canım korkunun üstüne git derim. ve hayvanlar çok korkaktır. sen ondan korktuğun için sana doğru gelirler ama sen korkmasan kaçarlar. senin için kedisiz avatar bulacam kendimeo hissiyatları benim ondan korktuğumun farkında canım
ne de yapsam benden korkmuyolar,kaçmıyolar bile
girdin bileeeeeeeeeeeeekızlar bende aranıza katılmak istiyorum 73 kiloyum bende .nasıl girebilirim takıma
durdunuz durdunuz son gün kudurdunuz yani size özendim ben başladım siz saldınız
hoşgeldin aramıza canımkızlar bende aranıza katılmak istiyorum 73 kiloyum bende .nasıl girebilirim takıma
çabuk gelen çebuk gider canım sende üzülme 2 haftaya kalmaz eski haline dönersin biliyorum seni ben azimlisin başarırsınoluyo bazen üzülme şeker. mühüm olan devam etmek. bak bana 10 günde 3 kilo aldım döndüm tatilden. yarın anca 1 kilosu gider sanırsam:18:
yok yok akşam sucuk ve kavunu bile yemedim. hafif bir kahvaltı yaptım. ama zaten artı 3 olduğumdan sabaha kadar spor yapsam yine kurtulamam
burası böle bacım arada salıyoz ama sonra hemen toparlanıyoz
hoşgeldin aramıza canım
öncelikle hergün
sabah
ara
öğlen
ara
akşam
ara
bu şekilde yanlarına saatlerinide yazarak ne yediğini yazıyorsun hergün ve hatalarını görüp seni uyarıyoruz
her cuma tartı günü bir kişi burada liste yapıyor ona özel msj ile kilo bildirimi yapıyoruz ertesi gün kim kaç kilo vermiş o listede kaçıncısın görüyorsun ,motive oluyorsundaha pratik bilgileri kopyalayayım sana ben birazdan
çabuk gelen çebuk gider canım sende üzülme 2 haftaya kalmaz eski haline dönersin biliyorum seni ben azimlisin başarırsın
aman çabuk toparlanın yarım saat leslie yapıverin bişeycik kalmaz yediklerinizden
daha iyisini yapıyorum. jullian
ben spora kaçar kızlar .. gelmezsem iyi geceler sizeeeee
ah ah 3. gün ama hala her yerim ağrıyo. ama ağrıdıkça mutlu oluyorum mazoşistmiyim neyim
tamam arkadaşım teşekür ederim.yalnız ben sabak pek erken kalkamıyorum malesef o yüzden sabah yemeğini öğlen sayıyorum.takım kaptanı falan varmı
bende yapsammı diye düşünüyom ama yerim dar :)
vallaa canım bende 2 ay falan oldu buraya geleli takım kaptanından kastın listeyi hazırlayan kişiyi diyorsan puccaa yani dilek arkadaşımız hazırlıyordu listeyi ama başkasına devredecek sanırım o da bu hafta kim hazırlayacak açıkçası bende bilmiyorum listeyi:44:
Pisim sen bu konu hakkında daha bilgiLİsindir arkadaşı bilgilendir istersen
Bu arada sabah bazen bende eşim yüzünden kalkamıyorum ama kalkmak zorundayız canım metonun güzel çalışması için bu şart yaniYoksa akşam olunca akşam yemeğinde bütün yemeklere saldırı oluyor
Bende bunu söyleyenlerdenim bu gece
abe sizi yerim ben be emida ekmek arası yapar yirim yirim çünkü açııııııııııııııııııııııııııııım..........ama pes yook yok asla sös sösdür yola devam!
Bende bunu söyleyenlerdenim bu gece
aman çabuk toparlanın yarım saat leslie yapıverin bişeycik kalmaz yediklerinizden
leslie ne ki ne?anlatsan yaparık bizde :)
ya vala oda zaten küçük bi de tv bozulmuştu bitane onu yaptırdı babam kenara koydu ama geçcek yer kalmadı yani yere yatcak kalkcak yer hiç yok sağa sola gidemiyon yoksa yaparım yaniii proplem yok
hayatin beni kiskanmakla gectiMikemmel vicıııdunuu buna borçlusun yani.
evet canim ya :26:Balııım nerden buluyon şu resimleri yaa..Sümüklü bebiş gitti köfte dudaklı inek geldi şimdide
Regl mi olcan karın ağrısı varmış sende..?
