70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın ne güzel bugün forum kupalarla dolacak
ama ben 5 aydır takıldım ve artık bişeyler değişsin istiyorum bıktım bu haftada kilom aynı veremedim mafoldumben

kızlar bende bi değişiklik yok.78 kiloyla devam ediyorum.olsun daha yeni başladım.haftaya inşallah kilo vermiş olurum

verirsin canım bozma moralini... daha yeni başladın... sebze, meyva ağırlıklı beslen bol bol doğal meyva çaylarından iç, yeşil çay iç spor yada yürüyüş yaparsan kilo vermeye başlarsın mutlaka.. ben 3 sene önce yine diyet yapmaya kalktım ekmek hamur işi kızartma yemiyordum ama sporda yapmıyordum 2 haftada pes ettim kilo eremediğim için... sporsuz olmuyor... ...

günaydın kızlar 68 kg düştüm adet olsaydım daha çok farkederdi sanırım meksika ilacı geciktirdi beni çok şişim çatlayacam

tebrik ederim canım ilacın işe yaramasına sevindim... diyetle ilgili birçok ilaçta gecikme oluyor diyorlar... atlatırsan çok daha fazla verirsin inşallah...

73... yaaaa dün 72.5 dimmmm(( ama bu 73 kilo kahvaltı yaptıktan ve 2 şişe su bitirdikten sonraki kilom.. yinede 73 diyelim:)))

olur o kadar canım üzülme... benimde öyle oluyor her sabah her akşam tartılınca anlaşılıyor zaten kilo değil onlar.. ben tuzlu yiyince içtiğim suyun hepsini atamıyor vücüt... sular kilo gibi görünüyor... her zaman için aç karnına tartılan kilo doğrudur... benimde kabızlık sorunum olduğu zamanlar bazen tok karnınada olsa tuvalet sonrası kilo düşüyor...

herkese günaydın ne güzel bugün forum kupalarla dolacak
ama ben 5 aydır takıldım ve artık bişeyler değişsin istiyorum bıktım bu haftada kilom aynı veremedim mafoldumben

Kankimmmmm hadi artık kıpırda biraz... ben çekiyorum seni aşşağıya sende gelll....

günaydınn kızlarr

700 gr vermişim bu hafta....sabah tartıldım 66.5

tebrik ederim canım... az olsun kalıcı olsun canım...

öğle yemeğimi yedim geldim canım hiç yemek yemek istemedi ama karnıç çok açtı :)
sabah bir muz
3 tane diyet bisküvi limonlu bir bardak çay tek esmer şekerli
1 bardak yeşil çay
4 tane köfte yoğurt marul salatası yedim öğlende :)

slm kilom 70. 1,5 kilo verdim.birde 70 in altını görebilsem. ama olsun aranıza katılalı 10 kilo verdim herkese çok teşekkür ediyorum destekleriniz ve paylaşımlarınız içinopuyorumnanaktan

slm kilom 70. 1,5 kilo verdim.birde 70 in altını görebilsem. ama olsun aranıza katılalı 10 kilo verdim herkese çok teşekkür ediyorum destekleriniz ve paylaşımlarınız içinopuyorumnanaktan

tebrik ederim canım ne güzel bugün herkez bol bol kilo vermiş... inşallah hedefinede ulaşırsın...

tebrik ederim canım ne güzel bugün herkez bol bol kilo vermiş... inşallah hedefinede ulaşırsın...

sağol canım uzun zamandır k.k yı pek takip edemedim ama cuma günleri kilo bildirimi yapmak bile insanı etkiliyor motive olma açısından inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız ve kalıcı olur tekrar kilo almayız en önemliside bu

selam kızlar ben de 72.0 çıktım
bu hafta yürüyüş yapamadım,arada kaçamaklarım da oldu hemen farketti,yürüyüşü ihmal etmeseydim daha çok kilo veriridim...
ama eski kotlarımdan birine girebildim çok mutlu oldum,nasıl sevindim anlatamam,o bile büyük moral oldu
inşallah haftaya daha güzel kilo veririz

selam kızlar benim çok acelem var hemen kilomu bildireyim 72.2kg çıktım hadi görüşürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slmmm kızlar nasılsnız bakalımmmm
oooo herkes kilo vermiş ne güzelll amann nazar degmesin devam kızlar
bende bu hafta kilo verenlerdenim sabah dr a gittik bebişimiz için maşallah
teyzeleri iyiz artık 4.5 cm olduk büyüyoruz gitgide
dr un tartısında en 74.6 gelmiştim ama evde 73
sabah dr da 73.8 geldim evde 72 geldik bakalım
hepinizi öpüyorum hoşçakalın:))))opuyorumnanaktan:)

ohh ne güzel insan eski günlerden kıyafetlerini giymeye başladıkça dah çok hırslanıyor... yazık ne güzel kıyafetlerimiz dolap bekliyor... kıyıpta kimselere verememiştim... bende başladık tek tek giymeye... çok tebrik ediyorum canım...

kızlar bende 75 kiloyum zayıflamak istiyorum benide aranıza alırsanız sevinirim

aramıza hoşgeldin canım... doğru topiktesin bol bol girersen topiğe motive olursun paylaşımda bulun bence hergün yeni şeyler öğreniyoruz...

selam kızlar benim çok acelem var hemen kilomu bildireyim 72.2kg çıktım hadi görüşürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tebrik ederim canım... inşallah daha çok verirsin...

sen dikkat et canım kendine bebişine... ufaklık büyüyor hadi bakalım Allah nazarlardan korusun... çok öpüldünüz...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

KIZLAR ÖNÜMÜZDEKı HAFTA BEN YOKUM MARMARıSE annemin yanına gideceğim bir haftalık listeyi devralacak var mı aranızda konuşup sonuca bağlayın derim ben....
siz ne dersiniz...

Selam kızlar ben bu hafta kilo bildiriminde bulnmayacağım.Çünkü yeni bir ilaca başladım ve 10 gün geçsin istiyorum o yüzden haftaya bildirim yaparım.Herkesi öpüyorum

herkeze slm...71 kg ve nekadar yedıklerime dıkkat etsemde zayıflıyamıyorum tecrubelerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olucam...

kızlar hepinize selam bende geldım benıde aranıza alırsanız cok memnun olurum 75kg dım bugun tartıldım 74 kg olmusum çok mutluyum,(1 haftadır spora basladım dıyetle beraber) aranızda motive olmak ve şu kahrolası yaglardan kurtulmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…