70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bursefa+, minna9595 kızlar selam iyi gidiyomuş sizlerin okudumda şimdi sevindim herkez güzel yapıyo ama ben malesef bayada kayıplar varmış kimsecikler girmiyomuş almira yok sevilcan yok daha öğrenci grubu vardı yok kızlar gelin bak veremezsiniz hadi ben belli neyse kızlar yemek hazırlicem anem cumaya bulduk zor randevu hepsi doktorların temmuza kadar dolu bakalım hayırlısı ne dicek öpüyom sizleri

cok iyi yapmışsın busu hoşgeldina.s. bende hergün 600 gecmek kaydıyla mekik cekiyorum
canım selam bende aranıza katılmak istiyorum.... mekik işe yarıyormu...yani kilo verebiliyomusun... bide ben ab rocket almayı düşünüyorum...çünkü bel ve boyun fıtığı başlangıç noktasında...yazarsan sevinirim...sevgiler :)

adasucum 600 mekik bir seferdemi çekiyorsun...bide ab rocket den memnunmusun bende alacagımmm...:)

canım sen çooook eskileri okumuşsun artık adasu yok burada ama istersen bizimle kalabilirsin bu arada hoşgeldin aramıza

Kış aylarında kontrolü elden kaçırıp kilo alanlardan bugünlerde “diyet”, “zayıflama”, “kilo kaybı” gibi kelimeleri daha yakından takip ediyorlar. Aslında bu üç kelimeyi de hayatınızdan çıkarıp formda kalmak mümkün bu kelimelerin yerine ihtiyacınız olan cümle şu “dengeli beslenme ve düzenli egzersiz” sürekli kilo alıp vermek, zayıflama listelerini biriktirmek kilo kaybederken sağlığınızı kaybetmenize sebep olabilir. Bedeninize iyi bakın kısa vadeli ve hızlı hedefler yerine ufak ama uzun süreli hedeflere odaklanacağınız değişikliklerle yola çıkın.

3 ana 3 ara öğün yapın daha çabuk zayıflayın
Günlük olarak tüketeceğiniz miktarları 6 öğün olacak şekilde ayarlamaya çalışarak az ve sık beslenin. 3 saatten fazla aç kalmamaya özen gösterin ki kan şekerinizde dalgalanmalar yaşamayın. Ara öğünler tatlı krizlerinden uzak durmak, metabolizma hızınızı arttırmak ve kolay kilo vermek için yardımcıdır. Bazı ara öğün seçeneklerini sayfanın sonunda inceleyebilirsiniz.

Geç yenen yemeklere dikkat
Günlerin uzamaya başlaması ile birlikte akşam yemeği saatlere daha geç saatlere kaymaktadır. Ancak bu dönemde geç saatlerde yapılan atıştırmalara dikkat etmemiz gerekmektedir çünkü özellikle gece yapılan atıştırmaları vücudumuz daha zor yakar bu nedenle de yediklerimizin yağa dönüşme ihtimali yüksektir. Fiziksel aktivitenin en az olduğu gece saatlerinde atıştırma yapılacaksa tercihlerde; enerjisi düşük ve bol lif içeren çeri domates, salatalık, havuç, kereviz sapı gibi besinlere yer vermek kalori alımı bakımından daha doğru olacaktır.

Hareket etmeye başlayın
Havaların ısınmasıyla birlikte spor yapmamak için yağmurlu havaları bahane etme döneminizde sona erdi. Bunun için açık havada bol oksijen alarak yürüyüş yapmaya başlayabilirsiniz. Ya da size en uygun, zevk alacağınız başka bir aktiviteye yönelebilirsiniz yeter ki hareket edin. Bizim önerimiz cardio tarzı egzersizlerinizi aç karnınıza yapmanız olacaktır ki; sabah kanda bulunan serbest yağ asidi miktarı daha yüksektir, yakılmaya hazır halde bulunur ve bu durumda daha fazla yağ yakmış olursunuz. Tabii yapılan aktivitenin süresi de önem taşımaktadır. Normalde egzersize başladıktan 18- 22 dk sonra yağ yakımı başlar çünkü büyük yağ depolarının ufak yağ asitleri haline gelmesi için bu süre geçmektedir. Sabah spor yapma imkanı olmayanların ise yemeklerden 1 saat kadar sonra spor yapmaları uygun olacaktır.