bende kahvaltiyi coooook severim pisimolmaz canım. geriye tavuk et balık kalıyo bunlarla beslenirsen sadece böööööööö daha erken gelir. bende süt hiç sevmem ama aç kalınca lıkır lıkır içiyosun
acımak mıkulaklarım bile sızlıyo desem
canım yarın 2 günü dimi. tartıda artı çıkarsan sakın üzülme çünkü dukan da bazen ani iniş çıkış oluyor . o yüzden seyire geçince hafta da bir tartılın diyor kitabında.
ama toplamda mutlaka gidiyor. kız meyvesiz nasıl duracan. benim dukanı bırakma sebebim meyve valla. yapamadım meyvesiz
2 gündür yapıyom jullianı bugün de devam. canım ben de zaten olay başlamakla bitiyor. spora bir başlasam hergün devam ediyorum. artık başladım inşallah bırakmayacam.
cıs ve kaçamak konusunda çok iradesizim. ama spor yaparsam düzenli olarak yavaşta olsa gider diye düşünüyorum.
20 dk jullian+10 dk kol karın hareketi yapıyorum.
ah ah 2. level dan şimdiden korkuyom:18::18::18: çok zor yaaaaaaaaaa :84:
ama ben karpuzun göbeni çooooooooook severim
kız baaaaaaaaaal bu neskuik var ya dün gelin reçel le kahvaltı yapalım dedi. öğlen gelecem çayı koy dedim akmeğimi aldım çıktım yola ama açmadı kapıyı
ne güzel reçel yiyeceğidim
he zaten cips çiko hamur işi falanda zayıflatıyo duymadın mı sen
kızlar bugünkü menüüüüüüüüüüüm
sabah: 1 dilim ekmek, 1 kk peynir(pek iştahım yok tu da )
ara: 1 ısırık kurabiye
öğle: 1 koca kase soğuk çorba, dünkü karnıbahar haşlamamın kalanı
ara: elma olabilür
akşam: canım kahvaltı istiyo
şöööle peynir zeytin yumurta 1-2 dilim de ekmeeeeeeeeek hımmmm 2 dilimcikte sucuk yesem
ay 3-4 tane de ağzıma kavun atsam. kaç gündür evde canım çok istedi olur mu
ay ne menü ama yalvarmalıacık şundan yesem acık bundan yesem
bi lahana kasaya bi agzimizaa1 dilimcik kavun ya
hangi siteeeeeeeeee
ay bana da bazı standart beden ler çok iyi oluyor ama bazılarının kolları özellikle çok sıkıyo. tabii bu kadar tombiş kolun olrsa
eritecem bu kolları
kız baaaaaaaal şu lahana taşıma spor merkezi nerede
ay suzim nasil okucan okadar gecmisi yaa :26:slm kizlar
2 gündür bi gecmise gidiyorum daha bitiremeden birsey cikiyor cikmak sorunda kaliyorum
ama pes etmedim dahabu aksam yine gecmise gidecem
birazdan cikacam isden sonracima kendime birseyler yapmak istiyorum kas biyik sac sakal nevarsa yok edecem
kuaföre diycem beni basdan yarat bari kilo veremiyorum öyle degiseyim belki degisiklik iyi gelir
sacimi kestirmeyi düsünüyorumuzun zamandir hep siyah hep siyah birde mec atircam kas aldircam
güzel olursa foto atarim belki
hadin öptüm sizi bugün persembe yarin cuma
esincim senin sevdicekde geliyor yarin canim
kactim
ha birde nesquik annemgil ayagina yumurtanin sarisi birde biraz sabun koyup bi pes e sariyorlardin benim
bacagimi agrisini aliyormus gecmis olsun canim
minecim senin kiz da sana spor yaptirmiyorya ben oglisimi aliyordum mekik cekerken kucagima otuturuyordum ellerini tutup ben kalkdigimda o yatiyordun ben yatigimda o kalkiyordun kakir kakir gülüyorlar sende findikkurtunla öyle yap
dilek.betül,ballim,pisim,ptty,narcicegi,asli,yeni kizlar unuttugum var biliyorum monam ger-düs yani kizacasi hepinizi öpüyorum kizlar
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum 73 kiloyum bende .nasıl girebilirim takıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?