70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne çok sayfa geçmiş yine bi de telden girdim takip etmesi zor oldu ama bitirdim yarın bende menümle geliyorum inş bu son olur artık 6lı rakamlar istiyoruumm

canım anlamadım 1 tl borç mu varmış? vergi dairesinden sordunuz değil mi? onlar bilir borcun kaynağını...

menüm
sabah: 1 dilim ekmek, 1 kk tulum peynşri, 1 domates, 4 siyah zeytin
ara:4 kayısı kurusu
öğle: 1 kocaman tabak soğuk çorba, 3 kaşık haşlanmış karnıbahar
ara: elma
akşam: yarım dan az fazla balık(adı neydi unuttum büyük balık işte)
salata, 1 dilim ekmek

aramıza hoşgeldin canım

hoşbuldum :)

yaa bişi dicem ben bu yeşilçayı hiç sevmiyorum çaykurun tenekesini almıştım onunda tadı kötü geliyo sallamaları da sevmiyorumm
napıcam form çayı içsem sadece olmamı :)

hoşbuldum :)

yaa bişi dicem ben bu yeşilçayı hiç sevmiyorum çaykurun tenekesini almıştım onunda tadı kötü geliyo sallamaları da sevmiyorumm
napıcam form çayı içsem sadece olmamı :)

valla canım ben doğadan kayısılı form içiyorum ara ara ama diğer kızların bu konu hakkında daha fazla bilgisi vardır muhakkak ,tek içebildiğim çay benim şimdilik bu onuda zaten zar zor içiyorum+bağımlılık yapmasın diye ara sıra wc sorunu yaşadığımda içiyorum

zaten yediklerine dikkat edince + suyu boll bol içmeye başlayınca kilolar gitmeye başlıyor

aksam
dunden kalan
- 5 kasık ıspanak
-ögle yaptıgım 3 kasık kabak yemegi
-2 ceri domatesi
-1 brdakda su tatlımmm
bu kdr ıyımı sımdıde yesıl cay ıcıyorumm

gunluk
spor=110 dk(yürüyüş+spor)
su=2 lt
bitki cay= 4 kupa yesıl cay

nasılhanımlarrr

evet oyle canım da regl den ck su ıcerdımama artık 2 lt zor ıcıyorum yaff sıse yı hep yanımda bulunduruyorummm zaten 2,5 ay oldu ıkımız kardes gıbıyız sıse ıle normal mıydı ne bılım ben haftada 1 kg ye alıstım gr lar garıb geldıbana seker:)) yok sporu sukur 1-2 ay bole yaparım sabah olmassada aksamı fasla yaparım yoksa evde pc den vıdeo dan ınsl...
birio mıdendekı canavarı durdursun ben 3 ay once yanı dıyetten once esımle carsıda sıparıs verdım 6 dılım normal pızza geldı 3 dılımı zor yemıstım taaa o zamndan ellımıs demekkı kılo verecegım mıdemın kuculecegı :) bu arada 63 kg de 38 benden ckk ıyı kendımı hayal ettım de 46 -44 gıyıyordum sımdı ustumdekı etek 42 beden ve haıfı donuyyyooooooooo

kızlar bu akşam spor var, çıkmadan ofisten öğlenden kalan bişilerden atıştırayım yoksa spordan cıkıp yemek yıyene kdr saat cok gec oluo :26:

gorusmek üzere, kendinize ıyı bakınnn :92:
sanadabol gr vermeler seker....

Ne çok sayfa geçmiş yine bi de telden girdim takip etmesi zor oldu ama bitirdim yarın bende menümle geliyorum inş bu son olur artık 6lı rakamlar istiyoruumm

bende yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ınsl..goruruzzz canım:))

suzancım menülerini genelde şöyle paylaşsan daha iyi yorumlar yapar kızlar
sabah
ara
öğlen
ara
akşam
ara

gibi gibi

spor +su+bitki çayı gördüm menünde bence güzell

vala dikkat edicem su konusundada problem yok benim tek sorunum hareket malesef yoğun hareketli bi işte çalışıyorum ama yetmiyo sabah 7de çıkıyorum evden akşam 10da geliyorum napcam bilmiyorum

slm kızlar eşim aradı misafir geliyor dedi kapattı.misafir geldi eşimde geldi..we 4 paket doritos getirdi.bende 1 paketini yedim şimdiden.bu bana yapılacak şey mi?cumaya 68 olmam lazım benim.neyse kızdım eşime.bidaha bu ewe ben 55 kilo olana kadar böyle şeyler abur ubur gelmeyecek dedim.tamam dediya bakalım.ben almıyorum o getiriyor..kızlar konumuzla alakası ama ekmek yapma makinası alcam bildiğiniz iyi kaliteli we iyi yapan bozulmayan bi makina war mı?ekmeği doğal ewimde yapcam artık..neysem kızımı uyutmaya geldim odaya.uyudu hemen çıkıyorum misafir bekler...öpüldünüz..

vala dikkat edicem su konusundada problem yok benim tek sorunum hareket malesef yoğun hareketli bi işte çalışıyorum ama yetmiyo sabah 7de çıkıyorum evden akşam 10da geliyorum napcam bilmiyorum

kız bütün gün evde oturuyorum hiç öyle gezmelerim falanda yok ona rağmen ben kilo verdiysem sen hayli hayli verirsin canım benim bende 2 ay öncesi 75l erdeydim şimdi 68 lere geldim ki yaptığım sporda 2-3 kez yarım saatliktir yani canım burayı takip edersen motive yüksek ve kesinlikle uzun vadeli bir diyet uygulayabiliyorsun aslında diyet demeyelim biz ona sağlıklı yaşamayı öğrenmek diyelim

ahh o eşler yokmuu cumaya ikimiz 68 olabilecekmiyiz bakalım valla çok merak ediyorum kendimi ve senle aynı kilodayız inş. veririz kiloları canım benim benim çizelge yanlış değiştirmedim ben iş yoğunluunda senle aynı kilodayım şu an 69,8 kg

sabah
1 yumurtayla peynirli omlet
3 yeşil zeytin
domates,dereotu,maydonoz
1 dilim çavdar ek.
ara
2 ceviz
1 kuru incir
öğlen
1 tabak kapuska
yarım kase yoğurt
ara
şekersiz türk kahvesi
2 hurma
akşam
1 tabak zeytinyağlı taze fasülye
1 kase cacık

oooo monnaaa aramızaa çok fecii dönüş yapıyor galibaaa menü süper şeker

bi ara düşmüştüm o zaman evdeydim 70 olmuştum 1 sene oldu bütün pant. faln darlttırmıştım çok güzeldi hoş vucudum çok değişmedi yine giriyorum o pant. ama pörtleme oluyo tabi ama o zmaan çok dikkat ediyo ve deli gibi spor yapıyodum leslie falan şimdi bişey yapamıyorum 2 gecedir yatmadan mekik çekiyorum 50 tane :) çok zor kilo veriyorum ama burda yazıp bırakmıcam inş istediğim gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…