Hafiflemek için daha hafif beslenin
Tam tahıllı ürünleri tüketmeye özen gösterin. Yağ alımını sınırlamak için kızartma ya da kavurma yerine ızgara, buğulama, haşlama ya da fırında yöntemleri tercih edin. Antioksidan ve vitamin- mineral ihtiyacınızı karşılamak farklı renklerde 5 -7 porsiyon kadar meyve ve sebze tüketin. Süt, yoğurt ve peynirin az yağlı olanlarını tüketmeye alışkanlık haline getirin. Et ve tavuğun görünür yağlarını ayırın, bu kısımları tüketmeyin. Sebze veya baklagil yemeklerini pişirirken 1 kilograma 2 yemek kaşığı kadar sıvı yağ ilave edin. Öğle ve akşam ki öğünlerinize salata ekleyin ancak sos olarak sadece 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, limon ve sirke kullanın.

Su, su, su
Bu dönemlerde terlemeyle birlikte sıvıya olan ihtiyacımız artmaktadır 2-2,5 lt kadar su tüketilmesi önem taşımaktadır. Aslında herkesin bildiği ancak ya geçiştirdiği ya da unuttuğu bir konu su tüketimi. Lütfen su tüketmek için susamayı beklemeyin, susama hissettiğinizde vücudunuzda %1 lik su kaybı gerçekleşmiş demektir aşırı su kaybı konsantrasyon güçlüğü ve hafıza bulanıklığı yaratır.

Ara öğün seçenekleri

3 kuru kayısı, 2 parça ceviz
Yarım paket diyet bisküvi+ 1 bardak süt ile kahve
1 kutu yoğurt +10 -15 adet yaban mersini
1 kutu az yağlı süt, 1 adet taze meyve
2 adet grisini, 1 bardak ayran
Yarım paket diyet çubuk kraker+ ayran
½ simit, peynir
1 -2 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir
Light kaşarlı kepekli tost, söğüş sebze
1 kutu meyveli yoğurt, 10 fındık
Yarım paket mısır pirinç çıtırı ve az yağlı kaşar ( fırınlanabilir)
1 su bardağı yağsız patlamış mısır, 1 avuç kuru üzüm
Çiğ sebzelerden oluşan salata tabağı, 1 dilim peynir, diyet kraker
1 avuç beyaz leblebi, 1 bardak kefir
5 adet kuru erik, 10 badem
Yarım yufkadan sebzeli yağsız gözleme, 1 bardak light ayran

alıntıdır...

kıslar bakın bunu dilara koçak'ın sitesinde buldum faydalı olabilir diye düşündüm bilginize...

HERKESE ıYı AKŞAMLAR...dün cetvelimi düzelttim, burası gerçekten çok yardımcı oluyor, motive oluyorum buraya geldikçce, ama işlerimin yoğunluğundan fazla gelemiyorum., Kilo verenleri tebrik ediyorum,
whitehall gerçekten çok güzel bir paylaşım,teşekkürler yerimseniben
bu arada eve tartı aldım, bi sorum olacaktı, pazartesimi yoksa cumalarımı tartılmak gerekiyor,

Masallah bugün paylasim baya vardi...
Ben misafirlikteydim eh iste tadimlik herseyden yedimm...

Eve geldikten sonra baktimki komsular disarda oturuyor bende cerez dankek felan cikardm bide cay

yaptim, Bahcede oturduk onlardanda atistirdim derken yarinada iki kere misafirlige gidicem

