70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

doğru söylüyorsunuz kızlar.bugün düne göre daha azimliyim.mesajlarınızı görünce daha bi mutlu oldum.doğru söylüyorsunuz pes etmek yok.ya gidecek ya gidecek.artık yürüyüşlerede başladım.eskiden fazla su içmiyodum.suyuda arttırdım.biraz spor ve diyetle eminim kilolarımdan kurtulucam.hedefim 8 kilo vererek 70 kiloya düşmek.bende artık şu cici elbiselerden giymek istiyorum.bu sene çok moda ama kilo vermeden olmaz.onun için şimdi biraz daha yürücem:1rolleyes:

ben çıkıyorum kızlar... akşama işlerim çok yine gelemem... yarın görüşürüz... yarın bildirim var bakalım ne olacak.... hepinizi öptüm kızlar...ŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yürüyüşe başladımmmm:lepi: ama hızlı başladım sanırım.. bugün hesapladım 1230 civarı kalori almışım.. oda en fazla.. ama metabolizmam günde 1500 civarı yakıyo.. eee bana ne kaldı yediklerimden.. üstüne sporlada yaktım baya.. ve tokum bu hafta yaklaşık 2 kilo verdim.. sanırım yavaşlamalıyım..

Son düzenleme:
günaydın kızlar herkese iyi sabahlar hayırlı cumalar bu ne sessizlik böyle yoksa herkes tatilde mi? dün internet koptu giremedim bi daha
benim diyet bitti sonrada korumaya çalıştım hatta birazcık verirmiyim die düşündüm eh olmadı tabi bu bile benim bünyeme baya bi çok 64 oldum kızlar birazcık aşağıda duruo ama 64 diorum ben :)))

bakalım benden fazla veren çıkıyo canım en azından ilk sıralarda olucamm ilk defa :) şu diyet ymntemleri bölümünü çok karıştırıom bende sarı kırmızı diyeti varmış domates suyu ve limon suyu onu yapayım diyorum yapabilirim gibime gelio pazartesi başlamayı düşünüom belki bir iki kilo verebilirim
bende ilacın etkisinin olacağını düşünmüyorum daha bir hafta oldu :)

Günaydın kızlar... akşam yine buralardan geçen olmamış anlaşılan... ben bildirimimi yapayım... 1 kilo verdim... 69-60 basamağında aynı hızla ilerlemek istiyorum... yinede büyük başarı... hatırlamıyorum 5 sene öncemi gördüm en son 69 kiloyu onu bile unuttum... 2 ay sonra burada yazdığım yazıların çıktısınıalıp bakacağım... neler yaptım ne kadar sporla ne kadar yiyerek zayıfladım... belki ilerde kitap bile çıkarırız kızlar aklınızda bulunsun.. önceki hali sonraki hali yaparız....

bursefa magrenta ıkınızı de tebrik ederim canlarım,harikasınız.bende fena degıilim bu hafta 1 kılo vermısısım.71 im.sonunda vucut kıtle endeksım 25.5 le,normal sınırına gırdım,bu da bır basarı.ama benım hedefım normalın alt sınırına ınmek sımdızemuszemus

günaydın kızlar bu gün itibariyle kilom 76,4
çok yavaş veriyoz ama olsun veriyomya buda yetr

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN

Tebrikler kızlar,ben utanarak 1,5 kilo aldığımı söyliyeyim:kedi::mymeka:
bu lahana kürü bana kilo olarak geri geldi ya neyse önümüzdeki hafta 2 kilo vermek hedefim olacak:lepi:

bugün bol bol kupalar olacak topiğimizde... bende doldurayım sayfayı.. kızlar hepsi sizin...
:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
:hooray::hooray::hooray::hooray:

sağol canım senide tebrik ederim... 1 kilo vermek çok sevindiriyor insanı... sağlığımıza kavuşuyoruz en güzel yanlarından biri...

günaydın kızlar bu gün itibariyle kilom 76,4
çok yavaş veriyoz ama olsun veriyomya buda yetr

olsun canım yavaşda olsa veriyorsun bak... az olsun kalıcı olsun... sen bozma moralini...

tebrik ederim canım... verdikçe insan daha bir hırslanıyor... kaçamağa falan yanaşmıyor hiç... dene bakalım bizede anlat bizde yapalım...

