SOBELENMİŞİMDE kızlar çıkmam lazım annem kardeşim oğluşum yemek bekler sonra uzun sohbetler yaparız umarım
kolay gelsin sana canım :)
kızlar bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar görüşürüz
canım selam bende aranıza katılmak istiyorum.... mekik işe yarıyormu...yani kilo verebiliyomusun... bide ben ab rocket almayı düşünüyorum...çünkü bel ve boyun fıtığı başlangıç noktasında...yazarsan sevinirim...sevgiler :)cok iyi yapmışsın busu hoşgeldina.s. bende hergün 600 gecmek kaydıyla mekik cekiyorum
ya kızlar agır tatlılar sevmiyom zaten canım sütlü tatlı istiyo aslında light puding olucaktı onu yapıyım bari
canım selam bende aranıza katılmak istiyorum.... mekik işe yarıyormu...yani kilo verebiliyomusun... bide ben ab rocket almayı düşünüyorum...çünkü bel ve boyun fıtığı başlangıç noktasında...yazarsan sevinirim...sevgiler :)
adasucum 600 mekik bir seferdemi çekiyorsun...bide ab rocket den memnunmusun bende alacagımmm...:)
HERKESE İYİ AKŞAMLAR...dün cetvelimi düzelttim, burası gerçekten çok yardımcı oluyor, motive oluyorum buraya geldikçce, ama işlerimin yoğunluğundan fazla gelemiyorum., Kilo verenleri tebrik ediyorum,
whitehall gerçekten çok güzel bir paylaşım,teşekkürler yerimseniben
bu arada eve tartı aldım, bi sorum olacaktı, pazartesimi yoksa cumalarımı tartılmak gerekiyor,
whitehal paylaşım gerçekten çok güzel ellerine sağlık
herkese günaydın arkadslar her sabahki gibi rutin şeyleri yaptık ve şimdi de iş başı
arkadslar bu gün bi değişiklik yaptım hani spordan sonra süt diyolardıya bende deneyeyim dedim ama sadece bir çaybardağı içtim oda kızıma süt yapıyordumda ondna aklıma geldi yoksa hiç süt içdiğimi bilmem
şu spordan sonra süt gerçekten doğrumu acaba
ooooo bursefa kıymet şule whitehall sobeeeeee
bursefa,kıymet ay,magrenta,minna9595 sobe :)
bursefa+, minna9595 kızlar selam iyi gidiyomuş sizlerin okudumda şimdi sevindim herkez güzel yapıyo ama ben malesef bayada kayıplar varmış kimsecikler girmiyomuş almira yok sevilcan yok daha öğrenci grubu vardı yok kızlar gelin bak veremezsiniz hadi ben belli neyse kızlar yemek hazırlicem anem cumaya bulduk zor randevu hepsi doktorların temmuza kadar dolu bakalım hayırlısı ne dicek öpüyom sizleri
canım selam bende aranıza katılmak istiyorum.... mekik işe yarıyormu...yani kilo verebiliyomusun... bide ben ab rocket almayı düşünüyorum...çünkü bel ve boyun fıtığı başlangıç noktasında...yazarsan sevinirim...sevgiler :)
HERKESE İYİ AKŞAMLAR...dün cetvelimi düzelttim, burası gerçekten çok yardımcı oluyor, motive oluyorum buraya geldikçce, ama işlerimin yoğunluğundan fazla gelemiyorum., Kilo verenleri tebrik ediyorum,
whitehall gerçekten çok güzel bir paylaşım,teşekkürler yerimseniben
bu arada eve tartı aldım, bi sorum olacaktı, pazartesimi yoksa cumalarımı tartılmak gerekiyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?