Ben bu hafta kesin kilo alirim bakalim ne olcak

whitehal paylaşım gerçekten çok güzel ellerine sağlık
herkese günaydın arkadslar her sabahki gibi rutin şeyleri yaptık ve şimdi de iş başı
arkadslar bu gün bi değişiklik yaptım hani spordan sonra süt diyolardıya bende deneyeyim dedim ama sadece bir çaybardağı içtim oda kızıma süt yapıyordumda ondna aklıma geldi yoksa hiç süt içdiğimi bilmem
şu spordan sonra süt gerçekten doğrumu acaba

günaydın kızlar herkes nerde kimse uyanamadımı :))) valla 2 gündür dışarda yürüyorum aletlere fazla kaptırıyorum kendimi bugünde zorla geldim nasıl yorgunum çokta rüzgar vardı aptala döndüm boğazlarım ağrıo bugün
herkese iyi günlerhihoyyyt:dance:

cuma günleri taryılıyoruz canım o günde listemiz hazırlanıyor :)

günaydın canım nerdir şu spordan sonra süt olayı ben ilk defa duyuyorumda :):sm_cool:

ya burda okudum yanlış hatırlamıyorsam spordan sonra bir bardak yağsız süt içince bu kas yapılmasına sebeb oluyomuş yağlar yakılıp kasadönüşüyormuş şimdi bende nette araştırıyprdum genelde bu söylenmiş özellikle ağırlık hareketleri çalışanlarda öneriliyormuş kas yapılmasına daha çok yardımcı oluyormuş.
çikolatalı süttü öneriyolar o enerjinizi daha çok toplamanıza ve kasların daha çabuk dinlenmesi,ne yardımcıymış ama ben şimdilik dondurma haricinde çikolatalı şeylerden uzak duruyorum bu sabah sadee bi çay bardağı içtim
zararı olabileceğini düşünmüyorum zaten şekersiz içiyorum ve kadınlarında kesinlikle süt içmesi gerektiğini biliyorum bunu da yapamıyan ben hiç olmazsa bu şekilde bari süt içmiş olabilirm
sütün geleceğe yatırım olduğunu özelliklede kadınlarda ileriki yaşlarda kemişk erimesi ile karşılaşmaması için süt ve yoğurdu ciddi anlamda tüketmesi gerekiyor

Günaydız kızlar.... nasılsınız bakalım. bugün daha rahat işlerim başka işler çıkmazsa bol bol yazışırız bugün... yarın bildirim var ona göre kaçamaklara uzanmayın bakayım... cızzzz..

ooooo bursefa kıymet şule whitehall sobeeeeee

bursefa,kıymet ay,magrenta,minna9595 sobe :)

ohhh ne güzel sobeeyen sobeleyene... dün çıkmadan bakayım dedim yakalanmışım... yazmaya fırsat olmadan çıktım zaten... sağolun kızlar sobelenmekde güzel...
kıymetçim hayırlısı olsun canım.. Allah acil ifalar versin inşallah...

hoşgeldin canım... son yazılanalrı okuyarak burada paylaşımda bulunabilirsin...

bizim topiğimiz başkadır valla... biz her cuma günü kilolarımızı bildiriyoruz.. listemiz herkezin verdiği kiloları görüyoruz...sende cuma günü bldirebiirsin canım...

paylaşım için teşekkürler kankim....

of of of kızlar sanki ben kilo veremicekmişim gibi geliyor ya yarınki bildirimde kilo verememişim olursam
ciddi anlamda da bişeyler yapıyormuşum gibi geliyor
mesela dünkü listem
6,00 kalkış 2 erik bi bardak su
6,30-7,15 sabah sporu nıvea cd ile
bi bardak ballı sirkeli limonlu su
8,00-8,30 yürüyüş
10,,30 bi simit bi bardak çay
12,00 4-5 kaık dondurma
15,30 patlıcan musakka bi dilim ekmek salata
16,00 bi bardak şekersiz yeşil çay
18,00 mesai bitimi bu zmana kadar sadece 2 lt su içtim
eve gittim kızımla markete gittik biraz yürüyüş sayılırsa ,sonraeve döndüm yemek hazırlığı
20,30 bi dilim ekmek yarım tabak taze fasulye,5 adet marul,2 dilim karpuz , ve salata
evde de sanırım 1 lt yakın su içmişimdir

ya sizlerde oluyomu bilmiyorum ben gece kalkınca canım bişey istiyo evim çok sıcak mesela dün gecede 12 de kiraz yedim su içtim inş problem olmaz

hemen hergün bu tarz benim hayatım çokmu yiyiorum sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…