08.00:2 dilim bugsay ekmeği arasına koyun peyniri koydum tos yani,domates,kırmızı biber,maydanoz
10.30:10 fındık
12.00:1 tabk mantar sote,salata,1 bardak ayran
18.00:7-8 fındık
20.30:karpuz ve kavun birazda peynir(kaprpuzu ve kavunu kaç dilim yediğimi bilmiyorum bayağı doğradım eşimle yedik bide çok açtım)
2.5 lt su
2 kupa yeşilçay
25 dk eliptik bisiklet(az sonra yapacağım)
sağol canmbence gayet güzel hiçte dombiç deilsin :)
inş bol kesim olur diye dua ettimhayır kuzumm boyun var zaten senin
büyük avantaj 65 olsan bile ince durursun sen..
şuanda da öyle aman aman kilolu değilsin zaten
elbise bir de bol durmuş az daha güzel olmuş
yapışsa güzel olmazdı
benim boy 165 canım benim
sen her halinle güzelsin canım benim ama dost acı söyler derler kilo vermeliyiz biz senlee ahh ahh bende aynıyım şekerr napçez böylee
karpuz kavun ölçü bilmemen olmamış canımçok aç olmanın sebebi akşama doğru tek ara yapamn olabilir canım ben artık 2 ara yapıyorum yoksa akşam menüsü felaket olabiliyorr :S
ama sen şimdi onları sporla yakarsın olur biter demokraside çareler tükenmez
sağol canm
inş bol kesim olur diye dua ettim
neyseki bol geldi bend salaş seviyorum canım
evet artık bi 65 olsam der durumdayım
ben seviorum 64-65lik halimi
hamişlik için istiyoruum 60 olmak nasip diyelim
ay içimi rahatlattın
bende 170 im canm
bi 5 kg versem kendimi daha iyi hissedecğim
inş hepimizin gönlüne göre olsun emek veriyoruz sonuçtaooo uzun boylusun sen canımbencede bir 5 kg gittmi süper olursun az kalmış senin yoluna inş. Allah gönlüne göre verir
inş hepimizin gönlüne göre olsun emek veriyoruz sonuçta
verdiğimiz emeği düşünerek haftasonuda batırmasak süper olacak
yaz yağmuru gelir geçer zatenşimdi de güneç açtı
1 haftadır bi tuhaf
eşim bugün gitti 1 liralık borç görünüyormuş bize geldi 200küsür anlamadık bizdegeçmişi kurcalayayım dedım bıraz, oyle pat dıye sohbete dalmıyım dıye
minecim; sana gelen belge vergı daıresıdnen gelıosa, gecıktırmeden gıdıp görüşün ya da telefonla bılgı alın, borcu yoktur yazınızdan çıktı alıp bı dılkeceyle cevap yazın, boşuna faiz filan işlemesin
ben çok aldım 1 elbise dışında sorun yaşamadımbir de herkesin içindeki alışveriş canavarı pörtlemiş sanırım
ben kıyafet alamıyorum, dokunmadıkça denemedikçe alamam zaten, gezip dolaşıp deneyip almayı sveıyorum ben, stres atıyorum, oyle alışverısten zevk alıyorumbi de beden dorunu var, gıydırdıklerı kızlar mankenler sonucta, onda begendıgım ben de ıgrenc durabılıo ama alışverıs sıtelerınde ne var ne yok bakmayı sevıyodum bende gerçi iş değiştireli ona da vakıt kalmadı ya:26:
bir de mesela bazı seylerı çok kakalıyolar o sitelerde, mesela ben magazasında gormuş oluyorum,sitede 75 ten 25 e inmiş gösteriyolar oysaki aynı şeyin kalitesini, malını görsen mağazasında 10 lira deseler yine almazsın, ama nette ooo 75ten 25e düşmüş diye bı an bunu bi fırsat sanıp aldanıp alabılıyosun :26: tabi hersey için gecerli deil bu durum, bazı markaların magaza fıyatları daha bıle uygun oluo ınternet sıtesınden, onla da cok karsılastım ben:26: oyuzden netten alısverıste yapsan bence pıyasayı bılmen lazım
ben seviyorum internetten alışverişiaynen katılıyorum
ben de sitelerden alışveriş yapıyorum bazen
ama dokunup deneyip kalitesinden emin olmak başka bişey..
