70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnna.s.
bugün 9:30 da kalktım bi kibrit kutusundan biraz küçük bi peynir, 2 siyah 2 yeşil zeytin, etimek veya kepekli ekmek kalmadığı için çoooook az beyaz ekmek(sanırım 2-3 kibrit kutusu büyüklüğündeydi..) ve sabahlarımın vazgeçilmezi 1 bardak süt lepi
sabah spora başladım.. dün gittim.. bütün kaslarım ağrıyor.. dün acayip yorulup üstüne geç yatmıştım.. telefonuda sessize almışım.. uyanamadım arkadaşım tam 32 kere aramış.. bugün yürüyüş yapamadım yani.. artık saat 4 de bişeyler yapıcam ama burada o saatte yalnız yürüyüş yapabileceğim yerler yok.. evde yapabileceğim yürüyüş yerine geçebilecek hareketler var mı?????

merhaba ben 8 günde 1 kilo verdim elma sirkesiyle hiç diyet yapmadan kısıtlama yapmadan
sabah akşam yemeklerden önce bir bardak ılık suya iki tatlı kaşığı elma sirkesi bir tatlı kaşığı bal katıp yemeklerden 15 dakika önce içtim dün sabah tartıya çıktığımda gözlerime inanamadım bir kilo gitmişti

vallaha bu yazılanları hayranlıkla okuyorum ve bünyeme bakta utan diyorum yarın tam bir ay olac:Saruboceq:ak ve ben daha vere vere 3 kilo verdim moralim bozuluyor inş yarınki ölçümlerde 4 kiloyu görebilirm

vallaha bu yazılanları hayranlıkla okuyorum ve bünyeme bakta utan diyorum yarın tam bir ay olac:Saruboceq:ak ve ben daha vere vere 3 kilo verdim moralim bozuluyor inş yarınki ölçümlerde 4 kiloyu görebilirm

yanlış düşünğyorsun canım herkesin bünyesi farklı ama seninki gayet iyi 1 ayda 3 kilo az mı ben kaç aydır yapıyorum ayda 1 kilo veriodum ta ki lahanayı yapana kadar
sirkeli su ilk zaman bende de güzel etki gösterdi sonralarda pek farketmedi gibi zamanla sağlıklı beslenmeyi öğrenicez bence bir de spor yaparsak düzenli rejim diyet lafları uzak kalıcak inşallah

günaydın herkeze biraz geç oldu ama çok sancım var adet olamadım bir türlü zayıflama hapı geciktirdi sanırım çok şişim çok agresifim deli olacam valla ya işyerinde herkez menzilim dışına kaçıyor :jeyyar: :jeyyar:

canım ben her sabah 40 dakka spor yapıyorum ve 30 dakkada yürüyorum
bu spor sayılmazsa fazlasınıda yapamam ki bunda bile başım dönüyo midem bulanıyo

günaydın canım geç oldu valla :))) nedir bizim bu her ay derdimiz bir an önce olda kurtul inşallah bu hapın öyle etkisi var mı acaba duymadım hiç benim kullandığımın varmışta :))
canım ben her sabah 40 dakka spor yapıyorum ve 30 dakkada yürüyorum
bu spor sayılmazsa fazlasınıda yapamam ki bunda bile başım dönüyo midem bulanıyo

daha yeni başladın canım anca oturcak bazı şeyler sen aynen devam et bence yemenede dikkat et bu kadar spor yapıp az yersen başın dönmesi doğal :)

inş oturur vallaha ama insanlar kilo vermişsin diyo ya nasıl mutlu oluyorum bilemezsiniz belki 3 kilo verdim ama spor ve yürüyüş sıkılaşmaya sebeb oluyor böyle daha çok kilo vermiş gibi duruyorum mesela ben otururken yanlarım batardı hep ama şimdi yok batmıyo ay bu çok güzel mesela geçen sen giydiğim bady bu sen giyemiyodum ama mbu gün üstümde ovar

bence çok güzel ve sağlıklı kilo veriyorsun... yavaşda değil verdiğin kilo... 1 ayda 3 kilodan fazla verirsen kiloların kalıcı olmaz geri alman çok kolay olur... sıkılaşmada var diyorsun ne güzel işte... bence giymediğin kıyafetleri giyebilmek tartıda göreceğin kilolardan daha önemli... 5 kilo veripde görünmesindense sıkılaşman daha güzel...