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN

bu lahana kürü bana kilo olarak geri geldi ya neyse önümüzdeki hafta 2 kilo vermek hedefim olacak:lepi:

teşekkürler canım... ne güzel vermişsin birazcık dikkat edebilseydin süper olurdu... ne zorluklarla nelere katlanarak zayıflıyoruz aman dikkat et bundan sonra...:1hug::1hug:a.s.a.s.

Günaydin herkese kilo verenleri simdiden kutluyorum...

Ben malum son zamanlarda kilomu tutabilme cabasindayim...

Ve suann 69,70 kiloyum yani 200 gram almisim ama dert etmiyorum kendime..

Haftaya belki veririm :)

saol canım ben sıkı bir lahana diyetiyle verdim yoksa ben kim 2 kilo kim :))))
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN

olabilir canım belki su falandır sıkma canını ama bişiler yapman lazım lahana kürü derken çorba diyetimi yaptın sende korktum şimdi bende geri alırmıyım die

bakalım alıştım diyete bir haftada 3 kilo verince bir 3 kilo daha vermek için domates limon suyu diyetini yapıcam bence sizde bir inceleyin derim :)

Günaydin herkese kilo verenleri simdiden kutluyorum...

Ben malum son zamanlarda kilomu tutabilme cabasindayim...

Ve suann 69,70 kiloyum yani 200 gram almisim ama dert etmiyorum kendime..

Haftaya belki veririm :)

verirsin sen canım azimlisin o kadar kilo verdikten sonra bencede dert etme arada alıp vericez ama aldıklarımız gr olsun :))) verdiklerimiz kg :)kaydirigubbakcemile3

kızlar işte diyet bu belki bakmak istersiniz ;:)

Domates ve limon suyu diyeti
Her şey bir gün Ali Kırca'nın yepyeni bir görüntüyle ekranlara gelişiyle başladı. ışte o gün ve o günü takip eden diğer günlerde kadınlar arasında en çok konuşulan konu şu “sarı-kırmızı diyet” oldu. Tüm kadın dergileri bu mucizenin perde arkasını ve mucizeden faydalananların fotoğraflarını sayfalarca yayınlayıp durdular. Bu mucizenin size de yansımasını görmek istiyorsanız, hemen bugün domates ve limon suyuyla dost olmaya karar verin. Faydasını göreceksiniz.

Kalkar kalkmaz 1 bardak suya 3 çorba kaşığı limon suyu ekleyip için
Bir saat sonra 1 bardak domates suyu
Bir saat sonra 1 adet haşlanmış patates
Bir saat sonra yarım bardak domates suyu, 4 tane kiraz
Bir saat sonra 1 dilim karpuz
Bir saat sonra 1 bardak domates suyu
Bir saat sonra 1 tas sarmısaklı az tuzlu cacık
Bir saat sonra bir bardak domates suyu
Bir saat sonra bir bardak suya 4 çorba kaşığı limon suyu ekleyip için
Bir saat sonra bir haşlanmış patates
Bir saat sonra 18 adet kiraz
Bir saat sonra 1 küçük kase light yoğurt
Bir saat sonra 1 dilim karpuz ve 30 gr. tuzsuz beyaz peynir
Not: Her saat arasında gelişigüzel bir şekilde az yağlı herhangi bir zeytinyağlı sebze yemeği veya bol sirkeli salata yenebilir.

kızlar bende bi değişiklik yok.78 kiloyla devam ediyorum.olsun daha yeni başladım.haftaya inşallah kilo vermiş olurum

73... yaaaa dün 72.5 dimmmm(( ama bu 73 kilo kahvaltı yaptıktan ve 2 şişe su bitirdikten sonraki kilom.. yinede 73 diyelim:)))

herkese günaydınlar ne güzel herkes kilo vermiş malesef ben aynı kiloda takıldım 75.5im hala bende kilo vermek istiyorummmmmmmmmmmmmm kilo verenleri tebrik ediyorum bende iaç alıyım diyorum ama çevremdeki herkes karşı çıkıyo neyapacagımı şaşırdım grşrz arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…