştü, onun çorbasınıda ocağa koydum ve burdayım bir bakayım gidecem çok işim var çok, çamaşır ütü yemek üstelik ne yapacağımıda bilmiyorum

2 gün kaldı tartıya ama benim canım herzmankinden daha çok kaçamak yapmak istiyor, bide uyandım regl olmuşum (

neyse ben kaçam, hepimize kolay gelsin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…