bende ayda 2-3 kilo verdim... 7 nisanda başladım diyet + spor ve yürüyüşe 7 kilo verdim... 2.5 ay olacak aynı senin gibi... zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum artık ama kilolar yavaş yavaş gidiyor... moralini bozma canım...

ayy mrb kızlarrr kaç gündür yokumm bi gleyim deidmm bugünde kına var ondan evdeyim hazırlık yapıyom manikür pedikür saç bakımı vücut bakımı..ama kardeşlerimi herbişeyi kaybetmiş bulamıyorum sinir kpüne dündüm!!
neyzse yedikerlmi yazayım. sabah 4-5 tane tuzlu kraker ve çay bi iki fındık attım agzıma bi de ufak hobi çikolatası yedimm..şimdilik bu kadarrr dün de hiç stepper yapmadım vicdana zabı çekiyomm

teşekkür ederim.aranıza yeni katıldım umarım bende sizin gibi kilo verebilirim.nasıl kurtulucam bu kilolardan bilmiyorum.sanki hiç gitmiceklermiş gibi geliyo vallabenneyaptımki ama pes etmek yok:) biraz geçte olsa kurtulmam lazım

bozmıcam canlarım çünkü bu kiloyu vericem sizlerle birlikte artık o moralini bozsunk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben bu sefer çok karalıyım artık benden ayrılma vakti geldi , bu kadar tatil yetr ona hadi artık doğru evine kilolar ,gelmeyi nartık bana yoksa klava:klava:klava:klava::roflol:

sıkma canını canım nasıl olsa düğüne gidicekmişsin bi güzel oyna döktür en güzel spor o zaten oh oh eğnelerek kilo verme inanın çok zevkli hele bide arkadsınız varsa biz bekarken kız kardeşimle açardık teybi ohoho bi oynardık ki vallaha süper spor :1hug::1hug::1hug:

seçilcim hep derlerdki kilo vermek beyinde bitiyo midede değil şimdi bunu okadar ii anlıyorumki çünkü midemiz beynimize değil beynimiz midemize hükmediyo eğer bu işi beyinde bitiirsek emin olun devamı geliyo geçte olsa geliyo ben hep derdim çikolata olmadan yaşayamam herlşade o gün düşerim felan nerdeyse bir aydır koyduysam hatırlamıyorum ama ben koymadım diye biliyorum ağzıma çikolata koymadım markete gittik eşim o kadra alışmıştıki özlem almıyormuyuz diyince canım istemiy odediğimde adam bile şaşırdı :lepi::lepi::lepi: zafer benimdi bunu yenmiştim demekki oluyodu yapabilecektim emin olki seçil sende yaparsın sadece iste yılma gayret et kilolar hemen gitmiyor ama ne yapalım gidicek elbet bir gün biz bu kiloları dün almadıkki bu gün verelim demi bi düşünün kaç ayda belkide kaç yılda olduk bu kiloda ee o zman neden sabır edemiyoruz bi kaç ay ondan sonra zaten ömür bizim herşeyi rahatca yapabilicez,çikolata bile cokacimcoook
her alışverişe çıktığımda bi bady sorduğumda bana olurmu acaba demek istemiyorum artık vitrinde ne görüyosam bende giyebilmeliyim bunu istiyorum daha önce nasılsam şimdide olmalı neden olmasın,biz bu kadar zayıfmıyız hayır kim bilr kaç yaşındasınız hepiniz bi düşünün bakalım hayatta ne zorluklarla karşışatınız nelere göğüs gerdiniz ama ne oldu hepsinin üstüesinden geldinizki bu günlere gelebildiniz demekki neymiş her şey oluyomuş yetrki sabır ve zmaana inanalım

tebrik ederim canım.. aynen böyle devam.. biz iye pes edelim kilolar pes edip onlar gitsinler...

