70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

durdunuz durdunuz son gün kudurdunuz yani size özendim ben başladım siz saldınız

o hissiyatları benim ondan korktuğumun farkında canım
ne de yapsam benden korkmuyolar,kaçmıyolar bile
canım korkunun üstüne git derim. ve hayvanlar çok korkaktır. sen ondan korktuğun için sana doğru gelirler ama sen korkmasan kaçarlar. senin için kedisiz avatar bulacam kendime
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum 73 kiloyum bende .nasıl girebilirim takıma
girdin bileeeeeeeeeeeee
yarın sabah tartı günü. kilonu yazarsın. hergün menü paylaşıyoruz.
biraz takıl anlarsın zaten
durdunuz durdunuz son gün kudurdunuz yani size özendim ben başladım siz saldınız

burası böle bacım arada salıyoz ama sonra hemen toparlanıyoz

kızlar bende aranıza katılmak istiyorum 73 kiloyum bende .nasıl girebilirim takıma
hoşgeldin aramıza canım
öncelikle hergün

sabah
ara
öğlen
ara
akşam
ara
bu şekilde yanlarına saatlerinide yazarak ne yediğini yazıyorsun hergün ve hatalarını görüp seni uyarıyoruz
her cuma tartı günü bir kişi burada liste yapıyor ona özel msj ile kilo bildirimi yapıyoruz ertesi gün kim kaç kilo vermiş o listede kaçıncısın görüyorsun ,motive oluyorsun daha pratik bilgileri kopyalayayım sana ben birazdan

çabuk gelen çebuk gider canım sende üzülme 2 haftaya kalmaz eski haline dönersin biliyorum seni ben azimlisin başarırsın

Örnek Alınabilenecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.
Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.
Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalarda tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

Son düzenleme:

tamam arkadaşım teşekür ederim.yalnız ben sabak pek erken kalkamıyorum malesef o yüzden sabah yemeğini öğlen sayıyorum.takım kaptanı falan varmı

daha iyisini yapıyorum. jullian
ben spora kaçar kızlar .. gelmezsem iyi geceler sizeeeee
ah ah 3. gün ama hala her yerim ağrıyo. ama ağrıdıkça mutlu oluyorum mazoşistmiyim neyim

bende yapsammı diye düşünüyom ama yerim dar :)

tamam arkadaşım teşekür ederim.yalnız ben sabak pek erken kalkamıyorum malesef o yüzden sabah yemeğini öğlen sayıyorum.takım kaptanı falan varmı

vallaa canım bende 2 ay falan oldu buraya geleli takım kaptanından kastın listeyi hazırlayan kişiyi diyorsan puccaa yani dilek arkadaşımız hazırlıyordu listeyi ama başkasına devredecek sanırım o da bu hafta kim hazırlayacak açıkçası bende bilmiyorum listeyi:44:

Pisim sen bu konu hakkında daha bilgiLİsindir arkadaşı bilgilendir istersen

Bu arada sabah bazen bende eşim yüzünden kalkamıyorum ama kalkmak zorundayız canım metonun güzel çalışması için bu şart yani Yoksa akşam olunca akşam yemeğinde bütün yemeklere saldırı oluyor

Son düzenleme:
arkadaşlar ben hafta başında başladım diyete.bilmiyorum yapanınınız var mı ama ip aatlamayı çok faydalı görüyorum.çünkü çok kalori kaybettiriyo tavsiye ederim herkese

doğru söylüyosunda arkadaşım dikkat ediyorum kalkmaya ama çoğu zaman kalakmıyorum bu huyumdan bi türlü vazgeçemiyorum.ama kalktıktan sonra hareketliyim sürekli.sen ne kadar sürede ne yaparak verdin kilolarını.bu arada ismim derya

Bende bunu söyleyenlerdenim bu gece

ya vala oda zaten küçük bi de tv bozulmuştu bitane onu yaptırdı babam kenara koydu ama geçcek yer kalmadı yani yere yatcak kalkcak yer hiç yok sağa sola gidemiyon yoksa yaparım yaniii proplem yok

abe sizi yerim ben be emida ekmek arası yapar yirim yirim çünkü açııııııııııııııııııııııııııııım ..........ama pes yook yok asla sös sösdür yola devam!

ver komutu ben aç değilim diye aaa yamyama bağladınız korkmaya başladım :18:

Bende bunu söyleyenlerdenim bu gece

bu arada diyetime yardımcı olsun diye bugün sandaloz sakızı aldım bakalım olacakmı.bi komşumdan duymuştum bayaaaa kilolu bi bayan karnım acıkmıyo diyodu bana tok tutuyo falan.birazda bu sitede araştırdım inşallah iyi olur

ya vala oda zaten küçük bi de tv bozulmuştu bitane onu yaptırdı babam kenara koydu ama geçcek yer kalmadı yani yere yatcak kalkcak yer hiç yok sağa sola gidemiyon yoksa yaparım yaniii proplem yok

kolidorda atla canım ya bi yer bul düzenle odayı falan inna çok faydasını görceksin 1 saatlik yürümeden 10 dakka ip atlamak daha fazla efor harcatıyo

Mikemmel vicıııdunuu buna borçlusun yani.
hayatin beni kiskanmakla gecti
bi masallah de yahuu

Balııım nerden buluyon şu resimleri yaa..Sümüklü bebiş gitti köfte dudaklı inek geldi şimdide

Regl mi olcan karın ağrısı varmış sende..?
evet canim ya :26:
sana ne oldu kayinvalidenle biseyler olmus galiba
canim sen nisanlimiydin ya :44:

bende kahvaltiyi coooook severim pisim vallahi aksam icin yazdiklarini okuyunca agzim sulandii

bi lahana kasaya bi agzimizaa
ay suzim nasil okucan okadar gecmisi yaa :26:

canim nüfus cüzdaninin önlü arkali fotokopisi
mihtar emmiden ikametgah kagidi
saglik raporu
adres
telefon numarasi
alayim

hosgeldiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…