70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hiç hoş değil ya onun oğlu olabilir ama senin de yakında eşin olacak kişi inşallah..
böyle amaçsızca cırlamasına ne gerek varsa
arkadaşın dediği şeyleri uygula bence çok mantıklı

merhabalaaar, bende size katılmak isterim açıkcası :)
78 kiloydum şuan 70-71 kiloyum hollywood diyetini denemeyi planlıyoruum.

hoşgeldin canım öyle hızlı kilo verdiren diyetlere gerek yok sağlıklı beslen verirsin hem de kalıcı olur

ayy arkadaşlarımı hazırladık mezuniyete gittiler
ne güzel oldular
keşke biz de mezun olsak

arkadaslarım bana yardım edin lütfen ( bi türlü diyete baslayamıorum yarın baslıycam diorum ögleye dogru diyeti falan unutuyorum bn nasıl motive olacagımm ((

ay nerde satılıyo kız bu hap mı ne dir bu. eczaneden bir sorayımç vaala duacın olurum hanııııııııııııım bu ağrılr bir geçsin inşşşşşlallah bir ayda 5 kilo ver emi
tebr,kler
canım kayınvalide ile sorunlusun sanırım. bende kaynana ile geçinemeyenlerdenim. önerim gerdüş le aynı. umursamayacaksın gülüp geçeceksin ti ye alacaksın. yoksa geçmez hayat. ben evliliğimin ilk yıllarını bu konular yüzünden çok zorlu geçirdim. şimdi mesafe koydum. birde artık yapılanları fazla umursamıyorum. birde nişanlına sakın annesini şikayet etme gün gelir saana kızmaya başlar. olayları fazla büyütmeden tatlı dille geçiştir gitsin. öküz tabirinde yakışmamış canım. ne kadar kötü olursa olsun eşinin annesi olacak bu kadar soğutma kendini. gün olacak aynı evde kalacaksınız aynı sofrada yiyeceksiniz belki yaşlanacak seninle olacak. sakın yanlış anlama kaynanayı tutmuyorum. kk daki bir numaralı kaynana düşmanıyım diyebilirim. çok çektim benimkinden ama kafaya takmanın sadece beni yıprattığını çok geç anladım. bazen içimden bende .... ....kadın diye saydırıyorum ama nede olsa eşimizin annesi mecbur çekeceğiz yada kocayı boşayacağız başka kurtuluş yok

slmm
bugün yaklaşık 220 kalorilik dondurma yedimmmmm
tadı güzeldi ama
bende dün akşam kocaman bir kase yedim
hatta listeyi hazırlarken önüme koymuştum l,ste bitene kadar dondurmada bitmiş hiç farkında değilim
suçlu bizim liste yani ben değilim

Veeeeee diyetimin patladığı gün heralde 3.günde mahveden yoktur peh

Teşekkür ederim canım desteğin için.Katlanmaya çalışıyorum ama ben her zaman mesafeliyim ve bu mesafeyi de kormayı düşünüyorum.Başka türlü birarada olamayız.Ayyrıcaaa allah korusun canım yaşlancak senle olcak falan deme öyle şeyler yüreğime iner valla hi. Elimden geleni yapıyorum ama sanırım henüz alışamadım bu davranışlara.Mutlu mesut hayatımdan daha 22 yaşında bu şeylerle uğraşmam gerekecek bi hayata geçiş yaptım. Zormuş

jillian yapcam da korkuyorum :18::18:

Yap yap korkma çok faydalı bişey. ilk 3 gün canın acır ama geçince kendini daha iyi hissedeceksin

slm canm sizin topiğe bakarken dikktimi çekti tebrik ederim harika kilo vermissin nasıl basardn
bende artık su doğum kilolarımı vvermek istiyorm

teşekkür ederim canım
benden çok daha iyi kilo verenler var burda
ben pek düzenli beslenmeyen biriydim, çok abur cubur yerdim vs.. vs..
onları bıraktım, hala çok düzenli beslenmiyorum ama eskisine göre çok daha iyi tabii..
günde 2-2.5 litre su ve 3 bardak bitki çayı çok faydalı bence
burda takıl bi şekilde gider kilolar

ayy korkunun ecele faydası yok kızlar ben bi jillian yapam gelem :18::18::18:

jillian yaptım
aynen buna döndüm
ölmüş durumdayım..
8. dakikalarda ölmüştüm zaten de devam ettim
ellerim titriyordu bi ara anam ne yapıyo bu kadın böyle
dökülüyorum şu anda banyoya gitcek halim kalmadı bacaklarımda
21 yaşında hımbılmışım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…