bir de dediğin gibi sitede 25 lira olan ürünün mağasından 10 liraya görüp almazsın
okadar kalitesiz oluyor bazı ürünler
bi elbise almıştım geçen sene paspas bile olmaz yani resmen paçavra gibi bişey gelmişti
ama kaliteli şeyler de var tabi dikkatli olmak lazım alırken
ayakkabıda marka alacaksın herhangi bir markadan 20 liralık babet alınırsa ancak 2 kere giyilirayakkabılarda da cok yapıyolar canım onu, 90dan 30a düştü diyo babeti, oysaki işporta tezgahlarındaki 10 liralık babetin ucuna bi kurdela ile fıyonk atmış ya da tuhafiyeciden 1 liralık bi iki boncuk tutturmuş, yapmış sana 30luk babet
o yuzden ben dükkan,işporta,pazar mallarını fılan sevıyorum yeterki göreyim dokunayımzaten bı pazar manyagıyım, pazarda bıle olsa hemen iki dakıka da üzerime geçiriveririm nası duruyo diye
alışverış sitesini mesela ben şoyle bı durumda kullanmayı daha yararlı buluyorum, converseden bı ayakkabı ya da adıdastan bışi begenıyorum, deniyorum oluo ama fıyatı uçuk oluo, onu siteden takip ediyorum cunku sıtede aynı şeyin guzel ındırımını yakalayabılıyosunn
evet canım okadar borç varmışcanım anlamadım 1 tl borç mu varmış? vergi dairesinden sordunuz değil mi? onlar bilir borcun kaynağını...
annem arçelik kullanıyor 99 liraya almışlardı bikaç ay önce memnun o ama bilemiycem tabiislm kızlar eşim aradı misafir geliyor dedi kapattı.misafir geldi eşimde geldi..we 4 paket doritos getirdi.bende 1 paketini yedim şimdiden.bu bana yapılacak şey mi?cumaya 68 olmam lazım benim.neyse kızdım eşime.bidaha bu ewe ben 55 kilo olana kadar böyle şeyler abur ubur gelmeyecek dedim.tamam dediya bakalım.ben almıyorum o getiriyor..kızlar konumuzla alakası ama ekmek yapma makinası alcam bildiğiniz iyi kaliteli we iyi yapan bozulmayan bi makina war mı?ekmeği doğal ewimde yapcam artık..neysem kızımı uyutmaya geldim odaya.uyudu hemen çıkıyorum misafir bekler...öpüldünüz..
bu hafta listede varmısınsabah
1 yumurtayla peynirli omlet
3 yeşil zeytin
domates,dereotu,maydonoz
1 dilim çavdar ek.
ara
2 ceviz
1 kuru incir
öğlen
1 tabak kapuska
yarım kase yoğurt
ara
şekersiz türk kahvesi
2 hurma
akşam
1 tabak zeytinyağlı taze fasülye
1 kase cacık
naptın temizledinmi reçelleriselam topiğin gülleriii
ilk resimde rengi farklı çıkmışelbisenin net rengide bu resimde bide arkasını çektim :))
bakim begenecekmisiniz
dobiç durmuyorsun şekerimkızlar elbisemi beğendinizde
beni beğndinizmi
çok dombiç duruyormuyum
ahh o eşler yokmuu cumaya ikimiz 68 olabilecekmiyiz bakalım valla çok merak ediyorum kendimi ve senle aynı kilodayız inş. veririz kiloları canım benim benim çizelge yanlış değiştirmedim ben iş yoğunluunda senle aynı kilodayım şu an 69,8 kg
22 ziyaretçi ne kadaannn popüler bi kilo aralığı
sen bizim en suskun halimize denk geldin canım birde burda tüm herkes gelince
pucca,bensuzi,ballıkaymak,blackcat,neskuik,monarasa,hasret ,choosen,abababa,ptty,ay_nil olunca görrr offf ne curcuna oluyorr daha unuttuklarım vardır muhakkak :18:çok çılgın bir topiğizdirrrçeneler bir açıldımı sayfalara yetişemezsin
bu hafta listede varmısın
süper dönüş yaptın aramıza
geçmişten çıkmak zaman alıyorToplam 27 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 22 ziyaretçi)
ptty, BenSuzi+, zerra+, oslew, umay0110
ohooo hatunlarrr nerdesinizz ya geçmişten gelemedinizmi dahaaa yoksa gizli takiplerdemisiniz
hani ben hani bensen bizim en suskun halimize denk geldin canım birde burda tüm herkes gelince
pucca,bensuzi,ballıkaymak,blackcat,neskuik,monarasa,hasret ,choosen,abababa,ptty,ay_nil olunca görrr offf ne curcuna oluyorr daha unuttuklarım vardır muhakkak :18:çok çılgın bir topiğizdirrrçeneler bir açıldımı sayfalara yetişemezsin
doğru söylüyorsunyok canım listeye girmem artk sanırım
zaten 1 hafta liste altı oluyor
ben girene kadar ooo
zaten 15 gün sonra falan antalyaya gideceğim
aktif olarak gelemem buraya şimdilik takılıyorum öyle
menü yazmak iyi oluyor...
annem arçelik kullanıyor 99 liraya almışlardı bikaç ay önce memnun o ama bilemiycem tabii
alırsan çift hazneli olsun aklında bulunsun
[/COLOR][/FONT]
ilk resimde rengi farklı çıkmış
şuan moda olan yeşilden değilmi
dobiç durmuyorsun şekerim
boyun uzun zaten
ben 70 kiloyken aman yaaa aklıma geldi yine o ahlim
göbek biyerde toto biyerde
sen hiç öyle değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?