merhaba ben 8 günde 1 kilo verdim elma sirkesiyle hiç diyet yapmadan kısıtlama yapmadan
sabah akşam yemeklerden önce bir bardak ılık suya iki tatlı kaşığı elma sirkesi bir tatlı kaşığı bal katıp yemeklerden 15 dakika önce içtim dün sabah tartıya çıktığımda gözlerime inanamadım bir kilo gitmişti
vallaha bu yazılanları hayranlıkla okuyorum ve bünyeme bakta utan diyorum yarın tam bir ay olac:Saruboceq:ak ve ben daha vere vere 3 kilo verdim moralim bozuluyor inş yarınki ölçümlerde 4 kiloyu görebilirm
yanlış düşünğyorsun canım herkesin bünyesi farklı ama seninki gayet iyi 1 ayda 3 kilo az mı ben kaç aydır yapıyorum ayda 1 kilo veriodum ta ki lahanayı yapana kadar
sirkeli su ilk zaman bende de güzel etki gösterdi sonralarda pek farketmedi gibi zamanla sağlıklı beslenmeyi öğrenicez bence bir de spor yaparsak düzenli rejim diyet lafları uzak kalıcak inşallah
günaydın canım geç oldu valla :))) nedir bizim bu her ay derdimiz bir an önce olda kurtul inşallah bu hapın öyle etkisi var mı acaba duymadım hiç benim kullandığımın varmışta :))günaydın herkeze biraz geç oldu ama çok sancım var adet olamadım bir türlü zayıflama hapı geciktirdi sanırım çok şişim çok agresifim deli olacam valla ya işyerinde herkez menzilim dışına kaçıyor :jeyyar: :jeyyar:
canım ben her sabah 40 dakka spor yapıyorum ve 30 dakkada yürüyorum
bu spor sayılmazsa fazlasınıda yapamam ki bunda bile başım dönüyo midem bulanıyo
inş oturur vallaha ama insanlar kilo vermişsin diyo ya nasıl mutlu oluyorum bilemezsiniz belki 3 kilo verdim ama spor ve yürüyüş sıkılaşmaya sebeb oluyor böyle daha çok kilo vermiş gibi duruyorum mesela ben otururken yanlarım batardı hep ama şimdi yok batmıyo ay bu çok güzel mesela geçen sen giydiğim bady bu sen giyemiyodum ama mbu gün üstümde ovar
bence çok güzel ve sağlıklı kilo veriyorsun... yavaşda değil verdiğin kilo... 1 ayda 3 kilodan fazla verirsen kiloların kalıcı olmaz geri alman çok kolay olur... sıkılaşmada var diyorsun ne güzel işte... bence giymediğin kıyafetleri giyebilmek tartıda göreceğin kilolardan daha önemli... 5 kilo veripde görünmesindense sıkılaşman daha güzel...
bende ayda 2-3 kilo verdim... 7 nisanda başladım diyet + spor ve yürüyüşe 7 kilo verdim... 2.5 ay olacak aynı senin gibi... zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum artık ama kilolar yavaş yavaş gidiyor... moralini bozma canım...
ayy mrb kızlarrr kaç gündür yokumm bi gleyim deidmm bugünde kına var ondan evdeyim hazırlık yapıyom manikür pedikür saç bakımı vücut bakımı..ama kardeşlerimi herbişeyi kaybetmiş bulamıyorum sinir kpüne dündüm!!
neyzse yedikerlmi yazayım. sabah 4-5 tane tuzlu kraker ve çay bi iki fındık attım agzıma bi de ufak hobi çikolatası yedimm..şimdilik bu kadarrr dün de hiç stepper yapmadım vicdana zabı çekiyomm
teşekkür ederim.aranıza yeni katıldım umarım bende sizin gibi kilo verebilirim.nasıl kurtulucam bu kilolardan bilmiyorum.sanki hiç gitmiceklermiş gibi geliyo vallabenneyaptımki ama pes etmek yok:) biraz geçte olsa kurtulmam lazım
bozmıcam canlarım çünkü bu kiloyu vericem sizlerle birlikte artık o moralini bozsunk ben bu sefer çok karalıyım artık benden ayrılma vakti geldi , bu kadar tatil yetr ona hadi artık doğru evine kilolar ,gelmeyi nartık bana yoksa
ayy mrb kızlarrr kaç gündür yokumm bi gleyim deidmm bugünde kına var ondan evdeyim hazırlık yapıyom manikür pedikür saç bakımı vücut bakımı..ama kardeşlerimi herbişeyi kaybetmiş bulamıyorum sinir kpüne dündüm!!
neyzse yedikerlmi yazayım. sabah 4-5 tane tuzlu kraker ve çay bi iki fındık attım agzıma bi de ufak hobi çikolatası yedimm..şimdilik bu kadarrr dün de hiç stepper yapmadım vicdana zabı çekiyomm
teşekkür ederim.aranıza yeni katıldım umarım bende sizin gibi kilo verebilirim.nasıl kurtulucam bu kilolardan bilmiyorum.sanki hiç gitmiceklermiş gibi geliyo vallabenneyaptımki ama pes etmek yok:) biraz geçte olsa kurtulmam lazım
magrenta, whitehall+
kızlar nasılsınız??? yazmazsanız sobeleyeceğim ona göre... yazmayan ebeeeee
selam nasılsın sobelenmeden yazayım dedim
bende sobelenmişim ama bugün yoğunum
komşunun bebeği bizde onunla oynuyodum 10 aylık bir tatlı ki
abisinin sünnet düğünü var aksam oraya gidicez bide gelinlik almışlar bırakamadım
şimdi uyuyo
walla insanın çocuk yapası geliyoo
özge lahana diyeti bittimi
bitti canım son günler uymadım valla böö geldi çorbadan :)))) 3 kilo gitti bugün 63,5 gördüm ama saymıyorum bakalım yarına ne çıkcak :)
yeni diyet buldum onu denicem haftaya ilaç falan bir yere kadar hazır o tok tutarken diyet yapayım diorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?