Secem kaç kilosun ?
ben bi kilo daha verseydim hedefi tutturmuştum ama olsun bi eksik bi fazla farketmez
bu ay içinde bi hedef belirleyelim mi ?
sen kaç kiloyla başladınkızlar, özellikle de bu bacak incelir mi bu popo küçülür mü diye ara ara umutsuzluğa kapılanlar, saglıklı beslenmeye baslamadan önce üzerime zar zor buldugum bı kotum vardı, hatta bu topıge basladıgım zmnlarda önü kapanmıyodu bile yani gerisini siz düşünün
bu sabah itibariyle o içine zar zor girdiğim, düğmesini dahi kapatamadığım o kotla cekıldıgım ıkı fotoyu Dilek e kızıp artık foto eklemiycem senın yuzunden dememe ragmen dayanamayıp koyuyorum
cunku bende ılk zmnlarda başkalarının fotograflarını görüp demekki isteyince oluyomuş diye gaza geldım, umutsuzluga kapıldıgımda ınsanlardakı degısımlerı gorup yenıden motıve oldumbelkı bu defa da benım fotolarım bırılerının umutsuzluguna çare olur diye düşündüm
leynnn attı kaynanaya suçu yedi çkoyuu bahaneye bakkal sana bunlar
cuma öncesi kaynanaın lafına bakılıp çikomu yenir gel bakem sen accık seveyim saçlarını
kuzum onlar yaşlı daha sen evlenmeden böyle takarsan kafana ohooooo evlenince çok yıpranırsın (hem kendini hem eşini)
o yüzden benim eşim şöyle der hep bana hee de geç der kafana göre takıl der
zıtlaşınca dahada kopuyor teller yoksa
gel anacazım senn öpüşüp koklaşıver 1.de cevap almazsan emin ol 5. sinde cevap alırsın
boşver canım dünyada inan bundan daha önemli dertler olabiliyor bazen
eşinle mutlu mesut hayatını yaşamana bak elinden geldiğincede ssabırlı olur inanki karşılığını alırsın ki ben alıyorummmm arada şarteller atar bendede ama ikimizde birbirimizi anlayışla karşılarız insanoğlu hergün mutlu olmak zorunda değil
ne demişler sadece ana kız bile kavga ediyorlar kaldıki kaynana gelin neden kavga etmesinyanii iştee öyleee
evet canim ya :26:
sana ne oldu kayinvalidenle biseyler olmus galiba
canim sen nisanlimiydin ya :44:
Yok canım daha nişanlı olmama rağmen böyle.Zaten nişan olayını falan engelleyen de kadının ta kendisi.
Bir sürü bahane uydurdu.Ona olan sinirim altında neler var neler. Öyle basit laflardan değil yani.
ne dedide canını sıktı canım kaynarkazan?
ben kayınvalideyle iyi olanlara hiç inanasım gelmiyor
benimki iyidir çok şükür ama ben fenayım sanırım
var yani biproblem
vayy öyle deyip kabul ettiyse helal olsun valla
genelde laf söyletmezlerde
sevdicege yaptigin yapragin tadina mi baktin esincimhadi yarin geliyo gözün aydin tatlim
esincim illa evlenince ailesiylede evlenmis oluyorsun isteer istemez kendini ezdirme ama sonrada o sana yapmasin canimcim
69.60 ım..ama sabahtann beri çikolata yiyorum 70 olmuşumdur belki..tamam koyalım bi hedef.bu sefer hedefi gözünden wurcam..sen ayarla kaç olsun yaz..bu ay bomba gibi olcam..
65 olsun muuuuuu
sen kaç kiloyla başladın
maşallah bir zamanlar önü kapanmayan kotun şuan erkek pantolonu gibi duruyor üzerinde
benimde bol gelen pantolonlarım var ama seninki gibi değil
maşallah diyeyimde nazar değmesin azmine
olsun canımmm..aslında 63 mü olsa..oda çok mu?????:44:
daha neler
istersen 64 diyelim fazla uçmayalım
daha neler
istersen 64 diyelim fazla uçmayalım
banada abla deme
isallah oda pazartesi kazanir betülcümhahay bende bikeresinde arkadasa dedim beni kaldir diye onu kapatirken telefon otomatik msj atmis suan sinema dayim diye
nezaman gidiyordun betülcüm bak heycanlandim simdi
3 hafta sonra bende gidecem allah nasip ederse
izine gitmeden su 3 hafta icinde bi kac kilo versem bari
ballim bugün bana iki kerekrampf girdi ayagima bayadir muz yemiyordum yarin kahvaltidan sonra 1 tane yerim artik fayda ediyor bence
ama cok kötü oluyor ya krampf girincede ayak parmaklarim bi sekil oluyor ders düz egriliyorbirde o agri
bi keresinde araba sürerken girmisdim dörtlüleri yakip bekledim gecmesini
neden oluyor ki bu krampflar acaba :26:yarin betül e veya pisime sorayim
Selaaaam kızlaaar ben geldiim. Giremedim ya 2 gündür dün sabah erkenden evden çıktım sevdiceğin eve gittim.
Tabi kalabalıktı. Sonra sevdiceğim geldi ama pislik kaynana sarılmamıza bile izin vermedi. O niye sarılıyo dedi ve ellerimi çekiştirdi.
