kızlar bende bi değişiklik yok.78 kiloyla devam ediyorum.olsun daha yeni başladım.haftaya inşallah kilo vermiş olurum
günaydın kızlar 68 kg düştüm adet olsaydım daha çok farkederdi sanırım meksika ilacı geciktirdi beni çok şişim çatlayacam
73... yaaaa dün 72.5 dimmmm(( ama bu 73 kilo kahvaltı yaptıktan ve 2 şişe su bitirdikten sonraki kilom.. yinede 73 diyelim:)))
herkese günaydın ne güzel bugün forum kupalarla dolacak
ama ben 5 aydır takıldım ve artık bişeyler değişsin istiyorum bıktım bu haftada kilom aynı veremedim mafoldumben
günaydınn kızlarr
700 gr vermişim bu hafta....sabah tartıldım 66.5
slm kilom 70. 1,5 kilo verdim.birde 70 in altını görebilsem. ama olsun aranıza katılalı 10 kilo verdim herkese çok teşekkür ediyorum destekleriniz ve paylaşımlarınız içinopuyorumnanaktan
tebrik ederim canım ne güzel bugün herkez bol bol kilo vermiş... inşallah hedefinede ulaşırsın...
selam kızlar ben de 72.0 çıktım
bu hafta yürüyüş yapamadım,arada kaçamaklarım da oldu hemen farketti,yürüyüşü ihmal etmeseydim daha çok kilo veriridim...
ama eski kotlarımdan birine girebildim çok mutlu oldum,nasıl sevindim anlatamam,o bile büyük moral oldu
inşallah haftaya daha güzel kilo veririz
kızlar bende 75 kiloyum zayıflamak istiyorum benide aranıza alırsanız sevinirim
selam kızlar benim çok acelem var hemen kilomu bildireyim 72.2kg çıktım hadi görüşürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slmmm kızlar nasılsnız bakalımmmm
oooo herkes kilo vermiş ne güzelll amann nazar degmesin devam kızlar
bende bu hafta kilo verenlerdenim sabah dr a gittik bebişimiz için maşallah
teyzeleri iyiz artık 4.5 cm olduk büyüyoruz gitgide
dr un tartısında en 74.6 gelmiştim ama evde 73
sabah dr da 73.8 geldim evde 72 geldik bakalım
hepinizi öpüyorum hoşçakalın:))))opuyorumnanaktan:)
kızlar bende 75 kiloyum zayıflamak istiyorum benide aranıza alırsanız sevinirim
KIZLAR ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BEN YOKUM MARMARİSE annemin yanına gideceğim bir haftalık listeyi devralacak var mı aranızda konuşup sonuca bağlayın derim ben....
siz ne dersiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?