- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
iyi gitmiş yine tebrik ederim seni bu hafta kimseye kaptırman artık kupayı :lepi: bende sabah tartılacam ama bu hafta belli olmaz ilacın etkisi haftaya ancak regl de olamadım bir türlü ilaç geciktirebiliyormuş,merak ettim nasıl bir diyet buldun?
günaydın kızlar herkese iyi sabahlar hayırlı cumalar bu ne sessizlik böyle yoksa herkes tatilde mi? dün internet koptu giremedim bi daha
benim diyet bitti sonrada korumaya çalıştım hatta birazcık verirmiyim die düşündüm eh olmadı tabi bu bile benim bünyeme baya bi çok 64 oldum kızlar birazcık aşağıda duruo ama 64 diorum ben :)))
bakalım benden fazla veren çıkıyo canım en azından ilk sıralarda olucamm ilk defa :) şu diyet ymntemleri bölümünü çok karıştırıom bende sarı kırmızı diyeti varmış domates suyu ve limon suyu onu yapayım diyorum yapabilirim gibime gelio pazartesi başlamayı düşünüom belki bir iki kilo verebilirim
bende ilacın etkisinin olacağını düşünmüyorum daha bir hafta oldu :)
Günaydın kızlar... akşam yine buralardan geçen olmamış anlaşılan... ben bildirimimi yapayım... 1 kilo verdim... 69-60 basamağında aynı hızla ilerlemek istiyorum... yinede büyük başarı... hatırlamıyorum 5 sene öncemi gördüm en son 69 kiloyu onu bile unuttum... 2 ay sonra burada yazdığım yazıların çıktısınıalıp bakacağım... neler yaptım ne kadar sporla ne kadar yiyerek zayıfladım... belki ilerde kitap bile çıkarırız kızlar aklınızda bulunsun.. önceki hali sonraki hali yaparız....
günaydın kızlar bu gün itibariyle kilom 76,4
çok yavaş veriyoz ama olsun veriyomya buda yetr
bursefa magrenta ıkınızı de tebrik ederim canlarım,harikasınız.bende fena degıilim bu hafta 1 kılo vermısısım.71 im.sonunda vucut kıtle endeksım 25.5 le,normal sınırına gırdım,bu da bır basarı.ama benım hedefım normalın alt sınırına ınmek sımdızemuszemus
bursefa magrenta ıkınızı de tebrik ederim canlarım,harikasınız.bende fena degıilim bu hafta 1 kılo vermısısım.71 im.sonunda vucut kıtle endeksım 25.5 le,normal sınırına gırdım,bu da bır basarı.ama benım hedefım normalın alt sınırına ınmek sımdızemuszemus
günaydın kızlar bu gün itibariyle kilom 76,4
çok yavaş veriyoz ama olsun veriyomya buda yetr
günaydın kızlar herkese iyi sabahlar hayırlı cumalar bu ne sessizlik böyle yoksa herkes tatilde mi? dün internet koptu giremedim bi daha
benim diyet bitti sonrada korumaya çalıştım hatta birazcık verirmiyim die düşündüm eh olmadı tabi bu bile benim bünyeme baya bi çok 64 oldum kızlar birazcık aşağıda duruo ama 64 diorum ben :)))
bakalım benden fazla veren çıkıyo canım en azından ilk sıralarda olucamm ilk defa :) şu diyet ymntemleri bölümünü çok karıştırıom bende sarı kırmızı diyeti varmış domates suyu ve limon suyu onu yapayım diyorum yapabilirim gibime gelio pazartesi başlamayı düşünüom belki bir iki kilo verebilirim
bende ilacın etkisinin olacağını düşünmüyorum daha bir hafta oldu :)
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN
Tebrikler kızlar,ben utanarak 1,5 kilo aldığımı söyliyeyim:kedi::mymeka:
bu lahana kürü bana kilo olarak geri geldi ya neyse önümüzdeki hafta 2 kilo vermek hedefim olacak:lepi:
saol canım ben sıkı bir lahana diyetiyle verdim yoksa ben kim 2 kilo kim :))))bursefa magrenta ıkınızı de tebrik ederim canlarım,harikasınız.bende fena degıilim bu hafta 1 kılo vermısısım.71 im.sonunda vucut kıtle endeksım 25.5 le,normal sınırına gırdım,bu da bır basarı.ama benım hedefım normalın alt sınırına ınmek sımdızemuszemus
olabilir canım belki su falandır sıkma canını ama bişiler yapman lazım lahana kürü derken çorba diyetimi yaptın sende korktum şimdi bende geri alırmıyım dieGÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN
Tebrikler kızlar,ben utanarak 1,5 kilo aldığımı söyliyeyim:kedi::mymeka:
bu lahana kürü bana kilo olarak geri geldi ya neyse önümüzdeki hafta 2 kilo vermek hedefim olacak:lepi:
bugün bol bol kupalar olacak topiğimizde... bende doldurayım sayfayı.. kızlar hepsi sizin...
:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
:hooray::hooray::hooray::hooray:
sağol canım senide tebrik ederim... 1 kilo vermek çok sevindiriyor insanı... sağlığımıza kavuşuyoruz en güzel yanlarından biri...
olsun canım yavaşda olsa veriyorsun bak... az olsun kalıcı olsun... sen bozma moralini...
tebrik ederim canım... verdikçe insan daha bir hırslanıyor... kaçamağa falan yanaşmıyor hiç... dene bakalım bizede anlat bizde yapalım...
Günaydin herkese kilo verenleri simdiden kutluyorum...
Ben malum son zamanlarda kilomu tutabilme cabasindayim...
Ve suann 69,70 kiloyum yani 200 gram almisim ama dert etmiyorum kendime..
Haftaya belki veririm :)
kızlar bende bi değişiklik yok.78 kiloyla devam ediyorum.olsun daha yeni başladım.haftaya inşallah kilo vermiş olurum
günaydın kızlar 68 kg düştüm adet olsaydım daha çok farkederdi sanırım meksika ilacı geciktirdi beni çok şişim çatlayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?