Sonra gece11 e kadar oturduk orda. Ondan sonrada bize geldik tabiii ben o sarılma olayının altında kalır mıyım kalmam
Bırakmadım turgayı bizde kaldı. O da orda çatladı ilk gün başka yerde kalıyo diye
Sonra da hemen uyuduk zaten bugün sınavım vardı sınava gittik. sınavdan eve geldik yemek yedik. Sonra gitti sevdiceek.
Yarın buluşcaz tekrar. Öylee işte.
Şimdi okumam gereken 30 sayfa daha var. Ben tekrar geçmişe gideyim
o nasıl bi kadın ya öyle
ne demek o niye sarılıyor
gıcık oldum kadına ya mal mıdır nedir ağzımı bozdurcak
oğlunu verecein insan o kız senin neden bu saçma hareketler
Böyle sürekli geçen izne geldiğinde turgay yaklaştı bana öp canım diye. İtekledi beni hayır hayır diye çığlıklarla.
Turgay bunu farketmemiş bana da bi türlü inanmak istemedi. Ama bu sefer sarılırken ellerimi çekiştirince hissetmiş o da.
Sürekli böyle ya çok sinirim bozuldu.Sevgilim gelmiş mutlu olmam gerekirken akşam ağlattı beni kadın yani
merhabalaaar, bende size katılmak isterim açıkcası :)
78 kiloydum şuan 70-71 kiloyum hollywood diyetini denemeyi planlıyoruum.
Allah kolaylık versin dıyorum cnaım sana şimdidenkayınvalıden sonucta bır anne ama bazı anneler cocukalrını paylasmak ıstemıyolar kımsecıklerle, hatta senınkı abartıyo durumu baya
bu işlerde aradakı dengeyı saglamak zorunda kalan erkege buyuk iş düşüo, eger o senı anlar ve sana hak verırse, yanı olaya 3. bir goz olarak bakmayı becerebılır ve benım annem yapmaz oyle sey tarzında davranmazsa ikiniz birlikte kayınvelıdenın bu davranıslarına gülüp gecerek bu durumu atlatabılırsınız
aslında en guzelı annesının bu davranıslarının kendısının de farkında oldugunu bellı etsın o da, mesela "canım çok özlemişim seni, gel bi öpeyim annem görmeden" ya da " gel bi sarılayım canım annem görüpte cırlamadan " fılan dıye dalgaya alıp gulerek annesının yanında yapsın bunu, ıkınızde gulun belkı anlar ozmn kayınvalıdenyoksa kayınvalıden boyle yapacak sen gereksız uzuleceksın, sen eşine anlattıkca o arayı bulamazsa tartısmaya kadar gıder bu durum, ilişkiniz bosuna yıpranır :26: en guzelı kayıtsız kalmanız ve özellikle gözüne sokarak dalgaya almanız olacaktır umarım anlatabılmışımdırrr
Ah çok güzel anlatmışsın gerçekten durumu. Aslında komik şeyler yaşıyoruz ve onun böyle deliye dönmesi beni mutlu ediyo
Bi örneği de mesela elele tutuşmuş duruyoruz komşu teyze geldi ellerimizi tuttu ay şunlara bak yaa canlarım falan dedi.
Ama kadın duymamazlıktan geliyo tabi. Sevdicek onun yanında dedi zaten anneme baksana görmezden geliyo diye.
Güldük hep beraber orda. Dün çok azar işitti valla turgaydan. Bende üzülmüyorum açıkcası hakediyo ne deniyosa.
Bide gece ben gelmicem dedi turgay çığlıklar kopardı. O da napıcan beni gece onu anlamadım dedi.
Utanmadan bide öperim severim diyo bana bakarak bende hiç yüzüne bakmadım orda zaten.
Böyle takıyorum takıyorum ama sonra komik geliyo bana kaybedenin yine o olması rahatlatıyo beni.
İsteği kadar da cırlasın alacağım oğlunuArtık sonrada göreceği günleri mumla arar
Anladıgım kadarıyla zaten nişanlın herseyin farkında, bu yuzden sen şanslı gruptansınn kıymetını bil
ama sen de bu konuyu gozunde buyutme cunku ne olursa olsun o senın bır hemcınsın, bır buyugun ve sevdıgın adamı doguran buyuten ınsanherseyden once butun bu sebeplerle saygıyı hak edıyo, boyle davranıslarına ve sozlerıne sen cevap verme o zaman kotu gelın olursun, bırak nişanlın söylesın soyleyecegını cunku nolursa olsun o onun bi tanecık oğlu olarak kalmaya devam edıcek sen gereklı saygıyı goster, gul gec kayıtsız kal, mutlu ilişkini bozma, kadınlar arasındaki tatlı çekişmeler bunlar
bılmıyorum yaşım senden büyük mü ama nasihat olarak görme bunları ama bı tavsıye sadece; demıssın ya turgay azarladı annesini filan diye bence sen o sırada turgaya kız yalancıktan, "cok ayıp annenle dogru konuş de, özledik hepımız seni " fılan dıye orta yolu bulan ol, kayınvalıdenın kalbını kazanırsın zaten boyle davranaraktabı bunlardan once nısanlına bahset ki o da şaşırıp kalmasın ortada noluyo ya şimdi diyee gönlünü hoş edin sonucta o bir anne ve bizimde ılerde oyle olmayacagımızın hıc bı garantısı yok ne yazıkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?