slmm
bugün yaklaşık 220 kalorilik dondurma yedimmmmm
tadı güzeldi ama
Böyle sürekli geçen izne geldiğinde turgay yaklaştı bana öp canım diye. İtekledi beni hayır hayır diye çığlıklarla.
Turgay bunu farketmemiş bana da bi türlü inanmak istemedi. Ama bu sefer sarılırken ellerimi çekiştirince hissetmiş o da.
Sürekli böyle ya çok sinirim bozuldu.Sevgilim gelmiş mutlu olmam gerekirken akşam ağlattı beni kadın yani
merhabalaaar, bende size katılmak isterim açıkcası :)
78 kiloydum şuan 70-71 kiloyum hollywood diyetini denemeyi planlıyoruum.
arkadaslarım bana yardım edin lütfen( bi türlü diyete baslayamıorum yarın baslıycam diorum ögleye dogru diyeti falan unutuyorum bn nasıl motive olacagımm ((
peki ama ne yapmalıyım ? eski düzene alışkındım bi anda zorlandım hemen pes ettm
ay nerde satılıyo kız bu hap mı ne dir bu. eczaneden bir sorayımç vaala duacın olurum hanııııııııııııım bu ağrılr bir geçsin inşşşşşlallah bir ayda 5 kilo ver emievet regl sancisi ceken kizlaar
pisim sen mesela
güzel bi haberim vaar
cok adet sancisi cektigimi bilen eczaci arkadasim söylemisti bana magnezyum al die
ama ben kac senedir denememistim :26:
hemen hemen bir ay oldu magnezyum almaya basladim
dün bi bakdim regl oldumsancinin s bilem yookk
bu sabah cok hafif bir sancim oldu okadaar
ay inanamiyorum gercekden kizlar
2 tane agri kesiciyi birden alirdim ben biride kar etmezdi :26:
kesinlikle deneyiiin
tebr,klerayyyyy birinci olmuşummm çok mutlu oldum
Blackcat liste için emeğine sağlık
Balkaymak sadece diyet yeterli değil malesef spor için kendini biraz zorla yürüyüş olsun evde yapacağın hareketler olsun bak nasıl farkedicek bir iki aydan sonra vücudundaki değişimi sen bile anlıycaksın
canım kayınvalide ile sorunlusun sanırım. bende kaynana ile geçinemeyenlerdenim. önerim gerdüş le aynı. umursamayacaksın gülüp geçeceksin ti ye alacaksın. yoksa geçmez hayat. ben evliliğimin ilk yıllarını bu konular yüzünden çok zorlu geçirdim. şimdi mesafe koydum. birde artık yapılanları fazla umursamıyorum. birde nişanlına sakın annesini şikayet etme gün gelir saana kızmaya başlar. olayları fazla büyütmeden tatlı dille geçiştir gitsin. öküz tabirinde yakışmamış canım. ne kadar kötü olursa olsun eşinin annesi olacak bu kadar soğutma kendini. gün olacak aynı evde kalacaksınız aynı sofrada yiyeceksiniz belki yaşlanacak seninle olacak. sakın yanlış anlama kaynanayı tutmuyorum. kk daki bir numaralı kaynana düşmanıyım diyebilirim. çok çektim benimkinden ama kafaya takmanın sadece beni yıprattığını çok geç anladım. bazen içimden bende .... ....kadın diye saydırıyorum
Selaaaam kızlaaar ben geldiim. Giremedim ya 2 gündür dün sabah erkenden evden çıktım sevdiceğin eve gittim.
Tabi kalabalıktı. Sonra sevdiceğim geldi ama pislik kaynana sarılmamıza bile izin vermedi. O niye sarılıyo dedi ve ellerimi çekiştirdi.
Sonra gece11 e kadar oturduk orda. Ondan sonrada bize geldik tabiii ben o sarılma olayının altında kalır mıyım kalmam
Bırakmadım turgayı bizde kaldı. O da orda çatladı ilk gün başka yerde kalıyo diye
Sonra da hemen uyuduk zaten bugün sınavım vardı sınava gittik. sınavdan eve geldik yemek yedik. Sonra gitti sevdiceek.
Yarın buluşcaz tekrar. Öylee işte.
Şimdi okumam gereken 30 sayfa daha var. Ben tekrar geçmişe gideyim
Anaaaa dayak da yemişim ben burda yokken
Valla sevdiceğimide üzüyorum ama elimde değil. Turgay askerdeyken çok kızdırdı beni bu kadın. İntikam intikam
Yok canım neyseki sevdiciğim çok anlayışlı o konuda.Hem zaten kendi gözleriyle gördü cuma günü geldiğinde.
Benim bişey söylememe gerek yok. Benim canımı çok basit bişeyden sıktı.
Turgayın ona söylemediği şeyleri o söylemiş gibi anlatıyo telefonda.
Turgay annesini aramadı ben istemedim çünkü.Bana gelmiş kadın diyo ki demişti zaten arayamam anne diye diyo.
Bende sinirlendim biz her akşam konuşuyoruz söylerim merak ettiğinizi dedim. Bilsin telefon kullandığını banane.
Geldi canım cuma günü baktı yaprağımın tadına.Çok beğendi.Hatta gelen misafirler de çok beğendi ama öküz annesi bişey demedi tabi.
bende dün akşam kocaman bir kase yedim
slmm
bugün yaklaşık 220 kalorilik dondurma yedimmmmm
tadı güzeldi ama
peki :)) bugün cok kötü beslendm yarın paylaşım yapmaya baslayacagımm :)
jillian yapcam da korkuyorum :18::18:
ay nerde satılıyo kız bu hap mı ne dir bu. eczaneden bir sorayımç vaala duacın olurum hanııııııııııııım bu ağrılr bir geçsin inşşşşşlallah bir ayda 5 kilo ver emi
tebr,kler
canım kayınvalide ile sorunlusun sanırım. bende kaynana ile geçinemeyenlerdenim. önerim gerdüş le aynı. umursamayacaksın gülüp geçeceksin ti ye alacaksın. yoksa geçmez hayat. ben evliliğimin ilk yıllarını bu konular yüzünden çok zorlu geçirdim. şimdi mesafe koydum. birde artık yapılanları fazla umursamıyorum. birde nişanlına sakın annesini şikayet etme gün gelir saana kızmaya başlar. olayları fazla büyütmeden tatlı dille geçiştir gitsin. öküz tabirinde yakışmamış canım. ne kadar kötü olursa olsun eşinin annesi olacak bu kadar soğutma kendini. gün olacak aynı evde kalacaksınız aynı sofrada yiyeceksiniz belki yaşlanacak seninle olacak. sakın yanlış anlama kaynanayı tutmuyorum. kk daki bir numaralı kaynana düşmanıyım diyebilirim. çok çektim benimkinden ama kafaya takmanın sadece beni yıprattığını çok geç anladım. bazen içimden bende .... ....kadın diye saydırıyorumama nede olsa eşimizin annesi mecbur çekeceğiz yada kocayı boşayacağız başka kurtuluş yok
bende dün akşam kocaman bir kase yedim
hatta listeyi hazırlarken önüme koymuştum l,ste bitene kadar dondurmada bitmiş hiç farkında değilim
suçlu bizim liste yani ben değilim
jillian yapcam da korkuyorum :18::18:
slm canm sizin topiğe bakarken dikktimi çekti tebrik ederim harika kilo vermissin nasıl basardn
bende artık su doğum kilolarımı vvermek istiyorm
Yap yap korkma çok faydalı bişey. ilk 3 gün canın acır ama geçince kendini daha iyi hissedeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?