Zeynep'çim bozma moralini.. sen istersen elindeki malzemelerlede birşeyler yapabilirsin... stepperı bende biraz ihmal ettim 3-4 gündür yapamıyorum ama zaman kalmıyor.. çarşıda işlerim oluyor eve geç geliyorum yemek ve çay dışında oturamıyorum yinede 1.5tan önce yatamıyorum...

canım hiç bozma moralini.. bak yeni arkadaşlar için birazcık neler yaşadığımı yazayım.. uzun olacak ama belki biraz motive olmanıza yardımcı olur...

ben ilkokuldan sonra hep yaşıtlarımdan daha kısa ama daha kilolu olarak büyüdüm... 3-4 senedir 70 kilonun altına inmemiştim... 73-75 arasındaydım.. kansızlık demir hapı iğğne derken üzerine 2-3kilo daha alınca pantolonlar daralmaya ve olmamaya başlamıştı.. hergün işe giderken giyiyorum ama patlayacağım yemek yiyecem birde işte kesin patlayacak diye bütün pantolonları tek tek ayırdım.. berbat bir psikoloji... yeni birşey almak istemiyorum eskiler olmuyor... düğünler var... boy 1.60 birde 77 kiloyu görünce en son... yıkıldım ve aniden başladım azaltmaya ama öylede olmadı... kesin dönüş, hergün sebze ve meyve yemeğe, bitki sularını kaynatıp içmeye başladım birde yürüyüş ve evde spor.. başka türlü olmuyormuş.. kilo vermeye başlayınca daha iyi anladım... ilk defa senelerdir giymediğim pantolonlarımı giymeye başladım... özene bezene aldığım pantolonlarımı vermeye bile kıyamamıştım.. dolapta bekliyorlardı... her hafta biri olacak suruma geliyor... 65 kiloya düşersem 15 sene önce lise zamanımdaki kilomda olacağım.. kendimi hergün gençleşmiş hissediyorum... liseye giderken 42 beden giyiyordum... annem biraz büyük olsun ne olur ne olmaz 3 sene giyecem diye 44 beden aldırdı okul eteğimi... senelerce üzerime uygun hiçbirşey bulamadım bulduğumuda beyenmedim... işyerinde 5 kız çalışıyoruz ve 60 kilonun üzerinde kimse yok boylar 170 ve üzeri her gün ayy çok kilo aldım deyip durmaları bana küfür eder gibi geliyordu... ama şimdi arkadaşlarım eni çok destekliyor.. yemekhaneye birazda uzak gittiğimde dayanamam diye bana hergün çorba, meyva, yoğurt ne varsa taşıyorlar... ben verdikçe onlar bile seviniyor... hiç sebep yokken mutlu olmaya kendimi daha çok sevmeye başladım... daha neler yaşadım neler duydum hepsini burada yazamam zaten.. biraz uzun yazdım kusura bakmayın arkadaşlar... hepimizin tek derdi buu... biraz hırs biraz azim... aç kalmadan yavaş yaaş kurtulalım.. pes etmeyin... sağlıklı beslenin... birbirimize destek vererek el ele zayıflayalım...

bende sobelenmişim ama bugün yoğunum
komşunun bebeği bizde onunla oynuyodum 10 aylık bir tatlı ki
abisinin sünnet düğünü var aksam oraya gidicez bide gelinlik almışlar bırakamadım
şimdi uyuyo
walla insanın çocuk yapası geliyoo

selam nasılsın sobelenmeden yazayım dedim

iyiyim canım iyi yaptın.. bende kapamıştım gelince hemen açtım işlerim yoğun değil fazla...ebelikten kurtuldun hadi...

az daha yazmasaydın ebe yapacaktık seni... Bebişler güzel oluyo tabi.. Allah isteyen herkese versin... döktürcenmi akşama???

özge lahana diyeti bittimi

bitti canım son günler uymadım valla böö geldi çorbadan :)))) 3 kilo gitti bugün 63,5 gördüm ama saymıyorum bakalım yarına ne çıkcak :)

yeni diyet buldum onu denicem haftaya ilaç falan bir yere kadar hazır o tok tutarken diyet yapayım diorum

iyi gitmiş yine tebrik ederim seni bu hafta kimseye kaptırman artık kupayı :lepi: bende sabah tartılacam ama bu hafta belli olmaz ilacın etkisi haftaya ancak regl de olamadım bir türlü ilaç geciktirebiliyormuş,merak ettim nasıl bir diyet buldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…